-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εν τελει δεν μαθαμε, ποια ηταν η δικη σου αντιμετωπιση?Ομερτά.
-
Α ναι το ξεχασα, τιποτα ιδιαιτερο, απλα εκανα (αργα) 2 μετρα μπροστα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Παρεα με αγορια 16χρονα? τιποτα...
ειναι η μ@λ@κι@ της ηλικίας, υψομενη στο πληθος των ατομων της παρεας
θα τους περασει...Πως ξερεις οτι θα τους περασει? Πως ξερεις οτι θα παει προς τη σωστη κατευθυνση κ δεν θα εξελιχθει στον καφρο της γειτονιας ή στον καφρο που βλεπουμε σε καθε δρομο, που απαιτει να περασει το δικο του κ τσαμπουκαλευεται οταν δεν το ανεχονται οι αλλοι αυτο? Ειδικα απο τη στιγμη που ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ τη συμπεριφορα αυτη, με το να την επιτρεπεις? Με το να βλεπουν ενα 30χρονο να υποχωρει μπροστα στα 16χρονα?
Να πώ κι εγώ πάλι το μακρύ μου και το κοντό μου έτσι για να γίνεται συζήτηση...
Πρώτον μιλάμε για αγοράκια 15-16 χρονών...
Δηλαδή μεσα στην εφηβεία, που απο παιδια αρχιζουν να νοιώθουν ότι γίνονται άντρες, δύσκολη ηλικία που κάθε παιδι την περνάει διαφορετικά.
Ηταν και τρεις μαζί, που η αγελαία συμπεριφορα είναι δεδομένη.
Η συμπεριφορά διδάσκεται διά της πειθούς και του παραδείγματος ή επιβάλεται δια του καταναγκασμού.
Τό πρώτο είναι δύσκολο διότι σ΄αυτήν την ηλικία όλα τα ακούνε βερεσε, έχοντας την πεποίθηση ότι ξέρουν απόλυτα τι κάνουν και νοιώθουν και επαναστατες.
Το δευτερο είναι αυτό που θα τους μείνει όταν θα ξεφύγουν από τα «δεσμά» της εφηβείας.
Εφ όσον ο κοινωνικος τους περιγυρος δεν τα έχει διδάξει κόσμια συμπεριφορά (συνήθως αντιγράφεται με εντονότερο και επαναστατικά λανθασμένο τρόπο η συμπεριφορά του πατερα)
Εαν λοιπόν ενας μεγαλύτερος τραμπουκίσει επάνω τους, θα τους διδάξει πώς θα πρέπει να φέρονται όταν κι αυτοί μεγαλώσουν
Αντίθετα με ηπια αντιμετώπιση, μπορεί προσωρινά το φτωχό τους μυαλό να τους κανει να θεωρήσουν ότι νικησαν, όμως ίσως έχουν μπεί τα θεμελια της συμπεριφορας τους για το μέλλον.
Οσο δε για το τρίτο΄ τα παιδια που έχουν εξαναγκαστεί να φέρονται κόσμια σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα αποκτησουν αντικοινωνική ή άλλη προβληματική συμπεριφορά αργότερα.
Φυσικά για το τελικό αποτέλεσμα κάποιο ρόλο παιζουν και τα γονίδια των προγόνων. -
Σοφά λόγια
-
Ναι, πολυ σοφα. Για τη Φιλοσοφικη Αθηνων, γιατι στο δρομο δεν εχουν καμμια αξια .
Δηλαδη επρεπε, αφου στα καλα καθουμενα ενα 16χρονο μου ειπε 'αντε γαμησου ρε, αφου μιλαμε' (στη μεση του δρομου κλεινοντας τον) εντελως απροκλητα = αυτοι εχουν ΣΚΟΠΟ να πουλανε τσαμπουκα, εγω να τους πω ευγενικα οτι αυτο που κανουν δεν ειναι σωστο, και θα επρεπε να το ξανασκεφτουν κ να συμπεριφερονται καλυτερα*?
