-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
... ΟΚ, ζώο κι εγώ που δεν κρατούσα αποστάσεις...
Είναι το μόνο που τηρώ ευλαβικά. ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ. Στην πόλη, στην ΕΟ, οπουδήποτε.
Καί όσοι 'ξύπνιοι' μπαίνουν ανάμεσα να συμπληρώσουν και να εκμεταλλευτούν το κενό, ξαναδημιουργώ νέα απόσταση .
Και αισθάνομαι ασφαλής και ικανός να το 'σώσω', αφήνοντας για κάθε 20 χλμ ταχύτητας, σχεδόν ένα μήκος οχήματος (4μ) κενό (πχ με 60χλμ-12μέτρα, με 120χλμ-20 μέτρα). Οι υπόλοιποι, ότι καταλαβαίνετε ας κάνετε!Στα 120χλμ/ώρα τα 20 μέτρα είναι πολύ λίγα,εκτός κι αν έχεις καθαρό οπτικό πεδίο για τους προπορευόμενους.
Διαφορετικά μια 60άρα μέτρα είναι προτιμώτερα. -
Παρασκευή βράδυ είμαι στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Λεπτοκαρυά λίγο μετά τη Κατερίνη, ο δρόμος σχεδόν άδειος οπότε κινούμαι τέρμα δεξιά και απορώ με τους λαλάκες που σε δρόμο με τρείς λωρίδες +1 πάνε πάντα στη μέση ή αριστερά Πλησιάζω απο τη δεξιά λωρίδα 'έναν' με C3 που κινήται κλασικά στη μέση, καθώς τον πλησιάζω κάνει έναν ελιγμό και πιάνει δύο λωρίδες Τελικά προσπερνώ αλλάζοντας όλες τις λωρίδες και επανερχόμενος δεξιά για να δώ ότι ο αλήτης είχε μεγάλα φώτα. Λόγω μικρής διαφοράς στη ταχύτητα τον είχα πίσω μου και με στράβωνε, οπότε την ψωνίζω και κόβω να με περάσει όπως και κάνει, οπότε παίνοντας μπροστά μου τον πληρώνω με το ίδιο νόμισμα και σχεδόν αμέσως αντιδράει στα φώτα μου, τα δικά του δεν τα μετρούσε, τα δικά μου τον ενοχλούσαν. Για κακή του τύχη βγαίνει απο την εθνική στην έξοδο για Λιτόχωρο και στρίβει παραλιάκα για Πλάκα. Μόλις μπαίνω σε δρόμος διπλής κατεύθυνσης σβήνω τα μεγάλα, διασταυρωνώμαστε με αυτοκίνητα απο απέναντι και βλέπω ότι όλοι κάνουν σινιάλο, οπότε συμπεραίνω ότι ο αλήτης έχει ακόμα τα μεγάλα αναμένα, ξανανάβω μεγάλα λοιπόν. Ο αλήτης μπροστά ανάβει αλαρμ και κουνάει το χέρι απο το παράθυρο, εγώ πίσω του με μεγάλα φώτα και κόρνα Μετά απο αυτό παρατηρώ ότι όταν έρχονταν αυτοκίνητο απο απέναντι κατέβαζε αμέσως, οπότε σβήνω τα μεγάλα και τον αφήνω. Γιά εκείνο το βράδυ τουλάχιστον γλυτώσανε κάποιοι απο το να τους τυφλώσει Αϊ στο διάλο αλήτες
-
Είμαι σε έναν μικρό δρόμο (σε πλάτος) χωρίς κίνηση και ποδηλατώ με το mtb μου σχετικά στην μέση μιας και δεν κυκλοφορούσαν αυτοκίνητα. Εκεί που άκουγα μόνο φύση (πουλάκια, τζιτζίκια και κοπρίτες ) αντιλαμβάνομαι ότι πίσω μου υπάρχει ένα Honda Insight που πήγαινε με τις μπαταρίες. Γυρνάω, ξαφνιάζομαι και σοκάρομαι από το πόσο ήσυχο είναι. Η γυναίκα υπομονετική με περιμένει, εγώ ζώο που δεν το αντιλήφθηκα και που πήγαινα σχετικά στην μέση. Αλλά νόμιζα ότι δεν υπάρχει κάτι πίσω μου...
