-
Πες της αν ειναι ομορφη να παει να του το σηκωσει και να τον γραψει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ZZB-7874 για την ακριβεια. Το θεμα ειναι το εξης: η αστυνομια περα βρεχει. Η τηλεφωνητρια στο 100 μου ειπε το ανεκδιηγητο: 'μα αν τωρα το εχει ξαπλωμενο στην ασφαλτο κ εχει παρκαρει, δεν καταλαμβανει το δρομο. Αποδειξη αυτου, το οτι εχει παρκαρει'.Βγάλε τον 5-6 φωτογραφίες να το σηκώνει/κλειδώνει και στείλε της (ανώνυμα ή επώνυμα) στο δήμο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
dmitspanδεν αναφερομαι σε εσενα. αναφερομαι στον αλλο τον ανεκδιηγητο πιο πανω που εγραψε 'ο πεζος εχει προτεραιοτητα, θα περπαταει οπου θελει κ το αυτοκινητο θα τον περιμενει οσο αυτος θελει να περπαταει οπου θελει'. Απο κει κ περα πιο ειναι ο πιο δυνατος οταν ο πεζος δεν κανει ακρη να περασει το αυτοκινητο απο εκει που το αυτοκινητο εχει δικαιωμα να περασει κ ο πεζος ΔΕΝ εχει δικαιωμα να περπαταε , θα το αφησω στη κριση του κοινου. Την απαντηση εγω την ξερω παντως...
Πρόσφατα περίμενα στο φανάρι της Μπουμπουλίνας, δίπλα στο Carrefour/Πασαλιμάνι. Είναι από τα χειρότερα φανάρια, με το ζόρι να περάσουν 2-3 αυτοκίνητα πριν ξανακοκκινίσει. Πράσινο, πάω να ξεκινήσω και 2 νεαροί (20-25) αποφασίζουν να περάσουν με κόκκινο για τους πεζούς ΚΑΙ με το πάσο τους. Δεν τους πατάω , αλλά κορνάρω και τους φωνάζω 'ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ!'. Ο ένας γυρνάει και φωνάζει 'ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΡΕ!'.
Μμμμ, κανονικά τους γράφω, αλλά τράβηξα χειρόφρενο μετά το φανάρι και βγήκα έξω.
τρολάρισμα, να μάθεις να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος κι όχι σαν γίδι, μπλαμπλαμπλα, είσαι πολύ έξυπνος, έτσι; ναι, είμαι. Δεν σου φαίνεται. Εντάξει, μπείτε στο αυτοκίνητο και φύγετε. Έτσι να μιλάς, με τρόπους άμα κάνεις μαλακία μπλαμπλαμπλα.
Τέλος πάντων, δεν έδειρα, δεν τις έφαγα, πάλι καλά, κακώς κατέβηκα αλλά κάποιες φορές φορτώνεις και λες 'όχι άλλο'. -
Εγω απλα συνεχιζω. Πηδανε στην ακρη.
-
Κάθε πρωί στον κηφισό , τα ίδια και τα ίδια, οι έξυπνοι που τελευταία στιγμη αλλάζουν λωρίδα , στην έξοδο που πάει για μπουρνάζι , και μπαίνουν στο ρεύμα που πάει για πειραιά ( εκεί κάνει διχάλα ο δρόμος )! Αλλοι χωρίς φλας , άλλοι με φλας! Πάνε από εκεί γιατί οι άλλες λωρίδες πήζουν και θέλουν να το παίξουν έξυπνοι, εκτός από περιπτώσεις που όντως πήζει ο δρόμος και δεν μπορείς να αλλάξεις λωρίδα! Η ερώτηση είναι η εξής, αν δεν φρενάρω και πέσει πάνω μου ,σε εκείνο το σημείο (τελευταία στιγμή δλδ) ποιός θα φταίει??
-
Προχτες κατα τις 1 το βραδυ με μουντζωσε ζωο (αλλοδαπο) στην πλατεια ομονοιας (ανεβαινα την πειραιως) το οποιο ξεκινησε να διασχιζε το δρομο σε φαση 'αμα γουσταρω καθομαι και αραζω και στην μεση του δρομου και ριχνω και δυο φωνηεντα στα υπολοιπα ζωα-βαπορακια-κλεφτες-you name it που ειναι στην πλατεια η στο σουβλαντζιδικο' ...ΑΦΟΥ βεβαιωθηκε οτι πλησιαζω...
Ο λογος που με μουντζωσε ηταν προφανης...ειδα μπροστα μου το πρωτο καγκουρο με 'ανθρωπινη' μορφη με 2-3 πηδηματα να διασχιζει σχεδον ολη την Πειραιως καθοτι ειδε οταν πλησιασα στα 20 μετρα οτι η ψευτομαγκια μπροστα στην λαμαρινα ποτε δεν νικαει... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω απλα συνεχιζω. Πηδανε στην ακρη.+1
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγω απλα συνεχιζω. Πηδανε στην ακρη.
