-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Πάντως Kid στο MSN μου έλεγες τις προάλλες ότι σκέφτεσαι σοβαρά για 147...Αυτό θα πει στεγνό δώσιμο!
Το κάνω quote σε περίπτωση που η Στέλλα δεχτεί πιέσεις για να το διαγράψει!
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Πάντως Kid στο MSN μου έλεγες τις προάλλες ότι σκέφτεσαι σοβαρά για 147... -
Ναι αυτή είναι η αληθεια αλλά αυτό δεν την κάνει κανά όπλο ή αυτοκίνητο για σκίσιμο και μόνο για αυτό... Ίσως είναι το πιο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο της κατηγορίας αλλά αυτό δεν την κάνει αυτοκίνητο φτιαγμένο για σκίσιμο και μόνο γι αυτό. Τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ λίγα και κανένα από αυτά δεν είναι AR..
Η 147 είναι ένα everyday car, as simple as that.
Edit: Τα smilies smilies αλλά η ουσία παραμένει ανύπαρκτη..
-
αν πάρει ο kid alfa πάω βουρ για A6 avant μτχ με RS6 λουκ για να του τι σπάω στα φανάρια όταν θα τον περνάω , και θα έχω το σκύλο στο χωρο αποσκευών να του βγάζει την γλώσσα καθως θα παλεύει με τον twin spark!
-
Πρόσεχε τι λες, μπορεί να εκτεθείς..
Και σου λέω για πολλοστή φορά ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με την AR, με τους οπαδούς έχω και τις ανακρίβειες.
-
ρε kid αρχίζουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ στο thread ας είναι καλά η 'Στέλλα' . Άσε να πουμε καμια μ@λ@κία να ελαφρώσει το κλίμα. Μην είμαστε συνέχεια τσακωμένοι Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά !!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ρε kid αρχίζουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ στο thread ας είναι καλά η 'Στέλλα' . Άσε να πουμε καμια μ@λ@κία να ελαφρώσει το κλίμα. Μην είμαστε συνέχεια τσακωμένοι Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά !!kid,sostos o Babbis.As kalmarei ligo h katastash!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
ρε kid αρχίζουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ στο thread ας είναι καλά η 'Στέλλα' . Άσε να πουμε καμια μ@λ@κία να ελαφρώσει το κλίμα. Μην είμαστε συνέχεια τσακωμένοι Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά !!Άντε ας ελαφρώσει λίγο.. Που είναι μια Pic της Monicca?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ρε kid αρχίζουμε να κάνουμε λίγο χαβαλέ στο thread ας είναι καλά η 'Στέλλα' . Άσε να πουμε καμια μ@λ@κία να ελαφρώσει το κλίμα. Μην είμαστε συνέχεια τσακωμένοι Μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά !!
Άντε ας ελαφρώσει λίγο.. Που είναι μια Pic της Monicca?
biscione έχεις αποστολή!!
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Πάντως η Alfa είναι η μόνη εταιρία που άλλες φορές δέχετε κριτική για το ότι δεν βγαζει πλέον γρήγορα αμάξια.
Από τους ίδιους ανθρώπους δέχετε κριτική γιατι έχει μεγάλη κατανάλωση.
Αυτό είναι αποκλειστικότητα της Alfa Romeo σε αυτό το φόρουμ
βλ: Audi, BMW, Fiat, Opel, Peugeot, VW
Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά ότι διαβάζεις σχεδόν αποκλειστικά θέματα που αφορούν την Alfa -και τρέχεις αμέσως να την υπερασπιστείς σαν να σου πείραξαν την γκόμενα, όπως και άλλοι- χωρίς να βλέπεις τι γίνεται σε άλλα θέματα.
