-
ΜΑΛΑΚΑΣ με περικεφαλαια να πηγαινει αναποδα στο κεντρικοτερο δρομο του Πειραια, και να τον πετυχαινω εγω βγαινοντας απο τυφλη στροφη...Και τι κανει ο θεουλης? Κανει ακρη και περιμενει να περασω για να συνεχισει. Ε μετα πρεπει να τρομαξε...
-
2 σε 1
Αυτός με το ignis μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να μην περιμένει στην ουρά που είχε το φανάρι και η άλλη με το fiesta έχει μπει επίσης στο αντίθετο ρεύμα και έχει σταματήσει αμέριμνη.
-
Σε ποιό σημείο είναι αυτό?
Και γιατί του 'έσβησες' την πινακίδα για να μην τον προσβάλλεις? -
ειναι κατω απο την εθνικη στην εξοδο που πας για μενιδι-αχαρναι.
-
Το γράφω εδώ γιατί θεωρώ ότι ταιριάζει στο θέμα (το οποίο παρεπιπτόντως είναι παγωμένο εδώ και καιρό - άραγε λιγόστεψαν τα ζώα?): πριν καμιά ώρα, κατεβαίνω τη Μεσογείων και η ουρά έχει ξεκινήσει από το Σταυρό. Πάμε με ρυθμό χελώνας, πρέπει να έκανα πάνω από 20 λεπτά να φτάσω στη πλατεία Αγ. Παρασκευής. Εκεί λοιπόν και στο φανάρι που είναι δίπλα από το Intersport έχουν τρακάρει 2 αυτοκίνητα και είναι σταματημένοι στη μεσαία λωρίδα ... και να γιατί η ουρά φτάνει τα 2 χιλιόμετρα!
Και ρωτάω τώρα εγώ, υπάρχει λόγος που τα αφήνουν μέσα στη μέση (φαντάζομαι μέχρι να έρθουν από την τροχαία?), ή ανήκουν όντως σε αυτό το τοπικό?!?
-
Μπορουσαν να μετακινηθουν? απο θεμα ζημιας εννοω.
-
πολλες φορες δεν ειναι -φαινομενικα- τοσο απλο.
μπορει να εφταιγε ο ενας απο τους δυο και ο αλλος να μην το παραδεχόταν.
ακομα και το πως ειναι 'στημενα' τα οχηματα στο οδοστρωμα, παιζουν τον ρολο τους στην αποδοση ευθυνων απο τις ασφαλιστικες.προσωπικα πριν 2 εβδομαδες ειχα μια στενη...επαφη με ενα Mondeo του 2004.
εγω με το φορτηγο στην λωριδα μου και ο αλλος επειδη στενευε ο δρομος αποφασισε να πλησιασει προς εμενα. μπηκε στην λωριδα μου και γκρεμισε καθρεφτη, προς-πισω αριστερες πορτες και μπρος-πισω αριστερα φτερα. εγω ισα που καταλαβα τι εγινε. σταματησα 2 μετρα πιο κατω και αφου κατεβηκα εκεινος τσαμπουκαλευοταν οτι εφταιγα εγω μιας και υποτιθεται οτι εγω εκανα προς τα δεξια. για εκεινον δηλαδη στραβος ηταν ο γυαλος.
εκανα το sprinter στην ακρη μιας και θα εκλεινε totally η λεωφορος και εκεινου του ειπα να μην το κουνησει ρουπι μιας και η θεση του στο οδοστρωμα (ο μισος στην αριστερη λωριδα και ο μισος στην δεξια) ηταν κραχτης για την αποδοση ευθυνων.
