-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στρίβει καλά όμως κύριος
Επειδή το σκάφος που δείχνει η φωτογραφία φέρει περίεργο πανί/αεροτομή; στην πλώρη που δεν έχω ξαναδεί και βρίσκω ενδιαφέρον μήπως έχεις περισσότερα στοιχεία;
-
Ψιτ, φίλος, πάλι με ξεχάσατε !!
(και να πω ότι τρώω τόσο πολύ πια ...)
-
Όλο μακριά κανονιζετε.
Θα απαντήσω 2 μέρες πριν για να μη έχουμε εκπλήξεις.
-
Χμμμ Ακούγεται ενδιαφέρουσα η ιδέα της μάσας. Πιθανότατα θα εμφανιστώ κι εγώ (αρκεί να μην έχω φύγει για 2/3ήμερο μιας και θα έχω άδεια)
-
1 ) Orestisren
2 ) Thomas_C200K
3 ) Efthymis
4 ) Ernani
5 ) dmitspan
6 ) spiros
7 ) rafi
8 ) Μαρτης (Focusman91)
9 ) Taurus
10) Nikos!
11)kotetsi
12)Nikos Pappas
13)onyx (μας παρακολουθεί )
15)ddl449
16) Thάnos (?)
17)Wagner669
18)Govus
19)Volvozeus
20)lokatzis(?)
21)Angel(?)
22)Dodger(?)Edit
Ζητώ συγνώμη κι απο σένα Govus
-
Επειδή θα είμαστε λαός...μήπως να τους παίρναμε κανένα τηλ να μας κρατούσαν καμιά 20αριά κιλά παϊδάκια?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Επειδή θα είμαστε λαός...μήπως να τους παίρναμε κανένα τηλ να μας κρατούσαν καμιά 20αριά κιλά παϊδάκια?Όλα θα γίνουν μην τρελένεστε
Την Παρασκευή θα γίνει το τηλεφώνημα -
Παλι δεν θα μεινει ζωντανο για ζωντανο . Ηδη βλεπω να ερχονται νταλικες φορτωμενες κρεας
-
Επειδή θα είμαστε λαός...μήπως να τους παίρναμε κανένα τηλ να μας κρατούσαν καμιά 20αριά κιλά παϊδάκια?
Όλα θα γίνουν μην τρελένεστε
Την Παρασκευή θα γίνει το τηλεφώνημαΤην προηγούμενη φορά που πήραμε τηλέφωνο ήρθαν τα 2/3 πάντως
-
Όχι τόσο πολλοί.Είχαμε κάποιες απώλειες αλλά όλα στο πρόγραμμα είναι
Έχουμε χάσει τον Beams πάντως.Λέτε να μας αιφνιδιάσει πάλι -
Ορέστη με σκότωσες στη λίστα
Χριστόφορο θα πάμε;μια αντιπρόταση, αλλά όχι σίγουρη ακόμα γιατί δε ξέρω αν θα δουλεύω ή αν θα μαι δω, αλλά να γινόταν μεσημεράκι ώστε να συνδυαζόταν και με καφεδάκι μετά Σούνιο/Λαύριο, φωτογράφηση στον ναό κλπ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ορέστη με σκότωσες στη λίσταΩχ μωρέ πως κάνεις έτσι για ένα i
ΔιορθώθηκεΒασικά είναι καθημερινή και θα δουλέυουν εκείνη την ώρα
-
Ε, όχι και μεσημέρι. Έλεος, δουλεύουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ε, όχι και μεσημέρι. Έλεος, δουλεύουμε.Πες τα! Εγω θα ξεκουραζομαι , ασε που ειναι κα βενζινη αυτη η διαδρομη. Δεν βγαινω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ε, όχι και μεσημέρι. Έλεος, δουλεύουμε.
Πες τα! Εγω θα ξεκουραζομαι , ασε που ειναι κα βενζινη αυτη η διαδρομη. Δεν βγαινω
Και θα ξενερώσουμε εντελώς το μεσημέρι. Βραδάκι μια χαρά είναι.
-
Τώρα που το βλέπω πάντως μας λείπει ο y.v.
-
καντε και καμια συναντηση κατω απ τ αυλακι ρε παιδια να ερθουμε κι εμεις
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καντε και καμια συναντηση κατω απ τ αυλακι ρε παιδια να ερθουμε κι εμειςΠατριώτη όλα θα τα κανονίσουμε
Εγώ έχω υποσχεθεί μια συνάντηση στο Λεβίδι για γουρνοπούλα και θα γίνει όπως και να έχει
Κάτσε να καλοκαιριάσει λίγο να έχουμε χρόνο και να χαλαρώσουμε λίγο με τις υποχρεώσεις γιατί μέχρι τα μέσα Ιουνίου δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα
Στο κάτω κάτω εγώ την τιμώ την καταγωγή μου -
καντε και καμια συναντηση κατω απ τ αυλακι ρε παιδια να ερθουμε κι εμεις
Πατριώτη όλα θα τα κανονίσουμε
Εγώ έχω υποσχεθεί μια συνάντηση στο Λεβίδι για γουρνοπούλα και θα γίνει όπως και να έχει
Κάτσε να καλοκαιριάσει λίγο να έχουμε χρόνο και να χαλαρώσουμε λίγο με τις υποχρεώσεις γιατί μέχρι τα μέσα Ιουνίου δεν θα μπορούμε να πάρουμε ανάσα
Στο κάτω κάτω εγώ την τιμώ την καταγωγή μουΠου να τρεχουμε εκει περα ρε φιλε;!!!
-
...γουρνοπούλα...
Κοψιδοσυνάντηση XXXII εν Αθήναις