-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν λέω.Είμαι σίγουρος.Αυτοί δεν έτρωγαν.Σκούπιζαν οι άτιμοιΚαλα ο Διονυσης φαινοταν απο την πιατελα με τα απομειναρια μπροστα του, αλλα ο Angel μου το επαιζε και θυμα!! Τελικα μας ειχαν βαλει στη μεση οι δυο κλικες εμενα και τον Vas και φυγαμε νηστικοι
-
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζω
Κοιτα να 'χει και βολτα κυριος...
Θα έχει αυτή τη φορά.
Βεβαια θα το κάνω κλίπερ το δικό μου με τόσα πανιά που θα του βάλω για να σας προλαβαίνω αλλά νταξ δεν βαριέσεΣκεψου και τη λυση της συνοδηγησης....
-
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζω
Κοιτα να 'χει και βολτα κυριος...
Θα έχει αυτή τη φορά.
Βεβαια θα το κάνω κλίπερ το δικό μου με τόσα πανιά που θα του βάλω για να σας προλαβαίνω αλλά νταξ δεν βαριέσεΕλπίζω να μην είμαι . Θα τολμήσω να προτείνω η επόμενη συνάντηση να γίνει στην Πελοπόννησο.
-
ναιιιιιιιιιι
ετσι να γινει και μια συναντηση κατω απ τ αυλακι
-
Και να χει θεα στη θαλασσα!
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δεν λέω.Είμαι σίγουρος.Αυτοί δεν έτρωγαν.Σκούπιζαν οι άτιμοι
Καλα ο Διονυσης φαινοταν απο την πιατελα με τα απομειναρια μπροστα του, αλλα ο Angel μου το επαιζε και θυμα!! Τελικα μας ειχαν βαλει στη μεση οι δυο κλικες εμενα και τον Vas και φυγαμε νηστικοι
Είχαν συνεννοηθεί kotetsi και Angel. Όποτε ερχόταν πιατέλα, την έπαιρνε ο κοτέτσι που ήταν αριστερά, και σου έπιανε κουβέντα ο Angel που ήταν δεξιά και ούτε που το παρατηρούσες το πιάτο με αποτέλεσμα στο τέλος να τα βλέπεις άδεια όλα.
Μπράβο Ορέστη. Μια χαρά τα οργάνωσες (αν και δεν χρειάζεται να έχεις τόσο άγχος ).
Ωραία ήταν και χάρηκα που είδα γνώριμα και νέα πρόσωπα αν και δεν καταφέραμε να μιλήσουμε όλοι με όλους έτσι μακρυνάρι που καθόμασταν. Στο επόμενο πλέον!
Ο κύριος ο ψηλός που καθόταν δίπλα από τον Κοτέτσι όμως δεν έχει γράψει ακόμα
-
Ορεστη ηθελε ο VolvoZeus να μου την φερει λεγοντας μαζι με τον Angel οτι το Volvo ειναι 1,6
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ορεστη ηθελε ο VolvoZeus να μου την φερει λεγοντας μαζι με τον Angel οτι το Volvo ειναι 1,6Τουλαχιστον με εμενα θα εχανες μονο 50 ευρω.....αν δοκιμαζες αυτο που σου ελεγε ο ταυρος θα εχανες πολλα παραπανω με την ελπιδα να κερδισεις 50 ευρω
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εχω κανα 10λεπτο που επεστρεψα και γω... (Οταν εφευγα ειχαν μεινει Thaliarque, Efthymis, Orestisren, μελος εκπληξη και Angel)Παραλειπόμενα θέλουμε , οχι ανακοινώσεις επιστροφής!
Καταρχας να πω στους 2 καπετανιους την επομενη φορα να πηγαινουν πιο αργα με το κομβοι γιατι τελικ μπορει το κανό μου και τους φτανει
Τωρα αν πατουσε λιγο παραπανω ο Θωμας...Όχι και κανό 125 άλογα αυτοκίνητο
Τι να κάνω δεν φταίω εγώ που ενώ επιταχύνω και φτάνω στα 130 και αρχίζω να κόβω με σκοπό να διατηρήσω την ταχύτητα σε βλέπω να με περνάς με 160-170 με το κανό ακολουθεί κι ο Θωμάς με το καταδρομικό ε τι να κάνω κι εγώ βουτάω στην αριστερή με το underpower θωρηκτό μου και τσίμπησα τα 180 .Πάντως είχε πολύ φάση η όλη κατάσταση αρκεί να μην πληρώνουμε τίποτα κλήσεις γιατί ήταν μεγάλη η υπέρβαση από το όριο -
Τώρα βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη για να μην χάσουμε ρυθμό νομίζωΚάτσε να χάσουμε κάνα κιλό πρώτα
-
Ορεστη ηθελε ο VolvoZeus να μου την φερει λεγοντας μαζι με τον Angel οτι το Volvo ειναι 1,6
Τουλαχιστον με εμενα θα εχανες μονο 50 ευρω.....αν δοκιμαζες αυτο που σου ελεγε ο ταυρος θα εχανες πολλα παραπανω με την ελπιδα να κερδισεις 50 ευρω
-
Τουλαχιστον με εμενα θα εχανες μονο 50 ευρω.....αν δοκιμαζες αυτο που σου ελεγε ο ταυρος θα εχανες πολλα παραπανω με την ελπιδα να κερδισεις 50 ευρω
1.6 ειναι το δικο μου, θες να κερδισεις 50€;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Έχει φυσική ανάσα ή είναι απ' τα άλλα όμως
-
Με κυβικα δεν παιζατε χθες;
Ειναι και γαλλικο, δεν ειναι καλο...
-
Με κυβικα δεν παιζατε χθες;Ειναι και γαλλικο, δεν ειναι καλο...
Άστα κατάρα είναι αυτά τα αυτοκίνητα
-
Με πιο απ' ολα?
-
Εσυ σταματα, δεν θα βγαλεις ουτε απο τον Θωμα ουτε απο εμενα.
-
Μπητε στο Γερμανικο λομπυ και αφηστε το Γαλλικο
-
Εσυ σταματα, δεν θα βγαλεις ουτε απο τον Θωμα ουτε απο εμενα.@Θωμά πως τις είδες τις αναλογίες χθες?
Μήπως να σου θυμίσω ότι θα έχει αυτοκίνητα η Merc powered by Renault οσονούπω -
Τα Α κ' Β δεν ειναι γνησια Μερκ
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις