-
ζωάρα εγώ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια, αφηνετε τους - δικαιωμα σου να μην ασχολεισαι - αλλα μετα μην γκρινιαζετε. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.http://sports.in.gr/football/article/?aid=1231183718
Ποδοσφαιριστής πυροβόλησε φίλαθλο στην Πέλλα! -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
...είπα ζώο εμένα όχι για τον καθρέπτη εννοείται, αλλά γιατί ψιλο-δεν έπρεπε να αγχώσω τον παππού που άκουσε ένα 'ντουπ' στον καθρέπτη και ενώ ήταν αγάς ανάμεσα σε δυο λωρίδες, πανικοβλήθηκε και κόντεψε να στουκάρει από μονος του στις μπαριέρες.
Επίσης στα μέρη που συχνάζω για φωτό, ΠΟΤΕ κανείς ως τώρα δεν με έχει κορνάρει, κοιτάξει άγρια, αν ποτέ περνά κανείς. 95% των περιπτώσεων σταματώ ένα τρίλεπτο ολόκληρο, βγάζω τις φώτο, περπατώ πάνω στο δρόμο και μπαίνω μέσα χωρίς κανένας στην ανθρωπότητα να το αντιληφθεί.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μερικοί δεν καταλαβαίνετε την διαφορά μεταξύ της έννοιας της αυτοδικίας με αυτην της υπευθυνης στάσης πολίτη. Την επόμενη φορά που θα δεις κάποιον να παραβιάζει κόκκινο, να παρκάρει παράνομα και προκλητικά, να κάνει κάποια από τις παραβιάσεις που βλέπουμε καθημερινά, και ΔΕΝ κάνεις ΚΑΤΙ(τηλέφωνο στο 100, παρατήρηση, γελοιοποίηση του ζώου και χίλια δυο άλλα) τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και μπαίνεις εδώ απλά για να κλαφτείς για την κατάσταση.
Στην -συνηθισμένη- ερώτηση, 'άλλη δουλειά δεν έχω; μ'αυτά θα ασχολούμαι; Αυτά είναι δουλειά της αστυνομίας!' θα πρέπει να ξέρεις πως ΟΧΙ, δεν έχεις άλλη δουλειά, αυτη είναι η δουλειά σου και κάνε μας την χάρη και πρόσεχε τι γίνεται γύρω σου, νιώσε υπευθυνος πολίτης. Αλλιώς είσαι παράσιτο και βάρος στην κοινωνία.
P.S. Ο Β' ενικός δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένα, αλλά σε όλους όσους το διαβάζουν.+00
+πολλά κι από εμένα
-
Για δειτε κι αυτό:
Youtube Video -
Και όλα έρχονται αγγελικά!.....
-
case study: Είσαι σταματημένος, 5ος στη σειρά σε φανάρι. Το 8ο αυτοκίνητο της σειράς σε προσπερνά-όπως και τους υπόλοιπους 7- και μπαίνει πρώτο στη σειρά πατώντας τη διάβαση. Πώς αντιδράς για να συνετίσεις/παραδειγματίσεις/υπερασπιστείς the american way of living κτλ σε αυτή την περίπτωση; Περιμένω ιδέες...
Το περιστατικό μου συνέβη σήμερα το πρωΐ.
-
Kάνεις το ίδιο αλλά σταματάς πιο μπροστά απο αυτόν! Κλείστον αν θες! Ισα να περναν άνετα τα αυτοκίνητα. Το έχω κάνει και γέλαγε ο τύπος . Μάλιστα μου σήκωσε τον αντίχειρα λέγοντάς μου ''είσαι οκ'' . Γελώντας και εγώ του λέω με τον ίδιο τρόπο ''ευχαριστώ''. Κάνω και ενα 0-100 και αντε γειά.
Αλλη παρόμοια περιπτωση με γυναίκα (50ρα) και ενα rx8 αφού με έβρισε που της πήρα τα πρωτεία στην μα.......εια της άρχισε την καταδίωξή μου αφρισμένη απο τα νεύρα της. Εγω την χαιαιαιαιαιρέτησα κανονικά και σταματησα για καφεδάκι.
