-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Aν ο φιλος σου συμπεριφερεται στο αυτοκινητο του, οπως εσυ στο Citroen, δεν μου κανει καμμια εντυπωση...
καμια σχεση , ειναι τρομερα ηρεμος οδηγος, στη τελικη τι μπορεις να κανεις σε ενα dsg χωρις launch και να φας τους δισκους ?
ειχε προβλημα , ο,τι και να λεμε και δεν ειναι το μονο απο οτι φαινεται..
Δεν μπορείς να φανταστείς το τι οδηγική καφρίλα και ανικανότητα επικρατεί,πίστεψέ με
Μια χαρά τα λέει ο Μανδραβέλης
-
[spoiler=:29lta8kc]spoiler γιατι ειμαι off
να μου λεγες σε χειροκινητο να πω οκ, σε αυτοματο δεν υπαρχει ανικανοτηταμπορεις να χαλασεις πολλα πραγματα, αλλα οχι αυτο
και στη τελικη στη προκειμενη περιπτωση ξερω οτι μιλαμε για νορμαλ πραγματα[/spoiler:29lta8kc]
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αρρωσταίνω όταν βλέπω καινούρια αυτοκίνητα χωρίς μαμά πατάκια!! Δώσε ρε γύφτο άλλα 100€ να πάρεις μια 4αδα αφού οι ακόμα πιο γύφτοι (το εργοστάσιο & ο αντιπρόσωπος) δεν στα παρέχουν!!
-
Eιναι οντως ξεφτιλα να σου σερβιρουν πατακια της Να δεις οταν στο παραδιδουν και με καναδυο σασμαν! Το ποσο καφροι ειμαστε, δεν φαινεται μονο στο πως οδηγουμε, αλλα και στο τι αγοραζουμε!! Αν αγοραζονται ακομα 159 ( με σασμαν opel) και dsg, ειναι γιατι , για καποιο ανεξηγητο λογο, ολα Παναθα η Ολυμπιακαρα νοουνται στο Ελλαδισταν. Το χειροτερο ειναι οτι δεν χρησιμοποιουμε αυτα που αγοραζουμε, για αυτο που φτιαχνονται. Ο ηρεμος τι το θελει το dsg και o ιταλακιας της καφετερειας ,το tbi!!!
-
Φίλε μου κατανοητός ο εκνευρισμός σου και η απογοήτευση, αλλά τα γραφόμενά σου βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Γράψε κάτι ουσιαστικό, αν έχεις, αλλιώς μην γράφεις τίποτα. Το εμπεδώσαμε. Τα σασμάν Όπελ και οι αντιπροσωπείες Alfa είναι για τα πανηγύρια. Μαζί σου. Πάμε παρακάτω όμως τώρα...
Φιλικά...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αρρωσταίνω όταν βλέπω καινούρια αυτοκίνητα χωρίς μαμά πατάκια!! Δώσε ρε γύφτο άλλα 100€ να πάρεις μια 4αδα αφού οι ακόμα πιο γύφτοι (το εργοστάσιο & ο αντιπρόσωπος) δεν στα παρέχουν!!
Τι σε νοιάζουν τα πατάκια?
Με 20.000 είναι δική σου!
-
Έχω κόλλημα με τα πατάκια που δεν είναι φτιαγμένα στο σχήμα και στις διαστάσεις που πρέπει. Μπλέκουν στο γκάζι, στο συμπλέκτη, μετακινούνται κτλ. Για μένα είναι ενδεικτικό της φροντίδας του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου τα πατάκια.
-
Φίλε μου κατανοητός ο εκνευρισμός σου και η απογοήτευση, αλλά τα γραφόμενά σου βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Γράψε κάτι ουσιαστικό, αν έχεις, αλλιώς μην γράφεις τίποτα. Το εμπεδώσαμε. Τα σασμάν Όπελ και οι αντιπροσωπείες Alfa είναι για τα πανηγύρια. Μαζί σου. Πάμε παρακάτω όμως τώρα...Φιλικά...
Ουσιαστικό γράφει.
Να αποκτήσουν dsg και moteur tsi ζητάει
-
Φίλε μου κατανοητός ο εκνευρισμός σου και η απογοήτευση, αλλά τα γραφόμενά σου βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Γράψε κάτι ουσιαστικό, αν έχεις, αλλιώς μην γράφεις τίποτα. Το εμπεδώσαμε. Τα σασμάν Όπελ και οι αντιπροσωπείες Alfa είναι για τα πανηγύρια. Μαζί σου. Πάμε παρακάτω όμως τώρα...Φιλικά...
