-
Ναι ρε, ΑΡΚΕΙ να είναι ίδια κατηγορία ναύλου τα οχήματα (δηλαδή στα ίδια μέτρα).
Τους λές ότι ο υπάλληλος έγραψε λάθος την πινακίδα κλπ
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ναι ρε, ΑΡΚΕΙ να είναι ίδια κατηγορία ναύλου τα οχήματα (δηλαδή στα ίδια μέτρα).Τους λές ότι ο υπάλληλος έγραψε λάθος την πινακίδα κλπ
Ε αντι για Fiesta, θα εχουμε Starlet.. Στην ιδια κατηγορια δεν υπαγονται?
-
-
Ο κύβος ερρίφθη για Πήλιο.
Τελευταία απορία: πότε έχει λιγότερη κίνηση - Πρωί προς μεσημέρι ή απόγευμα αργά; Καθημερινή πάντα.Μανόσκυ κάτι μου πανε ότι πρέπει να περάσω από την πίστα του χιονοδρομικού για πιο γρήγορα... wtf...
-
Όποτε και να πας, δε θα βρεις κίνηση αν είναι για καθημερινή.
-
+1 για την κινηση
Που θες να πας ακριβώς?
Γιατί όντως η πίστα λειτουργεί και σαν δρόμος -
Αη Γιάννη.
Στο χάρτη που το είδα μια διαδρομή έχει μονοκούκι από Βόλο.
Πού ακριβώς είναι το χιονοδρομικό να ξέρω να πατήσω το κουμπί να βγουν τα pirelli και να γίνουν χιονοπέδιλα; -
39.392038,23.075532
Στο google maps να δεις τον δρομο. Είναι πιο γρήγορα και πιο άνετα !!!
Η προηγουμενη διασταυρωση είναι για Ζαγορά. Και από κει πας αλλά... -
https://maps.google.com/maps?saddr=Zago ... ra=ls&z=15
Εδώ είναι η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις. Στο maps δε φαίνεται ότι ο δρόμος συνεχίζει.
-
Δηλαδή θα συνεχίσω ως το σημείο Β; Και μετά για Κισσό;
Πολύ πρασινάδα βλέπω προς τα κει και καθόλου δρόμο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δηλαδή θα συνεχίσω ως το σημείο Β; Και μετά για Κισσό;
Πολύ πρασινάδα βλέπω προς τα κει και καθόλου δρόμο.Ναι, αν κάνεις zoom θα δεις ότι έχει δρόμο και μάλιστα καινούριο.
-
Οπότε χοντρικά από Βόλο πόσο βγαίνει για Αη Γιάννη;
-
Σύμφωνα με το google maps, που έχει παλιούς χάρτες (απαράδεκτο για τόσα λεφτά που παίρνουν από τις διαφημίσεις που βλέπω ), η απόσταση είναι 57,4 χλμ από την τάδε διασταύρωση (δες link), ερχόμενοι από Λαμία. Υπολογίζω από εκεί, γιατί μέσα στο Βόλο καταρχήν δεν χρειάζεται να μπεις, τον παρακάμπτεις πριν ανέβεις Πήλιο.
Με τον ενημερωμένο χάρτη του GPS, που περιλαμβάνει προφανώς το νεότερο δρόμο, η διαδρομή είναι ~10 χλμ μικρότερη και με λιγότερες στροφές, ειδικά μετά τα Χάνια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η σωστή διαδρομή είναι αυτή: https://maps.google.com/maps?saddr=Peri ... via=1&z=13
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η σωστή διαδρομή είναι αυτή: https://maps.google.com/maps?saddr=Peri ... via=1&z=13
-
Δίκιο έχει.
Αλλά, για να τον τιμωρήσω, θέλω να ποστάρει link με ολόκληρη τη σωστή διαδρομή, ως τον Άγιο Ιωάννη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δίκιο έχει.και από πότε αυτό είναι πρόβλημα για 'σένα;
Διακρίνω καλοκαιρινό ιλαρό πνεύμα -
Το σωστό, σωστό.
Να τα λέμε αυτά.
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα.
Λα βίτα ε μπέλα. -
Το πως θα πας ειναι λεπτομέρεια, το πολύ να κάνεις και 10 λεπτά παραπάνω. Το που θα πας αφού φτάσεις είναι το σημαντικό. Η μεριά του αιγαίου έχει σούπερ παραλίες - το κακό είναι ότι κάποιες είναι σχετικά μακριά από τον Αη Γιάννη. Οπωσδήποτε να πας΄Άγιους 40 που είναι και κοντά, αν και το mamba (top beach bar) πέρσι ήταν κλειστό - για φέτος δεν ξέρω.
-
challenge accepted
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)