-
Οποτε κ να το κανεται εγω δεν θα το χασω! Δηλωνω επισημα οτι θα ειμαι οποτε αν κανεται λιστα βαλτε: GeorgT plus one
Φερτε κ γυναίκες παιδιά κλπ κλπ να γινει πραγματικό ντου!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
σωστα, φερτε τις κορες σας
-
Σε πιάσουν ομως οι μπαμπάδες φορουμιτες του φόρουμ δεν σε βλεω να τη βγάζεις καθαρή!!
-
εχω δοκτορντίνια υποστηριξη
-
To leasing/επένδυση είναι άλλο πράμα και είναι Εβραίος αποδεκτό.
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Εκτός συγκλονηστικού απροόπτου εντός, αλλά θα προτιμούσα να μετακινηθεί η ημερομηνία κατά ένα Σ/Κ, προκειμένου να έλθει όλος ο σκληρός πυρήνας! Πάντως, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα ούτε το επόμενο, ούτε το μεθεπόμενο Σ/Κ, αλλά το να είναι είτε Σ είτε Κ είναι απαραίτητη προϋπόθεση!
Θα έρθω με την και την και τη Νίτσα φυσικά, οπότε κανονίστε να μην τρέχετε πολύ στο δρόμο, γιατί όταν πάω γρήγορα βγάζει κύμα και κουνάει πολύ...
Θα προτιμούσα μέρος με κούνιες και τραμπάλες γιατί είμαστε και ζμπορ τύποι!
-
Τι ηλικια εχουν οι σου Μαρκο ;
-
Η μία που είναι ελεύθερη σου πέφτει πολύ μικρή... Η άλλη είναι στην ηλικία μου.
Και μην ξεχνάτε, ο σπιτονοικοκύρης μου είναι από τη Μάνη!
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
σωστα, φερτε τις κορες σας
Ο Γιάννης εχει αγριέψει μετά τον ερχομό του
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Θα προτιμούσα μέρος με κούνιες και τραμπάλες γιατί είμαστε και ζμπορ τύποι!
Και κανα 2 - 3 τσουβάλια μπάφους για ν'αντέξουμε
-
Μετά από ένα ΠΣΚ σκληρής δουλειάς, έχουμε εξελίξεις:
Το Μονοπήγαδο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε με τον cosneo, άκυρο. Έχει μόνο τις παιδικές χαρές και χορτόπιτες, που δεν αναγνωρίζονται από το 4ΤΦΒΕ ως φαγητό.
Οι συμμετοχές είναι οι εξής:
- drdino
- REALZEUS ο ίδιος, όχι ο Volvozeus
- funkyreverend
- popol@ros (;)
- GeorgT plus one
- egobrain
- jtktmblastern plus freshness
Corsasport αν είναι για το επόμενο ΣΚ - cosneo για κανένα ΣΚ και αν έρθει θα είναι φουλ γκρίνια σαν την ξινιάρα
- leonp για να μας πει ιστορίες δίπλα στη φωτιά
Το μέρος ακόμα να αποφασιστεί - είπαμε προς το παρόν Χορτιάτη στα γκέμια, στάμνες κλπ. αν θέλουμε πάμε και Παρασκευή βράδυ, αλλιώς Άγιο Πρόδρομο - Ταξιάρχη για μεσημέρι και καφέ κλπ. Εναλλακτικά, προτάθηκε και η κάθοδος προς Νικήτη ως σχέδιο νόμου.