+1
+2
-
Δεν ξέρω αν έχει μπει πουθενά, μου το έστειλε φίλος από τον ...Καναδά!
http://valiabazou.wordpress.com/2012/05 ... %BF%CF%85/
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει μπει πουθενά, μου το έστειλε φίλος από τον ...Καναδά!http://valiabazou.wordpress.com/2012/05 ... %BF%CF%85/
Αφού έτσι τους βόλευε τους ανθρώπους! Εσένα τι σε νοιάζει, ε;
(Κλασική αντίδραση κάφρου)
-
Στην ίδια ανάρτηση κάποιος γράφει:
Το 100 το κάλεσε κάποιος; Με το δήμο επικοινώνησε κάποιος; Ωραίο το να διαπιστώνουμε τα στραβά και να τα δημοσιοποιούμε, ακόμα καλύτερο να κάνουμε κάτι για να μην ξανασυμβούν
Και η αναρτήσασα απαντά:
Δίκιο έχεις απόλυτο… Να σου πω μόνο ότι σε ένα διπλανό παρκάκι που είχαν μπει αυτοκίνητα όταν πήρα τη δημοτική αστυνομία μου είπαν ότι δεν υπάρχει παράβαση στον ΚΟΚ και δεν ξέρουν τί κλήση να κόψουν….
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ στο παρελθόν, αλλά αν έχετε όρεξη για γέλιο, ψάξτε στο google για το αγγλικό you 'park like a cunt' και το τι κράξιμο ρίχνουν για τέτοια παρκαρίσματα κτλ με τις αντίστοιχες φωτο.
Sent from my MT11i using Tapatalk
-
Η λύση στο αντικανονικό παρκάρισμα;
http://creativity-online.com/work/the-v ... -app/27651 -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Η λύση στο αντικανονικό παρκάρισμα;
http://creativity-online.com/work/the-v ... -app/27651Μπορούμε να φτιάξουμε εφαρμογή που να παίρνει φωτό και να την ανεβάζει κατευθείαν στο 'ζώα, ζώα, ζώα.....'
-
Εχει tapatapatapatapa-talk υποστηριξη το φορουμ;
Εαν ναι, κρατας το τοπικ για bookmark και μπαινεις με φωτογραφια αρκετα ευκολα!
-
'Ρεπορτάζ: Αφιλόξενο το ιστορικό κέντρο για τους πεζούς'
http://toblogsas.skai.gr/post/23990117244Η Σουλτάνα Σπυροπούλου, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων, ευχαριστεί τους κατοίκους για την πρωτοβουλία τους να επισημάνουν στην Υπηρεσία ό,τι θεωρούν πως πρέπει να διορθωθεί. Η ίδια τονίζει πως σε 2 - 3 μήνες θα γίνει σχετική μελέτη για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Δυστυχώς, όπως επισημαίνει, λόγω έλλειψης ρευστότητας και χρηματοδότησης όλες οι εργολαβίες έχουν διακοπεί.
Θα αφήσω ασχολίαστο το ότι σαν δήμος έχουν... χρεωκοπήσει, αλλά αναρωτιέμαι το εξής: τι εννοεί να γίνει σχετική μελέτη; Τι εργολαβία χρειάζεται για να εφαρμοστεί ο ΚΟΚ και οι νόμοι;
Παρακάτω η απάντηση της υποδιεύθυνσης τροχαίας τελείως τυπική...
-
Έχει σαλέψει ο κόσμος.
Φτάνω σε Τ διασταύρωση με ελάχιστη ορατότητα λόγω παρκαρισμένων. Κοιτάω δεξιά-αριστερά, δε μοιάζει να έρχεται κανένας. Στρίβω προσεκτικά δεξιά και βλέπω σε απόσταση 100 μέτρων ένα αυτοκίνητο, στην ίδια κατεύθυνση μ' εμένα, να έχει σταματήσει δίπλα-δίπλα με ένα άλλο το οποίο ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση (στο μοναδικό σημείο που μπορούσαν να χωρέσουν δύο αυτοκίνητα μιας και υπήρχαν παρκαρισμένα αριστερά-δεξιά) και οι οδηγοί τους να τα λένε. Αρχικά κόβω, νομίζοντας ότι θα ξεκινήσει ο αντίθετα ερχόμενος προκειμένου να περάσει μιας και ακόμα υπήρχε χώρος. Βλέποντας όμως ότι η κουβεντούλα συνεχίζει, αποφασίζω να προχωρήσω μέχρι το επόμενο passing point . Μόλις φτάνω στα μέσα της διαδρομής, ο τύπος ξεκινάει και έρχεται προς το μέρος μου, χωρίς φυσικά να υπάρχει περίπτωση να χωρέσουμε Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, σβήνει και τον κινητήρα και κάθεται και με κοιτάει
Τώρα που σφίγγουν οι ζέστες θα δούμε... ακόμα περισσότερα.
Η συζήτηση δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τον συνεχάρην απλώς για την κίνησή του καθώς και για το πολύτιμο μάθημα που έδωσε στο μικρό παιδί στο πίσω κάθισμα.
-
Ζωο πιτσιρικι με skate που περπατωντας με το skate στο χερι πανω στο πεζοδρομιο του εφυγε προς τον δρομο και σιγα σιγα κυλησε προς το αμαξι μου, που ηταν παρκαρισμενο και με εμενα μολις να εχω μπει μεσα. Το κοιταζε με μια απογνωση και εναν φοβο μαζι
-
Εντάξει ρε συ, δεν έγινε κάτι τόσο χοντρό και εχω την αίσθηση ότι δεν ήταν ζωώδης συμπεριφορά, απλά ένα λάθος.
-
Μωρε χοντρο τιποτα δεν εγινε, αλλα οταν προχωρας στον δρομο και σου φευγει το skate απο το χερι (και που ξερεις που θα καταληξει;; ) λιγο ζωο εισαι.
Φαντασου να μην ηταν το αυτοκινητο μου εκει και να περναγε αλλο απο τον δρομο... Ξαφνικα θα παταγε ενα skate.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]