Δεν ξερω που ζεις, αλλα στην Ελλαδα δεν πιανουν αυτα. Κ στη τελικη αναλυση δεν ανεχομαι ενα τσογλανακι να συμπεριφερεται ετσι κ να μου μιλαει ετσι. Αν δεν καταλαβαινει πως πρεπει να ειναι ανθρωπος κ πρεπει να σεβεται (γιατι δεν τους μπινελικωσα εξ΄αρχης, να δωσω δικαιωματα) οταν ζει αναμεσα μας, θα το μαθει με το ζορι.
*κ αντε κ το εκανα. Αν δεν τους αρεσε που δεν δεχτηκα την αποψη τους κ ορμωμενοι απο το οτι εγω μιλησα σωστα (= ειμαι κοτα, στο μυαλο τους), κατεβαιναν απο τα ποδηλατα για να αντιδρασουν (επειδη ειναι κ τρεις μαζι), εκει τι θα εκανες εσυ κ τι επρεπε να κανω εγω?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...Εγώ δεν είπα πουθενά ότι θα τους αρχίσω τις νουθεσίες...
Από την αρχή είπα ότι δεν θα έκανα τιποτα, ισως μόνο να χαμογελούσα συγκαταβατικά, δειχνοντας τους ότι την συμπεριφορά τους δεν την παίρνω στα σοβαρά ούτε με ενοχλεί, γιατι την θεωρώ συμπεριφορά μικρών παιδιών. -
'Αντίθετα με ηπια αντιμετώπιση, μπορεί προσωρινά το φτωχό τους μυαλό να τους κανει να θεωρήσουν ότι νικησαν, όμως ίσως έχουν μπεί τα θεμελια της συμπεριφορας τους για το μέλλον. '
Εγω απο αυτο καταλαβαινω οτι λες οτι αν ηθελα να κανω κατι (κ να τους κανω κ να προχωρησουμε btw), θα επρεπε να τα αντιμετωπισω ηπια. Αυτο δεν ειπες? Ε, εγω θεωρω οτι αν τα αντιμετωπιζα ηπια, copy paste το απο πανω post μου.
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Ερωτηση: Κων/νε, τι αμαξι ειχες; Τι υψος και βαρος εχεις ;
Διότι, αν εισαι 2 μετρα, 120 κιλα και οδηγουσες ενα σαπιο Pajero, κακως δεν κατεβηκες κατω ή κακως δεν τα πατησες.
Απο την αλλη αν εισαι ταπας ή ειχες κανα καλο αυτοκινητο (και δεν ηθελες να σου το πειραξουν), επραξες καλως.Μαλλον δεν καταλαβες καλα . Εγω ειπα οτι εκανα, αργα, 2μ μπροστα. Αυτα ηταν στο 1,5 μετρο απο τον προφυλακτηρα μου .
1,74, 80κ (εχασα 4 ), λιγο τετραγωνος ομως ως καταλοιπο της αθλητικης μου εφηβειας (υδατοσφαιριση, εχει σημασια, συνηθιζεις το ξυλο ). ΜΧ5.
-
Σιγα τα αιματα ρε μαστορα.
-
το πιανεις απο το αυτι και το πηγαινεις σαν τον πελαργο που το εφερε, στην οικια του μπροστα στους γονεις του.
-
ΖΩΟΝ ο Citroenάκιας με την ασημί Xsara (η οποία είχε την απαραίτητη εξάτμιση ούτως ώστε να τον ακούν 2 τετράγωνα) στην Αλεξανδρούπολη που πήγε να πάρει και με χειρόφρενο μια στροφή μέσα στην πόλη και ενώ η άσφαλτος ήταν βρεγμένη... Τελικά του έφυγε και κόντεψε να πέσει πάνω σε μια ΒΧ... Μετά φανερά νευριασμένος, μιας και ανακάλυψε πως δεν είναι ξάδερφος του Vatanen, έφυγε σπινιάροντας και γαμιώντας...** ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!** Και εις ανώτερα!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
το πιανεις απο το αυτι και το πηγαινεις σαν τον πελαργο που το εφερε, στην οικια του μπροστα στους γονεις του.πλακα πλακα, μετα το 'αν δεν κανετε ακρη, θα περασω απο πανω σας', τους πεταξα κ ενα 'κανονιστε να ξαναενοχλησετε ανθρωπο, εσενα του ψηλου ξερω κ τους γονεις σου στη γειτονια, θα ερθω σπιτι σου να γινει της πουτανας', τη φαγανε τη μπλοφα.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
ΖΩΟΝ ο Citroenάκιας με την ασημί Xsara (η οποία είχε την απαραίτητη εξάτμιση ούτως ώστε να τον ακούν 2 τετράγωνα) στην Αλεξανδρούπολη που πήγε να πάρει και με χειρόφρενο μια στροφή μέσα στην πόλη και ενώ η άσφαλτος ήταν βρεγμένη... Τελικά του έφυγε και κόντεψε να πέσει πάνω σε μια ΒΧ... Μετά φανερά νευριασμένος, μιας και ανακάλυψε πως δεν είναι ξάδερφος του Vatanen, έφυγε σπινιάροντας και γαμιώντας...** ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!** Και εις ανώτερα!Παρτουζα με shitroen..
