-
Ο χρήστης danonito έγραψε:
δεν ειπε κανεις οτι ΔΕΝ απαγορευονται σε ταχειας κυκλοφοριας.
Λεω οτι ολοι αυτοι οι δρομοι για τους οποιους μιλαμε ΔΕΝ ειναι ταχειας, καλα καταλαβαινετε τι γραφει ο αλλος η απλα τρολλαρετεhttp://el.wikipedia.org/wiki/Λ�% ... E%BF%CF%8D
Ο σύγχρονος αυτοκινητόδρομος χαρακτηρίζεται ως ταχείας κυκλοφορίας.http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%AE%CF%82
Η Εθνική Οδός 83, περισσότερο γνωστή ως Λεωφόρος Κηφισίας, είναι η εθνική οδός που συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την Κηφισιά. -
Εγω δεν μιλησα πουθενα για ταχειας ή μη κυκλοφοριας, ουτε για το αν ειναι νομιμο ή οχι. Μιλησα για το αν ειναι λογικη απαιτηση (το να γαμας χιλιαδες για να κανουν τη καυλα τους δεκαδες) ή εξυπνο (το να κανεις ποδηλατο ΕΚΕΙ, με οτι αυτο συνεπαγεται για το ποδηλατη, την υγεια του, την ακεραιοτητα κλπ). Οπως και οι ξεμπαρκες διαβασεις στην ευθεια της Βουλας και η απαιτηση του καθε πεζου να σταματαει ολη η παραλιακη καθε πχ 5 δευτερολεπτα για να περασει ενα ατομο. Νομιμα και τα δυο, αλλα και ηλιθια.
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εγω kacey το κανω για γυμναστικη-χασιμο κιλων..
Και ολοι οσοι παιρνουν και εσυ προφανως mazda / mx5 το πηρες για να το παιξεις μαγκας, καυλογκαζος , γαμηκος;
..Ε Π Ι Λ Ο Γ Η σου ηταν.
Καποτε σε αναλογο τοπικ δεν σε ενοχλουσαν οι κοντρακιδες, τωρα βλεπω σε ενοχλουν οι ποδηλατακηδες.
Οσον αφορα την παραβιαση Κ.Ο.Κ απο αυτους (κοκκινα, προτεραιοτητες κ.λ.π) οσοι το κανουν ειναι ζωα..Επιλεγεις να πηγαινεις στην δεξια λωριδα εξω απο το αεροδρομιο αντι για το πενταμετρο πεζοδρομιο, για να χασεις κιλα? Χανεις περισσοτερα οταν εισαι πανω στην ασφαλτο?
Για εξηγησε μου γιατι εγω που κανω 20+ χρονια ποδηλατο στους δρομους, απ'οτι φαινεται δεν γνωριζω απο ποδηλατο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω δεν μιλησα πουθενα για ταχειας ή μη κυκλοφοριας, ουτε για το αν ειναι νομιμο ή οχι. Μιλησα για το αν ειναι λογικη απαιτηση (το να γαμας χιλιαδες για να κανουν τη καυλα τους δεκαδες) ή εξυπνο (το να κανεις ποδηλατο ΕΚΕΙ, με οτι αυτο συνεπαγεται για το ποδηλατη, την υγεια του, την ακεραιοτητα κλπ). Οπως και οι ξεμπαρκες διαβασεις στην ευθεια της Βουλας και η απαιτηση του καθε πεζου να σταματαει ολη η παραλιακη καθε πχ 5 δευτερολεπτα για να περασει ενα ατομο. Νομιμα και τα δυο, αλλα και ηλιθια.Εγω kacey το κανω για γυμναστικη-χασιμο κιλων..
Και ολοι οσοι παιρνουν και εσυ προφανως mazda / mx5 το πηρες για να το παιξεις μαγκας, καυλογκαζος , γαμηκος;
..Ε Π Ι Λ Ο Γ Η σου ηταν.
Καποτε σε αναλογο τοπικ δεν σε ενοχλουσαν οι κοντρακιδες, τωρα βλεπω σε ενοχλουν οι ποδηλατακηδες.
