-
O Mασσας τι εκανε;
Αρχιζει να με χαλαει αυτο, να μην προσπαθουν για το καλυτερο στο Q3, για να σωσουν λαστιχα.
ΡοζμπεργκΟι RBR κανουν πλακα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
...
με τον Μασσα η Φερραρι μαλλον διαλεξε να εχει ενα σετ φρεσκα ελαστικα ή μαλλον δυο...O Mασσας τι εκανε;
Αρχιζει να με χαλαει αυτο, να μην προσπαθουν για το καλυτερο στο Q3, για να σωσουν λαστιχα.
...Ο Μάσσα αν θυμάστε χρησιμοποίησε το πρώτο σετ μαλακών στο Q1 (όπου πήρε και την 1η θέση) κι επομένως μη βγαίνοντας στο Q3 απλά δε θα μειονεκτεί έναντι των υπολοίπων, ειδάλλως θα είχε ένα σετ λιγότερο από όλους!
Οι RBR απλά δεν ανταγωνίζονται φέτος. Το μόνο καλό είναι ότι ο Vettel έχει τον Webber δίπλα του και μπορεί οι δυο τους να αναπολήσουν τα περσινά τους κατορθώματα
Επιτέλους μια καλή θέση στα qual για τη Mercedes! Magic padle κάνε το θαύμα σου
-
Καλα ρε μαγκες, η Φ1 του 2011 ειναι απιστευτη
Απο που να ξεκινησω; Απο τις γκευ πιστες, που απο F1 world championship πλεον ειναι F1 Eur-asian Tilke Championship και πλεον περιμενουμε να μην γινεται πολεμος στην Μεση Ανατολη για να δουμε τα εκει GP;
Το φορματ των δοκιμαστικων που ειναι μια βαρεμαρα και μιση και το σασπενς ειναι μηδενικο; Καλυτερα να ξαναγυρησουμε στο φορματ των 60 λεπτων δοκιμων
Η απο τα φλωρικα μονοθεσια που τα μοτερ ακουγονται σα σφυριχτρες και τα DRS KERS DMR SRS ASP DVD MP3 συστηματα που εχουν ή μεχρι στο οτι κανει περιπατο η ομαδα του κατρουλοποτου με οδηγο τον πρωταθληταρα Τζαστιν Μπιμπερ που παταει ενα κερμπ στην βροχη και φευγει στα χωραφια;Ποτε θα ψοφησεις ρε κωλογερε Μπερνι που τα εκανες ολα βαρετο κωλοπανηγυρι...
-
Όσοι βγήκαν δύο φορές στο Q3 (οι McLaren και ο Alonso μόνο νομίζω), έκαναν λάθος.
Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στον προηγούμενο αγώνα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ βρήκαμε πάλι τρόπο να ευνουχήσουμε τα δοκιμαστικά.
Καημό το έχω να δούμε μία μάχη για τον ταχύτερο γύρο χωρίς οι οδηγοί να έχουν να σκεφτούν οτιδήποτε άλλο -
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
με οδηγο τον πρωταθληταρα Τζαστιν Μπιμπερ που παταει ενα κερμπ στην βροχη και φευγει στα χωραφια;+Monza 2008
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όσοι βγήκαν δύο φορές στο Q3 (οι McLaren και ο Alonso μόνο νομίζω), έκαναν λάθος.
Αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στον προηγούμενο αγώνα και ΔΥΣΤΥΧΩΣ βρήκαμε πάλι τρόπο να ευνουχήσουμε τα δοκιμαστικά.
Καημό το έχω να δούμε μία μάχη για τον ταχύτερο γύρο χωρίς οι οδηγοί να έχουν να σκεφτούν οτιδήποτε άλλοΑυτη τη στιγμη, με υποχρεωτικη χρηση και των 2 γομων και τα λαστιχα της Πιρελι, η τραπουλα εχει ανακατευτει και η πολ δεν ειναι τοσο σημαντικη οσο μεχρι περσι. Αυτο ΟΚ. Αρα θελεις 2 (συνηθως) καλα σετ μαλακα για τον αγωνα. Ας δωσουν ενα επιπλεον σετ, για να μην θυσιαζουν οι ομαδες το Q3 και να ξαναδουμε μαχες στα δοκιμαστικα.
