-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
@Moderators: Επειδή δημιουργήσατε δεδικασμένο με τα banια για τη μη κατανάλωση κρεμυδιού στο Πήλιο θα ανέβει λίστα μετά τη συνάντηση με όσους δεν έφαγαν κρεμύδι.
Γι αυτό να έχετε έτοιμες τις ντουζιέρες για τα λουσίματαΔιαταγες δεν δεχομεθα
Sent from my MB525 using a dutch cow
-
Δεν σας διέταξε κανείς
edit απλά τονίζεται η τήρηση του δεδικασμένου -
Εεεεεε δεν θα μου παρετε την δουλεια! Εγω φοραω την κουκουλα
-
-
@Moderators: Επειδή δημιουργήσατε δεδικασμένο με τα banια για τη μη κατανάλωση κρεμυδιού στο Πήλιο θα ανέβει λίστα μετά τη συνάντηση με όσους δεν έφαγαν κρεμύδι.Αρα τωρα αποφασιζουμε αναμεσα σε ban και κρεβατομουρμουρα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
@Moderators: Επειδή δημιουργήσατε δεδικασμένο με τα banια για τη μη κατανάλωση κρεμυδιού στο Πήλιο θα ανέβει λίστα μετά τη συνάντηση με όσους δεν έφαγαν κρεμύδι.
Αρα τωρα αποφασιζουμε αναμεσα σε ban και κρεβατομουρμουρα;
Ότι κι αν γίνεται το δίλημμα είναι σαφές
Η τελική απόφαση είναι δική σας -
Πάντως δεχόμαστε ακόμα κόσμο.Επειδή έκλεισα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανεβάσω τον αριθμό της κράτησης
Ελπίζω πάντως να έχουμε τουλάχιστον την προσέλευση που είχαμε στις 5 Γενάρη στην Καλυψώ -
Πάντως δεχόμαστε ακόμα κόσμο.Επειδή έκλεισα δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ανεβάσω τον αριθμό της κράτησης
Ελπίζω πάντως να έχουμε τουλάχιστον την προσέλευση που είχαμε στις 5 Γενάρη στην Καλυψώ -
Count me in!
-
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus +
10)Ταυρίνα (μετά του premium )
11) Nikos!
12)kotetsi
13)onyx (μας παρακολουθεί )
14)ddl449
15) Thάnos (?)
16)Wagner669
17)Govus
18)Volvozeus
19)lokatzis(?)
20)Angel(?)
21)Dodger(?)
22)μέλος έκπληξη
23)Billopoulos +
24)γυναιξί (τα τέκνα τα περιμένουμε εν καιρώ )
25)Orestis.D
26)Vasgti (?) +
27)γυναιξί (?)
28)Drdinos(για να αποθανατίσει την στιγμή που ο Ταύρος θα βγαίνει από το premium )
29)Κίκιζας Γρηγόρης
30)n-olympios
31)christos.dimouΘέλουμε να μοιραστεί και κειμενάκι με τις πωλήσεις του 1ου 15νθημέρου του Απριλίου του 2011
-
Ελπίζω πάντως να έχουμε τουλάχιστον την προσέλευση που είχαμε στις 5 Γενάρη στην ΚαλυψώΜας εχουν συνηθησει εκει και μας βαζουν σε ξεχωριστο τμημα του μαγαζιου, οποτε μια χαρα θα μαστε
-
Επιβεβαιώνω ότι η παρακολούθησή μου δεν θα είναι εκ του μακρόθεν... θα σας έχω από κοντά! Επίσης ευχαρίστως φορτώνομαι σε κάποιον άλλον με ή χωρίς premium όχημα μια και θα ήθελα να πιω και 2 ποτηράκια (έχω πολύ καιρό να μην είμαι ο οδηγός που δεν πίνει). >Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν σας διέταξε κανείς
edit απλά τονίζεται η τήρηση του δεδικασμένουΤο δεδικασμένο μπορεί να ισχύει σε επίσημες μορφές απόδοσης δικαιοσύνης. Στην περίπτωσή μας -και σας- όμως ισχύουν άλλες αρχές!!
Και το στοιχείο της έκπληξης είναι βασικό.... κάθε φορά νέοι μη προβλέψιμοι κανόνες και παραδειγματικές ποινές.... άκου δεδικασμένο.... Προσωπικά θα είμαι απόλυτα επιεικής στο θέμα του με ή χωρίς κρεμμυδιού!.... αλλά για κάποια άλλα πράματα ..... θα δούμεΔεν έχουμε κακό σκοπό, απλά προσπαθούμε να σας εξοικειώνουμε με την τακτική όλων των κυβερνήσεων σε ότι αφορά στην φορολόγηση κάθε είδους συμπεριλαμβανομένων και των ετησίων τελών αυτοκινήτων!
-
Νταξ οκ κατάλαβα
Με βλέπω σε καμία παραλία την Πέμπτη το πρωί για μπανάκι -
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus +
10)Ταυρίνα
11) Nikos!
12)kotetsi
13)onyx (μας παρακολουθεί )
14)ddl449
15) Thάnos (?)
16)Wagner669
17)Govus
18)Volvozeus
19)lokatzis(?)
20)Angel(?)
21)μέλος έκπληξη
22)Billopoulos +
23)γυναιξί (τα τέκνα τα περιμένουμε εν καιρώ )
24)Orestis.D
25)Vasgti (?) +
26)γυναιξί (?)
27)Drdinos
28)Κίκιζας Γρηγόρης
29)n-olympios
30)christos.dimouΔεν θα έρθει ο φίλος Dodger τελικά
Επίσης ο δόκτωρας Ντίνος δεν θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφίσει τον Ταύρο αφού δεν θα έρθει με το premium τελικά αλλά μένει στη λίστα τιμής ένεκεν (λόγω Tiida ) -
Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους!
Για βολτα προς Σουνιο, λιγο νωριτερα, ποσοι ενδιαφερονται?
Εκτος απο εμενα, τον dmitspan και τον Focusman, δεν θελει κανενας αλλος? -
Δε βάζετε στο τίτλο την ημερομηνία μη το ξεχάσουμε?
-
O signore dbekos δε θα παραστεί;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
O signore dbekos δε θα παραστεί;Δυστυχώς όχι, αν και παρακολουθώ το τοπικό. Λόγοι μή συμμετοχής:
1/ Είναι μεν 'a la moda', αλλά αν και βελούδινες πέφτει ...
2/ Mαζεύω χρήματα για μελλοντικές υποχρεώσεις
.
.
.
.
Για το 2/ ===> αστειεύομαι!
Για το 1/ ===>Kαλά να περάσετε !!!
-
Λοιπόν μεθαύριο 27-4-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 μμ σας περιμένουμε στο τρίγωνο στα Καλύβια οι οδηγίες για το πως θα έρθετε υπάρχουν και πιο πίσω
-
...σκετο 'βλαχομπουκωμα' χωρις καμμια βολτα με τα αυτοκινητα μας?
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις