-
Λιωμένα λάστιχα.
-
-
ειχαν ξεπερασει το οριο που δινει ο κατασκευαστης ελαστικου η απλα υποθετεις οτι ετσι ηταν?
-
Για κοιτά την φωτογραφία πιο προσεκτικά και λογικά εφόσον εχεις δίπλωμα ή έστω εχεις διαβάσει μια φορά το μανουαλι του αυτοκινήτου σου θα μπορέσεις να απαντήσεις μόνος σου.
Sent from Corsair's brick
-
Έχει δίπλωμα ο νιτζας;;
-
αν ειχες κροπαρει μονο το λαστιχο και φαινοταν αυτο που ρωτησα θα το συζηταγαμε.
-
Γιατί να το κροπαρω εγώ; Επίσης εγώ γιατί το βλέπω και είμαι και ηλικιωμένος άνθρωπος;
Μιλώντας για ζώα σημερα βαρέθηκα να μετρω πετρέλαια που χαζοκαπνιζαν ή και χοντροκαπνιζαν. Αποκορύφωμα βέβαια μια τριλιτρη e39 που έβγαζε προπέτασμα λευκού καπνού και ο κυριουλης μέσα ακάθεκτος με 75 μίλια σα να μην συνέβαινε τπτ.
Sent from Corsair's brick -
γι'αυτό δεν του το δίνουν το δίπλωμα του νίτζα.
έχει μυωπία.
-
Μπορεί να βάλει γυαλιά δεν είναι ντροπη. Εγώ μετα της μυωπίας πήρα και πρεσβυωπιας. Γεράματα...
-
Όταν θα βγούμε να τα ξεκαπνίσουμε στα b-roards να δεις ντουμάνι που θα βγάζουμε
-
Τα barges στα κανάλια ναυσιπλοΐας του Τάμεση λες;
-
Το μπαταρισες στο ντιζελ?
-
Toyota corolla δεκαετιας 90 κοκκινου χρωματος με πινακιδα ΤΚΡ-23ΧΧ
Εξοδος 1 για Λάρισα, μετα τα διοδια του Μακρυχωριου.
Τον προσπερναω και, ω τι θαυμα ... ΑΣΠΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!
Οτι σημα και αν εκανα, χαμπαρια και να του το ζωγραφιζα αμψιβαλλω αν θα καταλαβαινε.Τον αφηνω να με περασει και του κανω 2-3 φορες σινιαλο ΜΠΑΣ και ...
Στο αντιθετο ρευμα απο την παλαια εθνικη οδο που μπηκαμε πιο κατω... ΟΛΑ τα αυτοκινητα ανεξαιρετως του επαιζαν τα φωτα.
Αναβει δυνατη σκαλα (για να τους δειξει προφανως, μαλακες ειστε, ΑΥΤΑ στραβωνουν!). Τετοιο φως δεν παιζει!Τον παω τραινακι αναβοντας δυνατη σκαλα μεχρι τα πρωτα φαναρια στον κομβο πιο κατω... μας πιανει πορτοκαλι και σταματαει, ωραιος λεω!
-Ρε παλικαρε, τα φωτα μας γαμησαν τα ματια, τι εχεις φτιαξει εκει;
-Ενοχλουν;
-Εισαι με τα καλα σου; Τα δικα μου απο πισω σου αρεσαν; 10 φορες πιο εντονα εχεις στη μεσαια σκαλα και φεγγουν στο θεο. Οι απεναντι δεν καταλαβες οτι τραβαγαν τα μαλλια τους; Εδω απο τους καθρεπτες μου με στραβωνες!
-Ε και τι να κανω;;
-Να τα βαλεις στον κωλο σου, εγω θα ειδοποιησω τροχαια.Δεν ξεκινησε αμεσως στο πρασινο, με περιμενε να φυγω μπροστα..
