-
Χαχαχα ωραίος Σπύρο!!
-
Thanks!!!
-
Εε οχι και σε κοκκινο... Μπορει σε 10-15-20 χρονια να γινει ροζ... [emoji23]
-
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Εε οχι και σε κοκκινο... Μπορει σε 10-15-20 χρονια να γινει ροζ... [emoji23] -
Μη το αποκλειουμε!!! Πλακα κανω. Δε νομιζω γιατι εφτασε η τιμη της οσο των Γερμανικων αρα ανεβηκε και η ποιοτητα στο χρωμα
-
Νονέεεεεε
Μπήκε και η Alfa Romeo στο κόλπο.
Καλό είναι βέβαια αυτό, για να έχει κέρδη και να μπορούμε βλέπουμε και Giulia και 4c βεβαίως....Δύο ακόμα SUV από την Alfa Romeo: http://www.gazzetta.gr/in-motion/article/1049406/dyo-akoma-suv-apo-tin-alfa-romeo
-
γμτ άτιμη κρίση...
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μη το αποκλειουμε!!! Πλακα κανω. Δε νομιζω γιατι εφτασε η τιμη της οσο των Γερμανικων αρα ανεβηκε και η ποιοτητα στο χρωμαΑ γι αυτο!!! Α ρε Νικο...
-
Δείτε τι έφτιαξαν οι Ιταλοί!!!!
Respect απλάhttps://www.4drivers.gr/single-post/201 ... int-GTA-SA
-
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε:
Ο Dott. Ing. Carlo Chiti πήρε τον γνωστό αλουμινένιο κινητήρα των 1.570 κ.ε. με τους δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και τα δύο μπουζί στον κύλινδρο (το γνωστό Twin Spark στις μετέπειτα σύγχρονες Alfa Romeo) και προσάρμοσε δύο υπερσυμπιεστές από σύστημα εξαερισμού αεροσκάφους, οι οποίοι περιστρέφονταν ως τις 100.000 rpm/min.
-
Μη ξανα ακουστει οτι σκουριαζουν οι Alfa romeo... [emoji23] Golf 5 1.6 fsi του 2006 με πινακιδες Αθηνας. Τα χωματα ειναι απο τη χθεσινη βροχη, δεν ηταν παρατημενο.
-
Υπαρχει τσιγκος που οταν δεν υπαρχει επιστρωση ,δεν σκουριαζει;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υπαρχει τσιγκος που οταν δεν υπαρχει επιστρωση ,δεν σκουριαζει;;;;Οχι. Θα μπορουσε να μην ειναι τσιγκος ή θα μπορουσε να μη φευγουν ολα τα στρωματα της βαφης μονοκομματα. Εγω φετος μπαλωσα ενα κενο(1cm) απο πετρα στο καπο μου που ειχα 3 χρονια εκτεθειμενο χωρις ιχνος σκουριας. Αρα ή εχω αλουμινενιο καπό (το βρισκω δυσκολο) ή δεν εφυγαν ολα τα στρωματα της 'μπογιας'.
-
Ο Γαλλικος τσιγκος ειναι σε αλλο επιπεδο λοιπον!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ο Γαλλικος τσιγκος ειναι σε αλλο επιπεδο λοιπον!Που ξερεις τι αμαξι εχω? Ή μαλλον καλυτερα ποσα αμαξια εχω? Και για ποιο απο αυτα μιλαω? Επειδη δεν ξερεις σταματα το κακο και αποτυχημενο troll.
-
Αλήθεια τώρα... Τι συζητάμε; Αν κάποια αυτοκίνητα σκουριάζουν ενώ άλλα όχι; Η μεγαλύτερη ανοησία θα έλεγα. Οι τελευταίες μέθοδοι στίλβωσης επίστρωσης και βαφής εφαρμόζονται πλέον σε όλα τα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια... τουλάχιστον. Υπάρχουν παράγοντες διάβρωσης που τους ξέρουμε όλοι και μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία σκουριάς ακόμη και σε μια Bentley. Υπάρχουν υλικά βέβαια που χρησιμοποιούνται σε κάποιες ιδιαίτερες κατασκευές και πρακτικά δεν οξειδώνονται όπως τέτοια είναι τα ανθρακονήματα, το τιτάνιο ή το ποιο γήινο αλουμίνιο. Στα αυτοκίνητα που είχα έως σήμερα και που προέρχονταν από την χώρα του Ανατέλλοντος ήλιου έως και την Ρουμανία τέτοια υλικά δεν παίζουν. Ετσι η μόνη επωδός είναι να φροντίζω τα οχήματά μου με τους επίσης γνωστούς τρόπους και έτσι πρόβλημα δεν είχα πουθενά.