-
Schumacher mystified by lack of pace
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91214Φταιει ο Μπατον, που εχει σεταρει το αυτοκινητο, λεμεεε!
(Ουπς, σορι, αυτο εγινε προπερσι και τον επηρεαζε περσι)...
-
Και γαμώ το στήσιμο είχε κάνει αυτός ο Button. Για τρία χρόνια θα είναι έτσι στημένο το μονοθέσιο.
Αυτό φταίει και τίποτα άλλο εγκάθετε Kantoniou -
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
...
με τον Μασσα η Φερραρι μαλλον διαλεξε να εχει ενα σετ φρεσκα ελαστικα ή μαλλον δυο...O Mασσας τι εκανε;
...Ο Μάσσα αν θυμάστε χρησιμοποίησε το πρώτο σετ μαλακών στο Q1 (όπου πήρε και την 1η θέση) κι επομένως μη βγαίνοντας στο Q3 απλά δε θα μειονεκτεί έναντι των υπολοίπων, ειδάλλως θα είχε ένα σετ λιγότερο από όλους!
Οι RBR απλά δεν ανταγωνίζονται φέτος. Το μόνο καλό είναι ότι ο Vettel έχει τον Webber δίπλα του και μπορεί οι δυο τους να αναπολήσουν τα περσινά τους κατορθώματα
Επιτέλους μια καλή θέση στα qual για τη Mercedes! Magic padle κάνε το θαύμα σου
Ο Μάσσας βγήκε στο Q3, αλλά τα split times δεν ήταν καλά, και παράτησε το γύρο μπας και περισώσει τίποτα από τα λάστιχα, αφού και να συμπλήρωνε το γύρο, πάλι στη 10η θέση θα ήταν (ήταν 0.5sec πίσω από τον Heidfeld μετά το 2ο sector). Τουλάχιστον ξέρουμε ότι κάποιος ελέγχει τα split times στα πιτς!
-
α δεν τον πήρα χαμπάρι...
ίσως να βγήκε με τα χρησιμοποιημένα μαλακά, μπας και... αλλά δεν είδε φως στο τούνελ τελικά. -
Ο χρήστης SIHCTR έγραψε:
Τουλάχιστον ξέρουμε ότι κάποιος ελέγχει τα split times στα πιτς! -
+2010
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες σχετικά με τα δοκιμαστικά και την στρατηγική που έχει καταντήσει την Φ1 playstation.Παντώς σχετικά με τo F1 EurAsian Tilke Championship, να σας θυμήσω πως παλιά ήταν F1 Europe Championship (με αγώνες σε
ΓΕΡΜΑΝΙΑ Χ2-ΒΕΛΓΙΟ-ΙΣΠΑΝΙΑ Χ2-ΙΤΑΛΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΑΓΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ-ΜΟΝΑΚΟ). Τουλάχιστον τώρα γίναμε παγκόσμιοι (ειδικά όταν μπει και το Tilkedrome circuit of the Americas στο Austin)Ένα έχω να προσθέσω
ελπίζω να μην έχουμε τα περσυνά χάλια με τις ρεντμπουλς -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Καημό το έχω να δούμε μία μάχη για τον ταχύτερο γύρο χωρίς οι οδηγοί να έχουν να σκεφτούν οτιδήποτε άλλοΟ Alonso μήπως βγήκε μία φορά μόνο ? Αν ναι, θα έχει ένα προβάδισμα στη στρατηγική, γιατί σε αντίθεση με το Μάσα δεν έβαλε μαλακή στο Q1 (κάτι που ήταν εντελώς αψυχολόγητο και για το Βραζιλιάνο με τον Κομπαγιάσι σίγουρα εκτός)
-
Οχι 2 βγήκε, μία στην αρχή κ μία στο τέλος.
