-
ΕDDIE η πιρελλι ειχε λιγες δοκιμες και δεν ειναι σε tyre war για να ριξει χρηματα , ουτε εχει μεσα στη σεζον τοσες δοκιμες.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εντι, οταν ο Αλονσο χτυπαει μεχρι και 2η θεση, αυτα που γραφεις για τον Μασσα ειναι απλα δικαιολογιες.
Ο κεφτές γαρ βαρύς. Αν θυμάσαι και στην Κίνα θεωρούσα πολύ βιαστικούς κάτι κραξιματίες του Αλόνζου. Καλό είναι να βλέπουμε τι γίνεται μέσα στον αγώνα και όχι στεγνά αποτελέσματα. Αν ο Alonso έχανε 5' σε ένα pit και έπεφτε πίσω από κάποιον που θα αργούσε πολύ να τον περάσει και τελικά τερμάτιζε 6ος θα άλλαζε κάτι από την ταχύτητα του στον αγώνα;
Για κάποιον που έβλεπε 567η επανάληψη τα φιλαράκια και στο τέλος την απονομή ναι. Για όποιον είδε τον αγώνα όχι.O Μασα τα κανε θαλασσα με τον Ροζμπεργκ, μετα βγηκε μονος του εκτος και τον περασαν κατι ΣουτιλοΚομπαγιασηδες, μετα τα κανε θαλασσα με τον Σουμαχερ και σε παρα πολλες μονομαχιες κολλησε αδικαιολογητα πισω απο αργοτερα μονοθεσια, σ΄ εναν αγωνα που το DRS zone ηταν τοσο υπερβολικα μεγαλο, που η ευκολια των προσπερασεων καταντησε αηδια.
Τα προβληματα που ειχε δικαιολογουν 1-2 θεσεις με αφετηρια την 5η-6η, οχι να βρεθει εκτος βαθμων...
ΥΓ: Ειχε φιλαρακια και τα 'χασα ρε γαμωτο;;; Παντρευτηκε τελικα ο Ρος την Ρέιτσελ;;; -
Στο τρενάκι Rosberg-Λούης- Massa πέρασε πρώτα ο Λούης τη μερκέντα. Μετά ο Massa δεν μπορούσε να περάσει το ίδιο εύκολα τον Rosberg γιατί ο τελευταίος μπορούσε πλέον να χρησιμοποιήσει το DRS επειδή είχε τη McLaren μπροστά του (!!!). Το τόνισε και ο Πουρνάρας. Εκεί έφαγε λάστιχα και χρόνο (κυρίως το πρώτο όπως φάνηκε).
O Μασα τα κανε θαλασσα με τον Ροζμπεργκ
Στο σημείο που όταν τον πέρασε δεν τον κράτησε ναι. Το είπα αυτό.
μετα τα κανε θαλασσα με τον Σουμαχερ
Πού;
Εγώ μέτρησα 2 ή 3 προσπεράσματα στο γέρο.Θάλασσα τα κανε και στην έξοδο και στα pits και γενικά μετά από εκείνο το μπλοκάρισμα που τέλειωσε τα λάστιχα του ο αγώνας τέλος.
Εγώ έθιξα την ταχύτητα του ως ένδειξη του πόσο κοντά ήταν στους κορυφαίους σε χρόνους.Γενικότερα όπως είπε και o Αlba η Pirelli έχει πάει στο άλλο άκρο του ελαστικού-τσίχλα. Μπορεί να κριθεί αγώνας ή θέση από μια λεπτομέρεια, από ένα γύρο παραπάνω στην πίστα, από ένα άτσαλο φρενάρισμα κλπ. Νομίζω (ελπίζω) θα αλλάξουν τα δεδομένα μέσα στη χρονιά.
-
Ξαναειδα τον αγωνα και ενταξει. Ο Μαθθα ειναι για γέλια. Εχασε ενα σωρο γυρους πισω απο οδηγους που επρεπε να ειχε περασει. Βγηκε απο τα 2α πιτ πισω απο τον Χαμιλτον και απο τα 3α 7' πισω απο τον Χαμιλτον ενω το πιτ του τελευταιου διηρκεσε μισό χρόνο. Και μετα βγαινει και κανει και δηλώσεις...
-
...greo περίμενα να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Heidfeld που του έφταιξε ο Petrov...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
...greo περίμενα να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Heidfeld που του έφταιξε ο Petrov...κάποιος έγραψε ένα ωραίο σχόλιο αλλού : 'Σσσ Νικ ο ρώσος σε έχει' ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάποιος έγραψε ένα ωραίο σχόλιο αλλού : 'Σσσ Νικ ο ρώσος σε έχει' ...
Και δεν είναι μόνο ένα πυροτέχνημα τύπου Αυστραλία. Απ' το FP1 έως και τον αγώνα, μιλάμε για χρόνους και επιδόσεις πολύ κοντά και συνήθως καλύτερες απ' το Ρώσο.
(Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για το αιώνιο τεράστιο Γερμανικό ταλέντο κόντρα στο Ρώσο pay-driver που δεν ξέραμε αν θα τρέχει φέτος)
Πάντως μου λείπει πάρα πολύ ο Kubica H Renault ήταν κομμένη και ραμμένη να πρωταγωνιστήσει φέτος απ' την αρχή. Και φαίνεται σιγά σιγά να μένει πίσω. Και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.
-
μετα τα κανε θαλασσα με τον Σουμαχερ
Πού;
Εγώ μέτρησα 2 ή 3 προσπεράσματα στο γέρο.Αφου ειχε μεινει πισω απο τον Σουμαχερ για ωρα, 4-5 γυρους πριν το τελος μπηκε στο ολιγομελες (μονομελες;) κλαμπ οσων ειχαν την τιμη να φανε προσπερασμα απο τον επτακις. Μετα τον ξαναπερασε, πετωντας τον εκτος πιστας.
Τεσπα, my point ειναι οτι εμεινε παααρα πολλους γυρους πισω απο αντιπαλους (Πετροφ, Σουμι κ.ά.) που επρεπε να τους περασει γρηγορα, σε εναν αγωνα που οι προσπερασεις ηταν ευκολες μεχρι βαρεμαρας. Αν ετσι 'εφαγε' τα λαστιχα του, ειναι δικο του λαθος, το οποιο οχι μονο δεν ειναι ελαφρυντικο για τη θεση του, αλλα τον επιβαρυνει κιολας.
Ο συμπαικτης του κοντραρε τις RB και ο Μασσα τον RB... -
Για τους Ρενακηδες:
Αν ο Χαιντφελντ ειχε κανει τη λαλακια με τον Σουμι, αν ειχε σπρωξει τον teammate του εκτος πιστας (και να διαμαρτυρεται κιολας), αν ειχε φαει στα ισα προσπερασμα απο τον teammate και αν ειχε χασει στον αγωνα το πλεονεκτημα του στα quals, τωρα θα ακουγαμε για τον ξοφλημενο ναυαγο που πρεπει να παει σπιτι του.
Το κλιμα παντως δεν φαινεται καλο και ο Κουμπιτσα σιγουρα θα τους (μας) λειπει ολο και περισσοτερο. -
Επειδή κι εγώ τώρα που βλέπω τις φώτο μετά τον αγώνα μου φαίνεται λίγο αξύριστος ο Massa, έχει κανείς γυρολόγια του αγώνα ανά οδηγό;
Αν ετσι 'εφαγε' τα λαστιχα του, ειναι δικο του λαθος, το οποιο οχι μονο δεν ειναι ελαφρυντικο για τη θεση του, αλλα τον επιβαρυνει κιολας.
Νομίζω το έγραψα από το πρώτο ποστ μου. Γιατί μου το επαναλαμβάνεις; Εγώ έκανα μια γενικότερη κουβέντα περί ταχύτητας και ρυθμού. Τώρα αν η κερκίδα θέλει να ρίξει καντήλι στον Λουκά Βύντρα εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...
-
Εγώ έκανα μια γενικότερη κουβέντα περί ταχύτητας και ρυθμού. Τώρα αν η κερκίδα θέλει να ρίξει καντήλι στον Λουκά Βύντρα εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...Δεν ειπα οτι ειναι αργος, αλλα οτι δεν μπορει να προσπερασει οταν πρεπει. Δεν εχω καμια προθεση δικαστηριου κερκιδας.
Μου φανηκε οτι δικαιολογουσες την κακη του θεση με ατοπο επιχειρημα (οτι κολλησε πισω απο τους αλλους).
Τεσπα, πολυ το παιδεψαμε. -
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
κάποιος έγραψε ένα ωραίο σχόλιο αλλού : 'Σσσ Νικ ο ρώσος σε έχει' ...
Και δεν είναι μόνο ένα πυροτέχνημα τύπου Αυστραλία. Απ' το FP1 έως και τον αγώνα, μιλάμε για χρόνους και επιδόσεις πολύ κοντά και συνήθως καλύτερες απ' το Ρώσο.
(Υπενθυμίζω ότι μιλάμε για το αιώνιο τεράστιο Γερμανικό ταλέντο κόντρα στο Ρώσο pay-driver που δεν ξέραμε αν θα τρέχει φέτος)
Πάντως μου λείπει πάρα πολύ ο Kubica H Renault ήταν κομμένη και ραμμένη να πρωταγωνιστήσει φέτος απ' την αρχή. Και φαίνεται σιγά σιγά να μένει πίσω. Και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί.
spartcle οτι ειχα να πω, το ειπα απο πριν αρχισει το πρωταθλημα. Δεν ειμαι σταλεγακιας για να το επαναλαμβανω καθε φορά, οποιος εχει ματια βλεπει.
DHL Turkish Grand Prix -2011