-
Oπως βλεπεται το μπροστινο και πισω μερος της giulietta ειναι πιο ομορφο.Το πλαινο μερος δεν εχει νοημα να το βαλω γιατι το ενα ειναι κουπε και το αλλο πενταθυρο.
-
**Alfa Romeo Brera **.......
http://www.youtube.com/watch?v=QQANXhKRvFA&feature=related
Youtube Video -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
**Alfa Romeo Brera **.......
Youtube VideoΣαν ωραία Γκόμενα.Ποτέ δεν βαριέσαι να την χαζευεις
-
Η GT είναι έρχο τέχνης! Ειδικό σε Rosso Alfa...
-
Eνταξει σεβομαι την αποψη σου ,για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ψευδοκουπε.
Βρες μου κατι επανω της που να την χαρακτηριζει σαν εργο τεχνης . -
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Eνταξει σεβομαι την αποψη σου ,για μενα δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα ψευδοκουπε.
Βρες μου κατι επανω της που να την χαρακτηριζει σαν εργο τεχνης .Βασικά είναι από τα λίγα πραγματικά κουπέ με 3η πόρτα.
Έργο τέχνης είναι:
-Τα εμπρός φώτα
-Τα πίσω φώτα
-Το εμπρός μέρος
-Το πίσω μέρος
-Το πλαϊνό μέρος
-Το εσωτερικό
-Το ταμπλό
-Τα καθίσματα
-Ο λεβιέςΑυτά τα λίγα ...δε σου είπα μόνο ένα, δε συγκρατήθηκα ούτε δύο να σου πω.
-
Βρες μου κατι επανω της που να την χαρακτηριζει σαν εργο τεχνης .Είναι πραγματικό κουπέ! Ψευδοκουπέ είναι τα Σιρόκο, Μεγκαν κλπ...
-
Βρες μου κατι επανω της που να την χαρακτηριζει σαν εργο τεχνης .Εγώ την θεωρώ έργο τέχνης.Είναι εξαιρετική
-
Tα φωτα μπροστα και πισω θεωρουνται ομορφα?
-
Μάλιστα.
-
Βρες μου κατι επανω της που να την χαρακτηριζει σαν εργο τεχνης .αν δεν είναι η γτ κουπέ πιο είναι??
το χιουντάι κουπε?? -
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Tα φωτα μπροστα και πισω θεωρουνται ομορφα?Όσο όμορφα θεωρούνται για σένα τα εμπρός και τα πίσω φώτα της Giulietta, τόσο άσχημα τα θεωρώ εγώ αντιθέτως με αυτά της GT.
Είναι φοβερό πως 6 χρόνια μετά η GT φαίνεται λες και θα παρουσιαστεί στο επόμενο Σαλόνι της Γενεύης
-
Αντε βαλτε και κανενα yaris να θαυμασουμε τα φωτα του
-
Back by popular demand:
-
-
Αντε βαλτε και κανενα yaris να θαυμασουμε τα φωτα τουΣυγνώμη συγκρίνεις το Yaris με την GT.
Μάαααααααααλιστα.Μάαααααααααααααααλιστατο έχουμε χάσει τελείως
-
:inlove:Εντάξει, ΟΚ.
Κατανοητό.
Τώρα εξηγούνται όλα.
Yaris FTW!
-
Τα εχετε μπερδεψει λιγο.
Εργο τεχνης δεν λεγεται αυτο που απλως αρεσει σε καποιους αλλα αυτο που εκφραζει κατι μεσα απτην σχεδιαση που του εχει δωσει ο σχεδιαστης, χωρις απαραιτητα να ειναι ομορφο.Εργο τεχνης ειναι η 1η σπαιντερ που βγηκε οπως και το μινι κουπερ 1ης γενιας.
Εργο τεχνης ειναι ο βατραχος οπως και το 500ακι. -
Ποιος βατραχος?
ΑLFA ROMEO FORUM