-
ΖΩΟΝ ο Citroenάκιας με την ασημί Xsara (η οποία είχε την απαραίτητη εξάτμιση ούτως ώστε να τον ακούν 2 τετράγωνα) στην Αλεξανδρούπολη που πήγε να πάρει και με χειρόφρενο μια στροφή μέσα στην πόλη και ενώ η άσφαλτος ήταν βρεγμένη... Τελικά του έφυγε και κόντεψε να πέσει πάνω σε μια ΒΧ... Μετά φανερά νευριασμένος, μιας και ανακάλυψε πως δεν είναι ξάδερφος του Vatanen, έφυγε σπινιάροντας και γαμιώντας...** ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!** Και εις ανώτερα!Ο χαρακτηρισμός προκύπτει από το ότι έχει Xsara;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ΖΩΟΝ ο Citroenάκιας με την ασημί Xsara (η οποία είχε την απαραίτητη εξάτμιση ούτως ώστε να τον ακούν 2 τετράγωνα) στην Αλεξανδρούπολη που πήγε να πάρει και με χειρόφρενο μια στροφή μέσα στην πόλη και ενώ η άσφαλτος ήταν βρεγμένη... Τελικά του έφυγε και κόντεψε να πέσει πάνω σε μια ΒΧ... Μετά φανερά νευριασμένος, μιας και ανακάλυψε πως δεν είναι ξάδερφος του Vatanen, έφυγε σπινιάροντας και γαμιώντας...** ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!** Και εις ανώτερα!
Ο χαρακτηρισμός προκύπτει από το ότι έχει Xsara;
Εαν απο ολα αυτα που εγραψε σκαλωσες με το Xsara, τοτε εχω να σου δωσω μερικα τηλεφωνα.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παρτουζα με shitroen..Ο χαρακτηρισμός προκύπτει από το ότι έχει Xsara;
-
ΖΩΟΝ ο Citroenάκιας με την ασημί Xsara (η οποία είχε την απαραίτητη εξάτμιση ούτως ώστε να τον ακούν 2 τετράγωνα) στην Αλεξανδρούπολη που πήγε να πάρει και με χειρόφρενο μια στροφή μέσα στην πόλη και ενώ η άσφαλτος ήταν βρεγμένη... Τελικά του έφυγε και κόντεψε να πέσει πάνω σε μια ΒΧ... Μετά φανερά νευριασμένος, μιας και ανακάλυψε πως δεν είναι ξάδερφος του Vatanen, έφυγε σπινιάροντας και γαμιώντας...** ΕΥΓΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!** Και εις ανώτερα!Γιατί μιλάς έτσι άσχημα πιτσιρίκο?
-
Όντως με έψαχναν τελικά
Να τον έβλεπες μόνο...
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Εαν απο ολα αυτα που εγραψε σκαλωσες με το Xsara, τοτε εχω να σου δωσω μερικα τηλεφωνα.
Εαν ήξερες πως έχω Citroen, ίσως να χρησιμοποιούσες εσύ το τηλέφωνο
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εαν ήξερες πως έχω Citroen, ίσως να χρησιμοποιούσες εσύ το τηλέφωνο
Α πες ετσι, γι'αυτο θιχτηκες;; Δεν πειραζει οπου Citroen βαζε japan... μη μας παθεις και τιποτα !
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]