Οσον αφορα την παραβιαση Κ.Ο.Κ απο αυτους (κοκκινα, προτεραιοτητες κ.λ.π) οσοι το κανουν ειναι ζωα..Επιλεγεις να πηγαινεις στην δεξια λωριδα εξω απο το αεροδρομιο αντι για το πενταμετρο πεζοδρομιο, για να χασεις κιλα? Χανεις περισσοτερα οταν εισαι πανω στην ασφαλτο?
Για εξηγησε μου γιατι εγω που κανω 20+ χρονια ποδηλατο στους δρομους, απ'οτι φαινεται δεν γνωριζω απο ποδηλατο...
ακυρη ερωτηση
εσυ πηρες καμπριο γιατι με hardtop δε θα πηγαινες στο προορισμο σου?
αν εχει δικαιωμα να παει στη δεξια λωριδα θα παει,ειναι δικο σου προβλημα που ενοχλεισαι απο την υπαρξη του. -
Κωστα εγω επιλεγω οδοστρωμα (παντα μιλαμε για Λ.Ποσειδωνος) επειδη εχω ποδηλατο με ξερο πηρουνι (fitness) ,σχετικα λεπτα λαστιχα (δεν μπορω να ανεβοκατεβαινω συνεχεια πεζοδρομια) κ θελω να πηγαινω σε ποιο γρηγορο ρυθμο (για να καψω λιπος/θερμιδες).
Επισης στην συγκεκριμενη διαδρομη συνηθως εχει περισσοτερους ποδηλαταδες στο πεζοδρομιο οποτε αυτο που θελω να κανω το πετυχαινω καλυτερα στην ασφαλτο. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλάζω λωρίδα και συνεχίζω. Το πολύ να γαμωσταυρίσω λίγο αν έχει κίνηση και ζοριστώ.
Όταν θα βρεθεί ο κρετίνος που θα σφάξει το ΣΤΟΠ με ταχύτητα ρουκέτας όμως εγώ θα είμαι ερμητικά κλεισμένος στον σιδερένιο κουβά μου, ενώ ο ποδηλάτης στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που τον προσπερνάνε με +70χλμ δε θα έχει ούτε ενεργητική (γκάζι, δυνατότητα για ελιγμό, την εύνοια του θεού*, κάτι τέλος πάντων) ούτε παθητική ασφάλεια, εκτός από το γυαλιστερό βρακάκι και το κράνος-πελεκάνο.- ο θεός, αν υπάρχει, σίγουρα δε συμπαθεί τους ποδηλάτες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας
να καταργησουμε και τα μηχανακια τοτε?
Είχα μηχανή για περίπου 6 μήνες (ένα Transalp) το οποίο αν και το οδηγούσα πάντα με πλήρη εξοπλισμό (γάντια - μπουφάν - κράνος - μποτάκια) τελικά το έδωσα εκεί που το πήρα γιατί κατάλαβα ότι το περιβάλλον γύρω παραείναι εχθρικό και δεν λέει να είσαι τόσο εκτεθιμένος. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί τη μέρα που είχα το τροχαίο αν ήμουν με τη μηχανή δε θα είχε μείνει τίποτα.
