-
Καλορίζικο , καλοτάξιδο ,
... αλλά πολύ ακριβό για 1,4
-
Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις..
Εχω και μια απορια μιας και κοιταγατε και τη c5..
Μπορεις να μου πεις μιας που το αποφασισες γιατι προτιμησες το passat απο τη c5 ,αν εξαιρεσουμε το κατα πολυ καλυτερο dsg συγκριτικα με το αυτοματο της γαλλιδας? Ειναι πολλα τα παραπανω χρηματα... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις..Εχω και μια απορια μιας και κοιταγατε και τη c5..
Μπορεις να μου πεις μιας που το αποφασισες γιατι προτιμησες το passat απο τη c5 ,αν εξαιρεσουμε το κατα πολυ καλυτερο dsg συγκριτικα με το αυτοματο της γαλλιδας? Ειναι πολλα τα παραπανω χρηματα...Ευχαριστώ για τις ευχές σας.
Τo προτίμησα για 3 λόγους (χωρίς σειρά προτεραιότητας):
- Η C5 είναι λίγο μεγαλύτερη από το ήδη μεγάλο Passat
- Η C5 δεν ήταν φθηνότερη του Passat (τελικά). Το αντίθετο θα έλεγα!!! Το Passat Comfortline, με aftermarket δέρμα, ηλιοροφή, μεταλλικό χρώμα, Park Assist, πολυλειτουργικό τιμόνι, 2 έτη επιπλέον εγγύηση, κάτι άλλες χαζομάρες, τέλη, πινακίδες κτλ, βγήκε κοντά στα €27.500.
- Κατά τη διάρκεια των Test Drive, μας φάνηκε πιο ευκολοδήγητο το γερμανικό από τη γαλλίδα (π.χ. καλύτερη ορατότητα από τα τζάμια) και μας ξένισε κάπως και το σταθερό τιμόνι (!!!!). Προσοχή όχι πιο άνετο (αλλιώς θα ήταν ιεροσυλία!!!) αλλά πιο ευκολοδήγητο.
Βέβαια η C5 (προσωπικά) μου αρέσει περισσότερο από το Passat εμφανισιακά και δείχνει και πιο Luxury. Αλλά οι παραπάνω λόγοι ήταν αρκετοί για να μας πείσουν. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η γνώμη της συζήγου, που αν και της άρεσε και της ίδιας περισσότερο εξωτερικά το αυτοκίνητομ 'ψιλοζαλίστηκε' από το busy εσωτερικό του.
Για να πω την αλήθεια, ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας έκανε και ο πωλητής της αντιπροσωπείας της VW Που επισκεφτήκαμε (όπως και σε κάποιες άλλες αντιπροσωπείες), αφού ήταν υπέρ του δέοντος εξυπηρετικός.
Καληνύχτα σε όλους!!!
-
Καλα τι ειχες βαλει πανω στο c5? Η thp με τα Greenbonus και τις αποσυρσεις-εκπτωσεις στα 20000 περιπου ξεκιναει.. Τα αλλα εφοσον θα το οδηγει κυριως το ετερον ημισυ ειναι σημαντικα απ οτι καταλαβαινω..
-
Ο χρήστης GeoSina έγραψε:
Καλοταξιδο και να το ευχαριστηθεις..
Εχω και μια απορια μιας και κοιταγατε και τη c5..
Μπορεις να μου πεις μιας που το αποφασισες γιατι προτιμησες το passat απο τη c5 ,αν εξαιρεσουμε το κατα πολυ καλυτερο dsg συγκριτικα με το αυτοματο της γαλλιδας? Ειναι πολλα τα παραπανω χρηματα...Για να πω την αλήθεια, ιδιαίτερα θετική εντύπωση μας έκανε και ο πωλητής της αντιπροσωπείας της VW Που επισκεφτήκαμε (όπως και σε κάποιες άλλες αντιπροσωπείες), αφού ήταν υπέρ του δέοντος εξυπηρετικός.
Καληνύχτα σε όλους!!!
Yπέρ του δέοντος εξυπηρετικός στη VW?? Μήπως είχε πάρει ναρκωτικά? Πρωτοφανές!!!!
-
Η C5 με αυτοματο κοστιζει γυρω στα 27.800 και με την εκπτωση πηγαινε γυρω στα 24:300. Βλεπεις δεν θα αποσυρω καποιο αυτοκινητο! Στη συνεχεια μεεταλλικο και 2-3 πραγματα ακομα πηγε ψηλα!
Η Συμβουλή σας είναι Σημαντική - Ποιό Αυτοκινήτο?