-
-
Προσπαθω να τους καταλαβω, αλλα συνεχεια τσαντιζομαι και καταληγω στο συμπερασμα.
Δεν ειναι βλακεια τις περισσοτερες φορες, δεν ειναι οτι δε τους κοβει το μυαλο, ειναι αδιαφορια.
Το να εισαι καθυστερημενος, η χαμηλης νοημοσυνης ειναι σεβαστο, αλλα το να αδιαφορεις, ειναι εγκλημα! -
Εγω ομολογω οτι το κανω σε ΜΙΣΟΑΔΕΙΑ παρκινγκ.. Εχω βαρεθει να το βρισκω χτυπημενο,ειναι ενας τροπος...
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω ομολογω οτι το κανω σε ΜΙΣΟΑΔΕΙΑ παρκινγκ.. Εχω βαρεθει να το βρισκω χτυπημενο,ειναι ενας τροπος...Eαν δε θες να το βρισκεις χτυπημενο κανε μεικτη ασφαλιση η αφησετο εκτος παρκινκγ καπου αλλου.
Ολοι τα αγαπαμε, ολοι τα λατρευουμε τα αμαξακια μας, αλλα δε θα γινει αλλαλουμ παρκαρωντας διαγωνια οριζοντια και καθετα επειδη θελουμε την απλα μας.
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Εγω ομολογω οτι το κανω σε ΜΙΣΟΑΔΕΙΑ παρκινγκ.. Εχω βαρεθει να το βρισκω χτυπημενο,ειναι ενας τροπος...
Eαν δε θες να το βρισκεις χτυπημενο κανε μεικτη ασφαλιση η αφησετο εκτος παρκινκγ καπου αλλου.
Ολοι τα αγαπαμε, ολοι τα λατρευουμε τα αμαξακια μας, αλλα δε θα γινει αλλαλουμ παρκαρωντας διαγωνια οριζοντια και καθετα επειδη θελουμε την απλα μας.
όταν ένα μεγάλο ποσοστό παίρνει δίπλωμα με πλάγιο τρόπο(κυρίως γυναίκες) τι να κάνεις....
και το να πληρώνεις 400-500 ευρώ παραπάνω μεικτή, είναι καλή λύση?
το πρόβλημα ξεκινάει από αλλού...
ας βάλουν κάμερες στα πάρκιγκ, να καταγράφουν ποιος σε έξυσε να τον βρίσκεις μετά ...και μετά θα παρκάρουν πιο πολλοί στη θέση τους -
Εγραψα ΜΙΣΟΑΔΕΙΑ με κεφαλαιο να το βλεπετε..οχι οτι δε περιμενα αναλογα ποστ... Για αμαξι χωρις εμπορικη αξια,δεν υπαρχει λογος για μικτη.
-
Το μισοαδειο ειναι σχετικο. Το θετω ως εξης....
πας στο ΙΚΕΑ ας πουμε και εισαι σε μισοαδειο παρκινγ, μπαινεις καθετα και πιανεις 3 θεσεις !! (high lvl tetris skill!)
Ερχομαι εγω με τη νεκροφορα μου το station wagon και μπαινω αλφαδι στη θεση μου που βρηκα επειτα απο μια 10αρια γυρες επειδη το παρκιν, γεμισε. Βγαινω κλειδωνω, περπαταω με το πασο μου ανεμιζοντας το κλειδι και αναβω ενα τσιγαρο.
Βλεπω:- κοπανος, ο οποιος παρκαρε σε θεση αναπηρου
- βλακας με περικεφαλαια που παρκαρε στη νησιδα
- ΠΑΠΑΡΑΣ με κεφαλαια που παρκαρε στα δρομακια του παρκιν, οπου εμποδιζει και ορατοτητα και ελιγμο στροφης 90μοιρων
.... φτανω λοιπον σε 'σενα, και ευθεια στο βαθος βλεπω ΚΑΙ παρκαρισμενα στην εισοδο απο τα εμπορικα, λες και δε μπορουσε ο χοντροκωλος ιδιοκτητης να περπατησει 10 μετρα... εκει τον βολεψε.