Δηλώστε όλοι (famas που είσαι; djalma, monf430 και όλοι εσείς που το παίζετε φοιτητές δεν έχετε δικαιολογία ) για να παραγγείλουμε από Πέμπτη τουλάχιστον τα ορεκτικά.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Μονοπήγαδο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε με τον cosneo, άκυρο. Έχει **μόνο τις παιδικές χαρές **
Γιατί;;; Τι έχουν οι παιδικές χαρές;;;;
- drdino
- funkyreverend
- popol@ros (;)
- GeorgT plus one
- egobrain
8 ) Corsasport αν είναι για το επόμενο ΣΚ - cosneo για κανένα ΣΚ και αν έρθει θα είναι φουλ γκρίνια σαν την ξινιάρα
- markvag
Αν είναι μεσημέρι και ακολουθήσουν αντίστοιχες συμμετοχές, με και , αλλιώς μόνος κι έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο.
Τελικά πότε θα είναι;;;
-
απο μερη δεν κατεχω μια εγω οποτε ας αποφασισει η συγκλητος βασει συνετων κριτηριων για καθε περιοχη ..
Έχει μόνο τις παιδικές χαρές -
Μεσημέρι Κυριακής 22 Μαίου για Αγ. Πρόδρομο/Ταξιαρχη?
9) cosneo για κανένα ΣΚ και αν έρθει θα είναι φουλ γκρίνια σαν την ξινιάραΑσε! Μετά το
Δεν μου αρέσει καθόλου που σήμερα από το πρωί που ξύπνησα έως και τωρα είμαι μεσα στην μιζέρια και στην γκρίνια! Από το πρωί έως και τωρα 5 πράγματα ήθελα να κάνω ... ΤΙΠΟΤΑ δεν έκατσε ή δεν έκανα και όλα με ενοχλούν!!!
Μολις τωρα 'μάλωσα' και με ένα ποτήρι με σόδα επειδή οι φυσαλίδες έβρεξαν το γραφειο!!!
Από εδώ... μήπως ο Αγιος Πρόδρομος κάνει το θαυμα του! Ή ίσως μου διάβαζες εσύ καμιά ευχή βαρβάτη ... 380 σελίδων για να πιάσει!
Αλλιώς αστε με στο Λεζαμί που έχω σίγουρα 'ταίρι' εκεί!!! -
Οσοι ειστε μεσα για 22 κυριακη μεσημερι σε προδρομο η ταξιαρχη (προταση κοσνεο), δηλωστε συμμετοχη, εγω δεν εχω κανενα προβλημα.
Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
-
μέσα
-
- drdino
- funkyreverend
- popol@ros (;)
- GeorgT plus one
- egobrain
Corsasport αν είναι για το επόμενο ΣΚ - cosneo για κανένα ΣΚ και αν έρθει θα είναι φουλ γκρίνια σαν την ξινιάρα
- markvag
- djalma
Δηλώστε όλοι (famas που είσαι; djalma, monf430 και όλοι εσείς που το παίζετε φοιτητές δεν έχετε δικαιολογία ) για να παραγγείλουμε από Πέμπτη τουλάχιστον τα ορεκτικά.
djalma παρών
-
- drdino
- funkyreverend
- popol@ros (;)
- GeorgT plus one
- egobrain
- markvag
- djalma
Δηλώστε όλοι (famas που είσαι; monf430 και όλοι εσείς που το παίζετε φοιτητές δεν έχετε δικαιολογία ) για να παραγγείλουμε από Πέμπτη τουλάχιστον τα ορεκτικά.
Ανανεώνω τη λίστα επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.
-
Ανανεώνω τη λίστα επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.
Άμα βαριέσαι και θέλεις κάτι να κάνεις για να περάσεις την ώρα σου, το τηλέφωνό μου το ξέρεις...
-
Καλησπέρα Κύριοι!
Να αντιπροτείνω για Σάββατο 21-5; Ξέρω ότι γιορτάζει ο Κώστας και ο Ντίνος αλλά νομίζω ότι το Σάββατο είναι λίγο καλύτερη ημέρα από την Κυριακή που θα γίνεται πανικός σε εκείνα τα μέρη.
ΥΓ: Τις ντομάτες τις δέχομαι και σε πολτό...
Ζέσταμα για το στομάχι (Θεσσαλονίκη)