-
Ο χρήστης DriFterPanos έγραψε:
σπαστικό αυτό το aimersoft που πάει σαν μαλαπέρδα πέρα δώθε
-
θα ηταν demo το προγραμμα εγγραφης...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποδηλατης γυρω στα 25 αργα το βραδυ στη Ρηγα Φερραιου κανει τελειως αποτομα απο τελειως δεξια τελειως αριστερα ενω τον πλησιαζα στα 5-7 μετρα.. Οπως ειχα ανοιχτο το παραθυρο του ειπα επι λεξη και με φατσα εκπληξης και οχι θυμου για την αυτοκτονικη μαλακια που εκανε 'μη το ξανακανεις αυτο' και μου απανταει 'ειμαι οχημα φιλεεεε'.. Οποτε τον περιμενα στη γωνια.. 'αφου εισαι οχημα να βγαζεις φλας'.. .. Κατι ειπε σε στυλακι μου την ειπες αλλα πρεπει να βγω απο πανω τωρα..
Πραγματικα τα ποδηλατα τα θεωρω χειροτερα απο μηχανακια.. Πρεπει να σαι στοκος δε να κυκλοφορεις με ποδηλατο στο κεντρο και σε κεντρικους δρομους της Πατρας..Εντωμεταξυ οσος ογκος τους λειπει τοσο θρασσος σε συμπεριφορα εχουν .. Φταιει και ο δημος σαφως με την ανυπαρξια ποδηλατοδρομων σε μια κατεξοχιν φοιτητικη πολη. Το μονο που σκεφτομαι ειναι τον δυσμοιρο που θα τραβανε στα δικαστηρια επειδη τους πατησε με τις τραγικες μαλακιες που κανουν.. Αμα θελετε να αυτοκτονησετε κριμα ειναι να βασανιζετε μια ζωη και ξενους ανθρωπους.. Wanna be οικολογοι και alternative.., παρτε το πεζο2 ΖΩΑ.Μιας και συζηταγαμε παλιοτερα τη συμπεριφορα των ποδηλατων στην Eλλαδα και τις συνεπειες της ατιμωρησίας. Βεβαια εδω σφαζουν τα κοκκινα και τα φορτηγα...
http://carscoop.blogspot.com/2012/05/un ... ARSCOOP%29
-
Ηλιθιοι μηχανακηδες ρε πστ μου, θες να στριβεις με γραμμες σε δημοσιο δρομο, θες να αλλαζεις τρεις λωριδες, δεν κοιτας αν ερχεται κανεις διπλα σου ενω αλλαζεις τρεις λωριδες γιατι θες να στριβεις με γραμμες σε δημοσιο δρομο, στο τελος την λες κ στον αλλο επειδη σε μαζευει με +30 χαω ενω εσυ νομιζες οτι πας γρηγορα κ εχεις βγαλει κ το γονατο εξω. Γιδι.
-
εχω την εντυπωση οτι οι καφροι που οδηγουσαν διχως αυριο επι δημοσιων οδων καγκουρεμενα αυτοκινητα,τωρα που εφτασε εκει η βενζινη κ η φορολογια,εχουν παρει μοτοσακα κ την εχουν δει ροσσι..ειδικα καποιοι ''ατσαλενιοι'' που οδηγουν χωρις ουτε καν κρανος κ θρεφονται με διαφορα ιπταμενα εντομα..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
''ατσαλενιοι''γ@μ@το
ειναι μαζι με τους immortal πεζους και ποδηλατες
και τους χεραδες ραλιαρηδες
-
ε μα πρεπει να εχεις μαπα απο ατσαλι για να μπορεις να κρατας τα ματια σου ανοιχτα(εκτος κ αν εχεις φρυδια αεροτομη που στελνει τον αερα αλλου) κ παραλληλα να μην σε ενοχλουν τα διαφορα ιπταμενα που σου ερχονται απο καθε κατευθυνση..οι μαλακες(σικ) πιθανως να το κανουν για να μην χαλασουν τα μαλλια τους οταν θα φτασουν στην καφετερια..οταν βεβαιως φτασουν,η μαπα τους μοιαζει με το αττικο ζωολογικο παρκο η το σεηχ σου,αλλα τουλαχιστον τα μαλλια ειναι οκ(εφοσον εχουν ζελε)..