Χωρις στρες χωρίς άνχος και ιντριγκες απλά θεώρησα ότι έτσι θα καταλάβαινε ότι δεν ειναι μαγκιά να περνας με το έτσι θέλω μπροστά. Μπορεί να είναι λάθος μου αλλά έτσι πίστεψα . -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
case study: Είσαι σταματημένος, 5ος στη σειρά σε φανάρι. Το 8ο αυτοκίνητο της σειράς σε προσπερνά-όπως και τους υπόλοιπους 7- και μπαίνει πρώτο στη σειρά πατώντας τη διάβαση. Πώς αντιδράς για να συνετίσεις/παραδειγματίσεις/υπερασπιστείς the american way of living κτλ σε αυτή την περίπτωση; Περιμένω ιδέες...Το περιστατικό μου συνέβη σήμερα το πρωΐ.
Οποτε δεν βλεπει το φαναρι Κορναρε του για να ξεκινησει
-
Δηλαδή κάνεις μεγαλύτερη από τον άλλον για να τονξ κάνεις να καταλάβει τί έκανε; Στο μιλητό το κάνω και έχει πλάκα, στο δρόμο είναι προφανές το γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει...
-
case study: Είσαι σταματημένος, 5ος στη σειρά σε φανάρι. Το 8ο αυτοκίνητο της σειράς σε προσπερνά-όπως και τους υπόλοιπους 7- και μπαίνει πρώτο στη σειρά πατώντας τη διάβαση. Πώς αντιδράς για να συνετίσεις/παραδειγματίσεις/υπερασπιστείς the american way of living κτλ σε αυτή την περίπτωση; Περιμένω ιδέες...Το περιστατικό μου συνέβη σήμερα το πρωΐ.
Κανείς μάς δεν ισχυρίζεται ότι σε ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει κάτι για να συνετίσει/παραδειγματίσει/κτλ το ζώο. Εσύ, όντας 6ο (5ο αρχικά) αυτοκίνητο δεν μπορούσες να κάνεις κάτι. Ο 2ος (πρώην 1ος) θα μπορούσε - ίσως - να προχωρήσει λίγο με τρόπο που θα έκλεινε το ζώο και θα το καθυστερούσε στην εκκίνηση. Το έχω κάνει κάποιες φορές. Ξεκινάω με τρόπο ώστε το ζώο να ξεμείνει δίπλα μου και μετά μειώνω ταχύτητα ώστε να μην μπορέσει να χωθεί ούτε πίσω μου (εφόσον ο επόμενος από εμένα δεν 'κοιμάται')
-
Βρε τον κλείνεις ,περνάς μπροστά του και τον καθυστερείς και στην εκκίνηση. Να ανεβάσει πίεση . Αν σου ζητησει λόγο απλά πέτυχες αυτό που ήθελες. Του λές ''απο σένα το είδα'' και οκ.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Βρε τον κλείνεις ,περνάς μπροστά του και τον καθυστερείς και στην εκκίνηση. Να ανεβάσει πίεση . Αν σου ζητησει λόγο απλά πέτυχες αυτό που ήθελες. Του λές ''απο σένα το είδα'' και οκ.Το να τον κλείσεις, όμως, καθυστερώντας ταυτόχρονα και όλους τους υπόλοιπους ΔΕΝ είναι λύση. Πιο πολύ ενοχλείς παρά 'συνετίζεις'
-
Σε κάθε περίπτωση οι προαναφερθείσες προτάσεις για το παραπάνω σκηνικό δεν αφορούν ακριβώς τα όσα αναφέρονται στο viewtopic.php?p=2461579#p2461579 . Στα πλαίσια του 'ενεργού πολίτη' αναφερόμαστε σε ενέργειες όπως κλήση του 100 (εφόσον μιλάμε για διαρκή ή αποδεικτέα παράβαση), προφορική παρατήρηση στο ζώο, κτλ. Η 'εκδικητική' κίνηση 'τον καθυστερώ με τη σειρά μου' ακροβατεί στα όρια 'ενεργού πολίτη' και 'τσαντισμένου πολίτη'
-
Η προσωπική μου εμπειρία λέει πωε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μιλάμε για συνέτηση οδηγού αλλά για τιμωρία. Και επειδή το να καλέσουμε το 100 είναι χάσιμο χρόνου το μονο που μένει είναι ''η μαλ....εια εκ προθέσεως'' ενός άλλου οδηγού προς αυτόν.
