-
http://www.zougla.gr/automoto/article/m ... nonte-afta
Τι ζώα ρε γαμώτο! Μα τόσο πολύ; Και ο ιδιοκτήτης του Renault και αυτοί που φτιάξανε το δρόμο. -
Παρατημένο φαίνεται το renault. Θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί και να δεχτεί κλήση καταρχήν επειδή εμπόδιζε και έπειτα επειδή το είχε παρατημένο.
-
κανονικα θα επρεπε η κουκουλα να αναγραφει και τον αρι8μο κυκλοφοριας νομιζω
-
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/mono-stin-elada-ginonte-afta
Τι ζώα ρε γαμώτο! Μα τόσο πολύ; Και ο ιδιοκτήτης του Renault και αυτοί που φτιάξανε το δρόμο.Σιγά το νέο. Πριν μερικά χρόνια το ίδιο είχε συμβεί σε ασφαλτόστρωση της Ανδρέου Δημητρίου στην Καλογρέζα. Και το αμάξι δεν ήταν καν παρατημένο. Όταν ξερπάκαρε έμεινε η στάμπα μόνο. Είχα τραβήξει και φωτογραφία, αλλά έχω την εντύπωση ότι πρέπει να την έχω σβήσει. Αν την βρω θα την ανεβάσω.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάπου στον Άλιμο. Νομίζω μπροστά από την ίδια κατοικία:Ειλικρινα, ειναι απο τις περιπτωσεις που θα παω και θα του μιλησω ευγενικα για να δω τι μυαλο κουβαλαει και ΑΝ θα φανει πολιτισμενος να διορθωσει τη μαλακια που κανει.
Εαν ειναι βαρυ πεπονι, θα βρεθει ενα παπακι και ενα σχοινι... θα τα παρουμε μαζι μας τα στηριγματα και αστον να κουρευεται.
-
καλα αυτο δεν ειναι τιποτα..στην δικια μου γειτονια εχει βαλει και μπαρα πανω στην ΜΕΣΗ στο παζοδρομιο για να μην του περνουν την θεση..
-
Κ τι εχει κανει ΕΣΥ για αυτο?
-
-
Δε θυμόμουν κατά πόσο είναι μπροστά από την ίδια κατοικία ή ακριβώς διπλανές
-
Tην αστυνομία την πήρες τηλέφωνο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tην αστυνομία την πήρες τηλέφωνο?Δεν μπορώ να παίρνω τηλέφωνο για όλα τα στραβά του λεκανοπεδίου της Αττικής. Παίρνω το 100 για όσα βλέπω κοντά στο σπίτι το δικό μου, των γονιών μου ή με ενοχλούν άμεσα. Ας τηλεφωνήσει κανάς γείτονας του σκαφάτου. Αν δεν ενοχλεί τους γείτονες, τι να πω...
-
Nόμιζα οτι ειναι στη γειτονιά σου.
-
Όχι. Κοντά στη δουλειά μου είναι
-
εχω διαβάσει πολλές σελίδες τώρα και όποιος με νευριάσει στο δρόμο (αφενός πρέπει να προσπαθήσει πάαααρα πολύ) και για π.χ. παρκάρει έτσι κάπως ενοχλητικά ή οτιδήποτε λέω π.χ. 'ενοχλείς, κούνησέ το, αλλιώς θα φωνάξω τον κέησυ'
-
Ζώα αυτοί που ανάβουν το φλας και απλά αλλάζουν λωρίδα.
Βέβαια τώρα που κυκλοφορώ με το Rav4 και όχι με το Punto αλλάζουν εύκολα γνώμη και μπαίνουν πάλι στη δική τους. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ζώα αυτοί που ανάβουν το φλας και απλά αλλάζουν λωρίδα.Ε;
Πάντως παρατηρώ πάρα πολλούς που πρώτα ξεκινάνε να αλλάζουν λωρίδα, και αφού βρίσκονται ήδη ανάμεσα στις δύο, τότε ανάβουν το φλας!
Προσωπικά χρησιμοποιώ τον κανόνα '3 άναψε σβήσε κατ'ελάχιστον', χωρίς να αλλάζω κατεύθυνση και διατηρώντας σταθερή ταχύτητα, κι έπειτα κάνω τον ελιγμό!
-
Εννοώ πως ανάβουν το φλας και αδιαφορούν αν είναι κανείς δίπλα τους.
Αλλάζουν λωρίδα χωρίς έλεγχο. -
lokatzis
πιο πολυ χρονο σου εχει παρει να ποσταρεις το ενα ποστ (αυτο με τις φωτο), κομπλε με ανεβασμα φωτογραφιων κλπ, απο το να παρεις το 100 κ να πεις 'στην οδο ταδε συμβαινει αυτο'. 45 δευτερολεπτα μαξ.
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]