δεν θελω καν να αναφερθω σε περιπτωση πτωσης..υ.γ.
βασικα τωρα που το σκεφτομαι,στα μαλλια τους παιζει να δεις κ περισσοτερα εντομα απο οτι στα μαλλια του μπομπ μαρλεη..να χαροπαλευουν αναμεσα σε τονους ζελε.. -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Εγω εβλεπα χθες σε γυφτο αμαξο ο οδηγος να εχει στην αγκαλια του ενα μωρο και η συνοδηγος να εχει ενα παιδακι. Δεν ξερω αν πρεπει να λυπηθω τα μωρα ή οχιΑυτό μου θυμίζει το ανέκδοτο που η γύφτισσα συνοδηγός στο ντάτσουν φωνάζει στον άντρα της 'Μήτσοοο, έπεσε το παιδί από την καρότσα, θα το μαζέψουμε ή θα κάνουμε άλλο?'
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποδηλατης γυρω στα 25 αργα το βραδυ στη Ρηγα Φερραιου κανει τελειως αποτομα απο τελειως δεξια τελειως αριστερα ενω τον πλησιαζα στα 5-7 μετρα..ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ποδηλάτισσα στην Πειραιώς (3 λωρίδες στο συγκεκριμένο σημείο). Χωρίς να ελέγξει (ή έχοντας ελέγξει αλλά προφανώς στα παλιά της τα πετάλια) και με ακουστικά στ' αυτιά.
Δεν της είπα τίποτα, η κόρνα αρκούσε.Και σιγά την άσκηση, λαχανιάζεις και ρουφάς ΟΛΟ το καυσαέριο της λεωφόρου. Καλύτερα ένα πακέτο τσιγάρα παρά 2 χιλιόμετρα σε πυκνή κίνηση.
-
επειδη καθε μερα κανω πανω απο 100χλμ καταλαβαινεται ολοι οτι βλεπουν πολλα τα ματια μου, σημερα ομως εφτασα στα ορια μου με δυο περιστατικα. ξεκιναω με το πρωτο ,ειμαι λοιπον σε φαναρι σταματημενος πρωτος στη σειρα με τρια αμαξια πισω απο εμενα και αναβει πρασινο ξεκιναω κανονικα με πρωτη και πανω που παω για την δευτερη περναει διπλα μου ενα clio με μια γκομενα (αλλη λεξη ηθελα να γραψω αλλα θα με λογοκρινουν οι διαχειριστες) συριζα διπλα απο το δικο μου αμαξι και απο τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεν φτανει αυτο με κλεινει κιολας απο πανω παλι συριζα ( να τονισω οτι ο δρομος σε εκεινο το σημειο ειναι στενος δυο αμαξια διπλα χωρανε ισα-ισα και ειναι μονο για το φαναρι γιατι υπαρχει εισοδος για ενα χωριο μετα γινεται παλι μια λωριδα κυκλοφοριας για καθε κατευθυνση).