Η μηχανή τέλος πάντων έχει όμως κάποια ενεργητική ασφάλεια, μπορείς να επιταχύνεις για να προσπεράσεις ή και να ελιχθείς μέσα σε κάποια λογικά πλαίσια + ότι ο εξοπλισμός σου (με τον οποίο κανονικά θα έπρεπε όλοι να οδηγούν) σε προστατεύει κατά έναν βαθμό. Στο ποδήλατο είσαι δυσκίνητος και εκτεθιμένος απ όλες τις πάντες χωρίς ελπίδα ενεργητικής ασφάλειας.Μιας και το αναφέρετε συνέχεια κάποιοι για τις ευρωπαϊκές χώρες και τι γίνεται στις πολιτισμένες χώρες και πόσο κυκλοφορούν με ποδήλατα στις πολιτισμένες χώρες. Έχω κάνει γύρα την Αθήνα με το αυτοκίνητο ένα Σκανδιναβό συνάδελφο που είναι από σοβαρή χώρα που χρησιμοποιούν το ποδήλατο φουλ. Όταν κατεβαίναμε Συγγρού και βγαίναμε προς παραλιακή στο ρεύμα για Γλυφάδα είδαμε ποδηλάτη και ο ξανθούλης μου τον δείχνει και μου λέει κατά κάποιο τρόπο 'ένας τρελός με ποδήλατο' Του λέω φιλαράκι δεν κατάλαβες, στο Ελλάντα κάνουν κανονικά ποδήλατο σ αυτούς τους δρόμους. Το παλικαράκι δεν με πίστευε μέχρι που πετύχαμε κι άλλους ποδηλάτες στην παραλιακή και τράβαγε τα μαλλιά του *
Άσχετα από το τι λέει/γράφει ο νόμος (δεν είμαι ειδικός, δεν ξέρω, μπορεί και να απαγορεύεται το ποδήλατο εκεί μπορεί και όχι) ένας άνθρωπος που έχει μια σχετική κοινή λογική αν κοιτάξει αυτούς τους δρόμους, το φορτίο της κίνησής τους, τις ταχύτητες που εξυπηρετούν, μπορεί να κρίνει αν είναι εφικτό/ασφαλές/βιώσιμο το να κυκλοφορούν ποδήλατα στο οδόστρωμα.
- υπήρξαν κι άλλα σχόλια βέβαια για την οδήγηση και τη γενική συμπεριφορά μας
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Λάππα, νιώθεις άνετα όταν οδηγείς στην παραλιακή?Ανετότατα, monster.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επιλεγεις να πηγαινεις στην δεξια λωριδα εξω απο το αεροδρομιο αντι για το πενταμετρο πεζοδρομιο, για να χασεις κιλα? Χανεις περισσοτερα οταν εισαι πανω στην ασφαλτο?Για ποιό λόγο να πάει παράνομα απο το πεζοδρόμιο και όχι νόμιμα απο το δρόμο?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Λάππα, νιώθεις άνετα όταν οδηγείς στην παραλιακή?
Ανετότατα, monster.
Aυτο δεν ειναι καλο,να το κοιταξεις.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Επιλεγεις να πηγαινεις στην δεξια λωριδα εξω απο το αεροδρομιο αντι για το πενταμετρο πεζοδρομιο, για να χασεις κιλα? Χανεις περισσοτερα οταν εισαι πανω στην ασφαλτο?
Για ποιό λόγο να πάει παράνομα απο το πεζοδρόμιο και όχι νόμιμα απο το δρόμο?
Χαχαχα διαβασε 2-3 σελιδες πριν
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Troll freely. Απλά να προετοιμαστείς ψυχολογικά να μοιράζεσαι τον δρόμο ΚΑΙ με τους ποδηλάτες. Είτε σ' αρέσει, είτε όχι.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλάζω λωρίδα και συνεχίζω. Το πολύ να γαμωσταυρίσω λίγο αν έχει κίνηση και ζοριστώ.
Όταν θα βρεθεί ο κρετίνος που θα σφάξει το ΣΤΟΠ με ταχύτητα ρουκέτας όμως εγώ θα είμαι ερμητικά κλεισμένος στον σιδερένιο κουβά μου, ενώ ο ποδηλάτης στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που τον προσπερνάνε με +70χλμ δε θα έχει ούτε ενεργητική (γκάζι, δυνατότητα για ελιγμό, την εύνοια του θεού*, κάτι τέλος πάντων) ούτε παθητική ασφάλεια, εκτός από το γυαλιστερό βρακάκι και το κράνος-πελεκάνο.- ο θεός, αν υπάρχει, σίγουρα δε συμπαθεί τους ποδηλάτες σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας
να καταργησουμε και τα μηχανακια τοτε?
