-
Qashqai και splash ειχες Κωστα ή θυμαμαι λαθος?
-
Είχα. Το Splash όμως πουλήθηκε το 2010 και το QQ πέρσι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αααα! Το Mazda 2 1,3 είναι. Το 'οικογενειακό' μας! Κυκλοφορεί γιορτές, αργίες και τα καλοκαίρια λόγω a/c και σε εξόδους της ολομέλειας!!! [emoji38]
Ταλαιπωρημένο πολύ από τον προηγούμενο κάτοχο του, ζει τώρα την ζωή που θα' θελε να ζει!Βασικά και τα δύο ειναι τα μτχ 'φαντάσματα' της οικογένειας. 'Μνημονιακά', αφού είναι το downsizing και downgrading των προηγούμενων μεγάλων αυτοκινήτων που υπήρχαν. 11 μηνών το Micra CC και δυόμιση ετών το 2αρι. Μέχρι στιγμής αξιόπιστα και οικονομικά. Και αν θέλουν και μπορούν, έτσι να συνεχίσουν να είναι ...
Το Mazda 2 ειναι απο τα λιγα Γιαπωνεζικα που μου αρεσουν. Δεν ξερω πως τα παει απο κυλιση, αλλα οπως και για το Micra ακουω τα καλυτερα για αξιοπιστια. Μια χαρα ειναι και τα δυο για αυτους τους καιρους.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Είχα. Το Splash όμως πουλήθηκε το 2010 και το QQ πέρσι.Πούλησες το QQ;;;;;
Νόμιζα ότι με αυτό κυκλοφορούσες...
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Το Mazda 2 ειναι απο τα λιγα Γιαπωνεζικα που μου αρεσουν. Δεν ξερω πως τα παει απο κυλιση,To 1.5 το sport ειχε θεμα.. ολοι οι κατοχοι γκρινιαζαν οτι κοπαναγε υπερβολικα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το Mazda 2 ειναι απο τα λιγα Γιαπωνεζικα που μου αρεσουν. Δεν ξερω πως τα παει απο κυλιση,
To 1.5 το sport ειχε θεμα.. ολοι οι κατοχοι γκρινιαζαν οτι κοπαναγε υπερβολικα.
To 2αρι έχει σφιχτό στήσιμο γενικά. Και το δικό μας έτσι είναι. Νομίζω το 1,5 είχε και πιο σπορ ανάρτηση και οι 16αρες ζάντες με τα χαμηλοπροφιλα λάστιχα που είχε το τερμάτιζαν.
Και τα Micra (και το κλειστο και το ανοιχτό) κάπως σκληρα ειναι αλλά με πιο ξερές αντιδράσεις απο το 2 που πατάει καλύτερα και έχει μικρότερες κλίσεις στις στροφές. Το Mazda βγάζει μια σπορ διάθεση σε αντίθεση με τα Micra που σαν να μην την πολυμελέτησαν την συμπεριφορά τους...@Storm αντικαταστάθηκε με το υπέρτατης αισθητικης ... CC!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
@Storm αντικαταστάθηκε με το υπέρτατης αισθητικης ... CC!
Μου κάνει εντύπωση αυτή η μετάβαση. Από ένα μικρομεσαίο κροσόβερ με SUV σχεδιασμό, σε ένα μικρούλη CC...
Μάλλον κάποιος ήθελε κάμπριο αίσθηση... -
Μπαααα στην αναζήτηση προέκυψε. Ηθελα κάτι που να μην θυμίζει σε τίποτα το QQ που μου άρεσε πολύ.
