-
Συγγνώμη που μ αρέσουν οι alfa
-
Μια που το πλυνα να το πάω μια να το διαβάσει ο εφημέριος;
Define λίγο αυτό το του διαόλου.
Όλα τα άλλα σωστά και άγια που λες αλλά και πάλι η 'ξενέρωτη', 'αργή' και γενικά 'υποδεέστερη' 147 για μένα είναι 1000 φορές καλύτερη από ένα Golf 1,6 FSI (είδατε είμαι καλό παιδί και δεν ανέφερα TSI...). -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
oi alfa simera einai aytokinita tou diaolou
Aυτό θα βοηθήσει πάντως:
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
oi alfa simera einai aytokinita tou diaolou
Aυτό θα βοηθήσει πάντως:
file de tha sou pw vlakeies sxetika me poiotites kylisis epidoseis strifterotita ola ayta sigoura den ediaferoun kanenan alfisti(an k to thema epidoseis tha ofeile...)epeidi exw pollous filous pou goustaroun asxima ayth th marka k to diapistwnw kathe fora pou milaw mazi tous tha rwtisw k sena:eisai xaroumenos me ti simerini katastasi tis alfa?tha agorazes mia nai,alla tha isoun 100% ikanopoiimenos apo tin agora tis allwste k oi idioi oi filoi mou pou toso ti stirizan odigoun pia s3 k slk..t na poume allo?
-
oso gia tin 8c nai polu omorfo k teleio aytokinito,ALLA gia ligous k aytoi oi ligoi mallon porsche tha paroun k gia tous ypoloipous tha meinoun oi pio germanikes k apo germanikes panvaries 159 1.8 pou tha sernontai eidika stous ellinikous dromous opou kai tha ginoun anarpastes...
-
Mας βγαινουν τα ματια ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Mας βγαινουν τα ματια ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.συγγνώμη ελληνικά θες,ελληνικά θα χεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
συγγνώμη ελληνικά θες,ελληνικά θα χεις
Οχι εγω αλλα ο κανονισμος του φορουμ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
συγγνώμη ελληνικά θες,ελληνικά θα χεις
Οχι εγω αλλα ο κανονισμος του φορουμ.
ειμαι λιγο νουμπας εδω θα μαθω
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
λιγο edit εεεε [kouk] εισαι απ οτι καταλαβα αλλα τσπ.
δημοκρατια εχουμε..Θεός ο Νάσος.
-
Νάσο, μην τον παίρνεις από την μύτη...
-
-
Φίλε VTS εννοώ τι εννοείς. Αν θες να ξέρεις χαίρομαι που η 147 έχει μια κάποια 'γερμανική' χροιά στην προφορά της. Την προτιμώ από τις πιο 'ιταλικές' 145 και 33 (αν και η 33 πέταγε εδώ που τα λέμε). Συγκρινόμενη με ότι έχει να δώσει ο ανταγωνισμός στα 1600 κυβικά για μένα είναι κλάσεις ανώτερη.
Όσο ανεβαίνουν τα κυβικά και οι τιμές, η Alfa δεν έχει πίσω κίνηση, έχει και τα παραπάνω κιλάκια της που με την τετρακίνηση γίνονται ακόμα πιο πολλά οπότε λογικό είναι αρκετοί να κοιτάνε προς Βαυαρία μεριά.
Αλλά και πάλι όπως λέγαμε σε ένα παιδί από το forum που ψηνόταν για την 120, όταν βλέπεις την GT πως είναι δυνατό να δώσεις τα ίδια λευτά για την BMW 1...; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Φίλε VTS εννοώ τι εννοείς. Αν θες να ξέρεις χαίρομαι που η 147 έχει μια κάποια 'γερμανική' χροιά στην προφορά της. Την προτιμώ από τις πιο 'ιταλικές' 145 και 33 (αν και η 33 πέταγε εδώ που τα λέμε). Συγκρινόμενη με ότι έχει να δώσει ο ανταγωνισμός στα 1600 κυβικά για μένα είναι κλάσεις ανώτερη.
Όσο ανεβαίνουν τα κυβικά και οι τιμές, η Alfa δεν έχει πίσω κίνηση, έχει και τα παραπάνω κιλάκια της που με την τετρακίνηση γίνονται ακόμα πιο πολλά οπότε λογικό είναι αρκετοί να κοιτάνε προς Βαυαρία μεριά.