η κινηση ζορισε πισω μας, αλλα μεχρι να ερθουν οι εμπειρογνωμονες των ασφαλιστικων (ευτυχως δεν αργησαν) δεν με συμφερε καθολου να κινηθει. -
Δηλαδη 10 φωτο απο ολες τις γωνιες, δεν δειχνουν τα παντα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη 10 φωτο απο ολες τις γωνιες, δεν δειχνουν τα παντα?Γινονται αποδεκτες ως στοιχεια;;;;οταν ειναι δικες σου;;;;;
-
ε? φωτογραφιες ειναι, τι σημαινει αυτο που ρωτας? αν ερθει η φροντιδα ατυχηματος της ασφαλιστικης (ιδιωτης παλι δηλαδη) και βγαλει φωτο, τι διαφορα εχει? Εκτος αν νομιζεις οτι η αστυνομια θα βγαλει φωτογραφιες, που εγω δεν εχω δει ποτε να κανει (δεν ξερω τι κανουν σε σοβαρα ατυχηματα με τραυματιες και νεκρους).
-
Η αστυνομία δε βγάζει ποτέ φωτογραφίες.Από κει και πέρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν είναι δικές σου ή του ανθρώπου της ασφαλιστικής.Θα πρέπει όμως να φαίνονται καθαρά οι πινακίδες των οχημάτων και η υπάρχουσα σήμανση.
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Η αστυνομία δε βγάζει ποτέ φωτογραφίες.Από κει και πέρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα αν είναι δικές σου ή του ανθρώπου της ασφαλιστικής.Θα πρέπει όμως να φαίνονται καθαρά οι πινακίδες των οχημάτων και η υπάρχουσα σήμανση.Ειστε σιγουροι;;;;η' απλα σας φαινεται κουφο;;;
Εχω ακουσει οτι φωτο απο το κινητο μας κτλ δεεεεν........
Η αστυνομια παντως σιγουρα δεν βγαζει φωτο...... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορουσαν να μετακινηθουν? απο θεμα ζημιας εννοω.Άνετα
πολλες φορες δεν ειναι -φαινομενικα- τοσο απλο.
μπορει να εφταιγε ο ενας απο τους δυο και ο αλλος να μην το παραδεχόταν.
ακομα και το πως ειναι 'στημενα' τα οχηματα στο οδοστρωμα, παιζουν τον ρολο τους στην αποδοση ευθυνων απο τις ασφαλιστικες.προσωπικα πριν 2 εβδομαδες ειχα μια στενη...επαφη με ενα Mondeo του 2004.
εγω με το φορτηγο στην λωριδα μου και ο αλλος επειδη στενευε ο δρομος αποφασισε να πλησιασει προς εμενα. μπηκε στην λωριδα μου και γκρεμισε καθρεφτη, προς-πισω αριστερες πορτες και μπρος-πισω αριστερα φτερα. εγω ισα που καταλαβα τι εγινε. σταματησα 2 μετρα πιο κατω και αφου κατεβηκα εκεινος τσαμπουκαλευοταν οτι εφταιγα εγω μιας και υποτιθεται οτι εγω εκανα προς τα δεξια. για εκεινον δηλαδη στραβος ηταν ο γυαλος.
εκανα το sprinter στην ακρη μιας και θα εκλεινε totally η λεωφορος και εκεινου του ειπα να μην το κουνησει ρουπι μιας και η θεση του στο οδοστρωμα (ο μισος στην αριστερη λωριδα και ο μισος στην δεξια) ηταν κραχτης για την αποδοση ευθυνων.
η κινηση ζορισε πισω μας, αλλα μεχρι να ερθουν οι εμπειρογνωμονες των ασφαλιστικων (ευτυχως δεν αργησαν) δεν με συμφερε καθολου να κινηθει.Στη συγκεκριμένη περίπτωση ηταν ακριβώς μέσα στη λωρίδα τους και απλά είχε πέσει ο πίσω στον μπροστά. Ζημιές ... ξηλωμένοι προφυλακτήρες και ψιλοστραβωμένες λαμαρίνες.
Εγώ δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να κάτσω στη μέση είτε ήμουν ο μπροστά είτε ο πίσω και αν ήμουν ο μπροστά ας έλεγε ο άλλος ότι δεν έφταιγε.
-
Οι φωτογραφιες ως γνωστον 'πειραζονται'.
