-
Είναι τόσο ζώα, που έχουν ξεχωριστά φανάρια ειδικά γι αυτούς!
-
Το ότι οι Έλληνες είναι τραγικοί οδηγοί δεν ακυρώνει και το οτί υπάρχουν και εκτός συνόρων ζώα.
-
komis σε ποιά πολη εβγαλες τη φώτο;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
komis σε ποιά πολη εβγαλες τη φώτο;Λονδίνο λογικά, έχει τους περισσότερους Έλληνες...
-
σοβαρά τωρα, απο πού την εβγαλες κομις;
-
Dixon Street, St. Enoch Centre;
Τέτοια φαινόμενα όμως, πιστεύω, αποτελούν την εξαίρεση εκεί και όχι τον κανόνα (όπως εδώ). Εκτός κι αν κάτι έχει αλλάξει δραματικά τελευταία
-
Έχω πετύχει κι εγώ σκηνικό χαώδους διπλοπαρκαρίσματος και παρκαρίσματος σε πεζοδρόμια κ.λπ. στο Manchester...
..έξω από ελληνική ορθόδοξη εκκλησία...
...ήταν Πάσχα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Έχω πετύχει κι εγώ σκηνικό χαώδους διπλοπαρκαρίσματος και παρκαρίσματος σε πεζοδρόμια κ.λπ. στο Manchester.....έξω από ελληνική ορθόδοξη εκκλησία...
...ήταν Πάσχα.
ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα με τους ελληνες. 1 χρονο που εζησα στο edinburgh, μολις περνουσε η ωρα που κυκλοφορουσε η δημοτικη αστυνομια, οπου ειχε διπλη κιτρινη γραμμη, ειχε και παρκαρισμενα. μου ειχε κανει εντυπωση και οταν ρωτησα φιλους ντοπιους ξεκαθαρα μου ειπαν 'αφου δεν υπαρχει αστυνομευση απο τις 8 και μετα, γιατι να μην το βαλω εκει'
οποτε ας μην πιστευουμε οτι ειναι τοσο ροδινα τα πραγματα στο εξωτερικο. πολλοι απο αυτους σκεφτονται σαν και εμας, αλλα δεν το κανουν λογο αστυνομευσης. μολις χαλαρωνουν λιγο τα πραγματα, βγαινει ο ελληνας απο μεσα τους
-
για να μην αναφερουμε τα ΖΩΑ που πιανουν 2 και 3!! θεσεις στο καρφουρ στο πασαλιμανι καθε σαββατο... Κ ολως τυχαιως 3 σκ πετυχενα ενα q5 που το ειχε ενα ζευγος σουηδων!!! με το μωρο τους . Κ οταν τους εκανα παρατηρηση μου ειπαν το τραγικο...αν το βαλουμε σε μια θεση θα μας ακουμπησουν την πορτα ...
-
Κινούμαι χθες στη Θηβών από VPark προς Πετρούπολη και λίγο μετά το VPark κ ενώ είμαι στην αριστερή είναι δεξιά μου ένα Picasso με σβηστά φώτα. Είχε νυχτώσει και έβρεχε, όχι έντονα όμως. Πάω δίπλα του στο πρώτο κόκκινο που μας έπιασε αλλά αυτός έφυγε τσούκου τσούκου μπροστά, τι διάολο λέω. Ευτυχώς μας έπιασε μαζί το επόμενο κόκκινο και τον πλεύρισα και είδα ότι μιλούσε στο κινητό. Κύριε του λέω τα φώτα σας, θα σκοτώσετε καναν άνθρωπο. Με ευχαρίστησε γιατί λέει δε το κατάλαβε καν Συνέχισε βέβαια με το κινητό στο αυτί..
γιατί κυκλοφορούν ρε γμτ ;
-
Σημερα πετυχα το πιο τρισμεγιστο ζωο που έχω δει ποτε......
Ειμαι κολλημενος στην κίνηση στην κάθοδο της Κηφισιας στο ύψος του Αμαρουσιου (στο κτιριο της SATO και στο βενζιναδικο EKO στην αποτομη στροφή πριν το Αλσος Συγγρου για οσους ξέρουν).
