-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
επειδη αναφερθηκαν τα αυτο ρυθμιζομενα ζενον μια απορια... ποτε πρεπει να αναψουν ωστε να ειναι σωστα ρυθμισμενα?? π.χ. μπαινω και βαζω κλειδι αμεσα αναβω αυτα επειδη ειναι στο αυτοματο ανοιγουν και αυτορυθμιζονται ο.κ. εαν μπει και αλλο ατομο σαν συνοδηγοος μετα απο αυτη τη διαδικασια τα φωτα ξαναρυθμιζονται η οχι??Δεν ξερω γιατι αμαξι μιλας αλλα τα φωτα πρεπει να ρυθμιζονται συνεχεια ακομα και σε ανωμαλιες του δρομου...
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για την ιστορία, η Phillips, όπως και η Bosch, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ aftermarket xenon χωρίς πλυστική και self leveling γιατί είναι όχι απλά παράνομα, αλλά και επικίνδυνα για τους άλλους οδηγούς. Το 2008, όταν ακόμα ασχολούμουν με τον έτερο καπαδόκη 'team' που προσπαθούσε να μας πείσει ότι ο γάιδαρος πετάει -γιατί τα πουλούσε- είχα παραθέσει και τις επίσημες πηγές από τις εταιρίες Phillips, Bosch και Hela που ξεκαθάριζαν ότι δεν πουλάνε τέτοια aftermarket κομμάτια. Της Hella το βρήκα πρόχειρο στους σελιδοδείκτες μου http://www.hella-press.de/search_detail ... newdir=eng. Αν παρόλα αυτά επιμένεις ότι έχεις αυθεντικά xenon της Phillips χωρίς αυτορύθμιση, δώσε μας το link από το site της Phillips (και όχι φυσικά από το amazon) που να δείχνει τα φώτα που αγόρασες.Το να αναγκάζεται κάποιος να βάλει τα μουφοξένον του στην πιο κάτω σκάλα για να μπορέσει να περάσει ΚΤΕΟ είναι το πιο συνηθισμένο πράγμα του κόσμου (και έχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το forum) γιατί από την στιγμή που λείπει η αυτορύθμιση που απαιτείται για να είναι ασφαλή και νόμιμα στην ΕΕ, η δέσμη βαράει στα άστρα, εκτός και αν την βάλεις στην χαμηλότερη θέση, οπότε... δεν βλέπεις καλά. Κατά πάσα πιθανότητα, συνειδητοποιείς και μόνος σου ότι έχεις βάλει κάτι που ενοχλεί τους πάντες, ίσως βαρέθηκες να σου παίζουν τα φώτα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν δείχνεις σεβασμό στον συνάνθρωπο όπως ισχυρίζεσαι, γιατί αν τον σεβόσουν πραγματικά, δεν θα είχες βάλει τέτοια φώτα.
Εννοείται φυσικά ότι μόνο ένας κρετίνος θα υποστήριζε ότι υπάρχουν νόμιμα και ασφαλή xenon για... φανούς ομίχλης, αλλά είμαι σίγουρος ότι εσύ δεν έχεις κάνει τέτοια χοντράδα. Παρεμπιπτόντως, μια και λες ότι νοιάζεσαι για τους γύρω σου, φαντάζομαι ότι δεν κυκλοφορείς σαν μ@λάκας με τα συμβατικά φώτα ομίχλης αναμμένα εκτός από τις σπάνιες περιπτώσεις στις οποίες πραγματικά επικρατούν συνθήκες πολύ χαμηλής ορατότητας (π.χ. ομίχλη, πολύ δυνατή βροχή κλπ). Σωστά;
Αλήθεια, επιμένεις ότι αν είσαι ηλικιωμένος ή έχεις κινητικά προβλήματα και δεν μπορείς να περάσεις από το αυτοκίνητο που είναι παρκαρισμένο στην στάση (για 5 λεπτά μωρέ, πως κάνετε έτσι; ) για να μπεις στο λεωφορείο, δεν έχεις καμία δουλειά εκεί και οφείλεις να μένεις σπίτι σου;
Αντε να τα παρουμε ενα ενα γιατι καποιοι μαλλον εχουν μαυρα μεσανυχτα, ισως λιγο ηλικιας ισως επειδη δεν γνωριζουν.