Ενα μικρότερο σε χώρους, με λιγοτερα κυβικά και πάγια έξοδα και όσο το δυνατόν αξιόπιστο. Και επειδή εψαχνα μτχ και όχι κάτι αξιόλογο, είπα στα 'φαντάσματα' που βλεπω ας λείπει και η οροφή έτσι για πλάκα ... Τεσπα!Καλή χρονιά να έχουμε!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλη Χρονια!! Καλο Κουραγιο βασικα, μια χαρα ειναι το micra. Ειδικα για μες την πολη, παιχνιδι. Και οικονομικο το 1.2. Οταν τρωγομουν για να παρω κατι αλλο, ειχα παει μια βολτα απο μια μαντρα που ειχε ενα 1.4 το 5θυρο και το εκανα μια βολτα. Μου αρεσε. Ορατητα, ωραιο τριακτινο τιμονακι, ανετο, δεν αρεσε ομως στον λαμαρινα αρχικα γιατι μπροστα προφυλακτηρας, φτερο, φαναρι ηταν αλλαγμενα και μετα δεν μου αρεσε ο μαντρας που επεμενε πως ειναι ατρακαριστο, απο γυναικα κλπ κλπ. Απογοητευτικα απο τους μαντρες και Panda ειχαν, αλλα 'ατρακαριστα'. Ε αντε απο δω λεω και περιμενα κανενας ιδιωτης μπας. Βρηκα ενα Panda, το ηξεραν το αμαξι τα παιδια της αντιπροσωπειας της Fiat που ηξεραν οτι ψαχνομαι, ολα τα σερβις τα ειχε κανει (το ειχε αγορασει και απο εκει ο ιδιοκτητης) εκει, το ιστορικο καθαρο, αλλα 300.000 χλμ. Και στον υπνο του το οδηγουσε ρε γμτ; Κολωσα να το παρω. Τεσπα βρηκα ακρη με το κουβαδακι το Sirion. Εχει και ξεχωριστο στροφομετρο. Αυτο το μαρανε. Τεσπα για την δουλεια που το θελω μια χαρα ειναι.
-
Καλή χρονιά και εδώ!...
Cosneo με εκπλήσσεις ευχάριστα!... Ελπίζω το CC να είναι ok! και να σου αφήνει χαμόγελα!...
Μεταλλική οροφή έχει;
Νομίζω ότι έχω δει μία φορά ένα στην Αθήνα...
Steve το Sirion είναι Made In Japan ... Δεν σπάει δε χαλάει... Καλύτερα που κατέληξες σε αυτό...
-
Βαλτε καμια φωτογραφια και αφηστε τη παρλα γιατι θα σας φλομωσω στα citroen στα ηλιοβασιλεματα...
Καλη χρονια με υγεια! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλή χρονιά και εδώ!...Cosneo με εκπλήσσεις ευχάριστα!... Ελπίζω το CC να είναι ok! και να σου αφήνει χαμόγελα!...
Μεταλλική οροφή έχει;
Νομίζω ότι έχω δει μία φορά ένα στην Αθήνα...
Steve το Sirion είναι Made In Japan ... Δεν σπάει δε χαλάει... Καλύτερα που κατέληξες σε αυτό...
Μακαρι Storm! Μου εχουν πει πως ειναι στην κυριολεξια κατασκευασμενο στην Ιαπωνια. Δλδ οχι Γιαπωνεζικο με μερη απο Ευρωπαικα εργοστασια. Και στην Τουρκια μου φαινεται εχει η Toyota εργοστασιο. Τεσπα.
Νονε θα ακουστει ακραιο, ουτε για εμενα δεν βγαζω photo. Εχω χρονια να βγαλω. Τπτ, ουτε με φιλους. Μονον με την μητερα μου και αυτο με ζορια. Και αν θες πιστεψε το, οποτε στο παρελθον εβγαλα photo αμαξι ή μηχανακι, το ενα το εκλαψα σε πλαγιομετωπικη (ευτυχως βγηκα ζωντανος, ο αλλος ηρθε πανω μου με λιγα ευτηχως χλμ), την μηχανη ακομη να την βρω. Και ζωα που ειχα και τα εβγαλα photo, RIP. Απο τοτε, ουτε να ακουω για να βγω και να βγαλω κατι photo. Το γκαντεμιαζω. Τωρα το θυμηθηκα. Το αμαξι, καθομαι την προηγουμενη και αρχιζω απο το πρωι, σκουπα μεσα, πλυσιμο, τον κινητηρα καθαρισμα, κερωμα στο αμαξι. Λεω ειναι κουκλα, να το βγαλω photo. Το βγαζω το απογευμα που τελειωσα. Την αλλη μερα μεσημερι εγινε η τρακα. Το εβλεπα στην photo και πιανοταν η καρδια μου που δεν το ειχα. Το μηχανακι κρατησε κατι μηνες. Τις εσβησα τις φωτογραφιες. Αιντε λεω. Δεν με παει. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βαλτε καμια φωτογραφια και αφηστε τη παρλα γιατι θα σας φλομωσω στα citroen στα ηλιοβασιλεματα...
