-
Αφελής ερώτηση νούμερο 317: πόσο γρήγορη είναι η Turbo S; Τρελή διαφορά με τη δικιά σου;
-
Ότι και να λέμε, η Turbo S είναι πολύ γρήγορη!!!Πρέπει αν έχουν 0,8sec διαφορά σε 0-100...Μέσα στα Μέγαρα δεν μπορούσες να βάλεις πάνω από 3η, στην μεγάλη ευθεία, και πάλι χωρίς να την γεμίσεις!!! Βέβαια, κατά την γνώμη μου, πάντα, η ατμοσφαιρική Carrera είναι πολύ πιο άμεση στο γκάζι και κάνει πολύ πιο όμορφο θόρυβο-μουσική!!!
Δεν έχω πετύχει ακόμη καμία Turbo στον δρόμο ώστε να έχω την δυνατότητα να κάνω κάποια δοκιμή, μόνο ένα Μ3 εχω πετύχει και του άνοιγα με ευκολία.
Νίκος.
P.S. @masmaro 25Μ???Βοήθειααα!!!
-
Ο χρήστης NikoS3 έγραψε:
...
Πέρσι, σε ένα event της Porsche στα Μέγαρα, ...Γιαααα, ενημερωσε μας please!
Tι ειδους event ηταν? Μπορει να συμμετασχει οποιοσδηποτε? Γινονται συχνα τετοια?Τhnx in advance!
-
Τέτοια events αφορούν μόνο κατόχους Porsche, σιγά μη φωνάξουν εμάς τους λιγούρηδες !
-
-
-
Καί άλογα να μήν πήρε,πλευρικά 'τζί' ανέβασε πάντως!!!
(που τα βρήκατε αυτά ρε παλιοχαρακτήρες; )
-
-
Eίμαι ένας απ τους 9...
Θα με διαφωτίσετε; -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Eίμαι ένας απ τους 9...
Θα με διαφωτίσετε;είναι το Νύρμπουργκρινγκ ...η πίστα. Η παλία διαδρομή...η μεγάλη και η καλή βέβαια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(που τα βρήκατε αυτά ρε παλιοχαρακτήρες; )Στην πίστα, Ανδρέα. Δε νομίζω ότι πωλούνται πουθενά αλλού. Το είχα κρατήσει από το καλοκαίρι και έφτασε επιτέλους η ώρα να επικολληθεί
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
(που τα βρήκατε αυτά ρε παλιοχαρακτήρες; )
Στην πίστα, Ανδρέα. Δε νομίζω ότι πωλούνται πουθενά αλλού. Το είχα κρατήσει από το καλοκαίρι και έφτασε επιτέλους η ώρα να επικολληθεί
Σωστό καί αυτό.
Στό κράνος σου δέν κόλλησες κανένα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xε χε, πόσα άλογα λες να πήρε με αυτό το αυτοκόλλητο??
Στο δικό μου πάντως είδα μεγάλη διαφορά όταν το έβαλα!
Πάω στοίχημα ότι οι 9 στους 10 δεν θα καταλαβαίνουν τι απεικονίζει βλέποντας το στον δρόμο.
Άσε το τι έχω ακούσει δεν λέγεται!! Μία με ρώτησε ποια χώρα είναι αυτή?? Ένας άλλος νόμιζε ότι είναι κάποιο νησί... Άλλος νόμιζε ότι ήταν σαν αυτά τα splash που κόλλαγαν κάποτε!! Δεν πειράζει όμως χαίρομαι κάθε φορά που τους εξηγώ τι είναι...
Εγώ βασικά το αγόρασα μέσα στο ξενοδοχείο που μέναμε δίπλα στο Nurburgring. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στό κράνος σου δέν κόλλησες κανένα;Όταν θα πάρω κανονικό κράνος, σκέφτομαι να κάνω μια αερογραφία σαν την παρακάτω:
Αυτό είναι το κράνος μου στους εξομοιωτές
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στό κράνος σου δέν κόλλησες κανένα;
Όταν θα πάρω κανονικό κράνος, σκέφτομαι να κάνω μια αερογραφία σαν την παρακάτω:
Αυτό είναι το κράνος μου στους εξομοιωτές
Πολύ καλή σκέψη Μιστόκλα.Θα τήν κάνεις μόνος σου,ή έχεις κάποιον που κάνει τέτοιες δουλειές;
φούλ-φέις θα πάρεις,όταν με το καλό;
-
Για open face ενδιαφέρομαι. Την αερογραφία θα την κάνω σε επαγγελματία, ξέρω ότι είναι πανάκριβο, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως το κάνω. Μιλάμε πάντως για ΠΟΛΥ μακρινό μέλλον
Off topic τέλος από εμένα
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Μία με ρώτησε ποια χώρα είναι αυτή??Η Νυρμπουργρια!
-
Αυτή τη φορά το Miata είχε παρέα τον Βασίλη και του μαύρου STi του. Μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι πολύ καλλιτεχνικές, τα εύσημα ανήκουν στον Βασίλη και φυσικά, τεκμηριώνουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί πρεσβεύω ότι κάνω 12 μήνες διακοπές το χρόνο . Καλοκαιράκι μύρισε μπρε...
Πού είναι το Miata, οεο;
Δυο-δυο, στην μπανιέρα δυο-δυο
Τόση βενζίνη χρειάζεται το STi για να βγάλει τη χρονιά
15άρες εργοστασιακές για τo Miata, 18άρες Prodrive για το Scooby
Αρτιστίκ νούμερο 1
Κι αυτή πάει για επιφάνεια εργασίας στον υπολογιστή
-
BAN! ΤΩΡΑ!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αυτή τη φορά το Miata είχε παρέα τον Βασίλη και του μαύρου STi του. Μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες είναι πολύ καλλιτεχνικές, τα εύσημα ανήκουν στον Βασίλη και φυσικά, τεκμηριώνουν με τον καλύτερο τρόπο γιατί πρεσβεύω ότι κάνω 12 μήνες διακοπές το χρόνο . Καλοκαιράκι μύρισε μπρε...Αντε ρε εξυπνάκια, με τις φωτογραφίες σου και το νησί σου!
Πολύ καλές οι φωτό, μπράβο!
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!