-
http://www.lighting.philips.com.au/v2/a ... id=1012984
-
Ισα ισα που στο ΚΤΕΟ μου ειπαν να ανεβασουν τα φωτα πιο ψηλα, απο εκεινους ΔΕΝ υπηρχε θεμα. Εγω οσες φορες παω στην αντιπροσωπεια τα τσεκαρω να δω πως ειναι λιγο πιο κατω απο το στανταρντ γιατι ΔΕΝ θελω να τυφλωνω αλλους οπως ΔΕΝ θελω να τυφλωνουν εμενα. Ελληνικα μιλαμε, αν καποιοι δεν καταλαβαινουν αυτο ειναι δικο τους θεμα.
-
Υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που ερχονται μαμα με XENON ομιχλης. Αν δεν γνωριζεις (οπως δεν γνωριζες και πιο πανω προφανως) καλυτερα η να μασας αντι να μιλας η να το ψαξεις ωστε να μην γινεσαι ρομπα.
-
Μεχρι σημερα εχω αναψει φωτα ομιχλης 2 φορες στα 14 χρονια που οδηγαω, μια σε ομιχλη και μια σε τρελη βροχη που δεν εβλεπα στα 2 μετρα.
-
Αν εχω φτασει στην σταση πως θα εχω φτασει ? Πετωντας ? Αν εχω φτασει στην σταση σιγουρα θα μπορω να βγω και απο την σταση και να μπω στο λεωφορειο. Τωρα αν παλι μιλαμε για καροτσια οπως ειπε και αλλος αυτο ειναι σπανιο φαινομενο στην καλυτερη.
-
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
επειδη αναφερθηκαν τα αυτο ρυθμιζομενα ζενον μια απορια... ποτε πρεπει να αναψουν ωστε να ειναι σωστα ρυθμισμενα?? π.χ. μπαινω και βαζω κλειδι αμεσα αναβω αυτα επειδη ειναι στο αυτοματο ανοιγουν και αυτορυθμιζονται ο.κ. εαν μπει και αλλο ατομο σαν συνοδηγοος μετα απο αυτη τη διαδικασια τα φωτα ξαναρυθμιζονται η οχι??
Δεν ξερω γιατι αμαξι μιλας αλλα τα φωτα πρεπει να ρυθμιζονται συνεχεια ακομα και σε ανωμαλιες του δρομου...
Στάλθηκε απο Galaxy Tab II
Εχω και την Thesis 2003 + mini CooperS 2006, με μαμα ζενον. αυτο που λες ειναι σαν να ειναι κρεμασμενα και να διατηρουν την κατευθυνση της φωτεινης δεσμης στο υψος που πρεπει. Ο.Κ. λοιπον..
-
Παράνομες είναι οι μετατροπές εφόσον γίνεται χρήση του οχήματος σε δημόσιο δρόμο, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Το ίδιο και σε μερικές πολιτείες της Αυστραλίας.
Ναι, πολύ θα ήθελα να μάθω τι αυτοκίνητο έχεις εσύ και έδινε xenon στα ομίχλης και όχι στα μεσαία.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΕΕΠ κι εγώ σε μερικές δεκαετίες χρήσης ΜΜΜ στη Αθήνα των 4 εκατομμυρίων, μόνο 1-2 φορές θυμάμαι να μπαίνει αναπηρικό καροτσάκι.Κάπου αλλού σε μια πόλη των 800κ, βλέπω κάθε μέρα.
Αν κάτσεις να σκεφτείς τι σημαίνει αυτό, δεν είναι και πολύ ευχάριστο, ε;
λεω να το κανω quote αυτο μια φορα σε καθε σελιδα
οταν πρωτοπηγα γερμανια στην αρχη σκεφτηκα καλα, ολοι αναπηροι ειναι εδω? μετα καταλαβα..
ο σαλβεισον μαλλον δε θα καταλαβει ποτε -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
ΕΕΠ κι εγώ σε μερικές δεκαετίες χρήσης ΜΜΜ στη Αθήνα των 4 εκατομμυρίων, μόνο 1-2 φορές θυμάμαι να μπαίνει αναπηρικό καροτσάκι.