Χωρίς να διαφωνώ ουσιαστικά με τον Λοκατζί. -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Οδηγούσε 12χλμ στο αντίθετο ρεύμα και ούτε που το κατάλαβε!
Ο φόβος και τρόμος έγινε ένας 80χρονος που οδηγούσε για 12χλμ στο αντίθετο ρεύμα και μάλιστα στο δρόμο με την πιο πυκνή κυκλοφοριακή ροή στη Μελβούρνη!
διεύθυνση του CityLink, η οποία όταν διαπίστωσε (μέσω των καμερών) ότι ένα αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα ρυμουλκούσε και ένα τροχόσπιτο, κινείτο αντίθετα στο ρεύμα, άλλαξε αμέσως τη σήμανση και έθεσε εκτός κυκλοφορίας τη λωρίδα που οδηγούσε ο παππούς, ενώ μείωσε και το όριο ταχύτητας στα διερχόμενα οχήματα στα 40 χιλιόμετρα την ώρα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και σταμάτησε τον 80χρονο, που έγινε ο φόβος και ο τρόμος των άλλων οδηγών!
Η αστυνομία εκτιμά ότι ο 80χρονος δεν κατάλαβε ότι βρίσκεται στο αντίθετο ρεύμα και θεωρεί ότι πρόκειται για ''θαύμα'' που δεν υπήρξε ατύχημα.
Εκτός από τις κατηγορίες για διάφορες παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η αστυνομία θα ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία να εξετάσει αν ο 80χρονος είναι σε θέση να οδηγεί στο μέλλον.
Ας ερθουν στη βορεια Ελλάδα, το καλοκαιρι στην Εγνατια θα δούνε πολλά τετοια καθυστερημενα 'βοδια' που δεν ειναι καν 50αρηδες με υπερφορτωμενα αυτοκινητα το ενα πίσω από το αλλο, με γερμανικες/ολλανδικες πινακιδες και συνεπιβατες με μαντηλες
θυμιζει το ανεκδοτο με τον τυπο που πηγαινε με τα γκαζια αναποδα στην Κηφησιας...
ακουει στο ραδιοφωνο προειδοποιηση....
'ενας ψυχοπαθης τρεχει αναποδα στην Κηφησιας...προσεξτε κτλ...'
και σχολιαζει 'τι λεει ο μαλακας....'ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!
-
γεια σε ολους
δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα στο φορουμ και αν υπαρχει σορρυ που ανοιγω καινουργιο.
καθε μερα κανω αρκετα χιλιομετρα και σε χωμα και σε δρομο και πολλες φορες συναντω περιεργα και καμια φορα εκνευριστικα παρατραγουδα τα οποια εκτος απο τη χιουμοριστικη τους πλευρα αποτελουν κινδυνο για ολους μας και θα ηθελα να ρωτησω ενταξει κρατος ΔΕΝ υπαρχει ,αστυνομια ΔΕΝ υπαρχει παρα μονο για κλησεις .Αλλα δεν πρεπει καποια στιγμη να μπει ταξη σε αυτη τη ζουγκλα ή μαλλον ανεκδοτο που λεγεται Ελληνικοι δρομοι, δεν θα επρεπε να υπαρχει καποιος που να ελεγχει τα οχηματα και τους οδηγους που κυκλοφορουν στο δρομο και ειναι απειλη οχι μονο για τους οδηγους αλλα και για ολους πεζους ,ζωα κτλ που θα εχουν την ατυχια να βρεθουν μπροστα τους. καποιος πρεπει να βαλει ταξη και δεν εννοω των τσακ νορρις.
