-
Καλοτάξιδο!
Όπως καταλαβαίνεις αν πάθεις κάτι θα φταίνε οι funkyreverend και Hammer_!!!!
-
msamaro
καλοτάξιδο ....αλλά αυτοί οι λασπωτήρες....
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα...YΓ:και ένα ευχαριστώ στον opterio που μεσoλάβησε...
τωρα βαλτος εισαι εσυ ε;
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
αν θες καθολου βοηθεια στειλε κανα πμ (εχεις και το club φανταζομαι αλλα λεμε..)εγω εχω 1 μηνα να αγγιξω το μιατακι μου και εχω ηδη ψυχολογικα προβληματα
-
msamaro
Χθες ειχα την πρωτη οδηγικη εμπειρια με ΜΧ5 (1,8 ) κ τρελαθηκα κ εγω
Kαλοριζικο-καλοταξιδο και πολλα απροβληματιστα χλμ ευχομαι.
-
ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΜΠΡΙΟΛΑΤΟΙ!!!
Καλοτάξιδο
-
Angel!!!!, από μένα δεν κινδυνεύει γιατί θα πάρω σύντομα το δικό μου! Αν αργήσω όμως, δεν φέρω ευθύνη!
Πολύ όμορφο πάντως, και στο λέει ένας fan του mk2!
-
Mπράβο Μιχάλη!!
Πανέμορφο είναι...
-
Kaloriziko Mixali.
-
msamaro Μιχάλη καλοτάξιδο, καλόστριφτο, καλόντριφτο.
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, να'στε καλά!! Το έχω μόνο μία εβδομάδα αλλά κάτι περίεργο μου έχει συμβεί, το κοιτάζω από το παράθυρο του σπιτιού κάθε 10 λεπτά και ξυπνάω νωρίς νωρίς μόνο και μόνο για να το καθαρίσω και να πάω καμιά βόλτα. Όταν το οδηγάω λέω κάθε δύο λεπτά 'ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ' και όταν το παρκάρω έχω ένα χαμόγελο χαζοχαρούμενου! Δεν ξέρω τι ακριβώς μου συμβαίνει...
-
-
msamaro
καλοριζικο! -
πες μας στοιχεία...κινητήρας, έτος, τιμή...
-
Λίγα λόγια για το αμάξι. Βασικός στόχος ήταν να βρω κάποιο χωρίς παρεμβάσεις στην εξωτερική εμφάνιση και σε όσο καλύτερη μηχανική κατάσταση γίνεται. Επίσης προτιμούσα να είναι μοντέλο 90-93 επειδή εκείνες τις χρονιές έβγαιναν με 115 άλογα και μπλοκέ διαφορικό viscous. Έτσι το συγκεκριμένο είναι μοντέλο 90 με τις παραπάνω προδιαγραφές, ατρακάριστο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και σε πραγματικά άψογη κατάσταση όσο αφορά το χρώμα του, την κουκούλα και το εσωτερικό του. Έχει 170Κ χιλιόμετρα τα οποία αν το αμάξι είναι καλά συντηριμένο δεν έχει αποτελούν πρόβλημα. Η τιμή ήταν λίγο τσουχτερή, 8500 ευρώ αλλά επειδή σπάνια βρίσκεις mk1 σε τόσο καλή κατάσταση πιστεύω ότι τα άξιζει. Time will show...
-
-
Καλοτάξιδο Μιχάλη!!!
Σύντομα θα βάλω κι εγώ φωτό
-
Μπράβο Μιχάλη! Καλοτάξιδο
Krusenstern Τελείωνε!!Άντε να μαζευόμαστε οι πισωκίνητοι...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μπράβο Μιχάλη! Καλοτάξιδο
Krusenstern Τελείωνε!!Άντε να μαζευόμαστε οι πισωκίνητοι...
Θα βγάλω φωτό το Σ/Κ ρε, φαγωθήκατε
-
Βάλε την κυρία ρε!
όμορφη είναι,μη ντρέπεσαι!!
-
Καλορίζικο Μιχάλη!!!
Βόλτα?CARυοθραύστης
Δεν είναι cabrio αυτό το αμάξι ρε συ, roadster είναι.
Έχει διαφορά...Σωστός Μιχάλη, Θέμη και σια?
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!