-
Kilomeater, μαλλον το επιασες απ'την ακρη το ζητημα
Εχω πεσει 3 φορες στην προσπαθεια μου να αποφυγω πεζο με τη μηχανη (ειδα το αβαταρ σου και υποθετω καταλαβαινεις.)
Και τις 3 φορες ηταν η περιπτωση του μαλακα
Σε βλεπει να ερχεσαι, υπολογιζει ταχυτητα, γωνια κλισης μοτ/τας, θερμοκρασια οδοστρωματος, συντελεστη τριβης κλπ και αποφασιζει ο κ#βλ@ρ*ς να περασει παρολο που με 60χλμ/ω δεν προλαβαινεις ουτε με σφαιρες να φρεναρεις στα 5 μετρα τα 200+ κιλα 2 τροχων....Ειλικρινα ειναι η τελευταια φορα που ρισκαρα τη δικια μου ζωη για να μην χτυπησω το οποιοδηποτε γιδι.
Τον επομενο θα τον δωσω στο ψαχνο και δε θα μου καει καρφακι, θα τον παρω μαζι μου...Απο τις 3 περιπτωσεις που επεσα για να αποφυγω πεζο, σε φρεναρισμα πανικου στον ελληνικο κωλοδρομο ενας πεζος καμικαζι, ειχε το θρασσος να με βρισει οταν σερνομουν κατα πανω του και αυτος ειχε κοκκαλωσει βλεποντας με... ενω μεχρι να σηκωθω πηγε να φυγει κιολας!!!
Δε μ'ενδιαφερει λοιπον καθολου ουτε τι προβληματα εχει ο αλλος που λειτουργει ασυνειδητα ουτε εαν βιαζεται.
Εαν εχει θεμα να εναρμονιστει με το περιβαλλον εκεινη τη στιγμη για το Χ / Ψ λογο, τοτε καλυτερα να κατσει πρωτα να ηρεμισει και μετα να κυκλοφορησει.
Δε θα πληρωνω εγω λεβιεδακια σαζμαν/φρενου, μανετες, καθρεφτες, φαιρινγκ, κρανος, τζιν γιατρους, επειδη ο αλλος ο βλακας λειτουργει οπως λαχει....Eν κατακλειδι, δε θεωρω τον εαυτο μου ουτε τιμωρο, ουτε Θεο η οποιαδηποτε αλλη ανωτερη δυναμη, για να αποφασισω για την τυχη του, αλλα εφ'οσον παιζεται ΚΑΙ η δικια μου στο παιχνιδι με την απερισκεπτη κινηση του, θα το παιξω κορωνα γραμματα και οποιος παθει, επαθε.
Μπορει εγω, μπορει αυτος.Εαν ειμαι με αυτοκινητο, τσαρουχωνω no problem. Με μηχανη, κομμενα αυτα!
-
Αν εχεις να διαλεξεις αναμεσα στο τραυματιζομαι λιγοτερο η περισσοτερο σε μια κατασταση που δεν εχει τριτη επιλογη, θα διαλεξεις το πρωτο. Ειναι αλλο αυτο, και αλλο το 'σε παταω' γιατι το βρισκω 'σωστο' ενω μπορω να το αποτρεψω αλλα στα @ρχιδι@ μου
Εχω συγκρουστει με τη μηχανη με πεζους δυο φορες και δε εφταιγα σε καμια, και την κανανε στη συνεχεια ενω εγω στη μια κοντεψα να εχω θεμα λογω εσωτερικης αιμορραγιας. Καθε φορα, για αρκετες νυχτες σκεφτομουνα τι εγινε ο αλλος, αν ειχε θεμα, τι να κανει κτλ... η μια που ηταν και γιαγια και εφαγε γερη απο το μοτο, και με την οποια δεν πηγαμε σε νοσοκομειο κτλ (ημουνα σε κατασταση σοκ, ητανε η πρωτη μου..) με στοιχειωνε για μηνες...
αν μερικοι μπορουν να πατησουν εναν ανθρωπο για το τιποτα και να συνεχιζουν τη ζωη τους σαν να μην εγινε τιποτα, ε τι να κανω, θα κλεισω ματια/αυτια και θα προσπαθησω να πιστεψω οτι δεν υπαρχουν. -
Δε θες να καταλαβεις...
1ον μιλαμε για ανθρωπους που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αποφασιζουν να κανουν οτι γουσταρουν, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ στο οτι ΕΣΥ θα τους προσεξεις κ θα μπεις ΕΣΥ στη διαδικασια να αποτρεψεις τον κινδυνο που ΕΚΕΙΝΟΙ δημιουργησαν ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. Δεν εχει καμμια σχεση με βιαστικους, αφηρημενους κλπ κλπ. Ε ναι αυτοι στα @@ μου.