Κοιταω το δικο σου, παρκαρισμενο 'ααααααααααανετα' και ετσι οπως ειναι τα νευρα μου ζαρτιερες... σου τραβαω μια γρατζουνια, ΜΑΖΙ και στους υπολοιπους.σου βαζω και στοιχημα, πως οταν δεις τη γρατζουνια θα βριζεις και απο πανω, χωρις να ξερεις.
Σαν χωρα δε θα παμε ποτε μπροστα, δυστυχως ο καθενας σαν 'αντιποινα' κοιταει την παρτη του, για να σωθει σ'αυτη την κατασταση.Καλυτερα παρκαρε το αλλου, οσο πιο μακρια μπορεις, εαν δε βρισκεις χωρο αστο εκτος παρκινγ αλλα που ξερεις ... και εκει ΜΠΟΡΕΙ να πεσει κανενας μετεωριτης η να κανει καμια γατα παντιλικια στο καπω....
-
Κατ αρχας ειναι ΖΩΟ αυτος που πηγε και χαραξε το αμαξι μου επειδη το παρκαρα στραβα... End of story.. Οσο δικιο και να χει το χασε.. Ειναι καθικι απλυτο και να παρακαλαει μη πεσει στα χερια τρελου ιδιοκτητη...
Τα 1), 2) ,3) δε κολλανε πουθενα.. Κακως τ αναφερεις και σαφως συμφωνω μαζι σου γιατετοιες περιπτωσεις..Εγω μιλησα για το σεναριοτης εικονας και μοναχα αυτο.
Σ ενα μισοαδειο παρκινγκ που η κοντινοτερη θεση δεν απεχει 1 km απο την εισοδο σιγουρα δε θα το κανω..Μισοαδειο ειναι στη τελικη θα βρεις μια ρημαδοθεση.. Τωρα που το σκεφτομαι το χω κανει μονο σε παρκινγκ στενα γενικοτερα που η προκαθορισμενη διαγραμιση ειναι για αυτοκινητα πλατους seicento.. Π.χ. στα jumbo.
Περισσοτερο η διαθεση μου προς τη κινηση αυτη εχει να κανει με το οτι ηδη εχω αλλαξει ολοκληρη πορτα οδηγου και εχω και μια μικρη τοπικη φανοποια κι αυτη απο τη τζεπη μου απο τετοιες περιπτωσεις...
-
Αν το παρκάρεις στις μακρινές και άδειες θέσεις το βάζεις όπως θέλεις χωρίς να ενοχλείς κανένα.
Η καλύτερη πινακίδα που έχω δει: Αν πιάνετε 2 θέσεις, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ 2 ΘΕΣΕΙΣ.
Δυστυχώς δεν ισχύει στα δωρεάν. -
Eσυ το παρκαρες στραβα και επιασες 2 θεσεις.
Ο αλλος ειναι ζωο που στο χαραξε επειδη δεν του αρεσε η κινηση αυτη
Ε χεσε ψηλα και αγναντευε....!!!
Εγω παρκαρω μακρια παντως και περπαταω να ανασανω καθαρο αερα ... ισως καμια μερα γελαω βλεποντας 2 τυπαδες να δερνονται επειδη ο ενας παρκαρε λοξα και ο αλλος του εσπασε τον καθρεπτη...
-
Πολυ απλα δε θες να καταλαβεις... Μονο και μονο που με βαζεις στην ιδια θεση με αυτον που θα σου βλαψει τη περιουσια...
-
στην ιδια θεση με αυτον που θα μου βλαψει την περιουσια; Δε σε καταλαβαινω...
Φιλε, παρκαρες λοξα, δε θα με βλαψεις καθολου, προσπαθω ομως να σου εξηγησω, οτι καποιος που θα 'στραβωσει' με την κινηση σου αυτη θα σου χαραξει το αυτοκινητο η οτι αλλου του κατεβει στο αρρωστημενο μυαλο του και θα πληρωνεις τζερεμεδες ξανα απο την τσεπη σου. Ειναι κριμα!
