-
@ fokion_sportage :Μη τους ακούς δεν μπορούν να καταλάβουν την αγάπη που υπάρχει πολλές φορές ανάμεσα στον γαμπρό και τον πεθερό.
Να υποθέσω ότι εσύ θα επέμενες από τη καλή σου την καρδιά να τον βάλεις μέσα στην θάλασσα, με το αυτοκίνητο μαζί.... Αλλά αυτός ευγενικά αρνήθηκε και έτσι την γλίτωσ....εεεε, δεν σε κούρασε ήθελα να πω. -
Δεν βρισκω κατι το χιουμοριστικό, αλλα μπορει να φταιει η ελληψη χιουμορ που εχω....
σκοπος δεν ηταν να ανοιξω καυγα η κατι τετοιο...
σε καμια περιπτωση. -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Δεν βρισκω κατι το χιουμοριστικό, αλλα μπορει να φταιει η ελληψη χιουμορ που εχω....
σκοπος δεν ηταν να ανοιξω καυγα η κατι τετοιο...
σε καμια περιπτωση.Για χιουμοριστικό το έγραψα, αλλά μάλλον πήγε άκλαφτο..
Δεν πειράζει όλα καλά. Ούτε και εγώ έχω λόγω να τσακωθώ μαζί σου.Ισα-ίσα που ( χωρίς πλάκα ) μπορώ να κατανοήσω το πρόβλημα και την προσπάθεια σου για να διευκολύνεις έναν ανήμπορο άνθρωπο, προσέχοντας να μην ενοχλήσεις τους υπόλοιπους. -
Ok ζητω συγνωμη απλά οι μνημες εμποδιζουν λιγο....
Τελος παντων μην το κανουμε και....... 'καλημερα ζωη' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασε δε που ο φωτογραφιζομενος πιο πριν
α. εγινε ρομπα γιατι κολλησε
β. αν το ζορισε μη σου πω οτι εβρασε και το - νομιζω - σιλικονουχο κεντρικο διαφορικό τουγιατι μαλλον επεσε θυμα του 'εχω 4κινητο = παω παντου' που του πουλησαν...
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Εξαρταται τι εννοεις 'αφησει'...
η απαντηση ειναι ναι, αν εννοεις την ολη διαδικασια, βγαλτον απο το αυτοκινητο, βαλτον στο νερο, βεβαιωσου οτι.... επιπλεει, κατσε μαζι του αν δεν ειναι κανενας αλλος αυτα τα 5-10 λεπτα που κραταγε το μπανιο του, ξαναβγαλτον, σκουπισε τον, βαλτον στο αυτοκινητο και φυγε σιγα ωστε να μην σηκωσεις καν αμμο και λερωσεις οσους κοντα....σου ευχομαι να μην σου τυχει ωστε καποιος ενδεχομενως να πει tragic για σενα....
δεν ηθελα προφανως να πουλησω εξυπναδα επεμβαινοντας, διοτι ναι συνηθως κατι αναλλογο καποιος καφρος το εχει κανει. αλλα οχι ΠΑΝΤΑ. αυτο ηθελα να 'δειξω'
Ωραια ολα αυτα αλλα η εικονα του αυτοκινητου ΜΕΣΑ στην παραλια και ΜΕΣΑ στον κοσμο ειναι απαραδεκτη , εγω θα φροντιζα να παω το γεροντακι ερημικη παραλια να κανει οσα μπανια θελει χωρις να ενοχλουμε κανενα για να εξυπηρετηθουμε εμεις
-
Έλα υπερβολές
-
Drunkard, η ΧΑ έχει δώσει σημάδια ότι νοιάζεται για τα γεροντάκια, δεν περίμενα τέτοια αναλγησία από εσένα.
Στα σοβαρά τώρα, για ένα μισάωρο και δεδομένης της κατάστασης, δεν θα με ενοχλούσε αυτό που περιγράφει ο Φωκίωνας. Ίσα ίσα, θα προσπαθούσα να βοηθήσω αν μπορούσα. Δυστυχώς οι υποδομές για ΑΜΕΑ είναι ελεεινές στην χώρα μας.