Ολόκληρο θέμα έχει ανοίξει γιατί πέφτουν οι πωλήσεις της Renault -αντικειμενικότατο και δεν αμφισβητείται από ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού... ΠΕΦΤΟΥΝ!- και δεν έχει 'ανοίξει μύτη'
Φαντάζεσαι αντίστοιχο θέμα για την Alfa ε;
'Γιατί πέφτουν οι πωλήσεις της Alfa στην Ελλάδα' αναμφισβήτητο μέχρι και το Μάιο
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι αυτή είναι η αληθεια αλλά αυτό δεν την κάνει κανά όπλο ή αυτοκίνητο για σκίσιμο και μόνο για αυτό... Ίσως είναι το πιο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο της κατηγορίας αλλά αυτό δεν την κάνει αυτοκίνητο φτιαγμένο για σκίσιμο και μόνο γι αυτό. Τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ λίγα και κανένα από αυτά δεν είναι AR..Η 147 είναι ένα everyday car, as simple as that.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα Kid.
Είναι ένα γρήγορο, σπορ αμάξι με το χάρισμα να δίνει στον οδηγό του ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά συνέχεια.Μην είσαι απόλυτος σε αυτό που γράφεις
Μόλις την οδηγήσεις θα καταλάβεις τι σου λέω -
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Ναι αυτή είναι η αληθεια αλλά αυτό δεν την κάνει κανά όπλο ή αυτοκίνητο για σκίσιμο και μόνο για αυτό... Ίσως είναι το πιο οδηγοκεντρικό αυτοκίνητο της κατηγορίας αλλά αυτό δεν την κάνει αυτοκίνητο φτιαγμένο για σκίσιμο και μόνο γι αυτό. Τέτοια αυτοκίνητα είναι πολύ λίγα και κανένα από αυτά δεν είναι AR..
Είναι ένα γρήγορο, σπορ αμάξι με το χάρισμα να δίνει στον οδηγό του ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά συνέχεια.Μην είσαι απόλυτος σε αυτό που γράφεις
Μόλις την οδηγήσεις θα καταλάβεις τι σου λέωΤο ίδιο κάνει και ένα Panda (όσον αφορά το χαμόγελο), αλλά σούπερκαρ δεν είναι!
-
παιδιά προς Θεού. Δεν είπα ότι η 147 είναι driver's car όπως το ρχ8, mx5, s2000, evo κλπ.
Τηρουμένων των αναλογιών, δλδ για μικρομεσαίο χάτσμπακ, είναι μια κλάση πάνω από τον ανταγωνισμό. Μη μου πείτε ότι όσοι ανεβήκατε σε 147 δεν νιωσατε κάτι παραπάνω από μια corolla, megane, astra, golf κλπ.
Με μια 147 πέρνεις γεύση σπορ αυτοκινήτου, όπως και με μια 156. Οπότε ο παράγοντας κατανάλωση πάει περίπατο. Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι εφόσον το πας 'νορμαλ' μην την πάρεις. Δεν θα έχει νοημα μια τέτοια αγορά.
Φυσικά η 147 δεν έχει έκδοση στα 200 άλογα οποτε δε μιλάω για τις σπορ εκδόσεις του ανταγωνισμού(gti, opc, ts, typer κλπ).
-
Διαφωνώ. Όσο πιο οδηγοκεντρική/σπορ και αν είναι η 147 από τον ανταγωνισμό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα καθημερινό αυτοκίνητο και επιμένω σε αυτό. Προφανώς όταν αγοράζεις σε αυτή την κατηγορία αυτοκίνητο δεν σε ενδιαφέρει πρωτίστως η σπορ αίσθηση αλλά έχεις άλλα κριτήρια στο μυαλό σου. Άμα ήθελες σπορ αυτοκίνητο και μόνο αυτό μπορούσες να πάρεις ένα Fiesta ST και να ξεμπερδέψεις. Αφού όμως πας για μικρομεσαίο 1600άρη σημαίνει ότι ο σπορ χαρακτήρας δεν έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα.