Καλη χρονια με υγεια!Καλή Χρονιά με υγεία!
Και μία φωτό...
Όταν άναβα όλα τα φώτα ήταν σαν να πήγαινα σε σαφάρι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μεταλλική οροφή έχει;
Γυάλινη σταθερή. Δεν ανοίγει σαν ηλιοροφή.
Πέρσι, μάλλον προπερσι πλέον (11/2014) το QQ. Η τελευταία του φωτογραφία.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και μία φωτό...
Ωχ. Ελα ρε Storm!! Δεν το κρατησες ε; Αυτο ειναι ιστορικο αμαξι. Yugo. Ενα μπεζ ειχα πετυχει καπου. Το γουσταρες να οδηγας με την ψυχη στο στομα ε; Εκανες μπρατσα στο τιμονι; Σαφαρι Οχι ρε αυτα τα προβολακια. Πωπω. Ειχε και αεραγωγο στο καπο. Που να ψυχθουν τα αγριεμενα ατια κατω απο το καπο αλλιως Οι Γιουγκοσλαβοι δεν ειχαν βρει το ιντερκουλερ ακομα. Αυτο δεν θυμαμαι. Εβγαινε με τα καθισματα της εποχης, χωρις προσκεφαλο; Μονον πλατη; Σαν κατι παλια αμερικανικα. Εκεινα ηταν χειροτερα. Οδηγος, συνοδηγος ενιαιο. Καναπες
Και κοκκινο. Μπραβο ρε Storm σωστο χρωμα χτυπησες. Του κομματος που κυβερνουσε την Γιουκοσλαβια (Γιουκοσλαβικο ηταν και το 1993 εκει κοντα οι Αμερικανοι βομβαρδισαν το εργοστασιο στην Σερβια καπου κατα εκει).
Cosneo, κανενα 7μηνο δλδ το κρατησατε το αμαξι; Σε αυτο το χρωμα δεν το εχω πετυχει, ποντικι και μαυρα ειναι τα αγαπημενα μου (το μαυρο πρωτα). Ασπρα και μαυρα εχω πετυχει. Του παει. Του εβαλες και σιδερια στα πλαγια. Σου βγηκε κανενα 300αρι; -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Cosneo, κανενα 7μηνο δλδ το κρατησατε το αμαξι; Σε αυτο το χρωμα δεν το εχω πετυχει, ποντικι και μαυρα ειναι τα αγαπημενα μου (το μαυρο πρωτα). Ασπρα και μαυρα εχω πετυχει. Του παει. Του εβαλες και σιδερια στα πλαγια. Σου βγηκε κανενα 300αρι;
Το QQ τέσσερα χρόνια το είχα. 2010-14.
Κυκλοφόρησε αρκετά το γκρίζο. Και ήταν ίσως το πιο ωραίο. Τα έξτρα του ήταν στα δώρα κατά την αγορά του.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και μία φωτό...
Με πηγαινε για λιγο μια γειτονισσα σχολειο με ενα ιδιο κοκκινο.. για καποιο λογο δεν ειχε πισω καθισματα και καθομουνα στη κοκκινη λαμαρινα του πατωματος χυμα
Το πιο ωραιο χρωμα για το πρωτο qq ειναι ευκολα το κοκκινο. Σκαλοπατια και ψευτο bull bar ουτε να τα βλεπω...
-
bull bar για αν πηγαινεις αποκλειστικα στα βουνα, ενταξει. Για την πολη το θεωρω κακο για τον πεζο αν γινει καποιο ατυχημα. Νονε το πισω καθισμα θα ηταν στον εξτρα εξοπλισμο
Το ειχα δει πιτσιρικας και σε ταινια. Οποιος δεν την εχει δει, την προτεινω
Youtube Video -
-
Εκπληκτικό! [emoji7] [emoji7] [emoji7]
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!