Στην αμεση δραση που το κατειγγηλα, γελουσε λεγοντας 'θα ειδοποιησουμε, πιο κατω υπαρχουν συναδελφοι, αν ειναι τοσο ασχημη η κατασταση θα τον δουν απο μακρια λογικα!'180χλμ νυχτα σημερα μετα απο παραλια, νταξει ... δεν πηγαινε αλλο... 6 στους 10 στην καραπουτσαρα τους.... αυτοι να βλεπουν οπως βολευονται με ξερρυθμιστα φαναρια, ξενον, δεσμη υπερβολικα ψηλα, φωτα ομιχλης η συνδυασμος ολων...
Οι υπολοιποι να παμε να γαμηθουμε, δε βαριεσαι... -
-
Απίστευτη τιμωρία Κινέζων οδηγών που «τυφλώνουν» με τα φώτα τους!
Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/48 ... z3A5VRmELo
-
Εκατσα πισω του απο την εξοδο 1 για Λάρισα μεχρι τη διασταυρωση για Συκουριο με φωτα ομιχλης και δυνατη σκαλα.
(Σβηνοντας τα οταν εβλεπα πως απο απεναντι ερχοταν αλλοι - οι οποιοι εκαναν σινιαλο σαν μανιακοι στον τυπο με το διαστημοπλοιο).Ουτε brake check, ουτε εκοψε μπας και τον ξαναπερασω, αντιδραση ΚΑΜΙΑ. Βλεπεις αλλωστε το διαλογο στο φαναρι... ο τυπος ηταν στον δικο του κοσμο...
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Έχω βάλει στην εταζέρα λάμπα με 12 led, συνδεδεμένη με το φως ομίχλης.
Αναγκάστηκε ένα yaris να με ακολουθεί με τα θέσεως (το έσβησα και 'γω μόλις έβαλε πρώτη σκάλα) μέχρι που με προσπέρασε για να στρίψει αμέσως σχεδόν μετάΔε βρισκω τις πατεντες με led στο πισω τζαμι για να τους πρηζω τα παπαρια οταν με στραβωνουν.
Αληθεια ποσα watt ειναι τα 12led στην εταζερα;- φαινεται ξεκαθαρα οταν σηκωνω το χερι μου να βαλω στο μεσαιο καθρεπτη στη σκιαση.
- φαινεται ξεκαθαρα οταν κανω νοημα με το χερι καλυπτοντας τον καθρεπτη μου τοσο τον μεσαιο οσο και τον εξωτερικο της μεριας μου σε φαση 'με στραβωνεις παπαρα... ξυπνα'
- φαινεται επισης ξεκαθαρα μιας και φωτιζεται ο χωρος του αυτ/του σαν να ειναι μερα, οταν τους μουτζωνω ή κανω κωλοδακτυλο ή ... χαμπαρια ομως.
- πατημα φρενου + πισω φωτα ομιχλης, συνολικα ειναι μια 100αρια watt βαλε και μια 50αρα τα alarm. Εαν 150watt μπουρδελοφαναρων δεν τους βοηθουν να καταλαβουν οτι κατι τρεχει με τα κωλοφωτα τους, η μονη λυση ειναι να κατσεις πισω και να το κανεις disco. Εαν δεν καταλαβουν και παλι...
-
Έχω βάλει στην εταζέρα λάμπα με 12 led, συνδεδεμένη με το φως ομίχλης.
Αναγκάστηκε ένα yaris να με ακολουθεί με τα θέσεως (το έσβησα και 'γω μόλις έβαλε πρώτη σκάλα) μέχρι που με προσπέρασε για να στρίψει αμέσως σχεδόν μετά -
Από μακρυά δε θα φαίνεται σα να πατάς φρένο;
-
Ο μεσος ελληνας οδηγος δεν αντιλαμβανεται αλλα σημαντικοτερα πραγματα στο δρομο, νομιζετε θα καταλαβει οτι τα φωτα του στραβωνουν? Πολυ ψιλα γραμματα φιλε…
Εδω Κρητη που κυκλοφορω στον ΒΟΑΚ βραδυ καθημερινα πλεον 3 στους 10 δεν σβηνουν την μεγαλη σκαλα οταν σε συναντανε στο αντιθετο. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Από μακρυά δε θα φαίνεται σα να πατάς φρένο;Δεν το ανάβω, παρά μόνο όταν έχω πίσω μου και σε κοντινή απόσταση, όχημα με φώτα που στραβώνουν.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]