-
Το μονο προβλημα ηταν το βάρος οπου και μείωσαν.Ισως επρεπε περισσότερο αλλα any way...
Εγω εδω και αρκετο καιρο χαλβαδιάζω ενα gt 3,2 του '06 με 15χιλ και ....... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μεχρι τον οκτωβριο θα μπορει να βρεθει brera τοτε καπου διαβασα θα σταματησει η παραγωγη..Ειναι κριμα μεγαλο απλα και μονο γιατι αργησε πολυ το σωστο μοτερ για το αυτοκινητο αυτο και τωρα που ειναι πραγματικα ολοκληρωμενο η ζημια στο ονομα της εχει ηδη γινει..Να εχεις υποψιν σου cabala10 οτι με το τετραπεταλουδο τρωει τον αμπακο.. Αλλα απο ηχο..
δεν ξερω το ποσο καιει αλλα μπορω να σου πω οτι ο ηχος ηταν οντως μονο που ρεταρει χαμηλα και ακουγεται σαν νταλικα ωρες ωρες μετα τις 5000 ομως
πουλανε στην ιταλια το v6 μοτερ 3.0 η 3.2 δεν καταλαβα
αξιζει αμα την παρω να το περασω αυτο το μοτερ η θα τρεχω με κτεο και πρασινα αλογα(εφοσον η gtv εχει βγει στην παραγωγη με αυτο το μοτερ) -
Αν εχει τοσα λιγα χιλ το μοτερ και ειναι σε καλη κατασταση απο την αχρηστία τοτε γιατι να το αλλάξεις.
Παρε μια gt 3,2 με 60,70χιλ χλμ απο σερβις και εισαι οκ. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί σταμάτησαν τη παραγωγή της??Δεν ήταν επιτυχημένο μοντέλο?
Πάντως ποτέ δε το συμπάθησα αυτό το αυτοκίνητο. Στενό πίσω, έγερνε στις στροφές, αργό και άσχημο πίσω μέρος.
Με το νέο μοτέρ κάτι έκαναν...αλλά προφανώς ούτε κι αυτό πήγε καλά για να το σταμάτησαν.
Πόσα χρόνια ήταν στην αγορά? Νομίζω 5...σωστά? Λίγα δεν είναι?
-
Δλδ?
-
Τι κάναν οι νεκροθάφτες στο Λούκι Λουκ όταν άκουγαν ότι οι Ντάλτον θα ερχόντουσαν στην πόλη;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι κάναν οι νεκροθάφτες στο Λούκι Λουκ όταν άκουγαν ότι οι Ντάλτον θα ερχόντουσαν στην πόλη;Τι? Δεν έβλεπα Λούκι Λουκ
-
Τρίβαν τα χέρια τους από χαρά...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν εχει τοσα λιγα χιλ το μοτερ και ειναι σε καλη κατασταση απο την αχρηστία τοτε γιατι να το αλλάξεις.
Παρε μια gt 3,2 με 60,70χιλ χλμ απο σερβις και εισαι οκ.βρες μου εσυ gt με 6000χιλιαρικα αβγαλτη πρακτικα και στα 3.2
(το μοτερ κανει 1200 ευρω να φερω εδω και 300 η τοποθετηση+δυο τρια αλλα πραγματακια)
κατσε πρωτα ομως να το παρω το αμαξι και βλεπουμε ακομη πιστευω οτι εχει λακκο η φαβα καπου
(πολυ φτηνα σε σχεση με οτι βρηκα στο νετ -
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί σταμάτησαν τη παραγωγή της??Δεν ήταν επιτυχημένο μοντέλο?
Πάντως ποτέ δε το συμπάθησα αυτό το αυτοκίνητο. Στενό πίσω, έγερνε στις στροφές, αργό και άσχημο πίσω μέρος.
Με το νέο μοτέρ κάτι έκαναν...αλλά προφανώς ούτε κι αυτό πήγε καλά για να το σταμάτησαν.
Πόσα χρόνια ήταν στην αγορά? Νομίζω 5...σωστά? Λίγα δεν είναι?