Συνήθως βέβαια τέτοια περιστατικά συνοδεύονται από κοιλαρά Ελληναρά με χρυσές καδένες, ο οποίος αφότου έχει τσαλαπατήσει την μισή παραλία επιλέγοντας μέρος, πνίγει την άλλη μισή στην σκόνη προσπαθώντας να ξεπαρκάρει. Εκεί θα φάει ξεγυρισμένο λουκουμά, φιστίκια και σάμαλι.
-
ακούγοντας λαικα στην διαπασων και σκαλίζοντας την μυτη με το μακρυ νυχι στο μικρο δαχτυλακι
Αν η παραλια ειναι ερημικη ή με λιγο κοσμο και πας απομερα φυσικα και δεν ειναι ενοχλητικο , αν θες κιόλας βαλε και το αμαξι στο νερο , αλλα οχι ρε φουστη μου σε παραλια γεματη κοσμο .Οποιος θελει να κανει την δουλεια του φροντιζει να παει καπου να μην ενοχλει ή καποια ωρα που θα εχει λιγο κοσμο
Χ.Α για να ξεβρωμισουν ΚΑΙ οι παραλιες
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Φωναξε κανεις την τροχαια;;Δεν θα εξετασω το αν ειναι καφριλα, αν ειχε κοσμο, αν αν αν, ολα αυτα τα εχουν πει οι απο πανω. Εγω ρωταω το εξης:
Να φωναξει την τροχαια, ΓΙΑΤΙ? Ποιος σου ειπε οτι ειναι παρανομο αυτο που εχει κανει? Που λεει οτι ειναι παρανομο το αυτοκινητο να μπει σε μια (μη οργανωμενη, χωρις εισοδο κ εισιτηριο) παραλια? Ειδικα σε αυτη τη χωρα που ξερουμε ολοι οτι ειναι απο τις λιγες που το off-road ειναι απολυτα νομιμο. Αρα?
-
πριν η αφου δει τον αναπηρο?
-
γιατί προσπαθούμε να διακιολογήσουμε τα πάντα μόνο και μόνο επιδή είχαμε αντίστοιχη προσωπική εμπειρία; Όλα αυτά κρίνονται κατά περίπτωση. Ακόμα και στην περίπτωση του αναπήρου, αν στα 100 μέτρα υπήρχε ελάχιστος κόσμος και αυτός επέλεξε να το κάνει μέσα στον συνωστισμό, είναι ζώον.
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
Κατι θυμιζει η παραλια, Πετανοι - Κεφαλλονιά; Γίνεται ο κακός ο χαμός αν είναι εκεί.Bασικά και εμένα μου θυμίζει Κεφαλονιά, αλλά την Έμπλυση.
-
Η Αντίσαμος είναι.
-
Μηχανάκιας σε Varadero, ξεκράνωτος, με ένα πεντάχρονο κοριτσάκι μπροστά του, ξεκράνωτο, κατεβαίνουν έναν δρόμο. Το μικρό παίζει με την κόρνα και κάνει μπιπ μπιπ συνέχεια. Κάνουν αναστροφή και συνεχίζουν.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μηχανάκιας σε Varadero, ξεκράνωτος, με ένα πεντάχρονο κοριτσάκι μπροστά του, ξεκράνωτο, κατεβαίνουν έναν δρόμο. Το μικρό παίζει με την κόρνα και κάνει μπιπ μπιπ συνέχεια. Κάνουν αναστροφή και συνεχίζουν.δεν σου εχει τυχει να κανεις βολτα κανα πιτσιρικακι για λιγα μετρα με τη μηχανη? καπως ετσι γινεται
και οποιος λεει οτι δεν το χει κανει, κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Μηχανάκιας σε Varadero, ξεκράνωτος, με ένα πεντάχρονο κοριτσάκι μπροστά του, ξεκράνωτο, κατεβαίνουν έναν δρόμο. Το μικρό παίζει με την κόρνα και κάνει μπιπ μπιπ συνέχεια. Κάνουν αναστροφή και συνεχίζουν.