Και όπως σε όλα τα μικρομεσαία, έτσι και σε αυτό, ενδιαφέρει - την πλειοψηφία τουλάχιστον - (και) η κατανάλωση.
Το τι συμβιβασμούς είναι διατεθειμένος να κάνει ο καθένας - επειδή η αγορά αυτοκινήτου είναι θέμα συμβιβασμών κατά την γνώμη μου - εξαρτάται καθαρά από τον δυνητικό αγοραστή. Μπαλατζάρει τα + και τα - ενός αυτοκινήτου και βλέπει που κλίνει η ζυγαριά..
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μόλις την οδηγήσεις θα καταλάβεις τι σου λέωΤο ίδιο κάνει και ένα Panda (όσον αφορά το χαμόγελο), αλλά σούπερκαρ δεν είναι!
Εννοείς δηλαδή ότι ένα Panda κ μια 147 έχουν την ίδια συμπεριφορά? είναι της ίδιας κατηγορίας? έχουν τα ίδια γκάζια?
Δεν κατάλαβα πως έφτασες στο συμπέρασμα αυτό....Από την άλλη, μίλησε κανείς για supercar?
... -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Διαφωνώ. Όσο πιο οδηγοκεντρική/σπορ και αν είναι η 147 από τον ανταγωνισμό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα καθημερινό αυτοκίνητο και επιμένω σε αυτό. Προφανώς όταν αγοράζεις σε αυτή την κατηγορία αυτοκίνητο δεν σε ενδιαφέρει πρωτίστως η σπορ αίσθηση αλλά έχεις άλλα κριτήρια στο μυαλό σου. Άμα ήθελες σπορ αυτοκίνητο και μόνο αυτό μπορούσες να πάρεις ένα Fiesta ST και να ξεμπερδέψεις. Αφού όμως πας για μικρομεσαίο 1600άρη σημαίνει ότι ο σπορ χαρακτήρας δεν έρχεται σε πρώτη προτεραιότητα.Και όπως σε όλα τα μικρομεσαία, έτσι και σε αυτό, ενδιαφέρει - την πλειοψηφία τουλάχιστον - (και) η κατανάλωση.
Το τι συμβιβασμούς είναι διατεθειμένος να κάνει ο καθένας - επειδή η αγορά αυτοκινήτου είναι θέμα συμβιβασμών κατά την γνώμη μου - εξαρτάται καθαρά από τον δυνητικό αγοραστή. Μπαλατζάρει τα + και τα - ενός αυτοκινήτου και βλέπει που κλίνει η ζυγαριά..
Το Fiesta ST δεν είναι 'σπορ αυτοκίνητο κ μόνο αυτό'
Τέτοια αυτοκίνητα είναι κάποια από αυτά που έγραψε ο BAbbis πάνω (s2000, evo, impreza κτλ)Η 147 είναι ένα καθημερινό αμάξι (όπως λες) αλλά με σπορ χαρακτήρα!
Όταν αγοράζει κάποιος AlfaRomeo την αγοράζει (εκτός των άλλων βέβαια) κ για τη σπορ αίσθηση που του δίνει κ το σπορ χαρακτήρα της, δε νομίζω να κοιτάει τόσο την κατανάλωση τουλάχιστον όχι πάνω από αυτά (τουλάχιστον) που σου είπα τώρα.
Το τι μπορεί να σου λέω τώρα μπορεί να τα ακούς κ βερεσέ, γι'αυτό αν μπορέσεις να κάνεις test drive (νομίζω δεν μπορείς να κάνεις ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος) ή να πάρεις μια 147 να την οδηγήσεις για 2 ωρίτσες θα καταλάβεις τι σου λέω -
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Το Fiesta ST δεν είναι 'σπορ αυτοκίνητο κ μόνο αυτό'Δεν έγραψα αυτό, έγραψα ότι αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι ο σπορ χαρακτήρας τότε παίρνεις Fiesta ST.
Η 147 είναι ένα καθημερινό αμάξι (όπως λες) αλλά με σπορ χαρακτήρα!