Είχα μηχανή για περίπου 6 μήνες (ένα Transalp) το οποίο αν και το οδηγούσα πάντα με πλήρη εξοπλισμό (γάντια - μπουφάν - κράνος - μποτάκια) τελικά το έδωσα εκεί που το πήρα γιατί κατάλαβα ότι το περιβάλλον γύρω παραείναι εχθρικό και δεν λέει να είσαι τόσο εκτεθιμένος. Πάλι καλά δηλαδή, γιατί τη μέρα που είχα το τροχαίο αν ήμουν με τη μηχανή δε θα είχε μείνει τίποτα.
Η μηχανή τέλος πάντων έχει όμως κάποια ενεργητική ασφάλεια, μπορείς να επιταχύνεις για να προσπεράσεις ή και να ελιχθείς μέσα σε κάποια λογικά πλαίσια + ότι ο εξοπλισμός σου (με τον οποίο κανονικά θα έπρεπε όλοι να οδηγούν) σε προστατεύει κατά έναν βαθμό. Στο ποδήλατο είσαι δυσκίνητος και εκτεθιμένος απ όλες τις πάντες χωρίς ελπίδα ενεργητικής ασφάλειας.Μιας και το αναφέρετε συνέχεια κάποιοι για τις ευρωπαϊκές χώρες και τι γίνεται στις πολιτισμένες χώρες και πόσο κυκλοφορούν με ποδήλατα στις πολιτισμένες χώρες. Έχω κάνει γύρα την Αθήνα με το αυτοκίνητο ένα Σκανδιναβό συνάδελφο που είναι από σοβαρή χώρα που χρησιμοποιούν το ποδήλατο φουλ. Όταν κατεβαίναμε Συγγρού και βγαίναμε προς παραλιακή στο ρεύμα για Γλυφάδα είδαμε ποδηλάτη και ο ξανθούλης μου τον δείχνει και μου λέει κατά κάποιο τρόπο 'ένας τρελός με ποδήλατο' Του λέω φιλαράκι δεν κατάλαβες, στο Ελλάντα κάνουν κανονικά ποδήλατο σ αυτούς τους δρόμους. Το παλικαράκι δεν με πίστευε μέχρι που πετύχαμε κι άλλους ποδηλάτες στην παραλιακή και τράβαγε τα μαλλιά του *
Άσχετα από το τι λέει/γράφει ο νόμος (δεν είμαι ειδικός, δεν ξέρω, μπορεί και να απαγορεύεται το ποδήλατο εκεί μπορεί και όχι) ένας άνθρωπος που έχει μια σχετική κοινή λογική αν κοιτάξει αυτούς τους δρόμους, το φορτίο της κίνησής τους, τις ταχύτητες που εξυπηρετούν, μπορεί να κρίνει αν είναι εφικτό/ασφαλές/βιώσιμο το να κυκλοφορούν ποδήλατα στο οδόστρωμα.
- υπήρξαν κι άλλα σχόλια βέβαια για την οδήγηση και τη γενική συμπεριφορά μας
σιγουρα εχει πλεονεκτηματα ασφαλειας η μηχανη,αλλα το βασικοτερο κοινο μειονεκτημα ειναι οτι δεν εχεις καμια προστασια αν πεσει καποιος πανω σου ενω δεν μπορεις να τον αποφυγεις.πχ απο πισω.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ακυρη ερωτηση
αν εχει δικαιωμα να παει στη δεξια λωριδα θα παει,ειναι δικο σου προβλημα που ενοχλεισαι απο την υπαρξη του.Ασε μας ρε αρχιεπισκοπε της τρολιας, που μου εχει πιασει το νομιμο και το μη και το εχεις κανει σημαια. Να υποθεσω τοτε οτι παρκαρεις αποκλειστικα και μονο οπου επιτρεπεται και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ οπου δεν επιτρεπεται, και δεν ξεπερνας ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ τα ορια ταχυτητας, ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα και οπου και αν εισαι?
(μην απαντησεις, αρκετα εχουμε γελασει με τις τρολιες σου).
Επιλεγεις να πηγαινεις στην δεξια λωριδα εξω απο το αεροδρομιο αντι για το πενταμετρο πεζοδρομιο, για να χασεις κιλα? Χανεις περισσοτερα οταν εισαι πανω στην ασφαλτο?