- το δευτερο τωρα ,ειμαι μεσα στην πολη πηγαινοντας κανονικα 30χαω (μπορει και λιγοτερα γιατι ειναι πολυ στενα και εχει πολλα διπλοπαρκαρισμενα) πηγαινω λοιπον κανονικα και πισω μου εχω μια μηχανη ktm on-off με μπαγκαζιερες κτλ, εκει που πηγαιναμε παει και αυτος να με περασει απο τα αριστερα αλλα η προσπαθεια του δεν πετυχε διοτι ενας απο μια μεταφορικη εταιρια με μινι βαν (διπλοπαρκαρισμενος) ανοιξε διαπλατα την πορτα και εκοψε τη φορα του easy rider της κακιας ωρας (παρατριχα να καρφωθει πανω), δεν δινω σημασια και συνεχιζω το δρομο μου ομως αυτος με προσπερνα πανω σε στροφη μεσα στην πολη (αυτη τη φορα απο τα δεξια) και ενω εχει φυγει μπροστα τον ξαναβρισκω να εχει σταματηση στη μεση του δρομου , εγω εκοψα και περνωντας απο διπλα του μουρμουρησα λιγο δυνατοτερα απ'οτι συνηθως με ακουσε και τοτε αρχιζει
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
επειδη καθε μερα κανω πανω απο 100χλμ καταλαβαινεται ολοι οτι βλεπουν πολλα τα ματια μου, σημερα ομως εφτασα στα ορια μου με δυο περιστατικα. ξεκιναω με το πρωτο ,ειμαι λοιπον σε φαναρι σταματημενος πρωτος στη σειρα με τρια αμαξια πισω απο εμενα και αναβει πρασινο ξεκιναω κανονικα με πρωτη και πανω που παω για την δευτερη περναει διπλα μου ενα clio με μια γκομενα (αλλη λεξη ηθελα να γραψω αλλα θα με λογοκρινουν οι διαχειριστες) συριζα διπλα απο το δικο μου αμαξι και απο τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεν φτανει αυτο με κλεινει κιολας απο πανω παλι συριζα ( να τονισω οτι ο δρομος σε εκεινο το σημειο ειναι στενος δυο αμαξια διπλα χωρανε ισα-ισα και ειναι μονο για το φαναρι γιατι υπαρχει εισοδος για ενα χωριο μετα γινεται παλι μια λωριδα κυκλοφοριας για καθε κατευθυνση).- το δευτερο τωρα ,ειμαι μεσα στην πολη πηγαινοντας κανονικα 30χαω (μπορει και λιγοτερα γιατι ειναι πολυ στενα και εχει πολλα διπλοπαρκαρισμενα) πηγαινω λοιπον κανονικα και πισω μου εχω μια μηχανη ktm on-off με μπαγκαζιερες κτλ, εκει που πηγαιναμε παει και αυτος να με περασει απο τα αριστερα αλλα η προσπαθεια του δεν πετυχε διοτι ενας απο μια μεταφορικη εταιρια με μινι βαν (διπλοπαρκαρισμενος) ανοιξε διαπλατα την πορτα και εκοψε τη φορα του easy rider της κακιας ωρας (παρατριχα να καρφωθει πανω), δεν δινω σημασια και συνεχιζω το δρομο μου ομως αυτος με προσπερνα πανω σε στροφη μεσα στην πολη (αυτη τη φορα απο τα δεξια) και ενω εχει φυγει μπροστα τον ξαναβρισκω να εχει σταματηση στη μεση του δρομου , εγω εκοψα και περνωντας απο διπλα του μουρμουρησα λιγο δυνατοτερα απ'οτι συνηθως με ακουσε και τοτε αρχιζει
-
επειδη καθε μερα κανω πανω απο 100χλμ καταλαβαινεται ολοι οτι βλεπουν πολλα τα ματια μου, σημερα ομως εφτασα στα ορια μου με δυο περιστατικα. ξεκιναω με το πρωτο ,ειμαι λοιπον σε φαναρι σταματημενος πρωτος στη σειρα με τρια αμαξια πισω απο εμενα και αναβει πρασινο ξεκιναω κανονικα με πρωτη και πανω που παω για την δευτερη περναει διπλα μου ενα clio με μια γκομενα (αλλη λεξη ηθελα να γραψω αλλα θα με λογοκρινουν οι διαχειριστες) συριζα διπλα απο το δικο μου αμαξι και απο τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεν φτανει αυτο με κλεινει κιολας απο πανω παλι συριζα ( να τονισω οτι ο δρομος σε εκεινο το σημειο ειναι στενος δυο αμαξια διπλα χωρανε ισα-ισα και ειναι μονο για το φαναρι γιατι υπαρχει εισοδος για ενα χωριο μετα γινεται παλι μια λωριδα κυκλοφοριας για καθε κατευθυνση).Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα, αλλά αυτό έπρεπε να το περιμένεις.
-
τι να χαλαρωσω πλακα κανεις ειναι πολυ σοβαρο το θεμα γιατι εχω νευριαση τοσο πολυ που φοβαμε καμια μερα θα ξεσπασω αγρια σε κανεναν.