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Θα αγορασω Σαμαρα η καλυτερα dsg και οχι Γιωργακη αυτη τη φορα. Xαιρομαι που δεν εισαι απογοητευμενος και δεν χρειαζεται να ακους τα παθηματα των αλλων, το dsg, στην προκειμενη. Δεν ηξερα οτι το χειροκροτημα κανει του κατασκευαστες καλυτερους. Ειχα την εντυπωση , οτι σε αυτο το forum λενε τα δικα τους οι Αλφακιδες. Θα παρω τα κουβαδακια μου και θα παω σε αλλη αντιπροσωπεια να φωναξω, τιμωρηστε τους, μην αγοραζεται πριν διαβασεται, και οχι βεβαια τα περιοδικα απαραιτητα.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Φίλε μου κατανοητός ο εκνευρισμός σου και η απογοήτευση, αλλά τα γραφόμενά σου βρίσκονται εκτός πραγματικότητας. Γράψε κάτι ουσιαστικό, αν έχεις, αλλιώς μην γράφεις τίποτα. Το εμπεδώσαμε. Τα σασμάν Όπελ και οι αντιπροσωπείες Alfa είναι για τα πανηγύρια. Μαζί σου. Πάμε παρακάτω όμως τώρα...
Φιλικά...
Ουσιαστικό γράφει.
Δεν σε κατηγορώ...ούτως ή άλλως δεν βγαίνει άκρη τι γράφει οπότε το μετέφρασες όπως ήθελες...
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
..
Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τον τρόπο γραφής σου αλλά ώρες ώρες με κουράζει πάρα πολύ να βγάλω νόημα
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
..
Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει με τον τρόπο γραφής σου αλλά ώρες ώρες με κουράζει πάρα πολύ να βγάλω νόημα
Άρα εν τέλη βγάζεις νόημα? Κάτι κάνω λάθος φαίνεται γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα παρόλη την προσπάθεια!
-
Φιλικά...
Ουσιαστικό γράφει.
Δεν σε κατηγορώ...ούτως ή άλλως δεν βγαίνει άκρη τι γράφει οπότε το μετέφρασες όπως ήθελες...
-
..
Άρα εν τέλη βγάζεις νόημα? Κάτι κάνω λάθος φαίνεται γιατί εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα παρόλη την προσπάθεια!
Ε νταξ μια γενική εικόνα (σασμάν όπελ- αχρείαστα άλογα ) αυτών που θέλει να πει την αποκομίζεις με λίγο κόπο. Απλά νιώθω κάτι να μου στύβει το μυαλό σε κάθε προσπάθεια αποκωδικοποίησης.
-
Να τρωτε χαμπουργερ, οχι μουσακα. Ειναι δυσκολος και στο φτιαξιμο και στο φαγωμα.Αν νομιζεται παλικαρια οτι με το λυσαρι κατω απο το θρανιο, γινεται δουλεια, οκ. Για να καταλαβεις κατι, πρεπει να το ψαξεις, αλλα να εχει να ψαξεις κιολας. Ο συνοδηπορος, με τα πατακια, καταλαβαινει οτι μολις βαλεις τη τζιφρα, μας εχουν για τα κακαλα τους. Οταν δεν ψαχνουμε και δεν απαιτουμε εμεις οι ιδιοι τα δικαιωματα μας, οι αλλοι θα μας τα δωσουνε! Τι δεν καταλαβες: Οτι τα ιδια σκατα ειναι και το ενα και το αλλο και οταν χρειαστει να καθαρισουν τις μαλακιες τους, ποιουν την νησαν( οχι τη NISAN): H οτι ο Σαμαρας δεν θα σε σωσει απο αυτο που δεν σε εσωσε ο Γιωργακης, αν δεν κατεβεις να τους κυνηγησεις. Αστο μη τα σκαλιζεται καθολου, ειναι ωραια ετσι. Καντε τις παπιες, παλια τεχνη αλλωστε. Οπως οταν σε περναει σε στροφιλικι starlet του 80, και εσυ κανεις πως ψαχνεις τον ηλεκτροχρωματικο καθρεπτη. Παω για ουζα στη παραλιακι, να στριψω το GUZZI , ειναι κανεις να δειξει το δρομο:
-
-
Δυστυχία σου, Ελλάς,
με τα τέκνα που γεννάς!
Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα
Κουιζ για τα λυσαρια σας. -
Ο καθενας με τον πονο του
-
Εδώ δεν μπορούμε να συντάξουμε μια στοιχειώδη πρόταση, η ποίηση μας μάρανε...
-
Γνώθι σαυτόν..
ΑLFA ROMEO FORUM