Η συμβουλη που δινω, ειναι να μην λειτουργεις απο αντιδραση, αλλα απο ΛΟΓΙΚΗ και η λογικη λεει, εκει που γινεται παρτουζα, παρε κυαλια και αραξε. Αλλιως, μπαινεις και το χαιρεσαι αλλα και σε χαιρονται!
Παρκαρε καπου απομερα και εχε το κεφαλι σου ησυχο... αλλιως παρκαρε κανονικα και κανε γρηγορα ή ασε καποιον στ'αμαξι...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οι πεζοι εχουν και πρεπει να εχουν προτεραιοτητα!!!εξαιρουντε οδοι με φωτεινους σηματοδοτες,εθνικες οδοι η διαβασεις πεζων με σημανση και τα λοιπα και τα λοιπα.κολπα του τυπου ανεβα στο πεζοδρομιο δεν εχεις δουλεια στο δρομο δεν ισχυουν.περιμενεις η ακολουθεις μεχρι να φυγει απο το δρομο ο πεζος.μονο στην ελλαδα γινοντε αυτα να κορναρουν για να φυγει με το ζορι!!!αναποδα με τσαμπουκα σε μονοδρομο ειναι για φυλακη πολυ απλα!!
πιστευω σου κορναρε για να κανεις ακρη και να φυγει οσο το δυνατον πιο γρηγορα απο το μονοδρομο μην τον τσακωσουν η τον κλεισει αμαξι που ερχετε κανονικα.Τι λες ρε μεγαλε, σοβαρα? Απο που κ ως που ρε ΠΡΟΒΑΤΟ εχεις μαθει οτι εχεις δικαιωμα να περπατας στο δρομο κ το παιζεις κ τοσο γαμαουα τυπος που θα το επιβαλλεις κ με το ζορι?
Οπως νομιζεις, αν δεν θες να φευγεις απο το δρομο μονος σου, θα φευγεις με το ζορι. Παιξε chicken με οχημα, να δουμε ποιος θα κερδισει.
μη τσακώνεστε για μένα. Σας είπα δεν περπατούσα στη μέση του δρόμου. ήμουν τόσο κολλητά στα οχήματα όπως ένας οδηγός που περιμένει να περάσουν οι άλλοι για να μπει στο όχημά του όταν έχει παρκάρει στην εξωτερική μεριά του δρόμου, συν ότι έβλεπα και τους διερχόμενους + δρόμος φαρδύς. Λέτε να μη ξέρω πώς να κινούμαι κάτω απ'το σπίτι μου; end of story
-
Τοτε μάλλον σου κόρναρε για να σου δείξει ότι χρειάζεσαι δίαιτα...
-
βρε άει
-
'Ποδηλάτες'. LOL!
Φανάρι για πεζούς στην Βασ. Όλγας (εκεί που έχει και το τραμ αντίθετης φοράς).
3 ποδήλατα - τρία μόλις!!! - θέλουν να διασχίσουν το δρόμο κάθετα από τη διάβαση.
Βγαίνει η πρώτη, σταματάει στη μέση! Εγώ έχω πράσινο. Μού κάνει σήμα να σταματήσω για να περάσουν οι άλλοι δύο. Κορνάρω, δείχνω 'έχεις κόκκινο', και περνάω.
Πώς τους έχει καρφωθεί ότι έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι τέτοιο; Fo fuk's sake! Τα πολλά freeday τούς έχουν πειράξει στον εγκέφαλο.
Disclaimer: είμαι κι εγώ ποδηλάτης.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
=== Κατάληψη οδοστρώματος level 20: like a man! ===Uploaded with ImageShack.us
Λουκετάκι στο 'Π' και κάτσε από μια μεριά να δεις τη φάτσα του όταν έρθει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λουκετάκι στο 'Π' και κάτσε από μια μεριά να δεις τη φάτσα του όταν έρθει. -
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]