-
τελικα εχει πολλη .... χιουμορ βλεπω εδω μεσα ευχομαι σε μερικους πανεξυπνους .... να μην κανουν καποια μαγκια σε καποιον αγνωστο στον δρομο κ του σπασει το κεφαλι ο αλλος με κανα σιδηρολοστο - κλομπ κλπ .... κ μετα να λενε που τα βρηκαν αυτά τα παιχνιδακια ... κ μου εσπασαν κ το κεφαλι κ το αμαξι μου ?? αντε καληνυχτα ... παιδάκια
-
Εγω βασικά στο αμάξι, έχω πάντα ενα μονοποδο
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
τελικα εχει πολλη .... χιουμορ βλεπω εδω μεσα ευχομαι σε μερικους πανεξυπνους .... να μην κανουν καποια μαγκια σε καποιον αγνωστο στον δρομο κ του σπασει το κεφαλι ο αλλος με κανα σιδηρολοστο - κλομπ κλπ .... κ μετα να λενε που τα βρηκαν αυτά τα παιχνιδακια ... κ μου εσπασαν κ το κεφαλι κ το αμαξι μου ?? αντε καληνυχτα ... παιδάκιαΚαληνυχτα μεγαλε, προσοχη φετος στα καρπουζια τις μπαμιες και τις γρανιτες.
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
συγγενικο μου ατομο δουλευει σε μεγαλο parking στο κεντρο της αθηνας - εχει τρομοκρατηθει (χωρις υπερβολη ) με αυτα που βλεπει καθε μερα κατω απο το καθισμα του οδηγου ενω παρκαρει τα αμαξια τους .... απο ξυλινα - σιδερενια κλομπ - μπετοβεργες - κομματια απο υδραυλικους σωληνες - σφυρια - σκερπανια - σιδερογροθιες - tester ηλεκτρικης εκκενωσης κλπ (αυτα ειναι τα πιο συνηθισμενα ) ... υπαρχουν κ αλλα πιο σοβαρα - επικινδυνα - δολοφονικα - εγκληματικα 1000 % ... πιστευω να καταλαβατε ... συμπερασμα - μην ασχολειστε με τον καθε τσογλανοτρελο στον δρομο - ΜΑΓΚΑΣ ειναι αυτος που συγκρατει τα νευρα του κ επιστρεφει στο σπιτι του κ αγκαλιαζει την γυναικα - τα παιδια του - τους γονεις του κ οχι αυτος που για εναν @αλακα να καταστρεψει κ την δικη του ζωη αλλα κ της οικογενειας του ....υπομονη κ να δινετε τοπο στην οργη οσο κ να σας προκαλουν καποιοι ψυχικα αρρωστοι οδηγοι
Πως βλεπει τι εχουν κρυμμένο οταν απλα παρκάρει τα αμαξια;
Send from outer space ★
Αφου του μπερδευονται στα πεταλια.....
Κρυμμένα που μπερδεύονται στα πεταλια.Οκ!
Send from outer space ★
Α θες πραγματογνωμοσυνη εσυ τωρα ε ;;Λοιπον καταρχας δε λεει πουθενα οτι ειναι κρυμμενα...απλως ειναι χυμα κατω απο το καθισμα ...ε με το φρεναρισμα που κανουν οι παρκαδοροι καποιο πεταγεται μπροστα στα ποδια του σκυβει βλεπει και τα υπολοιπα.......Απλως στο αρχικο μου ποστ ξεχασα να βαλω το emoticon με το χαμογελο στο τελος και εσυ ψαρωσες..Και αφου θες σοβαρα να μαθεις πως τα βρισκει ρωτα τον ιδιο..εγω μια υποθεση εκανα και εχω κι αλλες αλλα σε αφηνω να σκεφτεις κι εσυ μερικες δικες σου...
