-
πφφφ
Μα να βγαινει και απο το μονοθεσιο 2-3 λεπτα πριν τελειωσει το σεσσιον??
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
πφφφΜα να βγαινει και απο το μονοθεσιο 2-3 λεπτα πριν τελειωσει το σεσσιον??
Επιβεβαιώνεται το ότι η Ferrari έχει διαβάσει καλά το μάθημα της σε ότι αφορά τα Pirelli. Κάτι που την χαντάκωσε στον προηγούμενο αγώνα...
Αν κατάλαβα καλά και ο Alonso έχει φυλάξει ένα παραπάνω σετ μαλακά όπως ο Massa ή όχι; Ποιός έχει φυλάξει παραπάνω μαλακά για αύριο; -
Μάλιστα 4 στα 4 ο Vettel!!! Εδώ ίσως έχουμε να κάνουμε με τον 'Senna του 21ου αιώνα' ...- Καλά ενα αστείο είπαμε πως κάνετε έτσι;
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Εδώ ίσως έχουμε να κάνουμε με τον 'Senna του 21ου αιώνα' ...Ο Senna σαν concept είναι πιασμένος εδώ και 4 χρόνια.
Κάτι σε Jochen Rindt ίσως; -
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Ναι, ξαφνικά κουλάθηκε στο Q3. Δες λίγο τους χρόνους του στα Q1 και Q2 σε σύγκριση με του Rosberg. Και είναι και κοντά 15 χρόνια πιο μεγάλος...Ε ναι είναι προφανές ότι τον έχει εξοντώσει τον Rosberg. Μη κοιτάς που όταν μετράει τον αφήνει λίγο για να χαίρεται.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Αυτό φταίει και τίποτα άλλο εγκάθετε KantoniouΚαι τα λάστιχα, αυτά τα Bridgestone δεν τον βολεύουν!
Ooops, φέτος έχουμε Pirelli...
αμα γινοταν, θα ηθελα να επανελθει ενας τετοιος ηχος (που πιθανον να μπορουσε να γινει αν καταργουνταν τα ορια στις σ.α.λ)
Μιλώντας για ήχους, δεν ξέρω αν έχετε προσέξει πώς ακούγεται η Lotus-Renault στο ρελαντί στα pit walks του BBC...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι, ξαφνικά κουλάθηκε στο Q3. Δες λίγο τους χρόνους του στα Q1 και Q2 σε σύγκριση με του Rosberg. Και είναι και κοντά 15 χρόνια πιο μεγάλος...
Βασίλη καλό θα ήταν να δουν οι θιασώτες του την πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα! Ώρα για την αυλαία!
Είμαι σχετικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Μόνο η πρώτη θέση θα έπρεπε να κάνει ευχαριστημένους τους tifosi! Οτιδδήποτε άλλο είναι αποτυχία...
Στο 1ο ναι συμφωνώ αλλά όχι ότι τον έχει εκθέσει. Για εμένα το να είσαι 15 χρόνια μεγαλύτερος και 0.3 αργότερος δεν είναι καθόλου διασυρμός.
Στο 2ο, δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Προσωπικά κοιτάω την συνολική εικόνα. Ξέρω ότι αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πάρουμε pole οπότε κοιτάω για την οποιαδήποτε βελτίωση. Σίγουρα οτιδήποτε λιγότερο από νίκη είναι αποτυχία αλλά θεωρώ θετικό τ' ότι είμαστε αρκετά πιο κοντά στις RBR.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ναι, ξαφνικά κουλάθηκε στο Q3. Δες λίγο τους χρόνους του στα Q1 και Q2 σε σύγκριση με του Rosberg. Και είναι και κοντά 15 χρόνια πιο μεγάλος...
Ε ναι είναι προφανές ότι τον έχει εξοντώσει τον Rosberg. Μη κοιτάς που όταν μετράει τον αφήνει λίγο για να χαίρεται.
Εσύ αυτό κατάλαβες ότι είπα στο post μου? Ότι είναι ταχύτερος του Rosberg? Τι να σου πω... Τ΄ ότι είναι πχ 42 χρονών και κοντράρει άνετα τους 20χρονούς δεν λέει σε κανέναν τίποτα ε? Πώς να πει άλλωστε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εδώ ίσως έχουμε να κάνουμε με τον 'Senna του 21ου αιώνα' ...
Ο Senna σαν concept είναι πιασμένος εδώ και 4 χρόνια.
Κάτι σε Jochen Rindt ίσως;Lauda
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Εδώ ίσως έχουμε να κάνουμε με τον 'Senna του 21ου αιώνα' ...
Ο Senna σαν concept είναι πιασμένος εδώ και 4 χρόνια.
Κάτι σε Jochen Rindt ίσως;Lauda
Άντε καλά - μικρός Prost τότε
-
Για εμένα το να είσαι 15 χρόνια μεγαλύτερος και 0.3 αργότερος δεν είναι καθόλου διασυρμός.N'αγιάσει το στόμα σου φίλε!
-
Εσύ αυτό κατάλαβες ότι είπα στο post μου? Ότι είναι ταχύτερος του Rosberg? Τι να σου πω... Τ΄ ότι είναι πχ 42 χρονών και κοντράρει άνετα τους 20χρονούς δεν λέει σε κανέναν τίποτα ε? Πώς να πει άλλωστε...Με το 'κοντράρει άνετα' τί ακριβώς εννοείς; Ότι χάνει άνετα;
Ο Schumacher σύμφωνα με τις δηλώσεις του επέστρεψε για μια τριετία με στόχο το πρωτάθλημα. Το ότι έχει γίνει ο καρπαζοεισπράκτορας του Rosberg δίνει στον καθένα το δικαίωμα να τον επικρίνει.