-
Καλα ρε μαγκες, η Φ1 του 2011 ειναι απιστευτηΑπο που να ξεκινησω; Απο τις γκευ πιστες, που απο F1 world championship πλεον ειναι F1 Eur-asian Tilke Championship και πλεον περιμενουμε να μην γινεται πολεμος στην Μεση Ανατολη για να δουμε τα εκει GP;
Το φορματ των δοκιμαστικων που ειναι μια βαρεμαρα και μιση και το σασπενς ειναι μηδενικο; Καλυτερα να ξαναγυρησουμε στο φορματ των 60 λεπτων δοκιμων
Η απο τα φλωρικα μονοθεσια που τα μοτερ ακουγονται σα σφυριχτρες και τα DRS KERS DMR SRS ASP DVD MP3 συστηματα που εχουν ή μεχρι στο οτι κανει περιπατο η ομαδα του κατρουλοποτου με οδηγο τον πρωταθληταρα Τζαστιν Μπιμπερ που παταει ενα κερμπ στην βροχη και φευγει στα χωραφια;Ποτε θα ψοφησεις ρε κωλογερε Μπερνι που τα εκανες ολα βαρετο κωλοπανηγυρι...
ΑΝ δεν σου αρέσουν οι V8 (που μπορεί να μην είναι V12 ή έστω V10, αλλά είναι μια χαρά μοτερ), τότε προβλέπω ότι θα αυτοκτονήσεις με τους τετρακύλινδρους τούρμπο...
-
αμα γινοταν, θα ηθελα να επανελθει ενας τετοιος ηχος (που πιθανον να μπορουσε να γινει αν καταργουνταν τα ορια στις σ.α.λ)
Youtube Videoαμα τελικα μπουν οι τετρακυλινδροι τουρμπο θα χαρω, θα νιωθω οτι μοιαζουν πιο πολυ με αυτον του αυτοκινητου μου
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Schumacher mystified by lack of pace
http://www.autosport.com/news/report.php/id/91214Φταιει ο Μπατον, που εχει σεταρει το αυτοκινητο, λεμεεε!
(Ουπς, σορι, αυτο εγινε προπερσι και τον επηρεαζε περσι)...
Ναι, ξαφνικά κουλάθηκε στο Q3. Δες λίγο τους χρόνους του στα Q1 και Q2 σε σύγκριση με του Rosberg. Και είναι και κοντά 15 χρόνια πιο μεγάλος...
-
...αν στη θέση του... κατρουλοποτού ήταν η Φερράρι ή η ΜακΛάρεν, όλα θα ήταν Ο.Κ.!!!
-
Είμαι σχετικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Η 5η θέση για τον Alonso δεν είναι φοβερή σαν θέση αλλά είναι στην καθαρή πλευρά και είμαστε σίγουρα πιο κοντά στους μπροστά. Αυτό είναι και το πιο θετικό για εμένα. Δυστυχώς ο Massa δε τα πήγε καλά αλλά ελπίζω ν' ανέβει αύριο. Η φθορά των ελαστικών μας είναι καλή, ο ρυθμός αγώνα καλύτερος από αυτόν του quali οπότε ίσως πάμε αρκετά καλά!
Σχετικά με τους υπόλοιπους, οι Mercedes σίγουρα έχουν βελτιωθεί και οι Lotus ήταν αρκετά κοντά στο Q2 οπότε τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ελπίζω να έχουμε ωραίο αγώνα αύριο!
-
αμα γινοταν, θα ηθελα να επανελθει ενας τετοιος ηχος (που πιθανον να μπορουσε να γινει αν καταργουνταν τα ορια στις σ.α.λ)
Youtube VideoΚαι πάλι τον ήχο των V10 δεν μπορείς να τον έχεις με V8. Ακόμα καλύτερος ήταν φυσικά ο ήχος των V12! Αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί όμως...
Ναι, ξαφνικά κουλάθηκε στο Q3. Δες λίγο τους χρόνους του στα Q1 και Q2 σε σύγκριση με του Rosberg. Και είναι και κοντά 15 χρόνια πιο μεγάλος...
Βασίλη καλό θα ήταν να δουν οι θιασώτες του την πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα! Ώρα για την αυλαία!
Είμαι σχετικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Μόνο η πρώτη θέση θα έπρεπε να κάνει ευχαριστημένους τους tifosi! Οτιδδήποτε άλλο είναι αποτυχία...
DHL Turkish Grand Prix -2011