-
Ody, πολύ όμορφο το αμαξάκι σου, έχει στοιχειώσει τα παιδικά όνειρα των περισσοτέρων μας, στη θέση σου θα το κυκλοφορούσα πολύ συχνότερα, αλλιώς ποιος ο λόγος για το όλο τραβολόγημα κιόλας;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μάλλον δε με καταλάβατε...και ίσως φταίω εγώ. Το φυσικό περιβάλλον της Lancia μπορεί να είναι οι ειδικές διαδρομές και η ιστορία της τα ράλλυ, όμως πείτε μου εσείς αν είχατε αυτό το μύθο αν θα πηγαίνατε να το τιμήσετε στο Διόνυσο και τον Άγιο Μερκούριο...!!Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, καλώς ή κακώς, είναι να το χαρείς σε μια πίστα!
Μ' αρέσει η απάντησή σου, ρε Μάνο...! Αν δε μου τα υποδείκνυες, μπερδεμένα θα τα είχα...
Αλλο Πέπη,καί άλλο πρέπει.
χαζούλη Θεμιστοκλάκο
-
Μάλλον δε με καταλάβατε...και ίσως φταίω εγώ. Το φυσικό περιβάλλον της Lancia μπορεί να είναι οι ειδικές διαδρομές και η ιστορία της τα ράλλυ, όμως πείτε μου εσείς αν είχατε αυτό το μύθο αν θα πηγαίνατε να το τιμήσετε στο Διόνυσο και τον Άγιο Μερκούριο...!!Εσύ τι λες δεν θα πήγαινα??
Αλλά επειδή το βουνό είναι μόνο για σβέλτες βόλτες σίγουρα...Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, καλώς ή κακώς, είναι να το χαρείς σε μια πίστα!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μάλλον δε με καταλάβατε...και ίσως φταίω εγώ. Το φυσικό περιβάλλον της Lancia μπορεί να είναι οι ειδικές διαδρομές και η ιστορία της τα ράλλυ, όμως πείτε μου εσείς αν είχατε αυτό το μύθο αν θα πηγαίνατε να το τιμήσετε στο Διόνυσο και τον Άγιο Μερκούριο...!!
Εσύ τι λες δεν θα πήγαινα??
Αλλά επειδή το βουνό είναι μόνο για σβέλτες βόλτες σίγουρα...Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, καλώς ή κακώς, είναι να το χαρείς σε μια πίστα!
Αχ το Getz τι είχε τραβήξει μία νύχτα επιταφίου…
-
Ε, γιατί δεν τα γράφεις;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ε, γιατί δεν τα γράφεις;Are you talking to me? Are you talking to me? Are you talking to me?
-
Ody, πολύ όμορφο το αμαξάκι σου, έχει στοιχειώσει τα παιδικά όνειρα των περισσοτέρων μας, στη θέση σου θα το κυκλοφορούσα πολύ συχνότερα, αλλιώς ποιος ο λόγος για το όλο τραβολόγημα κιόλας;Κοίταξε το ότι δεν πολυ κυκλοφορεί έχει και θετικά και αρνητικά. Κατ'αρχήν σε ποιον τέλειο ελληνικό δρόμο να βγείς. Την Αττική οδό?
Η μήπως στην Θήβα. Το θέμα είναι να βρείς κανένα επαρχιακό κομμάτι με δρόμο χαρτί και να το απολαύσεις. Ή να παραβιάσει κανένας Αλβανός το κόκκινο (όπως και μου έτυχε) και να μου κάνει την πίσω πόρτα αγνώριστη?
Τώρα τα αρνητικά του να μην πολυκυκλοφορείς ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι μόνο ότι δεν το πολυ χαίρεσαι.(πραγμτικά όμως δε θέλει και πολύ) Μώλις βγει στο δρόμο (και δεν το λέω για λόγους εντυπωσιασμού) όλο και κάποιος θα σου μιλήσει από το διπλανό αυτοκίνητο για ένα άνοιγμα ή για κανένα σκάσιμο ή θα ακούσεις τα διάφορα.
Έχει κλανει όμως και ταξίδι μέχρι την Ολλανδία και πράγματι ήταν το κάτι άλλο. Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα.