Κάπου αλλού σε μια πόλη των 800κ, βλέπω κάθε μέρα.
Αν κάτσεις να σκεφτείς τι σημαίνει αυτό, δεν είναι και πολύ ευχάριστο, ε;
λεω να το κανω quote αυτο μια φορα σε καθε σελιδα
οταν πρωτοπηγα γερμανια στην αρχη σκεφτηκα καλα, ολοι αναπηροι ειναι εδω? μετα καταλαβα..
ο σαλβεισον μαλλον δε θα καταλαβει ποτεΜαλλον μερικοι δεν πατε καλα εδω μεσα πραγματικα.......
Εγω δεν θα καταλαβω ποτε το ΓΙΑΤΙ δεν φτανουν οι αναπηροι στις στασεις του Λεωφορειου λες και ΕΓΩ φταιω η ΕΓΩ θα λυσω τα θεματα αυτου του τοπου..... -
Γιατί δεν μας λες τι αυτοκίνητο έχεις να ξέρουμε γιατί μιλάμε συγκεκριμένα; Τι είναι; Κρατικό μυστικό; Το email που έστειλα στην Phillips αναγκαστικά δεν ανέφερε τον τύπο αυτοκινήτου. Ρωτάω όμως για το κατά πόσο είναι νόμιμα εκεί για road use τα φώτα που παρέθεσες, και κατά πόσο είναι νόμιμα στην Ευρώπη.
Ποια αυτοκίνητα έχουν xenon στα φώτα ομίχλης; Συγκεκριμένο μοντέλο please, να μαθαίνουμε και εμείς οι ηλικιωμένοι.
Αν κάποιος έχει φτάσει στην στάση με καρότσι (σπάνιο, ξεσπάνιο, γίνεται και έχω 2 γνωστούς που είναι σε αυτή την θέση), τι πρέπει να κάνει σε αυτόν που έχει παρκάρει μέσα στην στάση και τον εμποδίζει να πάρει το λεωφορείο; Να τους πούμε ότι δεν θα μπορούν να μετακινούνται στην πόλη τους κάθε φορά που κάποιος είχε μια δουλίτσα να κάνει για 5 λεπτά και δεν βρήκε αλλού να παρκάρει;
Θέλεις να τους στείλεις εσύ το μήνυμα;
Ο πρώτος που πρέπει να μένει σπίτι του αν δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο απλό όπως να περάσει από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να πάρει το λεωφορείο.Ο δεύτερος που πρέπει να μένει σπίτι του αν δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο απλό όπως να περάσει από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην στάση για να πάρει το λεωφορείο.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Εγω δεν θα καταλαβω ποτε το ΓΙΑΤΙ δεν φτανουν οι αναπηροι στις στασεις του Λεωφορειου λες και ΕΓΩ φταιω η ΕΓΩ θα λυσω τα θεματα αυτου του τοπου.....Είσαι για λύπηση.... Το ΕΓΩ σου είναι μέρος του συνόλου, αν το κάθε ΕΓΩ τα γράφει στα παπάρια του όπως κάνεις ΕΣΥ, δε θα πάμε ποτέ μπροστά. Πραγματικά είσαι για λύπηση.
By the way, είσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, πες τι αμάξι έχεις. Δεν είναι κακό.
-
Γιατί δεν μας λες τι αυτοκίνητο έχεις να ξέρουμε γιατί μιλάμε συγκεκριμένα; Τι είναι; Κρατικό μυστικό; Το email που έστειλα στην Phillips αναγκαστικά δεν ανέφερε τον τύπο αυτοκινήτου. Ρωτάω όμως για το κατά πόσο είναι νόμιμα εκεί για road use τα φώτα που παρέθεσες, και κατά πόσο είναι νόμιμα στην Ευρώπη.Ποια αυτοκίνητα έχουν xenon στα φώτα ομίχλης; Συγκεκριμένο μοντέλο please, να μαθαίνουμε και εμείς οι ηλικιωμένοι.