Γιατι στο συγκεκριμενο πεζοδρομιο δεν ενοχλει κανεναν και δεν κινδυνευει απο κανεναν, ενω στο συγκεκριμενο κομματι του δρομου guess what: ακριβως τα αντιθετα. Και γιατι ΜΠΟΡΕΙ.
Αν τωρα θεωρει οτι ειναι αδυνατον και δεν τον εξυπηρετει καθολου μα καθολου το απεραντο ισιο πεζοδρομιο στο συγκεκριμενο κομματι που εχω γαμηθει να λεω (και ποδηλατω, ξαναλεω...), τι να πω. Εγω θεωρω οτι μονο καποιος με κουρσα (και αντιστοιχο ποδηλατικο 'προγραμμα'/'διαδρομη') ειναι αδυνατον να κανει σωστα ποδηλατο εκει πανω και ΠΡΕΠΕΙ να κανει στην ασφαλτο. Και σιγουρα οι μερικες δεκαδες χομπιστες ποδηλατες που δημιουργησαν το προβλημα, δεν ειναι οι κουρσες που κανουν 150+χλμ και λογικοτατα θα πανε απο την ασφαλτο, ειναι οι ninja της σελας που 'θα παω απο την ασφαλτο γιατι δικαιωμα μου και εσενα σε εχω χεσμενο'.
-
Η απαντηση μου πιο πανω σε καλυπτει;
-
Απο τη στιγμή που ο νόμος δίνει το δικαίωμα στα ποδήλατα να χρησιμοποιούν τους δρόμους είναι αδιάφορο αν ο άλλος είναι επαγγελματίας, ερασιτέχνης, χιπστεράς, ψώνιο, αν κάνει προπόνηση για τους ολυμπιακούς ή αν πάει για καφέ ή οτιδήποτε.
Και είναι εντελώς παράλογο να απαιτείς απο τον άλλο 1ον να παραιτηθεί του νόμιμου δικαιωματός του να χρησιμοποιεί το δρόμο και 2ον να παρανομήσει χρησιμοποιόντας το πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ακυρη ερωτηση
αν εχει δικαιωμα να παει στη δεξια λωριδα θα παει,ειναι δικο σου προβλημα που ενοχλεισαι απο την υπαρξη του.Ασε μας ρε αρχιεπισκοπε της τρολιας, που μου εχει πιασει το νομιμο και το μη και το εχεις κανει σημαια. Να υποθεσω τοτε οτι παρκαρεις αποκλειστικα και μονο οπου επιτρεπεται και ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ οπου δεν επιτρεπεται, και δεν ξεπερνας ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ τα ορια ταχυτητας, ΟΠΟΙΑ και αν ειναι αυτα και οπου και αν εισαι?
(μην απαντησεις, αρκετα εχουμε γελασει με τις τρολιες σου).
Γιατι στο συγκεκριμενο πεζοδρομιο δεν ενοχλει κανεναν και δεν κινδυνευει απο κανεναν, ενω στο συγκεκριμενο κομματι του δρομου guess what: ακριβως τα αντιθετα. Και γιατι ΜΠΟΡΕΙ.
Αν τωρα θεωρει οτι ειναι αδυνατον και δεν τον εξυπηρετει καθολου μα καθολου το απεραντο ισιο πεζοδρομιο στο συγκεκριμενο κομματι που εχω γαμηθει να λεω (και ποδηλατω, ξαναλεω...), τι να πω. Εγω θεωρω οτι μονο καποιος με κουρσα (και αντιστοιχο ποδηλατικο 'προγραμμα'/'διαδρομη') ειναι αδυνατον να κανει σωστα ποδηλατο εκει πανω και ΠΡΕΠΕΙ να κανει στην ασφαλτο. Και σιγουρα οι μερικες δεκαδες χομπιστες ποδηλατες που δημιουργησαν το προβλημα, δεν ειναι οι κουρσες που κανουν 150+χλμ και λογικοτατα θα πανε απο την ασφαλτο, ειναι οι ninja της σελας που 'θα παω απο την ασφαλτο γιατι δικαιωμα μου και εσενα σε εχω χεσμενο'.
