-
Οdy αυτό το αμάξι είναι σχεδόν όλων μας αγάπη! Όχι μόνο δική σου
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
Να και δική μου αγάπη
http://mishuna.image.pbase.com/g3/51/59 ... ikala5.jpgΗ αγάπη όλων μας θα έλεγα εγώ!
Να την χαίρεσαι! -
Να τη χαίρεσαι τη κούκλα σου Ody !!
-
Παιδιά το αυτοκίνητο το πηρα το 2000 και για να το επαναφέρω και να το διατηρήσω στην κατάσταση που είναι τώρα έχω ξοδέψει πολύ χρήμα και υπομονή, αλλά και τα χιλιόμετρα που του έχω κάνει τον τελευταίο καιρό έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Μία φορά το δίμηνο μια βολτίτσα και αυτό είναι όλο. Ξεχασα να πω και κανένα track Day κάνει που και που.
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
Να και δική μου αγάπηΠάμε όλοι μαζί: Ααααααχ!
Φτου να μη στη ματιάσουμε!
Κούκλα, κούκλα!
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
Ξεχασα να πω και κανένα track Day κάνει που και που.Εύγε!!! Καλό είναι να προσέχουμε τέτοιους θρύλους, αλλά να σου πω την αλήθεια...ΧΡΩΣΤΑΣ στο αμάξι αυτό να το πηγαίνεις πότε πότε και στο φυσικό του περιβάλλον!! Απλά και μόνο για όλα όσα εκφράζει!!
Μπράβο που δε μένεις στη μία βόλτα το μήνα!!!
-
πω πω φιλε κουκλα ονειρο... απιαστο ...
-
Φτου φτου φτου! Μούρλια το κιτρινάκι!
Κάνει και ωραία αντίθεση με το μωβ.
-
Οdy με 'έφτιαξες' νυχτιάτικα!
Μπράβο φίλε μου,και μακάρι να σας θαυμάσουμε και από κοντά και στο επόμενο trackday του Φόρουμ μας
...και φυσικά πρόλαβα πρώτος και έκλεισα θέση για συνοδήγηση
-
Axxxxx....
-
πανεμορφη η Ιταλιδα, βαλε και αλλες φωτο αν θες!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πανεμορφη η Ιταλιδα**, βαλε και αλλες φωτο**Έτσι.Απίστευτο αμάξι...
αν θες! :iconcool:
Θες δεν θες
Κι άλλες!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ξεχασα να πω και κανένα track Day κάνει που και που.
Εύγε!!! Καλό είναι να προσέχουμε τέτοιους θρύλους, αλλά να σου πω την αλήθεια...ΧΡΩΣΤΑΣ στο αμάξι αυτό να το πηγαίνεις πότε πότε και στο φυσικό του περιβάλλον!! Απλά και μόνο για όλα όσα εκφράζει!!
Μπράβο που δε μένεις στη μία βόλτα το μήνα!!!
Καλά κάνει και πηγαίνει ο Ody κανένα track day, γιατί πρέπει η κυρία να θυμάται κάπου κάπου τα νιάτα της και να ξανανιώνει σε ένα ασφαλές περιβάλλον ενώ φυσικά με αυτό τον τρόπο ανανεώνεται και διαιωνίζεται ο έρωτας του ιδιοκτήτη μαζί της! Μην ξεχνάμε όμως ότι το φυσικό περιβάλλον αυτού του αυτοκινήτου είναι το ορεινά στροφιλίκια και όχι οι πίστες! Σχεδιάστηκε για να κερδίζει αγώνες rally και όχι αγώνες circuit!
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
Να και δική μου αγάπη
http://mishuna.image.pbase.com/g3/51/59 ... ikala5.jpgΑυτα ειναι WET DREAMS!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μην ξεχνάμε όμως ότι το φυσικό περιβάλλον αυτού του αυτοκινήτου είναι το ορεινά στροφιλίκια και όχι οι πίστες! Σχεδιάστηκε για να κερδίζει αγώνες rally και όχι αγώνες circuit!Δεν καταλαβαίνω τη διαφοροποίηση....
-
Άλλο αυτό
και άλλο αυτό
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μην ξεχνάμε όμως ότι το φυσικό περιβάλλον αυτού του αυτοκινήτου είναι το ορεινά στροφιλίκια και όχι οι πίστες! Σχεδιάστηκε για να κερδίζει αγώνες rally και όχι αγώνες circuit!
Δεν καταλαβαίνω τη διαφοροποίηση....
Για παράδειγμα το φυσικό περιβάλλον μίας Ferrari είναι να γυρίζει σε κάποια πίστα παρά να κάνει ανάβαση ενός βουνού. Λέγοντας φυσικό περιβάλλον εννοώ την διαδρομή στην οποία μπορεί να ξετυλίξει όλα τα χαρίσματα της και την διαδρομή στην οποία βολεύεται το set up ενός αυτοκινήτου. Για παράδειγμα ένα impreza ή ένα evo σε μία ανάβαση μπορούν πραγματικά να κινηθούν σε παρόμοιους ή και γρηγορότερους ρυθμούς με μία Ferrari. Δεν νομίζω όμως θα μπορούσαν να την ακολουθήσουν τόσο εύκολα μέσα σε μία πίστα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
-
Μάλλον δε με καταλάβατε...και ίσως φταίω εγώ. Το φυσικό περιβάλλον της Lancia μπορεί να είναι οι ειδικές διαδρομές και η ιστορία της τα ράλλυ, όμως πείτε μου εσείς αν είχατε αυτό το μύθο αν θα πηγαίνατε να το τιμήσετε στο Διόνυσο και τον Άγιο Μερκούριο...!!
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, καλώς ή κακώς, είναι να το χαρείς σε μια πίστα!
Μ' αρέσει η απάντησή σου, ρε Μάνο...! Αν δε μου τα υποδείκνυες, μπερδεμένα θα τα είχα...
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μην ξεχνάμε όμως ότι το φυσικό περιβάλλον αυτού του αυτοκινήτου είναι το ορεινά στροφιλίκια και όχι οι πίστες! Σχεδιάστηκε για να κερδίζει αγώνες rally και όχι αγώνες circuit!
Δεν καταλαβαίνω τη διαφοροποίηση....
Για παράδειγμα το φυσικό περιβάλλον μίας Ferrari είναι να γυρίζει σε κάποια πίστα παρά να κάνει ανάβαση ενός βουνού. Λέγοντας φυσικό περιβάλλον εννοώ την διαδρομή στην οποία μπορεί να ξετυλίξει όλα τα χαρίσματα της και την διαδρομή στην οποία βολεύεται το set up ενός αυτοκινήτου. Για παράδειγμα ένα impreza ή ένα evo σε μία ανάβαση μπορούν πραγματικά να κινηθούν σε παρόμοιους ή και γρηγορότερους ρυθμούς με μία Ferrari. Δεν νομίζω όμως θα μπορούσαν να την ακολουθήσουν τόσο εύκολα μέσα σε μία πίστα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Στη παραλιακη εννοεις ??? εχει πολυ μεγαλες πιστες εκει τωρα που καλοκαιριαζει...
-
...και άλλο αυτό
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!