ο λογος που γραφω αυτο το θεμα (σορρυ αν υπαρχι αλλο topic) ειναι επειδη χθες ενω καθουμουν ηρεμα μεσα στο λανος και ονειροπολουσα το κιτ extreme περναει απο μπροστα μου μια αρκετα μεγαλη γυναικα 50+ με πατεριτσες να προσπαθη να περπατηση και με γυψο στο αριστερο ποδι μεχρι το γονατο με λιγα λογια το ποδι κλαρα οπως θα ελεγαν και στο χωριο μου και επειδη ξερω απο αυτα λογο του επαγγελματος που σπουδασα (ναι σπουδασα αλλα ορθογραφια δεν εμαθα)ηξερα οτι αυτο το ποδι απο το γονατο και κατω ειχε χασει οποιαδηποτε κινηση κυριος λογο του δεσιματος ,τελοσπαντων στην αρχη τη λυπηθηκα γιατι κουβαλουσε και κατι ψωνια αλλα μετα νευριασα τοσο που μου ηρθε να τις σπασω και το αλλο ποδι παρολο που δεν ειμαι βιαιος.Παιδια δεν κανω πλακα αυτη η δολοφονος της ασφαλτου μπηκε σε ενα suzuki wagon r και οδηγησε ενω δεν μπορουσε να περπατηση ,ενω δεν μπορουσε καν να μπει μεσα στο αμαξι (το ποδι δεν λυγιζε απο το γονατο και κατω)αυτη αδιαφορησε τελειως και μπηκε στη θεση του οδηγου (το αμαξι ειχε χειροκινητο κιβωτιο) αφου τις εσβησε 5-6 φορες και αφου ο συμπλεκτης σκουνταγε βγηκε στο δρομο χωρις να υπολογιζει τιποτα
πειτε μου δεν θα επρεπε καποιος να τις πει να μην οδηγηση σε τετοια κατασταση,δεν θα επρεπε να εχει τη στοιχειωδη γνωση και ευαισθησια να πει η ιδια που παω ετσι και θελω και τιμονι , σκεφτητε να εβρισκε στο δρομο ενα παιδακι θα το σκοτωνε
καποιος πρεπει να βαλει ταξη
περιμενω τις δικες σας εμπειριες -
Αν είναι μαλάκες μερικοί δεν φταίει η αστυνομία. Ελεός πια για όλα μας φταίει το κράτος
-
για το συγκεκριμενο θεμα ναι δεν φταινε ουτε αστυνομια ουτε κρατος αλλα σε κατι αλλα ομως εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης και δεν το λεω για να αρχισουμε να βριζομαστε και να τσακωνομαστε (Ελληνες ειμαστε και ξερω ποσο ευκολα αναβουν τα αιματα)
δεν εγραψα στο τοπικ για να τσακωθω με ολο τον κοσμο εγραψα περισσοτερο για να χαρουμε και να πουμε ολοι μας τι περιεργο μας εχει συμβει στο δρομο αλλα επισεις εγραψα για να για να προβληματιστουμε σχετικα με τους κινδυνους που κρυβει ο δρομος και να βρουμε αν ειναι δυνατο τροπους να τους αντιμετωπισουμε.
τωρα εγραψες εχω να σου πω οτι νομιζω οτι κανεις λαθος για ολα φταιει το κρατος και οι αστυμονικοι δεν ειναι αγγελουδια αλλα καλυτερα ας αφησουμε τη συζητηση για αστυνομιες και κρατος γιατι στην Ελλαδα με κατι τετοια μπορει να σκοτωθουμε και νομιζω οτι αυτος ειναι ο λογος που εχουμε φτασει σε αυτο το οριακο σημειο γιατι ο καθενας θελει να επιβαλει τη γνωμη του με το ζορι ακομη και αν ειναι παραλογη -
Ναι, ας την αφήσουμε. Συμβαίνουν πολλά δυστυχώς. Ψάξε στο θέμα Ζώα, Ζώα, Ζώα και θα δεις ότι όλοι τραβάνε προβλήματα με πολλούς βλάκες.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]