ενταξει το πιασαμε το νοημα
καντε ολοι ακρη να περασεις. -
@@ νοημα επιασες. Εγω και περναω, και ακρη κανουν. Δεν προβληματιζομαι ιδιαιτερα. Το νοημα παλικαρι μου ειναι οτι δεν μπορουν μερικες δεκαδες να γαμανε μερικες χιλιαδες. Ειτε ειναι νομιμο ειτε οχι. αντιστοιχα αν δεν ενοχλεις, δεν θα σκισω το καλτσον μου οπως εσυ για το οτι παρανομησες. Γιατι οι νομοι ειναι για να υπηρετουν τους πολιτες, και αυτη τη στιγμη ο νομος δινει το δικαιωμα σε ελαχιστους να γαμανε την πλειοψηφια.
Αλλα δεν μου απαντησες αν παρκαρεις αποκλειστικα σε νομιμα σημεια και αν δεν ξεπερνας ΠΟΤΕ το οριο ταχυτητας, οσο και αν ειναι αυτο, σε οποιοδηποτε σημειο, ακομα και αν ειναι ξεχασμενο απο την εποχη του Νωε ή απο καποια εργα.
EDIT: Α συγνωμη, σου ειπα να μην απαντησεις...
dog80 και λοιποι, αμα αυριο βγει λοιπον νομος που λεει οτι στις κεντρικες οδικες αρτηριες ταδε δεινα και λεωφορο Τρεχαγυρευε απαγορευονται τα ποδηλατα, ολοι αυτοι που σκιζονται για τα νομιμα δικαιωματα τους θα δεχθουν οτι ειναι νομος και δεν θα ξαναπατησουν ε?
Αντε μωρε αποκτηστε μια επαφη με τη λογικη και τη πραγματικοτητα, που καποιοι μαλακες οταν εγινε ατυχημα (απο πανιβλακα οδηγο οπως φαινεται) στο παραδρομο της παραλιακης στο φαληρο που ενωνει ΣΕΦ με Φλοισβο, εβγαιναν και ελεγαν να αποκλειστει ο δρομος για τα οχηματα και να γινει αποκλειστικα για ποδηλατες. Ουρτ ρε γιδια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
**@@ νοημα επιασες
**Αντε μωρε αποκτηστε μια επαφη με τη λογικη και τη πραγματικοτητα, **που καποιοι μαλακες **οταν εγινε ατυχημα (απο πανιβλακα οδηγο οπως φαινεται) στο παραδρομο της παραλιακης στο φαληρο που ενωνει ΣΕΦ με Φλοισβο, εβγαιναν και ελεγαν να αποκλειστει ο δρομος για τα οχηματα και να γινει αποκλειστικα για ποδηλατες. Ουρτ ρε γιδια.
-
Επισης: πως αποκαλεις δυο γκομενες που κανουν μαλακια ενσυνειδητα (περασαν κοκκινο ενω βλεπουν οτι ερχεται αυτοκινητο), σε βριζουν σαν λιμενεργατες και τσαμπουκαλευονται σαν νταλικιερηδες οταν τους κορναρεις, και μετα σου λενε 'σαν δεν ντρεπεσαι, ειμαστε γυναικες' οταν πας να τις σαπισεις στο ξυλο?
-
ποδηλάτισσες;
-
δυο γκομενες με smart.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Επισης: πως αποκαλεις δυο γκομενες που κανουν μαλακια ενσυνειδητα (περασαν κοκκινο ενω βλεπουν οτι ερχεται αυτοκινητο), σε βριζουν σαν λιμενεργατες και τσαμπουκαλευονται σαν νταλικιερηδες οταν τους κορναρεις, και μετα σου λενε 'σαν δεν ντρεπεσαι, ειμαστε γυναικες' οταν πας να τις σαπισεις στο ξυλο?αυτο ηθελα να το δω
οντως τελευταια εχουν ξεφυγει,μονιμη περιοδο κιετς?
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]