-
Παιδια εχω μια απορια για Αθηνα...Τη δευτερα παω για τη συναυλια των bon jovi.Με το λεωφορειο θα κατεβουμε πατησιων,θελουμε απο κει να παμε χολαργο.Ειναι ευκολο να μου πει καποιος βημα βημα τι μετρο-αστικο-τραμ-οτιδηποτε χρειαζεται να παρουμε?Και επισης γενικα απο χολαργο προς κεντρο τι πορεια να ακολουθουμε.Ευχαριστω γιατι ειμαι ψιλοασχετος απο Αθηνα
-
-
Το youdrive με βοηθησε αρκετα carfanatic.Πολυ μπλεξιμο με περιμενει,σε κινητο ρολαρει κανονικα αυτο το site?το χεις τσεκαρει?
-
Το είχα δοκιμάσει μια φορά όταν κατέβηκα Αθήνα τον Ιούνιο.. Έχει mobile έκδοση ωστόσο σε μένα τουλάχιστον δεν δούλευε..
(έχω android)Δοκίμασε και το http://www.oasa.gr/index.php?id=index
Έχει επιλογή για την βέλτιστη διαδρομή!Ps: Δες τα λεωφορεία,τράμ,ηλεκτρικό που θα σε βολέψουν και μετά ψάξε στο παραπάνω site τα δρομολόγια και τις ώρες και κάνε ένα printscreen και βάλε το jpeg στο κινητό σου! Εγώ έτσι κάνω πάντα και δεν τρέχω για να ρωτάω κτλπ
-
Θα μπω τ απογευμα απο το ipod θα βαλω καθε πιθανη διαδρομη που θα κανω,θα τα τραβηξω σκρινσοτς ολα και θα τα χω ετοιμα...Σωστη ιδεα,ευχαριστω
-
-
Φίλη αναζητά οικονομικό ξενοδοχείο στη Χαλκιδική.
Εχει υπόψη του κανείς κάτι? -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παιδια εχω μια απορια για Αθηνα...Τη δευτερα παω για τη συναυλια των bon jovi.Με το λεωφορειο θα κατεβουμε πατησιων,θελουμε απο κει να παμε χολαργο.Ειναι ευκολο να μου πει καποιος βημα βημα τι μετρο-αστικο-τραμ-οτιδηποτε χρειαζεται να παρουμε?Και επισης γενικα απο χολαργο προς κεντρο τι πορεια να ακολουθουμε.Ευχαριστω γιατι ειμαι ψιλοασχετος απο ΑθηναΛοιπον θα παρεις το Μετρο απο Συνταγμα ή Μοναστηρακι (μπλε γραμμη) και θα κατεβεις στην Εθνικη Αμυνα αν δεν απατωμαι Χολαργος ειναι και σε βγαζει στο Υπ.Υποδομων (Μεταφορων).
-
Thoma telika mia xara,ta vrikame ola.to spiti einai poli konta sto stathmo tou nomismatokopeiou..mono mia erwtisi,tin pempti theloume na pame sta ktel gia na gyrisoume larisa..ti poreia na akolouthisoume apo nomismatokopeio?giati denexw idea pou einai ta ktel..sorry gia ta greeklish alla mpainw ap to windows phone..efxaristw
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Thoma telika mia xara,ta vrikame ola.to spiti einai poli konta sto stathmo tou nomismatokopeiou..mono mia erwtisi,tin pempti theloume na pame sta ktel gia na gyrisoume larisa..ti poreia na akolouthisoume apo nomismatokopeio?giati denexw idea pou einai ta ktel..sorry gia ta greeklish alla mpainw ap to windows phone..efxaristwΑν ειναι να πας στο ΚΤΕΛ Κηφισου πηγαινεις με ηλεκτρικο ή ΜΕΤΡΟ και κατεβαινεις στην Ομονοια και απο εκει πας στην Ακαδημια Πλατωνος και παιρνεις το 051. Εχει πολυ συχνα δρομολογια. Αν ειναι για την Λιοσιων κατεβαινεις παλι με Ηλεκτρικο ΄η Μετρο στην Πλ. Αττικης και απο εκει οποιο λεωφορειο περασει, ειναι και σχετικα κοντα αν δεν απατωμαι. Και παντα με εισιτηριο γιατι εχουν βγει εξω οι ελεγκτες
-
Έχουμε κανά τηλ. για δωμάτιο μύκονο με νορμάλ χρήματα?
-
Έχει κλείσει κανείς μέσω κάποιου γραφείου στο εξωτερικό, πακέτο διακοπών για Ελλάδα; Είναι όντως φτηνά;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχουμε κανά τηλ. για δωμάτιο μύκονο με νορμάλ χρήματα?Για πάρε εδώ..FLASKOS.
Studios & Rooms
2890 23027. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εχει υπόψη του κανείς κάτι?Καλά, η φίλη σου με κανένα εξωχικό δε βολεύεται?
Τόσοι εδώ μέσα θα φιλοτιμηθούν να την εξυπηρετήσουν, ειδικά στη Χανιώτη -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τόσοι εδώ μέσα θα φιλοτιμηθούν να την εξυπηρετήσουν, ειδικά στη ΧανιώτηΛες?
Θα της το προτείνω
(θα έχει και μια φίλη της μαζί ) -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τόσοι εδώ μέσα θα φιλοτιμηθούν να την εξυπηρετήσουν, ειδικά στη ΧανιώτηΛες?
Θα της το προτείνω
(θα έχει και μια φίλη της μαζί )Πάντως αν δε βρει η κοπέλα, υπάρχουν πολλές ομορφιές και στην Κορινθία...
-
Διαθέτω σπίτι σε νησί και popol@ro
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διαθέτω σπίτι σε νησί και popol@roΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙ.....
-
Κοπιάστε
-
Έκλεισε το καρέ
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)