-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
υπαρχει ο νομος υπαρχει η αυτοδικια υπαρχει και το τιποτα η ατιμωρισια δηλαδη και τα αποτελεσματα της ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ. Για τις συνεπειες της ατιμωρισιας θα μιλησει στο γιο του ...για να καταλαβει το παιδι απο μικρο οτι θα επρεπε εστω και με ενα μαγικο τροπο να τιμωρειτε και ο ιδιος.
Για τις συνέπειες της αυτοδικίας θα πρέπει να μιλήσει στο γιό του ή θα πρέπει ο γιός του να τις μάθει στο κελί/χειρουργείο/εντατική/τάφο;
Ο αντρας ο σωστος μονο δερνει, δεν τρωει ξυλο.;)
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από ότι έχουμε πληροφορηθεί σε αυτό το νήμα, τρώει, αλλά είναι τιμή του γιατί προσπάθησε να αποκαταστήσει την ηθική τάξη.
Οι δρόμοι είναι ένας πόλεμος.
(ναι, το έχουμε διαβάσει ΚΑΙ αυτό) -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
υπαρχει ο νομος υπαρχει η αυτοδικια υπαρχει και το τιποτα η ατιμωρισια δηλαδη και τα αποτελεσματα της ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑΣ. Για τις συνεπειες της ατιμωρισιας θα μιλησει στο γιο του ...για να καταλαβει το παιδι απο μικρο οτι θα επρεπε εστω και με ενα μαγικο τροπο να τιμωρειτε και ο ιδιος.
Για τις συνέπειες της αυτοδικίας θα πρέπει να μιλήσει στο γιό του ή θα πρέπει ο γιός του να τις μάθει στο κελί/χειρουργείο/εντατική/τάφο;
Για να τελειωνω με το θεμα...Ο σωστος πατερας θα πει. Παιδι μου οταν πιανεις τιμονι μην κανεις μαλακιες και νομιζεις πως θα τη γλιτωνεις επειδη δεν υπαρχει τροχαια η αδιαφορουν οι αλλοι οδηγοι.. γιατι ολο και καποιος θα σε σταματησει και θα σου κανει παρατηρηση (και δεν ξερεις και ποιος) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ Η ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν έκατσε το γκομενάκι, ε;Ειναι στην ηλικια του target group σου, δωσε μου τα φωτα σου!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Δεν έκατσε το γκομενάκι, ε;
Ειναι στην ηλικια του target group σου, δωσε μου τα φωτα σου!!
Εχεις χομπυ ψαρωτικα? ξερεις να μιλας? εισαι ανετος? Νιωθεις σιγουρια?
ετσι θα βρεις γκομενα μικρε και ανοητε MorxΣτα γραφω εγω για να μη κουραζεται.
-
Οποιος εχει τη διαθεση και το σκοπο να κανει το αυτονοητο (να βαλει στη θεση του αυτον που τον αδικησε/εβλαψε κλπ), να εχει υπ'οψιν του οτι απαξ και ξεκινησει να το κανει αυτο, το χειροτερο που μπορει να κανει ειναι να κανει πισω μετα. Αμα ειναι να πας να του πεις αυτα που πρεπει, και μολις βρισει/απειλησει/κινηθει κανεις πισω, καλυτερα να μη κανεις τιποτα εξ΄αρχης. Δεν χρειαζονται και αλλοι να μαθαινουν στα καθικια οτι περναει ο τσαμπουκας και να τους ενισχυουν και επιβραβευουν αυτη τη συμπεριφορα.
Από ότι έχουμε πληροφορηθεί σε αυτό το νήμα, τρώει, αλλά είναι τιμή του γιατί προσπάθησε να αποκαταστήσει την ηθική τάξη.Οι δρόμοι είναι ένας πόλεμος.
(ναι, το έχουμε διαβάσει ΚΑΙ αυτό)Δεν ζεις σε αυτη τη χωρα ε?
-
συγγενικο μου ατομο δουλευει σε μεγαλο parking στο κεντρο της αθηνας - εχει τρομοκρατηθει (χωρις υπερβολη ) με αυτα που βλεπει καθε μερα κατω απο το καθισμα του οδηγου ενω παρκαρει τα αμαξια τους .... απο ξυλινα - σιδερενια κλομπ - μπετοβεργες - κομματια απο υδραυλικους σωληνες - σφυρια - σκερπανια - σιδερογροθιες - tester ηλεκτρικης εκκενωσης κλπ (αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα ) ... υπαρχουν κ αλλα πιο σοβαρα - επικινδυνα - δολοφονικα - εγκληματικα 1000 % ... πιστευω να καταλαβατε ... συμπερασμα - μην ασχολειστε με τον καθε τσογλανοτρελο στον δρομο - ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του κ επιστρεφει στο σπιτι του κ αγκαλιαζει την γυναικα - τα παιδια του - τους γονεις του κ οχι αυτος που για εναν @αλακα να καταστρεψει κ την δικη του ζωη αλλα κ της οικογενειας του ....υπομονη κ να δινετε τοπο στην οργη οσο κ να σας προκαλουν καποιοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοι
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δεν έκατσε το γκομενάκι, ε;
Ειναι στην ηλικια του target group σου, δωσε μου τα φωτα σου!!
