-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία με το που σηκώθηκε να φύγει. Θα καλυπτόσουν τόσο από μελλοντικές απαιτήσεις του (αχ ζαλίζομαι, από το χτύπημα είναι) και θα ζόριζες τον ίδιο μιας και θα κατηγορείτο για εγκατάλειψη του σημείου ατυχήματος*.*: Εφόσον ισχύουν τα ίδια και στην Κύπρο
Έγινε σε κεντρικό δρόμο, μπροστά σε κατάστημα με μάρτυρες να κάθονται έξω, δεν νομίζω βέβαια να ζητήσει και τα ρέστα γιατί και στην δουλειά του ανέφερε ότι είχε ατύχημα αλλά από ότι κατάλαβα όχι με εμπλοκή άλλου οχήματος.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Προς Kacey ενταυθαοκ την αντιληψη σου περι πεζου στο δρομο την εχω καταλαβει - διαφωνω -αλλα εχεις επιχειρηματα* δε μπορω να πω.
Να σε ρωτησω την γνωμη σου προς χαρην κουβενταςΠερναω μονοδρομο - στενο προαστειου.
Μεσα στη ζοχαδα μου απο τα %^&** της εργασιακής ημερα κοιτα ΜΟΝΟ προς την σωστη μερια...
και σπαει ο διαολος το ποδαρι του κι ερχεται αυτοκινητο απο την αναποδη ( αναποδα στο μονοδρομο δηλαδη )
Φταιω???Μεταξυ μας, μαλλον οχι. Ενωπιον δικαστηριου, ισως. Εξηγω: εφ'οσον εχουν υπαρξει υποθεσεις με τρακαρισματα μεταξυ οχηματων, οπου δωθηκε συνυπευθυνοτητα σε καποιον που ξεκινησε απο στοπ κ επεσε πανω του καποιος που ερχοταν απο την λαθος/αναποδη πλευρα επειδη αυτος που ειχε το στοπ δεν κοιταξε κ απο τις δυο πλευρες, με την ιδια λογικη θα μπορουσε να σου δωσει συνυπευθυνοτητα επειδη δεν κοιταξες κ απο τις δυο μεριες πριν διασχισεις το δρομο. Χλωμο το κοβω βεβαια.
*Τα επιχειρηματα μου ειναι α) δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι γουσταρει κ β) αν το παιζεις γαμικος ενω κανεις κατι που δεν εχεις δικαιωμα να το κανεις,θα εισπραξεις ακριβως το ιδιο. Αν εισαι αρκετα βλακας ωστε πχ πεζος να το παιζεις γαμικος απεναντι στο αυτοκινητο, αυτο ειναι δικο σου σφαλμα κ οχι δικο μου. Ξαναυπενθυμιζω, πεζοι ειμαστε ολοι μας, κ εγω ειμαι ΚΑΙ ποδηλατης, ΚΑΙ μηχανακιας.
-
άντε πάλι τα ίδια.
ρε συ πού έγραψε ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν κοίταξε από την άλλη πλευρά;
Μηχανικά γίνεται αυτή η κίνηση, είτε σαν πεζός είτε σαν οδηγός, μπορείς να το καταλάβεις;
Άλλο ο βλάκας που θα ΣΕ ΔΕΙ και θα περάσει επίτηδες μόλις άναψε το φανάρι, με το πάσο του κιόλας, κι εκεί αξίζει κάθε βρισίδι και runover, και άλλο όταν ελέγχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και έρχεται ο άλλος από τον ουρανό που δεν τον περιμένεις και πέσει πάνω σου.
Μπορούμε να κρατήσουμε τις λογικές ισορροπίες;
Το δικαστήριο ας μου κάνει ό,τι θέλει στη δεύτερη περίπτωση, εγώ ξέρω όμως ότι ήμουν σωστός και έχω τα παντελόνια μου καθαρά, άλλωστε όλα εδώ πληρώνονται...
