-
Γιατί ο SV2 είναι γνωστός... ασε μην πω τι.
Υπήρχε κάποτε ένα Thread απο τον ίδιο, με τίτλο ¨μήπως είμαι μαλάκας;¨ -
Πολλές φορές αισθάνομαι πως ο Realzeus, ως άλλος Αλέξης Μανθεάκης ( εκπρόσωπος τύπου οικ. Ωνάση), αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο κ προσπαθεί ως εκπρόσωπος οικ. Sv2 ( εντάξει, τα μεγέθη Ωνάση κ sv2 ίσως δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, χάριν λόγου το αναφέρω) να αμβλύνει αντιπαραθέσεις...
-
Δεν πολυκαταλαβαίνω τι γράφετε.
Κάποιος βάζει -στο σωστό νήμα- φωτογραφία του αυτοκινήτου που αγόρασε στην κόρη του. Και πετάγεται κάποιος τυχάρπαστος και γράφει ότι το κορίτσι θα... πηδιέται έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα. Και αντί να το κόψουν κατευθείαν οι συντονιστές, να του στείλουν μια προειδοποίηση και να λήξει το θέμα, καθόμαστε και αναλύουμε αν είναι όντως έτσι, αν έφταιξε ο πατέρας που έβαλε φωτογραφία το αυτοκίνητο που αγόρασε στην κόρη του (λες και της το πήρε με δανεικά από εμάς) και στους πόσους βαθμούς κόβει η μαγιονέζα.
Το 4ΤF είναι η χαρά του κάθε ενός που θέλει να πει την μ@λακία του για άτομα που δεν του έφταιξαν σε τίποτα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν πολυκαταλαβαίνω τι γράφετε.Κάποιος βάζει -στο σωστό νήμα- φωτογραφία του αυτοκινήτου που αγόρασε στην κόρη του. Και πετάγεται κάποιος τυχάρπαστος και γράφει ότι το κορίτσι θα... πηδιέται έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα. Και αντί να το κόψουν κατευθείαν οι συντονιστές, να του στείλουν μια προειδοποίηση και να λήξει το θέμα, καθόμαστε και αναλύουμε αν είναι όντως έτσι, αν έφταιξε ο πατέρας που έβαλε φωτογραφία το αυτοκίνητο που αγόρασε στην κόρη του (λες και της το πήρε με δανεικά από εμάς) και στους πόσους βαθμούς κόβει η μαγιονέζα.
Το 4ΤF είναι η χαρά του κάθε ενός που θέλει να πει την μ@λακία του για άτομα που δεν του έφταιξαν σε τίποτα.
-
Ουτε εγώ καταλαβαίνω τι γράφουν όπως δεν καταλαβαίνω γιατί γράφει πως το πήρε για την κόρη του ενώ είναι για τον ίδιο. Παρομοίως γιατί άνοιξε θέμα πως έψαχνε αυτοκίνητο για την κόρη του ενω ηταν για τον ίδιο.
Sent from Corsair's brick
-
Έχει την παραμικρή σημασία αν είναι για αυτόν, ή για την κόρη του, την γυναίκα του, η την αδελφή του;
-
Καμια απολύτως Χρήστο. Ή μήπως όχι;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ουτε εγώ καταλαβαίνω τι γράφουν όπως δεν καταλαβαίνω γιατί γράφει πως το πήρε για την κόρη του ενώ είναι για τον ίδιο. Παρομοίως γιατί άνοιξε θέμα πως έψαχνε αυτοκίνητο για την κόρη του ενω ηταν για τον ίδιο.Sent from Corsair's brick
+1 & +1
-
Καλα εγω θα βαλω 2 φωτος απο το ex και το νυν αμαξι του μπαμπυ μου.
ex
νυν (μακρινη δεν βρηκα καλυτερη)
-
Κάνε δράκο την μελιτζάνα να είσαι αρχηγός
-
Γιατί μόνο ford;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γιατί μόνο ford;Δεν είναι ερώτηση αυτή
-
we love ford!!
Δεν ξερω..Ξεκινησε με Εσκορδ και σιγα σιγα ανεβαινε!!!
Και κολλησα και γω!!!Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Κάνε δράκο την μελιτζάνα να είσαι αρχηγόςχαχαχαχ οχι ρε συ μην τα λες αυτα!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
we love ford!!Δεν ξερω..Ξεκινησε με Εσκορδ και σιγα σιγα ανεβαινε!!!
Και κολλησα και γω!!!Κάνε δράκο την μελιτζάνα να είσαι αρχηγός
χαχαχαχ οχι ρε συ μην τα λες αυτα!!!
Η αλήθεια πονάει
-
Μιας και δεν εχω τι να κανω στο σπιτι ας ανεβασω και γω!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
we love ford!!Δεν ξερω..Ξεκινησε με Εσκορδ και σιγα σιγα ανεβαινε!!!
Και κολλησα και γω!!!
!Γενικά υπάρχει κόσμος (οικογένειες) που 'κολλάει' με μάρκες.
-
Kuga ειναι αυτό;
-
-
Kugaρα..babs ποιο ειναι δικο σου?
Send from my 4.4.2 Note 3
-
O ιάπωνας ... ευτυχώς
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!