-
Ας περιγράψω εν συντομία χθεσινοβραδινό περιστατικό που αποδεικνύει περίτρανα ότι κινδυνεύει κάποιος από το πουθενά:
Είχα βγει βόλτα με τον αδελφό μου και περπατούσαμε σε σχετικά πολυσύχναστο παραλιακό δρόμο της Αττικής όταν ξαφνικά προσέξαμε έναν ψιλο-φούσκα νεαρό να βρίζει έναν 55άρη έξω από ένα εστιατόριο (ο τελευταίος φαινόταν ότι δούλευε σε αυτό). Ο 55άρης δεν απαντούσε και ξαφνικά ο νεαρός παίρνει φόρα και κλωτσάει τον 55άρη στα πόδια και τον ρίχνει κάτω. Στρίβει κι αποχωρεί με την παρέα του (άλλα τρία άτομα νομίζω). Εγώ κι ο αδελφός μου πηγαίνουμε πάνω από τον πεσμένο 55άρη να δούμε πως είναι χωρίς να εμπλακούμε σε κανένα διάλογο με την παρέα του θύτη. Όπως συζητάμε μαζί του και πάνω στη συζήτηση (ψιλο-σαστισμένος / ψιλο-χαμένος) λέει να καλέσουμε το 100. Ο αδελφός μου λοιπόν βγάζει το κινητό από την τσέπη του και το φέρνει στο αυτί του. Τι το ήθελε... Τον βλέπει ένας από την παρέα του τραμπούκου, φωνάζει 'τι κάνεις εκεί;' και εμφανίζεται ο τραμπούκος τρέχοντας. Χωρίς 2η κουβέντα φτάνει πρώτα εμένα και μου σκάει στην ψύχρα κροσέ. Στα κλάσματα του δευτερολέπτου που μου παίρνει να ξανανοίξω τα μάτια μου (δεν έπεσα, δε ζαλίστηκα, απλά έστριψα το κεφάλι μου) έχει ρίξει και μια ξώφαλτση στον αδελφό μου Μηχανή ξύλου ο τύπος Πληροφοριακά τόσο εγώ όσο κι ο αδελφός μου είμαστε 1,95μ και δε δίστασε ούτε δευτερόλεπτο! Κατά ένα περίεργο τρόπο ούτε εκνευρίστηκα ούτε θόλωσα, οπότε ζύγισα την κατάσταση (ένας τύπος από τους τέσσερις έχει ήδη χτυπήσει χωρίς αναστολές και τους δύο μας, ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν έμπαιναν και οι άλλοι τρεις στο παιχνίδι) κι αποφάσισα να κάνω την πάπια και να συνεχίσω με διάλογο τη συζήτηση που ξεκίνησε με μπουνιές (αντίστροφη πορεία από τη συνηθισμένη οφείλω να ομολογήσω). Για να μην πολυλογώ, ο τραμπούκος ισχυριζόταν ότι ο 55άρης ενοχλεί τα κοριτσάκια της περιοχής. Κι ενώ κάποια στιγμή μού ζήτησε και συγγνώμη, στη συνέχεια άρχισε να απειλεί ότι θα δείρει έναν άλλο περαστικό επειδή τον κοιτούσε Κινήθηκε απειλητικά μέχρι κι εναντίον μιας γυναίκας γύρω στα 50, η οποία τον 'κόλλησε' ρωτώντας τον αν σκοπεύει να τη δείρει κι εκείνη.
Αυτά τα ολίγα.
Προσοχή στους δρόμους!
