-
Καλά, ηρέμησε λίγο... Δεν πήγες και από (ατμοσφαιρική ) Ferrari στην Brera για να σου φαίνεται τάφος. 185 άλογα σε 1.5 τόνους είναι μια χαρά για το 95% των περιπτώσεων. Τι να πούνε δηλαδή και οι πραγματικοί τάφοι των 80-100 ίππων σε μικρομεσαία αμαξώματα;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλά, ηρέμησε λίγο... Δεν πήγες και από (ατμοσφαιρική ) Ferrari στην Brera για να σου φαίνεται τάφος. 185 άλογα σε 1.5 τόνους είναι μια χαρά για το 95% των περιπτώσεων. Τι να πούνε δηλαδή και οι πραγματικοί τάφοι των 80-100 ίππων σε μικρομεσαία αμαξώματα;οι διαφορες ειναι χαωδεις. δεν ειπα οτι ειναι ταφος με απολυτα νουμερα, ταφος Σ Υ Γ Κ Ρ Ι Τ Ι Κ Α. ειχα και πραγματικους ταφους (προφανως!) και ποτε ξανα
προσεξε τι πας να συγκρινεις. 185 αλογα με 22 κιλα ροπη σε 1500 κιλα εναντι 220-230 πες αλογων -30+ κιλα ροπη σε 1350 κιλα. υπαρχει καμια επαφη;
-
Επίσης αυτό που δε λέει ειναι οτι στη μια περίπτωση έκατσε σε δέρμα αρίστης ποιότης σε σχέση με υφασμάτινο ή στην καλύτερη δερματινα με υφή δρρματίνης. κλπ κλπ κλπ για να μην μιλήσω για στυλ και χάσουμε το μπούσουλα....
-
Μας εχει φαει η αριθμολαγνια με τα ευκολα αλογα απο τα τουρμπακια,αυτο ειναι το αρνητικο
-
Εξαρταται τι θελει καθενας. Εσυ στυλ αλλος πολλα αλογα κοκ
Sent from my MB525 using a gezellig dutch cow
-
Θα έλεγα τι μπορεί ο καθένας.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Μας εχει φαει η αριθμολαγνια με τα ευκολα αλογα απο τα τουρμπακια,αυτο ειναι το αρνητικοκαι τ' αλογα της αλφα που βγαζει πλεον μονο τουρμπο στη giulietta ειναι ευκολα κι αυτα; ειναι αρνητικο; η επειδη ειναι ιταλικα ειναι ανωτερα κι εχουν το κατι παραπανω; (κληρονομια, καρδια, ψυχη η οτι αλλο).
εκτος απο το συγκριτικο brera-tt-rx-8, θυμηθηκα και τον mae-gay να βαζει λιρονια καθε φορα που ελεγε heart & soul για την 159. αν παει εκει η συζητηση...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Επίσης αυτό που δε λέει ειναι οτι στη μια περίπτωση έκατσε σε δέρμα αρίστης ποιότης σε σχέση με υφασμάτινο ή στην καλύτερη δερματινα με υφή δρρματίνης. κλπ κλπ κλπ για να μην μιλήσω για στυλ και χάσουμε το μπούσουλα....μηπως ειναι κι απο δερμα πεους φαλαινας που λεγε κι ο Ωνασης;
-
δυσκολο συγκριτικο παντως , κ τα 2 ειναι πολυ ομορφα . Το ΤΤ ειναι πολυ μυωδες η brera πιο αριστοκρατικη ..
-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
Επίσης αυτό που δε λέει ειναι οτι στη μια περίπτωση έκατσε σε δέρμα αρίστης ποιότης σε σχέση με υφασμάτινο ή στην καλύτερη δερματινα με υφή δρρματίνης. κλπ κλπ κλπ για να μην μιλήσω για στυλ και χάσουμε το μπούσουλα....
μηπως ειναι κι απο δερμα πεους φαλαινας που λεγε κι ο Ωνασης;
Μόνο κατόπιν παραγγελίας....
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
μηπως ειναι κι απο δερμα πεους φαλαινας που λεγε κι ο Ωνασης;
Μόνο κατόπιν παραγγελίας....
Ναι γιατί υπάρχει διαδικασία πρώτα.
Πρέπει καταρχάς να πιάσουν τη φάλαινα, να δούνε πόσο μακρύ είναι κι αν φτάνει να ντύσει το εσωτερικό.