ο οδηγός οφείλει να κυκλοφορεί στο ρεύμα του και ο πεζός στο πεζοδρόμιο ή στην άκρη του δρόμου χωρίς να ενοχλεί αν το πρώτο δεν είναι δυνατόν. Αμα δώσεις δίκιο στον οδηγό που ερχόταν ανάποδα τότε επιβραβεύεις έναν μαλάκα ακόμα. μην ακούσω για δυνάμεις
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Προς Kacey ενταυθαοκ την αντιληψη σου περι πεζου στο δρομο την εχω καταλαβει - διαφωνω -αλλα εχεις επιχειρηματα δε μπορω να πω.
Να σε ρωτησω την γνωμη σου προς χαρην κουβενταςΠερναω μονοδρομο - στενο προαστειου.
Μεσα στη ζοχαδα μου απο τα %^&** της εργασιακής ημερα κοιτα ΜΟΝΟ προς την σωστη μερια...
και σπαει ο διαολος το ποδαρι του κι ερχεται αυτοκινητο απο την αναποδη ( αναποδα στο μονοδρομο δηλαδη )
Φταιω???Φταις κι εσύ αν τον χτυπήσεις διότι πρέπει να προσέχεις που κατευθύνεις το όχημά σου. Αν σε χτυπήσει αυτός, η ευθύνη είναι μάλλον όλη δική του.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
άντε πάλι τα ίδια.ρε συ πού έγραψε ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν κοίταξε από την άλλη πλευρά;
Μηχανικά γίνεται αυτή η κίνηση, είτε σαν πεζός είτε σαν οδηγός, μπορείς να το καταλάβεις;
Άλλο ο βλάκας που θα ΣΕ ΔΕΙ και θα περάσει επίτηδες μόλις άναψε το φανάρι, με το πάσο του κιόλας, κι εκεί αξίζει κάθε βρισίδι και runover, και άλλο όταν ελέγχεις ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και έρχεται ο άλλος από τον ουρανό που δεν τον περιμένεις και πέσει πάνω σου.
Μπορούμε να κρατήσουμε τις λογικές ισορροπίες;
Το δικαστήριο ας μου κάνει ό,τι θέλει στη δεύτερη περίπτωση, εγώ ξέρω όμως ότι ήμουν σωστός και έχω τα παντελόνια μου καθαρά, άλλωστε όλα εδώ πληρώνονται...
ο οδηγός οφείλει να κυκλοφορεί στο ρεύμα του και ο πεζός στο πεζοδρόμιο ή στην άκρη του δρόμου χωρίς να ενοχλεί αν το πρώτο δεν είναι δυνατόν. Αμα δώσεις δίκιο στον οδηγό που ερχόταν ανάποδα τότε επιβραβεύεις έναν μαλάκα ακόμα. μην ακούσω για δυνάμεις
Σε εμενα απαντας? Αν ναι, εγω τι λεω ρε μαστορα εδω κ 10 χρονια? Ακριβως το bold δεν λεω?
Οτι οποιος παει να εκβιασει το αδικο του, θα λαμβανει ακριβως την ιδια αντιμετωπιση (θα εκβιαζω το δικιο μου) χωρις να ασχολουμαι με το συσχετισμο δυναμεων (αυτοκινητο vs πεζου, καραμπινα vs μαχαιριου στο αλλο τοπικ), αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα παιζουμε carmaggedon με οποιον τυχει να ειναι απροσεκτος αφηρημενος κλπ. Αυτο δεν λεω?
-
Μόλις διαπίστωσα πως στον πίσω προφυλακτήρα στην δεξιά πλευρά υπάρχουν 3 μεγάλες χαρακιές(σα νυχιές του Wolverine ) και ο προφυλακτήρας έχει ξεκολλήσει από τη θέση του. Προφανώς συνέβη το βράδυ, ενόσω το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο... Ποιός του είπε πως έχω λεφτά για προφυλακτήρα;;;
-
Με βάψιμο δεν διορθώνεται? Αλλά θα θέλει και κανά κατοστάρι
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Μόλις διαπίστωσα πως στον πίσω προφυλακτήρα στην δεξιά πλευρά υπάρχουν 3 μεγάλες χαρακιές(σα νυχιές του Wolverine ) και ο προφυλακτήρας έχει ξεκολλήσει από τη θέση του. Προφανώς συνέβη το βράδυ, ενόσω το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο... Ποιός του είπε πως έχω λεφτά για προφυλακτήρα;;;Ο Τσίπρας.