Αν κάποιος έχει φτάσει στην στάση με καρότσι (σπάνιο, ξεσπάνιο, γίνεται και έχω 2 γνωστούς που είναι σε αυτή την θέση), τι πρέπει να κάνει σε αυτόν που έχει παρκάρει μέσα στην στάση και τον εμποδίζει να πάρει το λεωφορείο; Να τους πούμε ότι δεν θα μπορούν να μετακινούνται στην πόλη τους κάθε φορά που κάποιος είχε μια δουλίτσα να κάνει για 5 λεπτά και δεν βρήκε αλλού να παρκάρει;
Θέλεις να τους στείλεις εσύ το μήνυμα;
Ο πρώτος που πρέπει να μένει σπίτι του αν δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο απλό όπως να περάσει από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο για να πάρει το λεωφορείο.Ο δεύτερος που πρέπει να μένει σπίτι του αν δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο απλό όπως να περάσει από το παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην στάση για να πάρει το λεωφορείο.
Εσυ στην αρχη ελεγες πως ΔΕΝ υπαρχουν ΚΑΝ Philips Xenon.....Αποφασισε τελικα τι νομιζεις πως ισχυει......Οχι πως εχεις περιθωριο τωρα που ειδες πως υπαρχουν.
Δεν ειπα ποτε πως ειναι νομιμα στην Ευρωπη, αν ηταν δεν θα τα επαιρνα απο Αυστραλια. Το μοντελο αυτοκινητου δεν παιζει ρολο, το μεγεθος της λαμπας (Η11/Η7 κλπ) παιζει ρολο και φυσικα το τι γενιας ειναι το οχημα για να παιρνει σωστα ρευμα η συσκευη κατι που ολα σχεδον τα αμαξια τα τελευταια 5-6 χρονια το καλυπτουν μια χαρα.Και ξαναλεω, δλδ οσοι φτανουν μεχρι την σταση πως φτανουν ? Πετανε ? Στην τελικη λες οι 2 φιλοι σου να τυχει να πανε στην σταση τα 5 αυτα λεπτα που θα εχει παρκαρει καποιος ? Βαση πιθανοτητων ειδικα εφοσον στα 5 χρονια δεν εχω δει καροτσι σε ΜΜΜ (οπως και αλλος που το αναφερε εδω) μαλλον μιλαμε για κατι απιθανο.
Εγω δεν θα καταλαβω ποτε το ΓΙΑΤΙ δεν φτανουν οι αναπηροι στις στασεις του Λεωφορειου λες και ΕΓΩ φταιω η ΕΓΩ θα λυσω τα θεματα αυτου του τοπου.....
Είσαι για λύπηση.... Το ΕΓΩ σου είναι μέρος του συνόλου, αν το κάθε ΕΓΩ τα γράφει στα παπάρια του όπως κάνεις ΕΣΥ, δε θα πάμε ποτέ μπροστά. Πραγματικά είσαι για λύπηση.
By the way, είσαι σε αυτοκινητιστικό φόρουμ, πες τι αμάξι έχεις. Δεν είναι κακό.
Το αυτοκινητιστικο φορουμ 'απαιτει' να εχεις αυτοκινητο, τωρα αν καποιος εχει mazda, porsche, bmw η mercedes δεν μετραει οποτε δεν εχω και τον λογο να πω. Αν ηθελα να ξερει ολος ο κοσμος τι εχω θα ανεβαζα φωτο οπως πολλοι αλλοι. Νομιζω ειναι δικαιωμα μου το να μην το κανω.
Οσο για το για λυπηση αλλοι ειναι στα λογια και αλλοι στην πραγματικοτητα, σε αφηνω να το 'σκεφτεις' λιγακι αυτο... -
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
:whatever:Μαλλον η ορθη σκεψη δεν ειναι ενα απο τα ατου σου τοτε....
-
Μπες εδώ: http://www.disabled.gr/ και πηγαινε καμια βολτα απο την Autonomia Expo και πες τους αυτα που μας λες εδω.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Μπες εδώ: http://www.disabled.gr/ και πηγαινε καμια βολτα απο την Autonomia Expo και πες τους αυτα που μας λες εδω.Πιστεψε με πως επειδη γνωριζω ατομα που ειναι σε καροτσι το θεμα τους δεν ειναι με τους οδηγους που ισως να παρκαρουν σε μια σταση η μπροστα απο μια ραμπα αλλα με το κρατος που τα κανει ολα μετρημενα απλα για να πει πως κανει κατι.