Βγαινει λοιπον απο το στενο της Sato ένα 405 και αντι να στιψει υποχρεωτικά δεξια στην ανοδο της Κηφισιας ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ALRM ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΟΔΟΥΣε καποια στιγμή τα αντιθετως ερχόμενα (κανονικα στην ανοδο) τον σταματησαν, οποτε ανεβηκε για λιγο στο πεζοδρομιο και στο επομενο ανοιγμα κατηφορισε μεχρι το φαναρι της Πεντελης, μπηκε πρωτος στο φαναρι και όταν ανοιξε πρασινο έφυγε αριστερα στην καθοδο της Κηφισιας απο το κανονικο ρεύμα πλεόν.
ΕΛΕΟΣ
-
Δεν ειναι απλως ζωο , ειναι ηλιθιο ζωο , αν σκεφτεις με ποσα πηγαινουμΕ ολοι σ αυτο τον δρομο...
-
Zώον ο νταλικέρης στον Σκαραμαγκά που ήταν στη μεσαία και ενώ ετοιμαζόμουν να προσπεράσω με τη μηχανή από την αριστερή έριξε μια δυνατή γκαζιά χωρίς ιδιαίτερο λόγο (είχε αυτοκίνητο μπροστά του) και έφαγα όλο το ντουμάνι από τα ανοιχτά πετρέλαιά του. Την ψιλιάστηκα τη φάση οτι δεν ήταν φυσιολογικό αυτό που έκανε και τον κοίταξα λίγο περίεργα όταν βρέθηκα δίπλα του και επιβεβαιώθηκα. Με κοίταξε και είχε ένα ηλίθιο χαμόγελο του στυλ -χο-χο-χο-το-έκανα-επίτηδες-και-έφαγες-τη-μαυρίλα-μου-χο-χο-χο, πράγμα που επαλήθευσε την υποψία μου.
Καρκίνο να πάθεις από το ντουμάνι που βγάζεις παλιομαλάκα.
-
Πας μπροστά του, φρενάρεις απαλά, τα χάνει κοκαλωνει... διπλώνει, ντελαπάρει, μειον ενα ζώο...
Τόσο απλά και όμορφα! -
Άμα σε δει και δεν σε περάσει από πάνω
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άμα σε δει και δεν σε περάσει από πάνωΘα σε δει, αφου ήδη σε έχει λοκάρει με το αγελαδινό βλέμα του...
-
Ρε, με το μηχανάκι ήμουν σου λέω. Αναλυτη καυσαερίων έκανε το πνευμόνι μου ο κ@ριόλης. Σιγά μην έμπαινα και μπροστά του μετά από αυτό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε, με το μηχανάκι ήμουν σου λέω. Αναλυτη καυσαερίων έκανε το πνευμόνι μου ο κ@ριόλης. Σιγά μην έμπαινα και μπροστά του μετά από αυτό.Έχασα πάσα ιδέα που είχα για εσένα...
Πφφφφ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σημερα πετυχα το πιο τρισμεγιστο ζωο που έχω δει ποτε......Ειμαι κολλημενος στην κίνηση στην κάθοδο της Κηφισιας στο ύψος του Αμαρουσιου (στο κτιριο της SATO και στο βενζιναδικο EKO στην αποτομη στροφή πριν το Αλσος Συγγρου για οσους ξέρουν).
Βγαινει λοιπον απο το στενο της Sato ένα 405 και αντι να στιψει υποχρεωτικά δεξια στην ανοδο της Κηφισιας ΣΤΡΙΒΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ALRM ΑΝΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΝΟΔΟΥΣε καποια στιγμή τα αντιθετως ερχόμενα (κανονικα στην ανοδο) τον σταματησαν, οποτε ανεβηκε για λιγο στο πεζοδρομιο και στο επομενο ανοιγμα κατηφορισε μεχρι το φαναρι της Πεντελης, μπηκε πρωτος στο φαναρι και όταν ανοιξε πρασινο έφυγε αριστερα στην καθοδο της Κηφισιας απο το κανονικο ρεύμα πλεόν.
ΕΛΕΟΣ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πας μπροστά του, φρενάρεις απαλά, τα χάνει κοκαλωνει... διπλώνει, ντελαπάρει, μειον ενα ζώο...
Τόσο απλά και όμορφα!Chicken με μηχανη εναντιον νταλικας? Ουτε εγω δεν τα κανω αυτα...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]