Στα συστηματα ασφαλειας ειπαρχουν ειδικά εργαλεια και λογισμικά για να βεβαιωνουν το απειραχτο του καθε καρε
τελος παντων μη σας μπλεκω.Ναι μεν η αστυνομια ΔΕΝ τραβαει φωτο ( απο οσο ξερω κι εγω ) ΑΛΛΑ καταγραφει το περιστατικό και αποτελει μαρτυρια ( τυπου ) πως ειναι η σχετική θεση πανω στο δρομο...
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
2 σε 1Αυτός με το ignis μπήκε στο αντίθετο ρεύμα για να μην περιμένει στην ουρά που είχε το φανάρι και η άλλη με το fiesta έχει μπει επίσης στο αντίθετο ρεύμα και έχει σταματήσει αμέριμνη.
Αλλος ενας φοβερος κομβος.
Στο συγκεκριμενο σημειο περα οτι πολλοι που ξερουν την ροη και το κανουν επειτηδες(δηλαδη δεν ενοχλουν την κυκλοφορια εκει) δεν εχει και καμια διαγραμμιση η καποια ενδειξη ,περα απο μια μικροσκοπικη ταμπελιτσα υποχρεωτικης πορειας δεξια την οποια συναντας αμεσως μετα την τυφλη δεξια στροφη. ΑΝ λοιπον δεν πεσεις πανω στο κρασπεδο εκει τοτε απλα σε παει ο δρομος εκει που δειχνει η φωτο. -
Την κυρια την ειδα ξαφνικα μπροστα μου και δεν μπορεσα ουτε τον τυπο του αυτοκινητου να εντυπωσω....
Στο τελος της Συγγρου πριν το Ωνασειο και την Ιντεραμερικαν ειναι ενας μονοδρομος δεξια που σε βγαζει στη Δοιρανης και μετα παλι δεξια να πας κατω απο τη Συγγρου για να παρεις την Αμφιθεας....
Ε λοιπον σε αυτο το μονοδρομο,δεν ξερω πως βρεθηκε εκει,ισως απο το βενζιναδικο που υπαρχει στη γωνια, η κυρια πηγαινε αναποδα να βγει στη Συγγρου.... Που και να εβγαινε μιας και υπαρχει ελαφρα καμπη για να μπεις απο τη Συγγρου δεν ξερω για που θα πηγαινε....Χριστε μου τι ασχετοσυνη κυκλοφορει...... -
γιά τόν μεσήλικα ασπρομάλλη ( ουτε ξανθιά νά ηταν ) με το volvo s60... που δούλευε ο κινητήρας στο αμαξι του ( μαλλον για να φορτισει η μπαταρια ) κ ειχε σηκωσει την κουκούλα μόνο στό μέρος πού ανοίγει η πόρτα τού οδηγού κ αυτός καθόταν στήν θέση τού οδηγού σάν στόκος κ ακουγε ραδιόφωνο , ενώ ολο το υπολοιπο μέρος του αμαξιού ηταν ολο σκεπασμένο μέ τήν κουκούλα .... μιλάμε γιά πολλά κιλά @@λάκα ....
-
Αερα παιρνει κι απο κατω ο χωρος του κινητηρα.
Η δε εξατμιση δεν ειναι σκεπασμενη απο την κουκουλα... να πεις οτι θα τιγκαρει καυσαεριο.Δεν ειναι και τοσο τραγικο..
-
Γενικως θεωρω μεγαλη μ@λ@κια να δουλευει το αμαξι στο ρελαντι για λιγο,για να φορτισει η μπαταρια κτλ.Γ@μας τον καταλυτη,μαζευει υγρασια το λαδι,καις τζαμπα βενζινη,παραμορφωνονται τα λαστιχα απο την ακινησια.....
Τοσο δυσκολο ειναι να το παρεις και να πας στο ΣΜ για ψωνια και να σβουρισεις μιση ωρα;;; -
Αν δεν εχει πινακιδες?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]