-
ζωο ο τυπακος με το golf tsi, ο οποιος σε ολη την Βασ. Ολγας (θεσ/νικη), παρασκευη βραδυ, πηγμενη,
επεμενε να μου κλεινει τη διηθηση επιτηδες, μετα απο τη στιγμη που του ειπα αν μπορει να κανει λιγο δεξια να περασω
καποια στιγμη που ημουν απο πισω του κιολας εβαλε και τα πιτσιληστηρια κ με ελουσεε μετα τα πηρα κ γω, εκβιαζω τη διηθηση, του κατεβαζω και τον καθρεφτη του οδηγου και συνεχισα τη βραδια μου
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ε,εκεί τα είχα πάρει και γω και του λέω ''τι το θες ολόκληρο τζιπ αφού δεν μπορείς να κάνεις μια σωστή μανούβρα ούτε καν εδώ που έχεις τόσο χώρο?''Πολλα του ειπες βασικα, αυτα συνοψιζονται σε 2-3 λεξεις.
-
Αυτην την φορα ξεχασεις το συνοδευτικο
-
παλιο και εισαι ετοιμος!
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
ζωο ο τυπακος με το golf tsi, ο οποιος σε ολη την Βασ. Ολγας (θεσ/νικη), παρασκευη βραδυ, πηγμενη,
επεμενε να μου κλεινει τη διηθηση επιτηδες, μετα απο τη στιγμη που του ειπα αν μπορει να κανει λιγο δεξια να περασω
καποια στιγμη που ημουν απο πισω του κιολας εβαλε και τα πιτσιληστηρια κ με ελουσεε μετα τα πηρα κ γω, εκβιαζω τη διηθηση, του κατεβαζω και τον καθρεφτη του οδηγου και συνεχισα τη βραδια μου
Με μάρτυρα και τον αριθμό της πινακίδας σου (αν φαίνεται) μάλλον εσύ θα είχες άσχημη βραδιά
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Με μάρτυρα και τον αριθμό της πινακίδας σου (αν φαίνεται) μάλλον εσύ θα είχες άσχημη βραδιά
ανακλινομενη πινακιδα μιας κ τελευταια κατι καμερες στον περιφερειακο λειτουργουν
μαλλον θα αργησει να το ξανακανει, με μαρτυρα απο μενα οτι μου κανε δολοφονικα κλεισιματα
-
Με ανακλινόμενη πινακίδα κι η κουτσή Μαρία κάνει μαγκές/'μαγκιές'
Σε έρημους (από μάρτυρες) δρόμους χαράσσεις αυτοκίνητα, σκας λάστιχα, ρίχνεις οξύ στο χρώμα του αυτοκινήτου όποιου σε ενοχλεί; Δεν το λέω κακοπροαίρετα. Μπορεί να το έκανα κι εγώ αν ήμουν 100% σίγουρος ότι δε θα με 'πιάσουν'...
-
100% δεν ημουν, πηρα τα ρισκα μου
αλλα δε θα του εδινα κ διευθυνση
προκαλεσε και δεν του περασε -
Σήμερα έκανα μια διαδρομή με τη μηχανή από Χαλάνδρι προς Αιγάλεω για να ψηφίσω σαν ετεροδημοτης και παρατηρούσα λίγο τους υπόλοιπους μοτοσυκλετιστές, που δεν ήταν και λίγοι.
Ε λοιπόν οι έξι -μπορεί και οι επτά- στους δέκα ήταν ξεκράνωτοι, ακόμα και στο ποτάμι με 120+ χαω. -
Εγώ ανατριχιάζω που τους βλέπω με σορτ και αμάνικα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ ανατριχιάζω που τους βλέπω με σορτ και αμάνικαανατριχιαζεις κ με τα θηλυκα ελαφροντυμενα?
-
Σε μηχανή πάνω; Αμέ
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]