Παιζουμε τον Sherlock;;;...λοιπον ο φιλος ο παρκαδορος που ειναι και σωστος ριχνει και μια ματια στο αμαξι μηπως του πουνε μετα ξερεις...λειπει κατι απο το αμαξι μου....η να αλλαξουμε παιχνιδι και να ψαξουμε οχι πως τα βρισκει αλλα ποια ειναι αυτα τα αλλα αντικειμενα τα πιο εγκληματικα....λοιπον βρισκει ενα dvd με τον πρωθυπουργο και την ερωμενη του...εγκληματικοτατο μπορει να τον εκβιασει και να πεσει η κυβερνηση αρα θα χρεωκοπησει η χωρα και εμεις μαζι...ετσι δεν λεει ο Σαμαρας;; παρακατω.... βρισκει μια λιστα λαγκαρντ..τι να κανει τωρα να εκβιασει την κυβερνηση για λεφτα η να εκβιασει τους ιδιους τους επιχειρηματιες;;;;Εδω δεν μπορω να σου απαντησω......
Ψαχνει και τι βρισκει;; κατι καινουρια wikileaks που τα παλια μοιαζουν σαν μια απλη συνταγη για μελομακαρονα...ωπα εδω εκβιαζουμε αμερικη....πυρηνικος πολεμος και γυρναμε στη λιθινη εποχη και να εισαι σιγουρος πως αμα με πατησεις με αυτη τη στρογγυλη πετρα που γυρνας ολη μερα εγω θα αυτοδικησω και τοτε.....και παλι θα με κατηγορεις κι εσυ και οι αλλοι............
:):)
Ξέχασε να αλλάξει λογαριασμό και απαντάει στον εαυτό του με το ίδιο nickname.....
Ήμαρτον..... -
παιδάκια - αγοράκια κ βεβαια μαγκάκια για διαβαστε το παρακατω ...... τωρα τι σχεση εχουν τα καρπουζια οι γρανιτες οι μπαμιες που γραφει ο παραπανω φιλος Morx ????????????????????? κ που να αρχισουν οι ζέστες τι θα διαβαζουμε .........http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 38&catid=4 επειδή ακομα τον ψαχνουν δεν νομιζω να γραφει εδώ μεσα
-
παιδάκια - αγοράκια κ βεβαια μαγκάκια για διαβαστε το παρακατω ...... τωρα τι σχεση εχουν τα καρπουζια οι γρανιτες οι μπαμιες που γραφει ο παραπανω φιλος Morx ????????????????????? κ που να αρχισουν οι ζέστες τι θα διαβαζουμε .........http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 38&catid=4 επειδή ακομα τον ψαχνουν δεν νομιζω να γραφει εδώ μεσαΣου ευχομαι (να εχουν αρχισει και οι ζεστες κιολας) να μην μπορεις να βρεις θεση να παρκαρεις και να γυρνας γυρω γυρω επειδη με το φοβο σου αφηνεις καποιους να σου παιρνουν τη θεση που δικαιουσε.Με τη σταση σου τους μαθαινεις οτι περναει το δικο τους με αποτελεσμα αυριο να γυρναμε μαζι παρεα γυρω γυρω και οταν πεσω στον μαγκα να βγαλω τα καστανα απο τη φωτια και για σενα....
-
παιδάκια - αγοράκια κ βεβαια μαγκάκια για διαβαστε το παρακατω ...... τωρα τι σχεση εχουν τα καρπουζια οι γρανιτες οι μπαμιες που γραφει ο παραπανω φιλος Morx ????????????????????? κ που να αρχισουν οι ζέστες τι θα διαβαζουμε .........http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 38&catid=4 επειδή ακομα τον ψαχνουν δεν νομιζω να γραφει εδώ μεσα
Σου ευχομαι (να εχουν αρχισει και οι ζεστες κιολας) να μην μπορεις να βρεις θεση να παρκαρεις και να γυρνας γυρω γυρω επειδη με το φοβο σου αφηνεις καποιους να σου παιρνουν τη θεση που δικαιουσε.Με τη σταση σου τους μαθαινεις οτι περναει το δικο τους με αποτελεσμα αυριο να γυρναμε μαζι παρεα γυρω γυρω και οταν πεσω στον μαγκα να βγαλω τα καστανα απο τη φωτια και για σενα....
Να συνεχισω την κουβεντα; Να ξερεις οτι αν και τη σιγουρια σου για τις αντοχες μου τη θεωρω προσβολη...εγω θα συνεχισω να σου παραχωρω μια θεση που δικαιουσε .....για οσο αντεχω.