Ειμαι σιγουρος οτι απλως ηθελες πραγματικα να πληροφορηθεις με αυτο το ποστ...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Παρε μια gt 3,2 με 60,70χιλ χλμ απο σερβις και εισαι οκ.βρες μου εσυ gt με 6000χιλιαρικα αβγαλτη πρακτικα και στα 3.2
(το μοτερ κανει 1200 ευρω να φερω εδω και 300 η τοποθετηση+δυο τρια αλλα πραγματακια)
κατσε πρωτα ομως να το παρω το αμαξι και βλεπουμε ακομη πιστευω οτι εχει λακκο η φαβα καπου
(πολυ φτηνα σε σχεση με οτι βρηκα στο νετΝα πώ κι εγώ την χαζομάρα μου...Αν το μοτέρ έχει όντως τόσα λιγα χιλιόμετρα δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξεις με μετάχειρο αγνωστου προελεύσεως...Βέβαια να αναμένεις χαζοβλάβες και χαζοπροβληματάκια από την ακινησία. Αλλά και πάλι αν τα πράγματα έχουν έτσι είναι μια καλή επιλογή...Ψάξε βέβαια για τον λάκο γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Κι ας είναι οικογενειακός φίλος
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
(πολυ φτηνα σε σχεση με οτι βρηκα στο νετΝα πώ κι εγώ την χαζομάρα μου...Αν το μοτέρ έχει όντως τόσα λιγα χιλιόμετρα δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξεις με μετάχειρο αγνωστου προελεύσεως...Βέβαια να αναμένεις χαζοβλάβες και χαζοπροβληματάκια από την ακινησία. Αλλά και πάλι αν τα πράγματα έχουν έτσι είναι μια καλή επιλογή...Ψάξε βέβαια για τον λάκο γιατί ποτέ δεν ξέρεις...Κι ας είναι οικογενειακός φίλος
- να παρει και τα μαμα πραγματα που εβγαλε για να βαλει το 4πεταλουδο.
10000 χλμ και εχει κανει τετοια μετατροπη σε αμαξι που δεν του αρεσε η φατσα του;Κατι μυριζει εδω,μακαρι να κανω λαθος .
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Youtube Videoμοντες απο ιταλια...
Χειροκίνητο ποδοκίνητο μάλλον cruise control
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω αλλο δεν καταλαβα... Αφου δεν του αρεσε γιατι δεν την ειχε πουλησει εδω και καιρο?
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Το μονο προβλημα ηταν το βάρος οπου και μείωσαν.Ισως επρεπε περισσότερο αλλα any way...αυτο πώς?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
10000 χλμ και εχει κανει τετοια μετατροπη σε αμαξι που δεν του αρεσε η φατσα του;Κατι μυριζει εδω,μακαρι να κανω λαθος .
Πες τα χρυσοστομε!!!
Πολυ αψηφιστα το πηρατε αυτο οι περισσοτεροι... Εγω ρε παιδια οσο κ να μου αρεσει ενα αυτοκινητο ποτε δε θα επαιρνα ενα τοσο βελτιωμενο μεταχειρισμενο, τοσο παραξενος ειμαι???? - να παρει και τα μαμα πραγματα που εβγαλε για να βαλει το 4πεταλουδο.
-
Το τετραπετάλουδο μου είχε διαφύγει...Εννοείται πως μιλάμε για μεγάλη μετατροπή, που συνήθως δεν δουλεύει ποτέ σωστά ή για να το θέσω καλύτερα ακόμα και όταν δουλεύει είναι απολύτως σπαστική για καθημερινή χρήση.
-
δεν εχει κανει ολοκληρωμενη μετρατροπη σε τετραπεταλουδο
(δηλαδη εχει μονο τις πεταλουδες και εναν νεο εγκεφαλο )ουτε πιστονια ουτε εκκεντρα ουτε τιποτα αλλο (αν και θα τα εβαζε οπως ειπε αλλα το κοστος για την ζυγοσταθμιση μετα απο αυτα+τα carbon πιστονια πηγε πανω απο 8000...
οπως ειπα τα υγρα του κινητηρα ηταν πεντακαθαρα για οτι αυτο συνεπαγεται(ουτε ρινισματα ουτε τιποτα)@carfanatic
προσφατα εκανε παραγγελια ενα nissan (το τριτο αμαξι του)και ετσι δεν εχει χωρο για αλλοτο οτι μυριζει ειναι σιγουρο απλα το θεμα ειναι να μην ειναι τιποτα το σοβαρο αλλιως
-
Δεν ξέρω τι έκανε και τι δεν έκανε...Και μάλλον δεν θα τα μάθουμε ποτέ...Αλήθεια το αμάξι κρατάει ρελαντί με το τετραπετάλουδο; Εγώ πάντως θα ζητούσα επαναφορά στην εργοστασιακή του κατάσταση, δεν βλέπω τον λόγο αυτής της μετατροπής παρά μόνο αν θές να καίς παραπάνω βενζίνη. Τέλος το οτι τα υγρά είναι καθαρά δεν μου λέει απολύτως τπτ πάντως. Βιβλίο συντήρησης υπάρχει;
ΑLFA ROMEO FORUM