Αλλα οπως ειπα, μαζευτηκατε πολλοι εδω μεσα αναμαρτητοι και 'νομοταγεις' που δεν κανετε παρανομιες και οταν κανετε ειναι παντα τοσο πολυ μικρες και πανω απο ολα ΠΟΤΕ δεν ενοχλουν τον συνανθρωπο σας, για να μην ξεχνιομαστε.... -
ριζο ριζο όλα τα γυρίζω
Tι αμάξι έχεις και είχε xenon στα ομίχλης και όχι στα μεσαία;
-
ουστ
-
Δεν ειπα ποτε πως ειναι νομιμα στην Ευρωπη, αν ηταν δεν θα τα επαιρνα απο Αυστραλια.
Δηλαδή παραδέχεσαι ότι παρόλο που γνωρίζεις ότι τα φώτα αυτά είναι παράνομα στην Ευρώπη, τα αγόρασες και τα τοποθέτησες.
Μαθήματα σεβασμού προς τους οδηγούς γύρω μας. Δεν απορώ πάντως, ταιριάζει απόλυτα με την νοοτροπία σου για τους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες, όπως αποτυπώνεται στα γραπτά σου.
Τελικά θα μας πεις σε ποια αυτοκίνητα υπάρχουν xenon για τα φώτα ομίχλης; Έχεις βάλει στο δικό σου; Είναι καλά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ριζο ριζο όλα τα γυρίζωTι αμάξι έχεις και είχε xenon στα ομίχλης και όχι στα μεσαία;
Εμενα δεν εβγαινε ουτε με Xenon στα φωτα ομιχλης οπως αναφερα παραπανω το φουλ εξτρα δεν ειχε καν xenon. Ωστοσο του πατερα μου εχει xenon στα φωτα ομιχλης οποτε για να τα εχει υπαρχουν. Μπορει να μην ειναι πολυ γνωστα γιατι ειναι επετειακη εκδοση ευρωπαικης εταιρειας οποτε μπορει να παιχτηκε εκει κατι αλλα υπαρχει. Το τι αυτοκινητο ειναι και παλι δν θελω να πω.
Δεν ειπα ποτε πως ειναι νομιμα στην Ευρωπη, αν ηταν δεν θα τα επαιρνα απο Αυστραλια.
Δηλαδή παραδέχεσαι ότι παρόλο που γνωρίζεις ότι τα φώτα αυτά είναι παράνομα στην Ευρώπη, τα αγόρασες και τα τοποθέτησες.
Μαθήματα σεβασμού προς τους οδηγούς γύρω μας. Δεν απορώ πάντως, ταιριάζει απόλυτα με την νοοτροπία σου για τους συμπολίτες μας με κινητικές δυσκολίες, όπως αποτυπώνεται στα γραπτά σου.
Τελικά θα μας πεις σε ποια αυτοκίνητα υπάρχουν xenon για τα φώτα ομίχλης; Έχεις βάλει στο δικό σου; Είναι καλά;
Σαρεσει παντως να αλλαζεις το θεμα.......Ξεχνας πως πριν 2 σελιδες ελεγες Δεν Υπαρχουν Xenon Philips......Εισαι παντογνωστης σχετικα με τα αυτοκινητα και το τι υπαρχει η δεν υπαρχει διαθεσιμο, φανηκε......Και ομως γινεσαι εριστικος και λες πως δεν υπαρχουν φωτα ομιχλης XENON.....Οπως δεν υπηρχαν τα Philips μαλλον ετσι ?
