-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η μία φωτό στα Γιάννενα του φίλου σε ένα στενό έχει το Fiesta ST ενώ ο αντίστοιχος Ιταλός έχει μία F360...Δεν είμαι Ιταλός.
Η φώτο είναι στο Διδυμότειχο. -
καλοτάξιδη τότε...
-
Ευχαριστώ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η μία φωτό στα Γιάννενα του φίλου σε ένα στενό έχει το Fiesta ST ενώ ο αντίστοιχος Ιταλός έχει μία F360...Eιδες?? Τα καλα αμαξια στριμωχνονται στα στενα!!
Βεβαια στο στενο που πηγα εγω η 360 δε θα εμπενε ουτε με σφαιρες!! -
Kαλοτάξιδη Bill33!!
Νυχτερινή βολτούλα...
Προχθές έκανε όπισθεν μία προστά μου μέσα σε υπόγειο γκαράζ χωρίς να κοιτάζει πίσω της με αποτέλεσμα δύο oριζόντιες γρατζουνιές στον προστινό προφυλακτήρα. Η πλάκα είναι ότι υποστήριζε ότι έφταιγα εγώ παρόλο που ήμουν ακινητοποιημένος με 3 μέτρα πίσω της. Τα ωραία άρχισαν όταν μου είπε 'Καλά δεν είδες ότι είχα αλάρμ??'... Ευτυχώς τις έκανα με αλοιφή και δεν φαίνονται σχεδόν καθόλου. -
βλεπω οτι την 'τιμας' την Παρνηθα ε?
-
αυτός ο λασπωτήρας μπροστά είναι αντιαισθητικός του κερατά!
-
Σου κόλλησε με τον λασπωτήρα! Η αλήθεια είναι πως τους μπροστινούς σκέφτομαι σοβαρά να τους βγάλω. Τους πίσω όμως με τίποτα γιατί με αυτούς έβγαινε το αυτοκίνητο από το εργοστάσιο.
Όσο αφορά την Πάρνηθα, είμαι τυχερός που μένω κοντά οπότε πηγαίνω πάρα πολύ συχνά. -
εεε μα ρε παιδί μου που ζούμε στην Αγγλία και έχει τόσες βροχές...?
-
-
Δώσε πράμα! Τί είναι αυτά; Σε δεύτερο πλάνο η κούκλα και σε πρώτο πλάνο το κολλητήρι;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δώσε πράμα! Τί είναι αυτά; Σε δεύτερο πλάνο η κούκλα και σε πρώτο πλάνο το κολλητήρι;Θα επανελθω με καλυτερης ποιοτητας φωτο καποια στιγμη γιατι μου χαλασε η φωτογραφικη και βγαζω απο του κινητου που ειναι αθλιες ..!
Κολλητηρι-κολλητηρι...αλλα ηταν σφαιρα το ατιμο..
-
http://www.bollensdorf-nutzfahrzeuge.de/giannis.htm
kala na pernate
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να και τα δικα μου..το παλιο και το καινουριο ...
Προσοχη στα emoticons με τον εμετο ε?Ηρεμα...
Τι είναι εκείνο το γαλάζιο πράμα πίσω απ' το Punto;
Το εβαλα εκει πισω για να μην φαινεται καλα ...κι ετσι να παταει ο αλλος πανω στη φωτογραφια να δει τι ειναι και να πεφτει στην παγιδα!
Υ.Γ. Το εχω και σε αλλες ποζες...να φευγει απο τη στροφη..να πεταει μουτρα..να ανεβαινει στο πεζοδρομιο..να αγοραζει χωραφι κ.ά.
-
Να τις στείλεις στον Krus, κάνει συλλογή.
-
Ωραίο το Α4.
Καλό και το 'κολλητήρι', αλλά να λείπει.
Βάλε τη μις γιούροπ να ζουλέψουν οι εγκάθετοι. -
-
Ouzopower οι ζάντες σου είναι τέλειες!!
Δεν μου αρέσει όμως το ασημί πλαίσιο γύρω από τους προβολείς στον προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ouzopower οι ζάντες σου είναι τέλειες!!Δεν μου αρέσει όμως το ασημί πλαίσιο γύρω από τους προβολείς στον προφυλακτήρα.
Etsi einai o profilaxtiras Mugen. Ta alla duo einai mama mprosta.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!