Εχεις χομπυ ψαρωτικα? ξερεις να μιλας? εισαι ανετος? Νιωθεις σιγουρια?
ετσι θα βρεις γκομενα μικρε και ανοητε MorxΣτα γραφω εγω για να μη κουραζεται.
Δεν ειπα οτι εχω θεμα να βρω γκομενα ρε συ...
Οσο για τα ψαρωτικα χομπυ χμμμμμ
-
Α, το αγ@μητο παλικαράκι ξαναβγήκε από την κρυψώνα του! Τι καλά! Καλά που κάνετε κανένα quote και τον διαβάζω
-
Ελα ρε σπερμοfountain, πες μας καμμια πικαντικη λεπτομερεια, τιποτα αεροπλανικα ειχαμε τελευταια?
-
Επιβήτορες, για ήρεμα...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
σπερμοfountain -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Επιβήτορες, για ήρεμα...Problem solved.
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
συγγενικο μου ατομο δουλευει σε μεγαλο parking στο κεντρο της αθηνας - εχει τρομοκρατηθει (χωρις υπερβολη ) με αυτα που βλεπει καθε μερα κατω απο το καθισμα του οδηγου ενω παρκαρει τα αμαξια τους .... απο ξυλινα - σιδερενια κλομπ - μπετοβεργες - κομματια απο υδραυλικους σωληνες - σφυρια - σκερπανια - σιδερογροθιες - tester ηλεκτρικης εκκενωσης κλπ (αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα ) ... υπαρχουν κ αλλα πιο σοβαρα - επικινδυνα - δολοφονικα - εγκληματικα 1000 % ... πιστευω να καταλαβατε ... συμπερασμα - μην ασχολειστε με τον καθε τσογλανοτρελο στον δρομο - ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του κ επιστρεφει στο σπιτι του κ αγκαλιαζει την γυναικα - τα παιδια του - τους γονεις του κ οχι αυτος που για εναν @αλακα να καταστρεψει κ την δικη του ζωη αλλα κ της οικογενειας του ....υπομονη κ να δινετε τοπο στην οργη οσο κ να σας προκαλουν καποιοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοιΕχεις απολυτο δικιο.σε τρωει ο εγωισμος σου βεβαια μετα,αλλα,καλυτερα ετσι απο το να βρεθεις σε κανα αυτοφωρο η' χειροτερα σε κανα νοσοκομειο....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οποιος εχει τη διαθεση και το σκοπο να κανει το αυτονοητο (να βαλει στη θεση του αυτον που τον αδικησε/εβλαψε κλπ), να εχει υπ'οψιν του οτι απαξ και ξεκινησει να το κανει αυτο, το χειροτερο που μπορει να κανει ειναι να κανει πισω μετα. Αμα ειναι να πας να του πεις αυτα που πρεπει, και μολις βρισει/απειλησει/κινηθει κανεις πισω, καλυτερα να μη κανεις τιποτα εξ΄αρχης. Δεν χρειαζονται και αλλοι να μαθαινουν στα καθικια οτι περναει ο τσαμπουκας και να τους ενισχυουν και επιβραβευουν αυτη τη συμπεριφορα.Από ότι έχουμε πληροφορηθεί σε αυτό το νήμα, τρώει, αλλά είναι τιμή του γιατί προσπάθησε να αποκαταστήσει την ηθική τάξη.
Οι δρόμοι είναι ένας πόλεμος.
(ναι, το έχουμε διαβάσει ΚΑΙ αυτό)Δεν ζεις σε αυτη τη χωρα ε?
Μπραβο Kacey και παλι... χρονια τους τα λες αλλα αυτοι και να παθουν παλι δεν θα μαθουν .Εγω επιμενω στο θεμα αυτο(δηλαδη να μην αφηνουμε να την γλιτωνουν ετσι) γιατι η αντιδραση των αλλων οδηγων ειναι η πραγματικη αστυνομευση πιο σημαντικη απο ολους τους τροχονομους μαζι..Και θα συνεχισω να επιμενω στο θεμα και το ξαναλεω..ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.Και δεν ειναι δικαιωμα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.Αλλα που να καταλαβουν...αυτοι ειναι ικανοι να τους βιαζεις τη γυναικα και να σηκωνουν το κινητο να τραβανε βιντεο και να το ανεβαζουν στο youtube με τιτλο ...Κοιταξτε το μεγαλυτερο πεος....