2ον το εγραψα κ πιο πανω, ΠΟΤΕ δεν εχει κινδυνεψει - απο εμενα - πραγματικα καποιος τετοιος να πατηθει. Το 'πηδανε στην ακρη' δεν το εγραψα τυχαια, εχουν αυτη τη δυνατοτητα.
3ον στα ζωα ισχυει ο νομος της ζουγκλας.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δε θες να καταλαβεις...1ον μιλαμε για ανθρωπους που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ αποφασιζουν να κανουν οτι γουσταρουν, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ στο οτι ΕΣΥ θα τους προσεξεις κ θα μπεις ΕΣΥ στη διαδικασια να αποτρεψεις τον κινδυνο που ΕΚΕΙΝΟΙ δημιουργησαν ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ. Δεν εχει καμμια σχεση με βιαστικους, αφηρημενους κλπ κλπ. Ε ναι αυτοι στα @@ μου.
2ον το εγραψα κ πιο πανω, ΠΟΤΕ δεν εχει κινδυνεψει - απο εμενα - πραγματικα καποιος τετοιος να πατηθει. Το 'πηδανε στην ακρη' δεν το εγραψα τυχαια, εχουν αυτη τη δυνατοτητα.
3ον στα ζωα ισχυει ο νομος της ζουγκλας.
Tον διαχωρισμό πώς τον κάνεις;
Εεπ, ο ΚΟΚ τι λέει γι'αυτό;
-
Τι εννοεις? Τους βλεπω. Κοιτανε το φαναρι, κοιτανε οτι ερχεται οχημα, κ αποφασιζουν να περασουν. Δεν μπορω να δω κ να καταλαβω αν καποιος περναει αφηρημενος/βιαστικος το δρομο, ή αν ξερει πολυ καλα τι (επιλεγει και) κανει? Τοσο δυσκολο σου φαινεται? Πλακα μου κανεις τωρα μου φαινεται.
ΥΓ Περνα απο τον Πειραια μια βολτα να δεις πως περνουν οι πεζοι το δρομο.
-
Μόνο εσύ έχεις περάσει από Πειραιά νομίζεις ή μόνο στην Πειραιά πετάγονται σαν γάτες;
Τέσπα, συνεχίστε οι judge dredd της ασφάλτου. Ελπίζω βέβαια να μην υπάρχουν πολλοί σαν εσάς εκεί έξω και φάνε κανέναν δικό σας επειδή υπολόγισε λάθος και τιμωρήθηκε με θανατική ποινή.
-
Τωρα, σοβαρα μου λες οτι δεν μπορεις να καταλαβεις αν καποιος (ειτε πεζος ειτε μηχανακιας) κανει συνειδητα κ επιτηδες την καφριλα, εχοντας πληρη επιγνωση της καταστασης κ περιθωριο αντιδρασης?
-
Δηλαδη βλεπεις τον αλλο οτι θα κανει μαλακια,εχεις χρονο να κανεις καποια κινηση για να αποφυγεις την ,οποια,επαφη αλλα δεν το κανεις;
-
Μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι απλά τους τρομάζει έχοντας όμως περιθώριο αντίδρασης;
-
Angel, εσυ κ ο Einstein μονο . Ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να το πιασουν...
Bill33 φυσικα κ κανω καποια κινηση. Παω κατα πανω τους.
-
ζωα...ή μαλλον καραζωα...
αυτοι που σχολιασαν ενα triumph dolomite δεξιοτιμονο, που το ειχαν οι ιδιοκτητες λες και ειχε βγει απο το κουτι..'κοιτα ενα σαραβαλο...τι το θελει..'
θα ανεβασω και φωτο...
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
αυτοι που σχολιασαν ενα triumph dolomite δεξιοτιμονο, που το ειχαν οι ιδιοκτητες λες και ειχε βγει απο το κουτι..'κοιτα ενα σαραβαλο...τι το θελει..'
θα ανεβασω και φωτο...
κλασικά άτομα που ζούνε για να κλαίγονται και να ζηλεύουν
-
θα ανεβασω και φωτο...
Το είδα πρωτομαγιά στο Τατόι και έκτοτε το ονειρεύομαι... Δεν ξέρω πώς έγινε, γιατί έγινε, τι σχέση έχω με παλιά βρετανικά roadster, αλλά μου κανε κλικ το συγκεκριμένο και δε μπορώ να το βγάλω απ'το μυαλό μου...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/753021/(άσχετο με το topic και με το Dolomite, απλά άμα ακούω Triumph μετά το Spitfire κάτι σκιρτά μέσα μου... Και δεν είχα ποτέ τρέλα με κλασικά αυτοκίνητα εκτός ίσως κάποιων Cobra κλπ. Αλλά μάλλον όποιος αγαπά στ'αλήθεια το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ εκτιμά και τα κοσμήματα του παρελθόντος.