Αν πέσουν σε μικροτσούτσουνη...τότε ξεκινάνε τη διαδικασία από την αρχή.
Οπότε...θα πάρει χρόνο.
Συνήθως τους λένε περίπου 7-8 μήνες.
Βλέπεις υπάρχει κι αναμονή
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Επίσης αυτό που δε λέει ειναι οτι στη μια περίπτωση έκατσε σε δέρμα αρίστης ποιότης σε σχέση με υφασμάτινο ή στην καλύτερη δερματινα με υφή δρρματίνης. κλπ κλπ κλπ για να μην μιλήσω για στυλ και χάσουμε το μπούσουλα....Μπαρδον? Που την ειδες τη δερματινη???
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
μηπως ειναι κι απο δερμα πεους φαλαινας που λεγε κι ο Ωνασης;η αλήθεια πάντως είναι ότι τα δέρματα των alfa (τουλάχιστον σε αυτές που έχω οδηγήσει/συνοδηγήσει, δεν ξέρω αν χρησιμοποιούν παντού τα ίδια) φαίνονται καλύτερης ποιότητας από τα αντίστοιχα γερμανικά ιαπωνικά ktlp
τώρα για τα αυτοκίνητα που κοιτάς, το tt είναι γρήγορο, έχει ΦΟΒΕΡΌ εσωτερικό, σχετικά καλους χώρους, η brera από την άλλη έχει πολύ καλο στήσιμο με το πακέτο ti ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΤΙΜΌΝΙ και εκείνη έχει αρκετά καλους χώρους και είναι φυσικά και πανέμορφη
εμενα μου αρέσουν και τα δυο αυτοκίνητα, οποιο και να πάρεις είναι σίγουρο ότι θα το ευχαριστηθείς
-
Μας εχει φαει η αριθμολαγνια με τα ευκολα αλογα απο τα τουρμπακια,αυτο ειναι το αρνητικο
και τ' αλογα της αλφα που βγαζει πλεον μονο τουρμπο στη giulietta ειναι ευκολα κι αυτα; ειναι αρνητικο; η επειδη ειναι ιταλικα ειναι ανωτερα κι εχουν το κατι παραπανω; (κληρονομια, καρδια, ψυχη η οτι αλλο).
Μα δεν ειπα πως ειναι αρνητικο να βγαζει μια εταιρια αλογα με τουρμπο,ειπα πως ειναι αρνητικο σε οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ δυο αυτοκινητων να μιλαμε μονο με αριθμους (ιπποδυναμεις,ροπες,επιταχυνσεις) λες και παιζουμε υπερατου.Αν ηταν ετσι ολοι θα αγοραζαμε ενα μεταχειρησμενο evo και θα το ''τουμπανιαζαμε''(chic) . Οταν ομως ο ανθρωπος εχει 30000 ευρω για αυτοκινητο μετραει να παρει αυτο που ΤΟΥ αρεσει(εμφανισιακα,οδηγικα,δυναμικα αναλογα τι ζηταει)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επίσης αυτό που δε λέει ειναι οτι στη μια περίπτωση έκατσε σε δέρμα αρίστης ποιότης σε σχέση με υφασμάτινο ή στην καλύτερη δερματινα με υφή δερματίνης. κλπ κλπ κλπ για να μην μιλήσω για στυλ και χάσουμε το μπούσουλα....
Μπαρδον? Που την ειδες τη δερματινη???
Συγχωρεμένος.... Είπα δερμάτινα με υφή δερματίνης.....
-
Μαλλον εχεις θεμα με τις αισθησεις σου , αν και μαλλον καταλαβαινω σε ποια δερματα αναφερεσαι οποτε δε σου ριχνω απολυτο αδικο , αλλα αυτο δεν ειναι ο κανονας για τα δερματα της audi
-
ειχα οδηγησει μια 2,2. περναω καποιο τεστ αλφοσυνης; ταφος ηταν για τα δικα μου δεδομενα (αν εχεις μαθει σε 200+ τουρμπατα τα 185 ατμο σε 1,5 τονο προφανως ειναι ταφος. το ιδιο τα 220 πχ για καποιον που οδηγει 300) βαρια δυσκινητη και κατεβα να σπρωξω.
tbi πρεπει να ψαξεις πολυ να βρεις... οχι μονο να οδηγησεις, αλλα και στο δρομο. πραγματικα ψαχνω να βρω τι κανει το μοτερ, αλλα δεν...
