-
Το ταμπελάκι το βάζουν για να ξέρεις ότι δεν οδηγούν επιθετικά και παραχωρούν προτεραιότητα φοβούμενοι τυχόν σύγκρουση.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν την παλεύω με όλα αυτά τα ΖΩΑ που κάνουν ανελέητες σφήνες χωρίς φλας χωρίς κανένα σεβασμό στην προτεραιότητα του άλλου και ειδικά όταν έχουν κοτσαρισμένο πίσω ταμπελάκι Baby on board. Αυτό σας μάρανε ρε μαμάκες.
Αλλη μόδα αυτή τα ταμπελάκια αυτά. Λες και αν δεν το έχει εγώ δεν θα τον προσέξω.Κι έλεγα ότι είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει...
Παιδί έχουν μέσα αυτοί που κάνουν τις σφήνες; Αν ναι, είναι τρισμέγιστοι . Αν όχι, μπορεί απλά να ξεδίνουν λίγοΟ μόνος λόγος που βλέπω εγώ να έχει κάποιος τέτοιο ταμπελάκι είναι σε περίπτωση που πάει πραγματικά αργά (π.χ. στην ΕΟ με 100-110) να μην αρχίσει ο κάθε καραμήτρος να του παίζει φώτα και κόρνες.
-
οι 2 στους 5 έχουν και παιδί μέσα.
υπάρχει κ η κατηγορία 'μαμά' που με πιτσιρίκι μέσα μιλάει σε κινητό κάνοντας σφήνες και σφάζονας πορτοκαλί φανάρια.
-
Είναι το μητρικό φίλτρο που τους δίνει υπεράνθρωπες δυνάμεις.
-
-
-
σου φαίνεται λογικό δλδ αυτό;
κατι τετοιους θα έπρεπε να γραφει η αστυνομία, αλλά ας όψεται. παπαρες
-
Οντως μεγαλο ζωο!Πως εχει καλυψει ετσι την πινακιδα;
-
δεν έκανα πλάκα. τεσπα.
δεν είναι καθολου ακίνδυνο να κυκλοφορείς με ενα μεγάλο στρωμα χιονιού στην οροφή του αμαξιού.
ένα φρενάρισμα και τσουπ ηρθε μπροστά σου. και άντε να δεις πού πάνε τα 4. εκεί να δεις καταστάσεις ΟΦ ΜΠΑΛΑΝΣ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν έκανα πλάκα. τεσπα.δεν είναι καθολου ακίνδυνο να κυκλοφορείς με ενα μεγάλο στρωμα χιονιού στην οροφή του αμαξιού.
ένα φρενάρισμα και τσουπ ηρθε μπροστά σου. και άντε να δεις πού πάνε τα 4. εκεί να δεις καταστάσεις ΟΦ ΜΠΑΛΑΝΣ
Πιο επικινδυνοι ειναι ολοι αυτοι που φτιαχνουν χιονανθρωπους στο καπο και δεν βλεπουν μπροστα τους παρα ενας που εχει χιονι στο αμαξι του.Αλλωστε μεγαλυτερη ειναι η πιθανοτητα να φυγει πισω το χιονι παρα μπροστα.
-
Είναι κάτι που πολύς κόσμος προφανώς δεν το βλέπει με την πρέπουσα σοβαρότητα και το αποτέλεσμα είναι αυτό ακριβώς που περιγράφει ο joe.
Το θέμα είναι ότι χρειάζεται στοιχειώδη λογική για να το αντιληφθείς και αναρωτιέμαι αν έχει αρχίσει να εκλείπει και αυτή! -
μπιλ
ας το πάρουμε αλλιώς: ποσες φορες εχεις εμπλακεί σε ατυχημα; (δεν εννοώ να ακουμπησες προφυλακτήρα)
-
μπιλας το πάρουμε αλλιώς: ποσες φορες εχεις εμπλακεί σε ατυχημα; (δεν εννοώ να ακουμπησες προφυλακτήρα)
Μια.
whats your point? -
Βill διαφωνώ σε ένα φρενάρισμα είναι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να το πάθεις, με αποτέλεσμα από το φορτίο δεν θα λειτουργείσουν και οι υαλοκαθαριστήρες σου.
Και αν όπως ισχυρίζεσαι φύγει προς τα πίσω, αυτό δεν θα έιχε συνέπειες? -
αν υποθεσουμε ότι εχεις καβαλήσει αμάξι γύρω στις 7 δισεκατομμύρια φορές, τοτε ο λόγος ατύχημα/καβάλημα ειναι μικροσκοπικός. ωστόσο θελω να πιστεύω οτι φοράς ζώνη.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αλλωστε μεγαλυτερη ειναι η πιθανοτητα να φυγει πισω το χιονι παρα μπροστα. -
αν υποθεσουμε ότι εχεις καβαλήσει αμάξι γύρω στις 7 δισεκατομμύρια φορές, τοτε ο λόγος ατύχημα/καβάλημα ειναι μικροσκοπικός. ωστόσο θελω να πιστεύω οτι φοράς ζώνη.Αλλωστε μεγαλυτερη ειναι η πιθανοτητα να φυγει πισω το χιονι παρα μπροστα.
Nα φυγει το χιονι προς τα πισω απο την ταχυτητα και τον αερα εννοω και οχι φυσικα απο το φρεναρισμα,εκει θα ερθει μπροστα (αν αυτη ειναι η αιτια της διαφωνιας μας).
-
η διαφωνια μας ειναι οτι θεωρείς ότι αυτο το πράγμα εκει πανω ειναι ακίνδυνο.
εκτος κι αν μιλάμε για μανούβρες στο πάρκιν.
-
Υπερβολικη μου κανει η αντιδραση σας.Μαλλον εγω το βλεπω διαφορετικα.
-
δεν απάντησες ομως: ζώνη φορας;
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]