Ααααχ πώς θα γίνει να το πάρω κι ας μη δουλέψει ποτέ, να το κοιτάω θέλω μόνο ) -
Φιλε μου εκανες ζημια πρωινιατικα, ειδα την αγγελια στο car.gr που εβαλες πιο πανω.... και βαραγα Prodigy - Spitfire ετσι για να ξυπνησω πιο γρηγορα μεχρι να φυγω για δουλεια.
'σωραιοςςςςςς !!!!!
-
θα ανεβασω και φωτο...
Έκαναν κάτι παράνομο ή επκίνδυνο; Δεν το ήξερα πως το topic αφορά αυτούς που έχουν περιορισμένες γνώσεις για την ιστορία της αυτοκίνησης.
-
και οι κρινοντες, κρινοντε....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
και οι κρινοντες, κρινοντε....Kαι οι κρίνοντες τους κρίνοντες, κρίνονται....
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
και οι κρινοντες, κρινοντε....
Kαι οι κρίνοντες τους κρίνοντες, κρίνονται....
σωστος!!!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τωρα, σοβαρα μου λες οτι δεν μπορεις να καταλαβεις αν καποιος (ειτε πεζος ειτε μηχανακιας) κανει συνειδητα κ επιτηδες την καφριλα, εχοντας πληρη επιγνωση της καταστασης κ περιθωριο αντιδρασης?Το ότι κάποιος κάνει καφρίλα έστω και συνειδητά (όπως εσύ μόνος σου αποφάσισες) σου δίνει το δικαίωμα να τον σκοτώσεις; Να καταργήσουμε τότε τους νόμους και τους δικαστές και ο καθένας να αποφασίζει αν θα σκοτώσει/τιμωρήσει τον άλλο μόνος του. Μόλις όρισαμε τη ζούγκλα!
Να ξέρεις όμως ότι αν τον σκοτώσεις μετά δεν θα σηκωθεί ξανά -
Ναι, κ αφου τον σκοτωσω, θα τον καψω για να πεθανει, κ αφου τον καψω θα τον πεταξω απο την ταρατσα για να ψοφησει. Κ αν κουνιεται ακομα, θα του στειλω το ΣΔΟΕ να τον ελεγξει, κ αν δεν τα κακαρωσει κ απο αυτο, θα βαλω το Μητσοτακη να του ευχηθει.
Ωχου ρε πστ μου...Λοιπον, για να το καταλαβαινουν κ οι ΧΑΖΟΙ: αν ο πεζος θελει να παιξει chicken με το αυτοκινητο, θα του κανω τη χαρη να συμμετασχω. Ενας απο τους δυο θα υποχωρησει, 99% ειναι ο πεζος.
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Τωρα, σοβαρα μου λες οτι δεν μπορεις να καταλαβεις αν καποιος (ειτε πεζος ειτε μηχανακιας) κανει συνειδητα κ επιτηδες την καφριλα, εχοντας πληρη επιγνωση της καταστασης κ περιθωριο αντιδρασης?
Το ότι κάποιος κάνει καφρίλα έστω και συνειδητά (όπως εσύ μόνος σου αποφάσισες) σου δίνει το δικαίωμα να τον σκοτώσεις; Να καταργήσουμε τότε τους νόμους και τους δικαστές και ο καθένας να αποφασίζει αν θα σκοτώσει/τιμωρήσει τον άλλο μόνος του. Μόλις όρισαμε τη ζούγκλα!
Να ξέρεις όμως ότι αν τον σκοτώσεις μετά δεν θα σηκωθεί ξανάΑΣΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ οτι κανει οτι κανει συνειδητα αυτος που:
κοιταει το φαναρι του,
το βλεπει κοκκινο,
κοιταει το δρομο,
βλεπει οχημα να ερχεται,
κ τρεχει να πεταχτει
ή ακομα χειροτερα περναει με το πασσο του, με επιτηδες βαρυ κ ασηκωτο βημα.Ναι, μονος μου το αποφασισα αυτο. Κανεις αλλος δεν θα το σκεφτοταν, κ ειναι αδυνατον ελληναρας να κανει κατι τετοιο. Ουτε μηχανακηδες υπαρχουν που κανουν τα ιδια, ουτε τσογλανακια με ποδηλατα που κυκλοφορουν επιτηδες στη μεση του δρομου, ουτε τιποτα. Στον υπνο μου τα βλεπω...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]