Με λίγα λόγια φίλε GGAB πραγματικά δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να δίνεις εθνοτική χροιά σε ένα τέτοιο ζήτημα; Εκτός κι αν νομίζεις πως το δικό σου αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο τσίγκο ενώ μόνος του εχθρός είναι ο κρυπτονίτης... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υπαρχει τσιγκος που οταν δεν υπαρχει επιστρωση ,δεν σκουριαζει;;;;το αρχικό μου ερώτημα!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Αλήθεια τώρα... Τι συζητάμε; Αν κάποια αυτοκίνητα σκουριάζουν ενώ άλλα όχι; Η μεγαλύτερη ανοησία θα έλεγα. Οι τελευταίες μέθοδοι στίλβωσης επίστρωσης και βαφής εφαρμόζονται πλέον σε όλα τα αυτοκίνητα εδώ και 20 χρόνια... τουλάχιστον. Υπάρχουν παράγοντες διάβρωσης που τους ξέρουμε όλοι και μπορεί να οδηγήσουν στην δημιουργία σκουριάς ακόμη και σε μια Bentley. Υπάρχουν υλικά βέβαια που χρησιμοποιούνται σε κάποιες ιδιαίτερες κατασκευές και πρακτικά δεν οξειδώνονται όπως τέτοια είναι τα ανθρακονήματα, το τιτάνιο ή το ποιο γήινο αλουμίνιο. Στα αυτοκίνητα που είχα έως σήμερα και που προέρχονταν από την χώρα του Ανατέλλοντος ήλιου έως και την Ρουμανία τέτοια υλικά δεν παίζουν. Ετσι η μόνη επωδός είναι να φροντίζω τα οχήματά μου με τους επίσης γνωστούς τρόπους και έτσι πρόβλημα δεν είχα πουθενά.
Με λίγα λόγια φίλε GGAB πραγματικά δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να δίνεις εθνοτική χροιά σε ένα τέτοιο ζήτημα; Εκτός κι αν νομίζεις πως το δικό σου αυτοκίνητο είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο τσίγκο ενώ μόνος του εχθρός είναι ο κρυπτονίτης...Ετσι μπραβο. Γιατι μερικοι νομιζουν οτι ο ενας εχει χρυσο και ο αλλος σκ@@α. [emoji106]
-
Φίλε john έζησα σαν φοιτητής στην Κρήτη, στο Ηράκλειο. Θυμάμαι πως ανεξαρτήτου μάρκας και χώρας προέλευσης ή ηλικίας υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα με εμφανέστατα σημάδια διάβρωσης. Οι συνθήκες που επικρατούν στα νησιά (υγρασία και αλμύρα) είναι να σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πραγματικά αξίζει να έχεις καινούργιο αυτοκίνητο σε αυτά τα μέρη. Στις Κυκλάδες τα ίδια φαινόμενα και ακόμη πιο έντονα. Καλά δεν μιλάω για τα πλαστικά και ελαστικά μέρη μέσα έξω το τι τραβάνε... Όταν βλέπω σε αυτό το νήμα να γράφονται τέτοια λες και είναι γνώρισμα των Γαλλικών και των Ιταλικών η σκουριά, το λιγότερο γελάω. Εχω δει slk από Γερμανία 5ετίας που την είχε φρεσκάρει ο έμπορος ώστε να την μοσχοπουλήσει αλλά από κάτω ήταν άστα να πάνε... Τι να πω; Πως τα Γερμανικά σκουριάζουν και δεν έχουν δεχτεί την απαραίτητη φροντίδα σε σχέση πχ με τα Κορεάτικα;
ΑLFA ROMEO FORUM