-
Τελικά τι αμάξι είναι αυτό με τα εργοστασιακά ξενον ομίχλης;
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Έγραψα ακριβώς αυτό:
Για την ιστορία, η Phillips, όπως και η Bosch, ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ aftermarket xenon χωρίς πλυστική και self leveling γιατί είναι όχι απλά παράνομα, αλλά και επικίνδυνα για τους άλλους οδηγούς. Το 2008, όταν ακόμα ασχολούμουν με τον έτερο καπαδόκη 'team' που προσπαθούσε να μας πείσει ότι ο γάιδαρος πετάει -γιατί τα πουλούσε- είχα παραθέσει και τις επίσημες πηγές από τις εταιρίες Phillips, Bosch και Hela που ξεκαθάριζαν ότι δεν πουλάνε τέτοια aftermarket κομμάτια. Της Hella το βρήκα πρόχειρο στους σελιδοδείκτες μου http://www.hella-press.de/search_detail ... newdir=eng. Αν παρόλα αυτά επιμένεις ότι έχεις αυθεντικά xenon της Phillips χωρίς αυτορύθμιση, δώσε μας το link από το site της Phillips (και όχι φυσικά από το amazon) που να δείχνει τα φώτα που αγόρασες.και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Phillips δεν πουλάει HID kits χωρίς self leveling για road use. Σίγουρα δεν το κάνει στην Ελλάδα αλλά και οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη. Έχω στείλει mail στην Phillips πάντως για να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Το ότι τοποθέτησες στο αυτοκίνητο σου φώτα που ήξερες εκ των προτέρων ότι είναι παράνομα σε όλη την Ευρώπη πως θα το χαρακτήριζες; Ξέρω, το παίζουμε οσίες μαρίες και κοιτάξτε τι κάνουν οι άλλοι κλπ, έτσι, καλέ μου salvation;
Μια και δεν απαντάς όμως, ξαναρωτάω:
-
Ποια αυτοκίνητα έχουν xenon στα φώτα ομίχλης; Συγκεκριμένο μοντέλο please, να μαθαίνουμε και εμείς οι ηλικιωμένοι. Εσύ έχεις βάλει xenon στα ομίχλης;
-
Όταν κάποιος έχει φτάσει στην στάση με καρότσι (σπάνιο, ξεσπάνιο, γίνεται και έχω 2 γνωστούς που είναι σε αυτή την θέση και καταφέρνουν και φτάνουν στις στάσεις), τι πρέπει να κάνει σε αυτόν που έχει παρκάρει μέσα στην στάση και τον εμποδίζει να πάρει το λεωφορείο;
-
-
ριζο ριζο όλα τα γυρίζω
Tι αμάξι έχεις και είχε xenon στα ομίχλης και όχι στα μεσαία;
Εμενα δεν εβγαινε ουτε με Xenon στα φωτα ομιχλης οπως αναφερα παραπανω το φουλ εξτρα δεν ειχε καν xenon. Ωστοσο του πατερα μου εχει xenon στα φωτα ομιχλης οποτε για να τα εχει υπαρχουν. Μπορει να μην ειναι πολυ γνωστα γιατι ειναι επετειακη εκδοση ευρωπαικης εταιρειας οποτε μπορει να παιχτηκε εκει κατι αλλα υπαρχει. Το τι αυτοκινητο ειναι και παλι δν θελω να πω.
Δεν γνώριζα ότι υπάρχουν αυτοκίνητα με xenon στα ομίχλης, πες μου λοιπόν αυτό το μοντέλο, είμαι πολύ περίεργος να μάθω. Δεν νομίζω πως θα πάθεις κάτι.
Σαρεσει παντως να αλλαζεις το θεμα.......Ξεχνας πως πριν 2 σελιδες ελεγες Δεν Υπαρχουν Xenon Philips......Εισαι παντογνωστης σχετικα με τα αυτοκινητα και το τι υπαρχει η δεν υπαρχει διαθεσιμο, φανηκε......Και ομως γινεσαι εριστικος και λες πως δεν υπαρχουν φωτα ομιχλης XENON.....Οπως δεν υπηρχαν τα Philips μαλλον ετσι ?
Είχαν βγάλει αρκετές εταιρίες ανακοινώνεις πριν από χρόνια ότι τα κιτ αυτά είναι μούφες. Μου κάνει εντύπωση πάντως που μόνο η Phillips Αυστραλίας έχει το συγκεκριμένο κιτ, κάτι θα πρέπει να σου λέει αυτό.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]