Αλλά και πάλι όπως λέγαμε σε ένα παιδί από το forum που ψηνόταν για την 120, όταν βλέπεις την GT πως είναι δυνατό να δώσεις τα ίδια λευτά για την BMW 1...;κοιτα οι bmw ειναι ανουσια ακριβες κ δε το συζητω..Απο τιν αλλη αν δε δωσεις πανω απο 50-60,000 εχεις παρει κατι ανουσιο σε bmw απο την αλλη η στην τιμη της ναυαρχιδας brera δλδ 50,000 η Ιαπωνια(για μενα) αλλα κ η γερμανια εχει να πει πολλα..η τεχνολογια της αλφα ειναι τοσο πισω που για να πετυχουν ακαμψια προσθετουν συνεχεια βαρος οταν οι αλλοι χρησιμοποιουν ολο κ περισσοτερο αλουμινιο κ αλλα ελαφρια υλικα..
Η 33 συγκεκριμενα αν κ υπερπροβληματικη ακομα κ για τοτε σιγουρα κλασεις ανωτερη σε αισθηση κ επιδοσεις απο τον τοτε ανταγωνισμο το λεω εχοντας οδηγησει τα renault 19 1.4,audi 80,audi 100 k 316 της εποχης αλλα σημερα ακομα κ τα seat exouν πολυ καλη αισθηση κ ναι oi alfa δεν ειναι τα τερατα που κυκλοφορουν στους δρομους σημερα οπως megane,altea,leon(ασχημη αντιγραφη 147!!) αλλα θα προτιμουσα ενα megane rs trophy απο οποιαδηποτε αλφα γιατι αυτο θα μου προσεφερε οδηγικη ευχαριστηση(απο μεσα δε βλεπεις την ασχημια)...κ αν ηθελα μουρη θα επερνα οπιαδηποτε 318 καμπριο(αισχος) να γουσταρουν τα γκομενακια αλλα δεν ειμαι λεκες..
οσο για ομορφια.....το s2000 κανταρια πιο ομορφο απο brera/spider κ βασικα ειναι το αυτοκινητο που τα συνδιαζει ολα αν δεν εχεις παιδια κ φορτωτικους φιλους..κα αυτο ειναι ενα αυτοκινητο που αν η αλφα ειχε κατασκευασει τοτε ναι θα επρεπε να υπαρχει περηφανεια για αυτη την εταιρεια τωρα τα χαμενα μεγαλεια δε μου λενε κατι...καποτε κυβερνουσαμε το κοσμο και??? -
Ο QsisVTS έχει δίκιο κατά τη γνώμη μου. Ποτέ δε σκεφτόμουν να πάρω άλφα αλλά τώρα μάλλον θα πάρω μεταχέιρα 147 λόγω οικονομικών προβλημάτων και μόνο μιας και θέλω να διαθέσω το πολύ 12000 Ε για αυτοκίνητο και είναι το μόνο στην κατηγορία που είναι τόσο φθηνό και όχι τόσο παλιό. Η άλφα σήμερα δυστυχώς δεν έχει να επιδείξει τίποτα και είναι πολύ πίσω σε σχέση με το γερμανικό ανταγωνισμό. Όλοι οι γνωστοί μου που είχαν άλφα πλέον τις έχουν αλλάξει με κάτι μη-ιταλικό. Προσωπικά μου αρέσουν οι άλφα αλλά δε θα αγόραζα καμία καινούρια μιας και είναι πολύ υπερτιμημένες και με πολύ κακή τιμη μεταπώλησης.
-
+1
se QsisVTS και Lazpinin για τις αλφα.Συμφωνω ωραια αυτοκινητα,πρωτοποριακα ισως σε καποιες εποχες μα οι καιροι που ο Εnzo εφτιαχνε την Ferrari ονειρευομενος να φτιαξει κατι αντιστοιχα καλο με την αλφα εχουν περασει προ πολλου.Πλεον η αλφα ειναι μια εταιρια που βασιζεται στην (υποκειμενικη παντα) ομορφη σχεδιαση των μοντελων της και στην ιστορια της,ενω παραλληλα οι τελευταιες σωστες κινησεις της(βλεπε brera k 159) πληττονται απο τον αυξημενο βαρος κ την τσιμπημενη τιμη...
-
Πολλοι νέοι μαζεμένοι
welcome to the forum...
-
θα πουλησω το ρολοι για να παρω κομπολοι ενα πραγμα δλδ ..
-
παντα ...
σε δουλεια να βρισκομαστε
βολτα με το δικο σου το μπλε το ελαφρυ δεν με πηγες ομως
ΑLFA ROMEO FORUM