-
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
O Κυριακος ειναι...Να μας τρελάνουν θέλουν... viewtopic.php?f=11&t=27041&start=6015
Με ρεγουλα τις μπυρες Αλεξ!!
Όχι μπύρα, ούτε νερό δεν ήπια Μπίλλη...
-
-
-
ναι ρε xenos!!!!!!!!!!!!!
-
Αλήθεια από χρώμα ποιο νομίζετε ότι της πάει περισσότερο; Νομίζω τα πιο συνηθισμένα ήταν κυπαρισσί, μεταλλικό θαλασσί, κόκκινο και κίτρινο.
Εμένα με ενθουσίαζε το κίτρινο της Lotus και αντιπαθούσα το θαλασσί...
Και είναι μεγάλη ατυχία να βρεις το περιποιημένο όχημα, όπως το θέλεις και να έχει λάθος χρώμα...Εγώ είχα παλιό ανοιχτό, ιταλικό μάλιστα και ουδέποτε έβαλε νερά η οροφή από βροχή.... και ουδεμία συντήρηση στα λάστιχα του έκανα ποτέ....(άρχισε να βάζει ότι ανοίξαν τρύπες από τη φθορά από τα πολλά άνοιξε κλείσε...)
-
onyx κοκκινο δαγκωτο.δε νομιζω πως αλλο χρωμα στο ελαν.τουλαχιστον τωρα.ετσι κ αλλιως αυτο το αμαξι θελει χρωμα.τα εχω δει ολα γκρι ασπρο μπλε κοκκινο κιτρινο μαυρο κ ασημι..μονο το κοκκινο το δειχνει ωραια πλεον.τα αλλα χρωματα του μαρτυρανε πολυ την ηλικια του.και το μαυρο ειναι ωραιο το ειδα απο κοντα.το μλε ειναι απαισιο αν κ ενα που ειδα σε αγγελια αο ιδιωτη ειναι πανεμορφο ωστοσο το κοκκινο παραμενει υπερ-εντυπωσιακο.το κιτρινο ωραιο αλλα οχι για αυτη τη γενια.στη νεα ελαν ομως...ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ!!!
-
ΈΤΣΙ!!!
-
tip
elan 20ετιας αγοραζεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΧΡΩΜΑγιατι οταν αποφασισεις να το πεταξεις στη θαλασσα σε καποια στροφη στο σουνιο απεγνωσμενος απο τα λεφτα που εχεις δωσει σε συντηρηση απλα και μονο για να παιρνει μπρος και να σε αφηνει 2 μερες μετα θα πρεπει να ειναι ενα σκουρο χρωμα για να μη φαινεται απο το δρομο αν δε παει πολυ βαθια...οποτε να εχεις την ελπιδα να παρεις κατι απο οσα εδωσες πισω απο την ασφαλιστικη....
-
pskarm χαχαχα θεος!!!γτ ρε συ τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα?ειχες?
-
Μόνο πορτοκαλοκόκκινο μην το πάρεις...
-
αμαξαραααααααααα
-
και με καλοσυντηρημενο χρωμα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ψάχνω και εγώ να δώσω το δικό μου για ένα λότους ελάν!Δώστο το καρούλι, για να πάρεις ένα πραγματικό αυτοκίνητο
-
μπραβο ζητηση τα elan και δεν τους το χα
-
που αλλοθ θα βρεις 1600 κυβικα με 165 αλογα 0-100 σε 6.5 cabrio 2θεσιο και πανεμορφο κλασσικο αμαξι?απαντηση:πουθενα..
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
που αλλοθ θα βρεις 1600 κυβικα με 165 αλογα 0-100 σε 6.5 cabrio 2θεσιο και πανεμορφο κλασσικο αμαξι?απαντηση:πουθενα..Ειδικά για αυτό να είσαι σίγουρος!
-
Δεν ανέφερε μονάδα μέτρησης
-
γτ realzeus?
-
Έλα ντε, γιατί άραγε;;;
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?