-
Θενξ !
Βρηκα προσφορα 1 κουτακι με 3 ζευγαρια κ biotrue 420 ml στα 50 ευρω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Βρηκα προσφορα 1 κουτακι με 3 ζευγαρια κ biotrue 420 ml στα 50 ευρω.
Καλα ειναι,τσιμπα τα!
-
Λοιπόν οι Purevision 2 HD μετά από 2 μέρες που φοριούνται:
+μπαίνουν πολύ εύκολα
+είναι απίστευτα άνετοι στο μάτι, δεν καταλαβαίνω ότι τους φοράω
+είναι λίγο καλύτεροι από τους Purevision στην θέαση.-είναι 3€ πιο ακριβοί το ζευγάρι από τους P.
-
Καλησπέρα και από μένα
Εγώ φοράω τους Acuvue της Jonhson. Για μένα ότι καλύτερο σε φακό επαφής έχω βάλει στα μάτια μου και ας μην είναι μηνιαίος.
Πολύ ανώτερος από όλους τους άλλους τουλάχιστον για μένα.Αλλά από ότι είδα σε ηλεκτρονικά καταστήματα είναι λίγο πιο ακριβοί από τους άλλους
-
Ειναι γενικως πιο ακριβοι,απο τις αλλες εταιρειες.Οντως πολυ καλοι φακοι...
Advance ή Oasys? -
Τους Oasys, αλλά η πλάκα είναι ότι είναι και πιο ακριβοί αλλά και για δύο εβδομάδες όπως έχω διαβάσει.
Απλά είναι οι μόνοι που με βολεύουν τόσο πολύ. Πάντως στο internet βρήκα μια πολύ καλύτερη τιμή από eshop από ότι έπερνα από τον οπτικό μου. -
Οι Oasys ειναι σιλικονης και ειναι καλυτεροι απο τους advance.Φορα τους μηνα χαλαρα,δεν παθαινεις τπτ...οι δυο εβδομαδες ειναι για τα αμερικανακια...
Ποσο τους παιρνεις-επαιρνες Σπυρο αν επιτρεπεται? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν οι Purevision 2 HD μετά από 2 μέρες που φοριούνται:+μπαίνουν πολύ εύκολα
+είναι απίστευτα άνετοι στο μάτι, δεν καταλαβαίνω ότι τους φοράω
+είναι λίγο καλύτεροι από τους Purevision στην θέαση.-είναι 3€ πιο ακριβοί το ζευγάρι από τους P.
επανέρχομαι με εντυπώσεις: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι 2 hd. Είναι σαν να μην φοράω φακούς. Δεν με ενοχλούν ούτε με a/c ούτε με σκόνη ούτε με ζέστη ούτε με τίποτα. Δεν τους αλλάζω με τίποτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επανέρχομαι με εντυπώσεις: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι 2 hd. Είναι σαν να μην φοράω φακούς. Δεν με ενοχλούν ούτε με a/c ούτε με σκόνη ούτε με ζέστη ούτε με τίποτα. Δεν τους αλλάζω με τίποτα.Στα 'πα,δε στα'πα...?
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Οι Oasys ειναι σιλικονης και ειναι καλυτεροι απο τους advance.Φορα τους μηνα χαλαρα,δεν παθαινεις τπτ...οι δυο εβδομαδες ειναι για τα αμερικανακια...
Ποσο τους παιρνεις-επαιρνες Σπυρο αν επιτρεπεται?Vaggman τελευταία τους πήρα από το lenshop.gr, έψαξα μέσα από το skroutz και εκεί τους βρήκα φθηνότερα 21,50€. Πολύ χαμηλότερα από ότι τους έπερνα από τον οπτικό μου.
http://lenshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2952&category_id=9&option=com_virtuemart&Itemid=104Συγνώμη που ανέφερα το κατάστημα απλά δεν το θεώρησα κακό.
-
Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ το Biotrue που ειχε γράψει νωρίτερα ο ινφινιτυς. Πραγματικά απίστευτο υγρό. Η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το άλλο της Β&L. Ανετο, δεν τσούζει και είναι σαν να μην φοράω φακούς ακόμα και με τους απλούς σιλικονάτους Purevision 2.
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Να τα ακούει το γατάκι ο ντίμης8.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
επανέρχομαι με εντυπώσεις: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ οι 2 hd. Είναι σαν να μην φοράω φακούς. Δεν με ενοχλούν ούτε με a/c ούτε με σκόνη ούτε με ζέστη ούτε με τίποτα. Δεν τους αλλάζω με τίποτα.
Στα 'πα,δε στα'πα...?
υπάρχουν ημερήσιοι?
-
Εγώ χρησιμοποιώ b&L softlens 59, αλλά με ενοχλούν μετά από αρκετές ώρες. Βέβαια το κόστος τους είναι χαμηλό, μιας κ κυκλοφορούν πολλές προσφορές.
-
Οι purevision 2 hd με το υγρο Bio true ειναι ο ιδανικος συνδιασμος. Κοστιζει (οχι πολυ) αλλα τα σπαει. Μπορεις να τους φορας και 18 ωρες κα να μην τους καταλαβαινεις καν. Ειναι σχεδιασμενα για να τα φορας συνεχεια αλλα δεν θελω να κανω υπερβολες!
Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι purevision 2 hd με το υγρο Bio true ειναι ο ιδανικος συνδιασμος. Κοστιζει (οχι πολυ) αλλα τα σπαει. Μπορεις να τους φορας και 18 ωρες κα να μην τους καταλαβαινεις καν. Ειναι σχεδιασμενα για να τα φορας συνεχεια αλλα δεν θελω να κανω υπερβολες!Στάλθηκε από το Nexus S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Πάντως σχεδόν 2.5 φορές πάνω το κόστος.
-
Τα αξίζουν τα ματάκια μου. Οι 59 που φοράς τους έχω δοκιμάσει. Επιεικώς ΓΤΠΚ. Στο 2ωρο με ενοχλούν.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Να τα ακούει το γατάκι ο ντίμης8.τι να ακουσω ρε σαχλαμαρα?Οτι χαλας πολλαπλασια χρηματα για την ιδια δουλεια? Αφου τα ματια μου δεν εχουν θεμα με ερκοντισιον,με ποσες ωρες θα φορεσω τους φακους,δεν τσουζουν οπως του elteo μετα απο καποιες ωρες κλπ.
-
Δεν τσουζουν απο τις ωρες. Ετσουζαν στην αρχη λογω του υγρου που χρησιμοποιουσα. (B&L Renu μακρυα απο δαυτο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν τσουζουν απο τις ωρες. Ετσουζαν στην αρχη λογω του υγρου που χρησιμοποιουσα. (B&L Renu μακρυα απο δαυτο)το ιδιο λεμε elteo.Aν δεν εχεις καποιο προβλημα γιατι να χρησιμοποιησεις πανακριβα υγρα.Στην δικια σου περιπτωση και βεβαια θα ψαξεις να βρεις το υγρο που θα σου λυσει το προβλημα.
Περί φακών επαφής