-
Ένα emoticon να του τρέχουν τα σάλια δεν υπάρχει?
-
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, που λέει και ο λαός μας, δικό σου το καρπούζι, δικό σου και το μαχαίρι . Προσωπικά πάντως κι Enzo να είχα, νομίζω ότι θα έκανα πολλά χλμ σε ετήσια βάση. Γενικά πιστεύω ότι τα αυτοκίνητα επιδόσεων τα χαίρεσαι πραγματικά όταν τα οδηγείς πολύ. Αλλά αυτό είναι δική μου άποψη και δεν είναι υποχρεωτικό να εκφράζει κανέναν άλλο, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
...Έχει **κλανει **όμως και ταξίδι μέχρι την Ολλανδία και πράγματι ήταν το κάτι άλλο. Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα.Τι εννοείς?
Καταπληκτικό (ξανά) το κίτρινο θηρίο!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...Έχει **κλανει **όμως και ταξίδι μέχρι την Ολλανδία και πράγματι ήταν το κάτι άλλο. Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα.
Τι εννοείς?
Αν δεις το πληκτρολόγιό σου, το λ είναι ακριβώς δίπλα στο κ. Προφανώς πατήθηκε κατά λάθος, και δεν προσομοιάζει τον ήχο της βαλβίδας ανακούφισης... της Deltona!
Όντως, πανέμορφη η Lancia!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
...Έχει **κλανει **όμως και ταξίδι μέχρι την Ολλανδία και πράγματι ήταν το κάτι άλλο. Το συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα.
Τι εννοείς?
Αν δεις το πληκτρολόγιό σου, το λ είναι ακριβώς δίπλα στο κ. Προφανώς πατήθηκε κατά λάθος, και δεν προσομοιάζει τον ήχο της βαλβίδας ανακούφισης... της Deltona!
Όντως, πανέμορφη η Lancia!
Αλλη θεωρία: επειδή βλέπω οτι βάζει και τόνους ο Ody... πάτησε το 'λ' αντί για τον τόνο
Και για να είμαι και on-topic
Όντως, πανέμορφη η Lancia! -
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Ένα emoticon να του τρέχουν τα σάλια δεν υπάρχει? -
SORRY παιδιά για το κλάνει, αλλά αυτά έχει ο δαίμονας του πληκτολογίου.
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
SORRY παιδιά για το κλάνει, αλλά αυτά έχει ο δαίμονας του πληκτολογίου.Αυτό ξαναπές το
-
Αυτό μου θυμίζει κάποτε που μιλούσα με καινούργιο μέλος του snowclub στο msn και της γράφω κατά λάθος: Κλάνεις σκι, ή snowboard; Και αυτή μου απαντάει: μέντες
-
Βασικά, ντρέπομαι μετά τη Lancia να βάλω δική μου φωτογραφία...αλλά δεν κρατιέμαι!!Δε νομίζω ότι το Miata είναι ντροπή μετά τη Lancia. Και επειδή είχα αυτοκίνητο ίδιας φιλοσοφίας με τη Deltona, μην κωλώνεις καθόλου Θέμη . Άκου με τι σου λέω !
-
Ο χρήστης Ody έγραψε:
Íá êáé äéêÞ ìïõ áãÜðç.....ÊïõêëÜñááá
-
Δε νομίζω ότι το Miata είναι ντροπή μετά τη Lancia. Και επειδή είχα αυτοκίνητο ίδιας φιλοσοφίας με τη Deltona, μην κωλώνεις καθόλου Θέμη . Άκου με τι σου λέω !Όταν λέω 'ντρέπομαι', Δημήτρη, εννοώ λόγω της ιστορίας και του ονόματος της Lancia. Το miataκι βέβαια είναι κι αυτό πλέον ένας μικρός μύθος, αλλά...καμία σχέση με το ΤΕΡΑΣ!! Αυτό εννοώ και όχι ότι ντρέπομαι να βάλω ένα πισωκίνητο μετά από ένα τετρακίνητο
Απλώς τώρα μου έδωσαν τη φωτογραφία από τα Μέγαρα και θα έσκαγα αν δεν την έβαζα!!
Άντε γιατί είμαστε και off topic
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!