Υ.Γ.1: Απολογισμός ένα πρήξιμο κάτω από το αριστερό μάτι εγώ, ο αδελφός μου τίποτα ευτυχώς!
Υ.Γ.2: Πού είσαι Kacey όταν σε χρειαζόμαστε;;; -
Lokatzis αυτό σηκώνει χαλαρά μήνυση από μέρους σας. Ειδικά με τόσους μάρτυρες, ο τύπος απλά δεν έχει ελπίδα.
Κάνατε τίποτα;Ανθρώπους που νομιζουν ότι βρίσκονται σε ζουγκλα και μπορούν να χτυπάνε όποιον θέλουν όποτε θέλουν, πρέπει να τους τρέχουμε στα δικαστήρια μέχρι να ψοφήσουν.
-
φιλε φαντασου οτι αν ειχες μαχαιρι και του πετουσες εξω τον καριτζο θα εβρησκες και τον μπελα σου απο πανω
-
Όχι. Αν σήκωνα ξανά τηλέφωνο με αυτούς τριγύρω, θα συνεχίζαμε το ξύλο. Εδώ δεν έκανε τίποτα ένας δεύτερος υπάλληλος από το εστιατόριο που είδε το συμβάν. Θα μπορούσε να έχει μπει μέσα και να καλέσει από το κατάστημα. Ήμασταν εκεί κανά δεκάλεπτο/τέταρτο.
Όσο για τους μάρτυρες, δε μού φάνηκαν και τόσο πρόθυμοι να μπουν σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί του. Τέσπα, μπορεί και να έκανα λάθος εκτίμηση... Μετά από 30 χρόνια σε τούτο τον κόσμο, ήταν η πρώτη φορά που μπλέχτηκα σε ξύλο στο δρόμο (οι μπουνιές που έχω φάει σε προπόνηση kick-boxing δε μετρούν).
-
Έστω και μετά έπρεπε να πάρετε τηλέφωνο την αστυνομία.
Εγώ που το διάβασα τα πήρα στο κρανίο, μιλάμε τέτοιοι τύποι δεν πρέπει να κυκλοφορούν αναμεσά μας. Φυλακή και να παίζουν ξύλο με Γεωργιανούς να δούνε τι καλά που είναι.
Άμα για την πλάκα παίζει ξύλο με αγνώστους, αργά ή γρήγορα μπορεί να σκοτώσει κάποιον έστω και κατά λάθος...
Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να του δείξουμε που πραγματικά βρίσκεται.τεσπα, κατά τη γνώμη μου λάθος, έστω και μετά έπρεπε να πάρετε τηλέφωνο.
-
Τσάμπα το ύψος σας!
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τσάμπα το ύψος σας! -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ας περιγράψω εν συντομία χθεσινοβραδινό περιστατικό που αποδεικνύει περίτρανα ότι κινδυνεύει κάποιος από το πουθενά:
**Για να μην πολυλογώ, ο τραμπούκος ισχυριζόταν ότι ο 55άρης ενοχλεί τα κοριτσάκια της περιοχής. **
Υ.Γ.2: Πού είσαι Kacey όταν σε χρειαζόμαστε;;;Αν ήταν αυτός ο λόγος τότε μάλλον καλά έκανε ο 'τραμπούκος' και έσυ κακώς βοήθησες τον γλοιώδη 55αρη που ενοχλεί κοριτσάκια, ο δήθεν τραμπούκος κακώς έριξε μόνο μιά κλωτσιά και έφυγε, όφειλε να συνεχίσει. Όσοι μιλήσατε κατά του 'τραμπούκου', όταν σας πειράζουν τις γυναίκες, μάνες και αδερφές να στήνεσται κιόλας
-
Ένα τέτοιο θα έκανε την διαφορά.