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
συγγενικο μου ατομο δουλευει σε μεγαλο parking στο κεντρο της αθηνας - εχει τρομοκρατηθει (χωρις υπερβολη ) με αυτα που βλεπει καθε μερα κατω απο το καθισμα του οδηγου ενω παρκαρει τα αμαξια τους .... απο ξυλινα - σιδερενια κλομπ - μπετοβεργες - κομματια απο υδραυλικους σωληνες - σφυρια - σκερπανια - σιδερογροθιες - tester ηλεκτρικης εκκενωσης κλπ (αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα ) ... υπαρχουν κ αλλα πιο σοβαρα - επικινδυνα - δολοφονικα - εγκληματικα 1000 % ... πιστευω να καταλαβατε ... συμπερασμα - μην ασχολειστε με τον καθε τσογλανοτρελο στον δρομο - ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του κ επιστρεφει στο σπιτι του κ αγκαλιαζει την γυναικα - τα παιδια του - τους γονεις του κ οχι αυτος που για εναν @αλακα να καταστρεψει κ την δικη του ζωη αλλα κ της οικογενειας του ....υπομονη κ να δινετε τοπο στην οργη οσο κ να σας προκαλουν καποιοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοι
Εχεις απολυτο δικιο.σε τρωει ο εγωισμος σου βεβαια μετα,αλλα,καλυτερα ετσι απο το να βρεθεις σε κανα αυτοφωρο η' χειροτερα σε κανα νοσοκομειο....
Εγω κατω απο το καθισμα εχω ενα μεγαλο μαχαιρι δυτη..με μια κινηση το εχω βγαλει...στο πορτ μπαγκαζ εχω και σκερπανι και βαριοπουλα και τσεκουρι και κλαδευτηρι και μπετοβεργα και λοστο και αν ημουν κυνηγος μπορει να ειχα και το δικανο...και αν με ρωταγε ο φιλος σου στο παρκινγκ τι τα θελω θα του ελεγα τα θελω για αμυνα γιατι δεν φανταζεσαι ποσοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοι κυκλοφορουν εξω...
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
συγγενικο μου ατομο δουλευει σε μεγαλο parking στο κεντρο της αθηνας - εχει τρομοκρατηθει (χωρις υπερβολη ) με αυτα που βλεπει καθε μερα κατω απο το καθισμα του οδηγου ενω παρκαρει τα αμαξια τους .... απο ξυλινα - σιδερενια κλομπ - μπετοβεργες - κομματια απο υδραυλικους σωληνες - σφυρια - σκερπανια - σιδερογροθιες - tester ηλεκτρικης εκκενωσης κλπ (αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα ) ... υπαρχουν κ αλλα πιο σοβαρα - επικινδυνα - δολοφονικα - εγκληματικα 1000 % ... πιστευω να καταλαβατε ... συμπερασμα - μην ασχολειστε με τον καθε τσογλανοτρελο στον δρομο - ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του κ επιστρεφει στο σπιτι του κ αγκαλιαζει την γυναικα - τα παιδια του - τους γονεις του κ οχι αυτος που για εναν @αλακα να καταστρεψει κ την δικη του ζωη αλλα κ της οικογενειας του ....υπομονη κ να δινετε τοπο στην οργη οσο κ να σας προκαλουν καποιοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοιΠριν απο κανα μηνα παω να βγαλω δοκιμη ενα αμαξι και την ωρα που μπαινω ρωταει ο πελατης....
- Θα πας μακρια;
- Ναι.... πρεπει να βγω Καβαλας για να το ανοιξω μεχρι τα 80,100
- Ωραια.... τοτε μισο να παρω κατι για να μην εχεις κανενα θεμα....
Βαζει το χερι πισω απο το καθισμα του συνοδηγου και βγαζει ενα οπλο.... μετα ανοιγει και το ντουλαπακι κατω απο το καθισμα του οδηγουκαι βγαζει αλλο ενα.....
Στάλθηκε από το SM-T310 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
εγώ που έχω στο πορτμπαγκάζ τρίποδο για την κάμερα είμαι φλώρος;
-
Από ότι έχουμε πληροφορηθεί σε αυτό το νήμα, τρώει, αλλά είναι τιμή του γιατί προσπάθησε να αποκαταστήσει την ηθική τάξη.Οι δρόμοι είναι ένας πόλεμος.
(ναι, το έχουμε διαβάσει ΚΑΙ αυτό)Ναι φιλε ομολογω και τις εχω φαει και ρεζιλι εχω γινει να ξερεις παντως πως αμα χρειαστεις βοηθεια σε κανα περιστατικο και ειμαι παρων θα την εχεις ευχαριστως.. δεν θα ειμαι στο πληθος να κοιταω και να γελαω.....
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
εγώ που έχω στο πορτμπαγκάζ τρίποδο για την κάμερα είμαι φλώρος;Παρε μονοποδο να εισαι πιο ευελικτος........
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]