GTI καλα λες επρεπε να το περιμενω (τωρα προσεξα τι εγραψα) -
τι να χαλαρωσω πλακα κανεις ειναι πολυ σοβαρο το θεμα γιατι εχω νευριαση τοσο πολυ που φοβαμε καμια μερα θα ξεσπασω αγρια σε κανεναν.
GTI καλα λες επρεπε να το περιμενω (τωρα προσεξα τι εγραψα)Καλά σου λέει. Αν χαλαρώσεις, ίσως μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις σημεία στίξης.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
GTI καλα λες επρεπε να το περιμενω (τωρα προσεξα τι εγραψα)Καλά σου λέει. Αν χαλαρώσεις, ίσως μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις σημεία στίξης.
συγνωμη κυριε καθηγητα , μηπως θελετε μαζι με τα σημεια στιξης να χρησιμοποιω και πολυτονικο συστημα, ελεοσ ουτε πανελληνιες, αφου το νοημα βγαινει τι αλλο θελετε ?
-
συγνωμη κυριε καθηγητα , μηπως θελετε μαζι με τα σημεια στιξης να χρησιμοποιω και πολυτονικο συστημα, ελεοσ ουτε πανελληνιες, αφου το νοημα βγαινει τι αλλο θελετε ?
Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσο κουραστικό είναι να διαβάσει κάποιος το πόστ σου. Τέλος πάντως, αν είσαι τόσο επιθετικός με μια φιλική συμβουλή, δεν θα κάτσω να ξανασχοληθώ. Γράφε όπως γουστάρεις.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Μάλλον δεν έχεις ιδέα πόσο κουραστικό είναι να διαβάσει κάποιος το πόστ σου. Τέλος πάντως, αν είσαι τόσο επιθετικός με μια φιλική συμβουλή, δεν θα κάτσω να ξανασχοληθώ. Γράφε όπως γουστάρεις.
σορρυ φιλε αλλα απο τοτε που ξεκινησα στο φορουμ συνεχεια ολοι μου κανουνε κριτικη για το πως γραφω, ναι δικαιο εχεις εσυ και ολοι ειναι δυσκολο να το διαβασεις αλλα εκτος του οτι εχω πολλα να γραψω, εχω και το προβλημα οτι δεν μου πολυ αρεσει η επικοινωνια μεσω υπολογιστη, παραδειγμα μαζι με το φορουμ γραφω και την πτυχιακη μου οποτε γραφω μηχανικα γ΄αυτο κανω και τοσα λαθη (σορρυ και σορρυ στους διαχειριστες που γραφω εκτος θεματος)
-
Αν και η πτυχιακή σου είναι γραμμένη σαν τα ποστ στο φόρουμ.....
-
- το δευτερο τωρα ,ειμαι μεσα στην πολη πηγαινοντας κανονικα 30χαω (μπορει και λιγοτερα γιατι ειναι πολυ στενα και εχει πολλα διπλοπαρκαρισμενα) πηγαινω λοιπον κανονικα και πισω μου εχω μια μηχανη ktm on-off με μπαγκαζιερες κτλ, εκει που πηγαιναμε παει και αυτος να με περασει απο τα αριστερα αλλα η προσπαθεια του δεν πετυχε διοτι ενας απο μια μεταφορικη εταιρια με μινι βαν (διπλοπαρκαρισμενος) ανοιξε διαπλατα την πορτα και εκοψε τη φορα του easy rider της κακιας ωρας (παρατριχα να καρφωθει πανω), δεν δινω σημασια και συνεχιζω το δρομο μου ομως αυτος με προσπερνα πανω σε στροφη μεσα στην πολη (αυτη τη φορα απο τα δεξια) και ενω εχει φυγει μπροστα τον ξαναβρισκω να εχει σταματηση στη μεση του δρομου , εγω εκοψα και περνωντας απο διπλα του μουρμουρησα λιγο δυνατοτερα απ'οτι συνηθως με ακουσε και τοτε αρχιζει
-
ΝΟΤ!
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]