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
**Για να μην πολυλογώ, ο τραμπούκος ισχυριζόταν ότι ο 55άρης ενοχλεί τα κοριτσάκια της περιοχής. **
Υ.Γ.2: Πού είσαι Kacey όταν σε χρειαζόμαστε;;;Αν ήταν αυτός ο λόγος τότε μάλλον καλά έκανε ο 'τραμπούκος' και έσυ κακώς βοήθησες τον γλοιώδη 55αρη που ενοχλεί κοριτσάκια, ο δήθεν τραμπούκος κακώς έριξε μόνο μιά κλωτσιά και έφυγε, όφειλε να συνεχίσει. Όσοι μιλήσατε κατά του 'τραμπούκου', όταν σας πειράζουν τις γυναίκες, μάνες και αδερφές να στήνεσται κιόλας
Και που να ξέρω φωτεινέ παντογνώστη τι έχει προηγηθεί;;; Να μυρίσω τα νύχια μου; Είδα έναν 25άρη να χτυπάει έναν 55άρη. Δεν είπαμε ΤΙΠΟΤΑ στο νεαρό εκείνη τη στιγμή ακριβώς επειδή ΔΕΝ ξέραμε τι είχε προηγηθεί. Ρωτήσαμε τον 55άρη κατά πόσο θέλει να καλέσουμε την αστυνομία, και ο κάφρος μας χτύπησε επειδή ο αδελφός μου σήκωσε το τηλέφωνο στο αυτί του! Από πότε αυτό συνιστά βοήθεια προς τον 55άρη; Αν ίσχυαν τα όσα είπε ο νεαρός, τι φοβόταν την αστυνομία; Έτσι διεκδικεί το όποιο δίκιο του; Σκέφτεστε πριν γράψετε ή απλά γράφετε για να γράψετε;;;
Είτε ο τραμπούκος είσαι είτε troll είτε καθυστερημένος. Διάλεξε και πες μας!
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Αν ήταν αυτός ο λόγος τότε μάλλον καλά έκανε ο 'τραμπούκος' και έσυ κακώς βοήθησες τον γλοιώδη 55αρη που ενοχλεί κοριτσάκια, ο δήθεν τραμπούκος κακώς έριξε μόνο μιά κλωτσιά και έφυγε, όφειλε να συνεχίσει. Όσοι μιλήσατε κατά του 'τραμπούκου', όταν σας πειράζουν τις γυναίκες, μάνες και αδερφές να στήνεσται κιόλαςΠές μου ότι κάνεις πλάκα, έτσι;
Η ταμπέλα pervert είναι υπερατού...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Και που να ξέρω φωτεινέ παντογνώστη τι έχει προηγηθεί;;; Να μυρίσω τα νύχια μου;Σκέφτεστε πριν γράψετε ή απλά γράφετε για να γράψετε;;;
Είτε ο τραμπούκος είσαι είτε troll είτε καθυστερημένος. Διάλεξε και πες μας!
Ξεφεύγεις πολύ
Πές μου ότι κάνεις πλάκα, έτσι;
Η ταμπέλα pervert είναι υπερατού...
Νταξ.....
ΥΓ. η λειτουργία φίλοι και εχθροί είναι όλα τα λεφτά
-
Ναι, εγώ ξεφεύγω... Είμαι με πρησμένο μάτι γιατί 'διανοήθηκε' ο αδελφός μου να σηκώσει το τηλέφωνο να πάρει στο 100 και μού μιλάς για 'λανθασμένη εμπλοκή μου υπέρ του 55άρη' και για 'στήσιμο κώλου όταν μας πειράζουν μητέρες/αδελφές/κτλ'... Καλά κρασιά...
-
Φίλε lokatzi, το μόνο κακό είναι ότι τελικά δεν πήρατε την αστυνομία . Πάρτους μέσα αυτόφωρο και μετά να χιλιοπαρακαλάνε να τους αφήσεις χωρίς μήνυση κλπ... Κρίμα όπως και να 'χει, από εκεί που δεν φταις σε τίποτα να βρεθείς και μπλεγμένος .
-
-
Κοιτάξτε τι κάνατε τώρα. Εκνευρίσατε τον kacey.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]