Όταν αγοράζει κάποιος AlfaRomeo την αγοράζει (εκτός των άλλων βέβαια) κ για τη σπορ αίσθηση που του δίνει κ το σπορ χαρακτήρα της, δε νομίζω να κοιτάει τόσο την κατανάλωση τουλάχιστον όχι πάνω από αυτά (τουλάχιστον) που σου είπα τώρα.Άρα λέμε το ίδιο πράγμα, ότι είναι θέμα συμβιβασμών
Το τι μπορεί να σου λέω τώρα μπορεί να τα ακούς κ βερεσέ, γι'αυτό αν μπορέσεις να κάνεις test drive (νομίζω δεν μπορείς να κάνεις ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος) ή να πάρεις μια 147 να την οδηγήσεις για 2 ωρίτσες θα καταλάβεις τι σου λέω
Θεωρητικά δεν μπορώ αλλά λίαν συντόμως θα την οδηγήσω.
Το ότι είναι πιο σπορ από τον ανταγωνισμό δεν το αμφισβητώ αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 'σπορ αυτοκίνητο'. -
double post .....πάλι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το Fiesta ST δεν είναι 'σπορ αυτοκίνητο κ μόνο αυτό'
Δεν έγραψα αυτό, έγραψα ότι αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι ο σπορ χαρακτήρας τότε παίρνεις Fiesta ST.
Η 147 είναι ένα καθημερινό αμάξι (όπως λες) αλλά με σπορ χαρακτήρα!
Όταν αγοράζει κάποιος AlfaRomeo την αγοράζει (εκτός των άλλων βέβαια) κ για τη σπορ αίσθηση που του δίνει κ το σπορ χαρακτήρα της, δε νομίζω να κοιτάει τόσο την κατανάλωση τουλάχιστον όχι πάνω από αυτά (τουλάχιστον) που σου είπα τώρα.Άρα λέμε το ίδιο πράγμα, ότι είναι θέμα συμβιβασμών
Το τι μπορεί να σου λέω τώρα μπορεί να τα ακούς κ βερεσέ, γι'αυτό αν μπορέσεις να κάνεις test drive (νομίζω δεν μπορείς να κάνεις ακόμα αλλά δεν είμαι σίγουρος) ή να πάρεις μια 147 να την οδηγήσεις για 2 ωρίτσες θα καταλάβεις τι σου λέω
Θεωρητικά δεν μπορώ αλλά λίαν συντόμως θα την οδηγήσω.
Το ότι είναι πιο σπορ από τον ανταγωνισμό δεν το αμφισβητώ αλλά απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί 'σπορ αυτοκίνητο'.Για το πρώτο είμαστε ΟΚ
Για το δεύτερο: στη ζωή όλα είναι θέμα συμβιβασμών γιατί δεν υπάρχει πουθενά κάτι το τέλειο (οπότε φαντάζομαι κ εδώ ΟΚ είμαστε)
Για το τρίτο : Σε καμία περίπτωση η 147 δεν είναι σπορ αυτοκίνητο με την έννοια που είναι τα παραπάνω που ανέφερα! Σε καμία περίπτωση! Έχει όμως σπορ χαρακτήρα! Cuore Sportivo πως το λένε?! Κ αυτό ισχύει για κάθε Alfa.
Υ.Γ. Άντε με το καλό να την οδηγήσεις (παίζει κονέ στην αντιπροσωπεία ή από φίλο/συγγενή?)
Κ ό,τι κ να αγοράσεις αργότερα καλοτάξιδο να είναι κ να το χαρείς!
-
Την παρέλαβε πριν 4-5 μέρες φίλος μου και αναμένω τώρα να την βάλω στο πόδι.
Πάντως - αν τελικά αγοράσω την 147 - έχω να φάω πολύ δούλεμα.
Ευχαριστώ για τις ευχές.
ΑLFA ROMEO FORUM