-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σήμερα ήρθε ένας κύριος απο το κατάστημα που εργάζομαι με μία παρόμια.. και αν δεν απατόμαι, έχει και αυτός Μ5
Τελικά είναι πολύ μικρός ο κόσμος………
-
Yes indeed
-
Να και το δικό μου!
-
-
Οπωσδήποτε. Ειδικά στην Ελλάδα που οι δρόμοι μοιάζουν με πίστες.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Να και το δικό μου.Ξέρω ξέρω, θέλω χαμήλωμα..
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, δεν υπάρχει λόγος να γίνεις κάτοικος...Κοπανιστάν! Αφησέ την ήσυχη την Corollιτσα!
edit: επρεπε να διώξω την εικόνα γιατί ήταν κομματάκι μεγάλη...
-
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Οπωσδήποτε. Ειδικά στην Ελλάδα που οι δρόμοι μοιάζουν με πίστες.Απ το στόμα μου το πήρες.. Φίλε Nick δεν ξερεις τι τραβαμε οσοι το εχουμε χαμηλωσει... Τρέμει η ψυχή μου όταν ακολουθούν λακούβες ή πρέπει να στρίψω από κατηφόρα... Δεν ειναι για Ελλάδα αυτα..
-
ωραία φωτοσοπιά!!!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μη μου πεις ότι σου αρέσει περισσότερο κάπως έτσι:Λίγο είπαμε εσύ το χαμήλωσες 10 πόντους!
Επίσης ο τυχερός άνθρωπος δε μένει Αθήνα -
Εγώ πήρα δύο δευτερόλεπτα στόν γύρο μόλις τό επανέφερα στο 'μαμά' ύψος πάντως.
Και στήν επόμενη συνάντηση για λίμνη Πλαστήρα,δεν θα με περνάτε πιά -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και στήν επόμενη συνάντηση για λίμνη Πλαστήρα,δεν θα με περνάτε πιάΚαλά, εκείνο ήταν απίστευτο!!!......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και στήν επόμενη συνάντηση για λίμνη Πλαστήρα,δεν θα με περνάτε πιάΚαλά, εκείνο ήταν απίστευτο!!!......
Eλεγε η Ρένα: 'ΦΛΑΤΑΔΟΥΡΑ είναι ο χωματόδρομος'
-
-
ομορφο το ραλακι, μπραβο!
-
Όντως ωραίο το Photoshop! Thanks! Θα συμφωνήσω με τον billlll, είπαμε να το χαμηλώσεις.... 3-3.5 πόντους είναι ότι πρέπει.
Billll έλα και λίγο απο δώ Κοζάνη να δεις τι ωραίους δρόμους έχουμε.. Ειδικά με την τηλεθέρμανση, τους έχουν ξανασκάψει..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Όντως ωραίο το Photoshop! Thanks! Θα συμφωνήσω με τον billlll, είπαμε να το χαμηλώσεις.... 3-3.5 πόντους είναι ότι πρέπει.Το κλείδωσα στα 27.5mm αλλά θα κάτσει κι άλλο, δώστου λίγο χρόνο!....
http://img168.imageshack.us/img168/3701 ... 3cmpb8.jpg
-
edit
-
Απο τη χ8εσιμη βολτα στην Παρνη8α. Στην τυχη βρηκα βρηκα αυτο το λιβαδι που φαινεται να το 3ερουν γενικα. Οταν πηγα επαιζε ενα Vitara, μετα ηρ8ε ενα Ignis κ ενα λευκο Jimny που παιζαμε μαζι στο χιονι. Σαν Snowpark της Suzuki ηταν.
Hμουν την περισσοτερη ωρα με rwd. Ατελειωτο παιχνιδι! Η αδερφη μου φοβοταν κ τραβη3ε τις φωτος, αλλα καμια εντυπωσιακη πανω σε action.
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!