υπαρχει παντα και το top gear (ειμαι σιγουρος πως αν ψαξω θα 'χει μπει καμια 10αρια φορες το τριπλο συγκριτικο brera-tt-rx8)
Βρες μια 159 TBI που είναι το εύκολο και θα καταλάβεις τι κάνει το μοτέρ. Παρόλα αυτά εγώ που δεν είμαι καλομαθημένος, την 2.2 τη βρίσκω μια χαρά, μόνο που είναι λίγο πλαδαρή. Το θέμα, βέβαια, αυτό διορθώθηκε από τα MY2008 και μετά και με τα πακέτα Ti. Όπως και να χει η Brera είναι εξαιρετική στο δρόμο αντίθετα με το τι θέλουν να πιστεύουν οι διάφοροι γνώστες των περιοδικών. Το ΤΤ απ' την άλλη το 200αρι απ' το οποίο έχω εμπειρία, είναι όντως πολύ γρήγορο αλλά δεν...άσε που είναι κλειστοφοβικό μέσα! Χειρότερο και από MX-5 MKII είναι και δεν είμαι και πρώτο μπόι.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
και τ' αλογα της αλφα που βγαζει πλεον μονο τουρμπο στη giulietta ειναι ευκολα κι αυτα; ειναι αρνητικο; η επειδη ειναι ιταλικα ειναι ανωτερα κι εχουν το κατι παραπανω; (κληρονομια, καρδια, ψυχη η οτι αλλο).
Μα δεν ειπα πως ειναι αρνητικο να βγαζει μια εταιρια αλογα με τουρμπο,ειπα πως ειναι αρνητικο σε οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ δυο αυτοκινητων να μιλαμε μονο με αριθμους (ιπποδυναμεις,ροπες,επιταχυνσεις) λες και παιζουμε υπερατου.Αν ηταν ετσι ολοι θα αγοραζαμε ενα μεταχειρησμενο evo και θα το ''τουμπανιαζαμε''(chic) . Οταν ομως ο ανθρωπος εχει 30000 ευρω για αυτοκινητο μετραει να παρει αυτο που ΤΟΥ αρεσει(εμφανισιακα,οδηγικα,δυναμικα αναλογα τι ζηταει)
δηλαδη με 30000 ευρω εσυ θα επαιρνες brera 2,2 ενω μπορεις να παρεις tbi;;;;
για ιδιο αυτοκινητο μιλαμε, ασχετα με το αν υπαρχει ττ η οχι
μεταξυ των brera υπαρχει αριθμολαγνια, συγκριση με αριθμους η οχι;
και μεταξυ των brera λοιπον το χαος ειναι τεραστιο
-
Δεν εκανα συγκριση μεταξυ των δυο μπρερα και βεβαια την tbi θα επαιρνα.Μιλησα γενικα για την αντιμετωπιση των αλογων λες και ολοι οδηγουν με την ταυτοτητα στο στομα.Τελος offtopic απο μενα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Βρες μια 159 TBI που είναι το εύκολο και θα καταλάβεις τι κάνει το μοτέρ. Παρόλα αυτά εγώ που δεν είμαι καλομαθημένος, την 2.2 τη βρίσκω μια χαρά, μόνο που είναι λίγο πλαδαρή. Το θέμα, βέβαια, αυτό διορθώθηκε από τα MY2008 και μετά και με τα πακέτα Ti. Όπως και να χει η Brera είναι εξαιρετική στο δρόμο αντίθετα με το τι θέλουν να πιστεύουν οι διάφοροι γνώστες των περιοδικών. Το ΤΤ απ' την άλλη το 200αρι απ' το οποίο έχω εμπειρία, είναι όντως πολύ γρήγορο αλλά δεν...άσε που είναι κλειστοφοβικό μέσα! Χειρότερο και από MX-5 MKII είναι και δεν είμαι και πρώτο μπόι.γιατι 159 tbi βρισκεις ευκολα;
πριν το 2008 ειχα οδηγησει σιγουρα, οποτε καταλαβαινεις. το θεμα με τις brera αυτο ηταν παντα.. ολα φτιαχνοντουσαν μετα... μετα το πακετο... μετα ο καλος κινητηρας ε μετα πεταξε και το πουλακι
Brera vs TT (πρωην ALFA ROMEO vs. AUDI)