-
Ανανέωσα τη λίστα συμμετεχόντων διορθωμένη κατόπιν υπόδειξης.
-
Μετά από τόσες οργανωτικές παλινωδείες, ανακοινώνω επισήμως ότι αποσύρω την εμπιστοσύνη μου από την διοργανώτρια αρχή και για λόγους ήθους και προσωπικού κύρους ακυρώνω τη συμμετοχή μου στην διοργάνωση!
-
Ύστερα από ισχυρές διαβεβαιώσεις που δέχθηκα τόσο εγώ προσωπικά, όσο και ο δικηγόρος μου, από εκπροσώπους της διοργανώτριας, αποφάσισα για λόγους πανφορουμικής ενότητας και σύμπνοιας να ανανεώσω την εμπιστοσύνη μου προς την διοργάνωση. Κατόπιν τούτου, η συμμετοχή μου, θέλει θεωρηθεί ισχύουσαν!
Ευχαριστώ
-
Για όσους δεν θέλουν να περπατήσουν θα μπορούσαμε βέβαια να κάνουμε ένα άτυπο 'ραλλυ αντίκα' ίσως ... προς το Κιλκίς!
Με ταχύτητες γρήγορου βαδισμού για να μην απομακτυνθούν οι περιπατητές υπάρχει το δικό μου χτυπημένο από τον χρόνο και αμέτρητους κάδους Micra του 96' με πρωτογονο εξοπλισμό, για τους πιο κυριλέ υπάρχει δε άψογα 'αναπαλαιωμένο' Getz καθώς και κάποια προπολεμικά 204, RollsRoyce και Civic σε ρετρό χρωματισμό με γυαλινα φαναρια με τον πρώτο ενεργοποιητή εμπρόσθιου φωτισμού τύπου 'βίαιης' αφής! -
Εσύ τελικά θα μπορέσεις για Κυριακή 22 Μαϊου 2011 στις* 11:00*; Πρέπει να ξέρουμε τουλάχιστον 8 μέρες πριν.
-
8 μέρες πριν? Στις 15/5 να απαντήσω ότι ναι θα μπορώ στις 22/5?
-
Είναι 7 ημέρες πριν αυτό, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση. Θα το συζητήσουμε ωστόσο στον καφέ, αρκεί ο drdino να κρατήσει πρακτικά.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα το συζητήσουμε ωστόσο στον καφέ, αρκεί ο drdino να κρατήσει πρακτικά.Παρασκευή και 13.
-
Σωστά από την παραμονή και πίσω ... λάθος 'Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού' θα έβγαζα!!!
-
Σβήσε με κυρ-Φανκυ απ'το τεφτέρι σου δύσκολο το μεθεπόμενο σ/κ
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι 7 ημέρες πριν αυτό, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μια εξαίρεση. Θα το συζητήσουμε ωστόσο στον καφέ, αρκεί ο drdino να κρατήσει πρακτικά.Αν ο καφές γίνει στο μπουένε και οι πιτσιρίκες δείχνουν την προίκα τους πάλι δηλώνω πως τα πρακτικά μου θα είναι άκρως δυσανάγνωστα.
Απαιτώ συμμετοχή saxon_747 και rocsta.
-
Να παμε στο Μπουενε Νεων Επιβατων, να παμε !
Απαιτω συμμετοχη κοκκινομαλλων
-
Μπουένε;;; Νέοι Επιβάτες;;;;
Πάνω που τα κανόνισα ( ) να έρθω στον καφέ, μου αλλάζετε το μέρος... Θέλω αναλυτικές οδηγίες και ακριβείς συντεταγμένες, γιατί δεν ξέρω που είναι...
-
δεν ειναι στους νεους επιβατες, οι ανωτερω γνωριζουν το που ..
-
Κανά νεότερο? Άμα αποφασιστεί για Κουμαριά/Βέροια μπορώ να ειδοποιήσω τον μαγαζάτορα.
-
Σε λίγες ώρες θα ακολουθήσει πρόταση.
-
Λοιπόν, παίδες, ανοίγω την ψηφοφορία για το φαί με τις ακόλουθες τρεις προτάσεις:
α) Ταξιάρχης και Τζίμης (στροφοδιαδρομή, με κίνδυνο κίνησης, εγνωσμένης αξίας, έχουμε ξαναπάει πολλλλάκις)
β) Βέροια δεν έχω ιδέα πού συγκεκριμένα για φαγητό, όσοι ξέρουν λένε (ευθειοδιαδρομή, χωρίς κίνηση, εγνωσμένης αξίας από τους παρεπιδημούντες - με ό,τι σημαίνει αυτό, δεν έχουμε ξαναπάει προς τα εκεί)
γ) Περιστερά-Λιβάδι-Πετροκέρασα (ανάβαση Λιβαδίου ή Περιστεράς-Λιβαδίου είτε από Ζαγκλιβέρι για μερακλήδες των λιμνών, πιο κοντά από τα άλλα, δεν έχουμε ξαναπάει, λογικά λιγότερη κίνηση)Την πρόταση γ την έκανε ο blackpug ο οποίος μάλλον δεν θα έρθει. Προσωπικά προκρίνω την επιλογή Π-Λ-Π καθώς έχει και μικρή απόσταση για θέματα χρόνου-βενζίνας-διοδίων και είναι στροφοδιαδρομή either way, κάθεσαι σε πλατεία με σούβλες κλπ.
Όσοι είναι να συμμετάσχετε, δηλώστε προτίμηση και την κλείνουμε την ψηφοφορία την Παρασκευή.
Εκκίνηση 22 Μαϊου 2011 κατά τις 11:00-12:00 αναλόγως τη διαδρομή και δυνατότητα για καφέ προ της επιδρομής στα σφαχτάρια.
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ
A. Ταξιάρχης
B. Βέροια
Γ. Λιβάδι
1.funkyreverend -
Να βάλω ρε ψηφοφορία στο θέμα;
-
Βαλε, αλλα μπορει να αρχισουν να ψηφιζουν και οι 'εισβολεις'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να βάλω ρε ψηφοφορία στο θέμα;Βάλε!
Την Γ πρόταση δεν την ξέρω καθόλου αλλα φαίνεται ενδιαφέρουσα.
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)