-
Αντρεα , ενταξει 1 μηνα εισαι εδω στο φορουμ , θελεις πολλα καρβελια ακομα για να φτασεις τον γνωστο συμφορουμιτη 'Τιμωρο του δρομου'...
-
ρε giannik, ο τύπος έχει 2 λογαριασμούς και απαντάει στον εαυτό του, παρακολουθείς μονόλογο μιας διχασμένης προσωπικότητας, και του απαντάς και σοβαρά?
-
τελικα εχει πολλη .... χιουμορ βλεπω εδω μεσα ευχομαι σε μερικους πανεξυπνους .... να μην κανουν καποια μαγκια σε καποιον αγνωστο στον δρομο κ του σπασει το κεφαλι ο αλλος με κανα σιδηρολοστο - κλομπ κλπ .... κ μετα να λενε που τα βρηκαν αυτά τα παιχνιδακια ... κ μου εσπασαν κ το κεφαλι κ το αμαξι μου ?? αντε καληνυχτα ... παιδάκιαΚαμιά φορά είναι ευχής έργο να σου ασκήσει σωματική βία ο άλλος στο δρόμο. Μπορείς να του ξηλώσεις και τα σώβρακα μετα σε αποζημιώσεις
Εγώ πάντως όταν βλέπω κάποιον να κινείται απειλητικά, έχω την πούτσα σε ετοιμότητα -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ρε giannik, ο τύπος έχει 2 λογαριασμούς και απαντάει στον εαυτό του, παρακολουθείς μονόλογο μιας διχασμένης προσωπικότητας, και του απαντάς και σοβαρά?Γενικα δεν θελω να προσβαλλω τον συνομιλητη μου, του το λεω οσο πιο ευγενικα μπορω..
-
Ελάτε εσείς οι αστείοι, μην τολμήσει να γράψει άνθρωπος σοβαρά, αμέσως να του την πέσετε.
Κυρ Ανδρέα μην τους ακούς. Ότι και να γίνει, εσύ έχεις ο ένας τον άλλο.
-
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;
-
Δεν καταλαβαινουν οτι εισαι ο antonis-team
-
μην ξεχνάς τον manoli67, drifter
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ρε giannik, ο τύπος έχει 2 λογαριασμούς και απαντάει στον εαυτό του, παρακολουθείς μονόλογο μιας διχασμένης προσωπικότητας, και του απαντάς και σοβαρά?Ειναι καλο για ολους μας να εχεις το ΦΟΒΟ οτι οταν θα κανεις μαγκιες στο δρομο υπαρχει και η πιθανοτητα να γνωριστεις με πολλες διχασμενες προσωπικοτητες.......
-
Απτα τα αποτελεσματα της καταρρευσης της ψυχικης υγειας στην Ελλαδα
-
Σου ευχομαι (να εχουν αρχισει και οι ζεστες κιολας) να μην μπορεις να βρεις θεση να παρκαρεις και να γυρνας γυρω γυρω επειδη με το φοβο σου αφηνεις καποιους να σου παιρνουν τη θεση που δικαιουσε.Με τη σταση σου τους μαθαινεις οτι περναει το δικο τους με αποτελεσμα αυριο να γυρναμε μαζι παρεα γυρω γυρω και οταν πεσω στον μαγκα να βγαλω τα καστανα απο τη φωτια και για σενα....
Να συνεχισω την κουβεντα; Να ξερεις οτι αν και τη σιγουρια σου για τις αντοχες μου τη θεωρω προσβολη...εγω θα συνεχισω να σου παραχωρω μια θεση που δικαιουσε .....για οσο αντεχω.
Epic
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απτα τα αποτελεσματα της καταρρευσης της ψυχικης υγειας στην ΕλλαδαΟταν οι μισοι ειναι κοτες και οι αλλοι μισοι κωλοπαιδα πλησιαζει και οι δικη σου καταρρευση αν δεν κανεις κατι κι εσυ...δεν θα υπαρχουν παντα οι αλλοι....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν καταλαβαινουν οτι εισαι ο antonis-teamΚαι τα ορθογραφικά πώς διορθώθηκαν;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]