δεν σου εχει τυχει να κανεις βολτα κανα πιτσιρικακι για λιγα μετρα με τη μηχανη? καπως ετσι γινεται
και οποιος λεει οτι δεν το χει κανει, κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του
Το 'χω κανει και γουσταρα. Μικρος επανω στο τεποζιτο του CBX750P ... δεος ο 4κυλινδρος με αξονα στο γουργουρητο των 4000rpm !!
Δεν ηταν ασφαλες αλλα ευχαριστω τον πατερα μου τουλαχιστον που μου φορεσε το κρανος-πανοπλια (XL) καλυπτοντας ΚΑΙ τους ωμους μου!!
Η βολτα ηταν σε κλειστο στρατιωτικο χωρο για ενα τετραγωνο που και που.
Ο τυπος με το varadero ομως, ανηκει σιγουρα στην κατηγορια της Touring μηχανης 5ετιας με 20.000χλμ... οπως η πλειοψηφια τους χαραμιζεται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
....Στα σοβαρά τώρα, για ένα μισάωρο και δεδομένης της κατάστασης, δεν θα με ενοχλούσε αυτό που περιγράφει ο Φωκίωνας. Ίσα ίσα, θα προσπαθούσα να βοηθήσω αν μπορούσα. Δυστυχώς οι υποδομές για ΑΜΕΑ είναι ελεεινές στην χώρα μας. ...Ζητώ εκ προοιμίου συγγνώμη για το offtopic και την άκομψη παρέμβαση αλλά δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα έτσι είναι.
Οι μόνες σοβαρές εγκαταστάσεις στις ελληνικές παραλίες είναι το beach bar, για να πίνουν τα κοκτέιλ ανέμελες οι βλαχάρες, και ο ξύλινος διάδρομος μέχρι τις ομπρέλες για να μην αρπάξει το ποδάρι φωτιά απ' τη καυτή την άμμο.
Βάλε ρε ανεγκέφαλε το διάδρομο να φτάνει μέχρι τη παραλία και θα δεις πόσοι θα σε ευγνωμονούν για αυτό. (Όλοι οι περιπατητικοί που έχουν αντιμετωπίσει αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο στη ζωή τους.)Κατά τ' άλλα για παραπληγικούς και ακόμα χειρότερα τετραπληγικούς το έργο, Μπάνιο στη θάλασσα ονομάζεται 'Αντίο ζωή...'
Επειδή όμως κάποιοι μπορεί να ενδιαφέρονται ας ρίξουν μια ματιά και εδώ, http://news.disabled.gr/?p=43478 -
Πεζοδρόμιο. Not.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ζώο 1ο) Χθες το βράδυ πηγαίναμε με τον αδερφό μου Κοζάνη. Κατά τις 22:30 με 23:00 περίπου ήμασταν μετά το Βαθύλαγκο. Μπροστά μας ένα focus και ποιο μπροστά ένα αγροτικό που πήγαινε σιγά. Οπότε μέσα στα σκοτάδια και χωρίς ικανή ευθεία για προσπέραση δύο αυτοκινήτων περιμέναμε το focus να κάνει κίνηση. Ξαφνικά από το πουθενά βλέπουμε πίσω μας φώτα να μας πλησιάζουν γρήγορα. Ήταν μία Χ1 με πινακίδες Μητρόπολης (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ποιας ήταν), βγαίνει αντίθετο ρεύμα (χωρίς να μπορεί να δει φυσικά αν μετά τη στροφή έρχεται κανείς...) και πάνω στη στροφή μας προσπερνάει και τους τρεις, χωρίς να κόψει καθόλου...
Μάλλον είχε κανονίσει με τον απο πάνω και δεν είχε πρόβλημα.Μητροπολίτης Ιωαννίνων ...
-
Είστε λίγο άσχετοι από Κεφαλονιά, έτσι;
Ούτε Πετανοί είναι, ούτε Έμπλυση, ούτε Αντίσαμος.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]