Έσυ δεν είσαι που έλεγες πέρυσι ότι απλά δεν τον βόλευε το Α και το Β και ότι φέτος θα τρίβουμε τα μάτια μας/φάμε τη γλώσσα μας/βάλουμε πλερέζες; Πλέον οι δικαιολογίες τελείωσαν και τα ανεξήτιλα σημάδια του χρόνου είναι ορατά από όλους.
Αντι να περιφέρει τη σκιά του εαυτού του στις πίστες καλό θα ήταν να αδειάσει τη γωνιά για κανέναν άλλο. -
... Από ότι βλέπω από τις φωτογραφίες πάλι άδειες εξέδρες στην Τουρκία. Τελευταίο GP στην Πόλη φέτος, όπως και τελευταίοι αγώνες για τον MS
-
σωπα ρε μετοχος στην mercedes και εσυ φανταζομαι?
-
Ripper, όταν είσαι λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον κατά πολύ νεότερο team mate σου και αγωνίζεσαι άνετα εναντίον των υπολοίπων τότε κοντράρεις άνετα. Πέρσι έλεγα να περιμένουμε και ότι πιστεύω ότι θα βελτιωθεί. Δεν έλεγα ότι θα τρίβουμε τα μάτια μας. Παραδέχομαι ότι μέχρι τώρα δεν έχει φανεί κάτι τέτοιο και σίγουρα ο Rosberg είναι ταχύτερος του. Αλλά αν εσύ και όλοι οι άλλοι κολλημένοι δεν μπορείτε να παραδεχτείτε το γεγονός ότι αυτό που κάνει είναι εντυπωσιακό γιατί μιλάμε για έναν άνθρωπο 42 χρονών τότε δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση γιατί μιλάμε για εμπάθεια. Και σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, τ' ότι δεν γράφει κανείς άλλος υπέρ του δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανείς που να μοιράζεται την ίδια άποψη με τη δική μου. Απλά ξέρουν ότι είναι χάσιμο χρόνου και δεν ασχολούνται. Οπότε να χαίρεσαι που υπάρχει κάποιος που δίνει σημασία στα όσα λέτε εσείς οι κολλημένοι και ασχολείται.
Τέλος πάντων, δεν θα συνεχίσω γιατί 1ον δεν έχει νόημα και 2ον δεν θέλω να συνεχίσω τα εκτός θέματος. Ξεκολλήστε από ορισμένα πράγματα και δείτε την συνολική εικόνα.
-
Βασίλη καλό θα ήταν να δουν οι θιασώτες του την πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς τον έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα! Ώρα για την αυλαία!
Είμαι σχετικά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
Μόνο η πρώτη θέση θα έπρεπε να κάνει ευχαριστημένους τους tifosi! Οτιδδήποτε άλλο είναι αποτυχία...
Στο 1ο ναι συμφωνώ αλλά όχι ότι τον έχει εκθέσει. Για εμένα το να είσαι 15 χρόνια μεγαλύτερος και 0.3 αργότερος δεν είναι καθόλου διασυρμός.
Στο 2ο, δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Προσωπικά κοιτάω την συνολική εικόνα. Ξέρω ότι αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να πάρουμε pole οπότε κοιτάω για την οποιαδήποτε βελτίωση. Σίγουρα οτιδήποτε λιγότερο από νίκη είναι αποτυχία αλλά θεωρώ θετικό τ' ότι είμαστε αρκετά πιο κοντά στις RBR.
Κοίτα Βασίλη μου, όταν είσαι ο Chuck Norris της F1, και 80 χρονών να είσαι πρέπει να κερδάς (alefas speaking).
Ο καθένας έχει την άποψή του βέβαια. Έζησα κι εγώ τις πονεμένες εποχές των 80-90 αλλά αρνουμαι να γυρίσω εκεί!!!
-
Σχετικά με την πρώτη πρότασή σου, εγώ δεν το βλέπω έτσι γιατί κανείς δεν μπορεί να κερδίσει τον χρόνο.
Σχετικά με την δεύτερη, δεν πρόκειται να γυρίσουμε εκεί σε καμία περίπτωση. Μην υπερβάλλουμε. Άλλωστε δεν υπάρχει και καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο.
-
Ακριβώς επειδή ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, καλό είναι να ξέρουμε πότε πρέπει να αποσυρόμαστε!!!
Όσο για το 2ο... δεν βλέπω να παίρνουμε νίκη φέτος.... Αλήθεια πότε έγινε αυτό τελευταία φορα;;;
-
Δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Πιστεύω πως θα πάρουμε νίκες. Ο Domenicali είπε ότι στον Καναδά στοχευόυν να έχουμε μονοθέσιο ικανό για κάτι τέτοιο και ποτέ δεν λέει λόγια του αέρα.
Μην βιάζεσαι να ξεγράψεις όλη τη χρονιά Alex. Είναι ακόμα υπερβολικά νωρίς.
-
.... εγώ πάντως πιστεύω πως εάν ο Ναντο καταφέρει να τερματίσει μπροστά από μια McLaren ( και εννοώ κυρίως αυτήν του JB ) και τον NR , θα είναι επιτυχία. ( και ειλικρινά δεν ξέρω εάν βάζω χαμηλά ή ψηλά τον πήχη )
DHL Turkish Grand Prix -2011