-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
αμαξαρα αυτο που βρηκες...απιστευτο!!!αλλα πολυ ακριβο γμτ..
ρε παιδια εχω μια απορια...πως γινεται και ολοι παιρνετε αυροκινητα χωρις δοσεις?ποσο ματσο ειστε?η πως κρατατε 17 και 20 χιλιαδες στην ακρη?μου φαινεται αδιανοητο!τελος παντων γενικα οτι παρω στη ζωη μου απο αμαξι δυστυχως θα ειναι με δοσεις απο οτι φαινεται.
δλδ το αμαξι που λεω τοσο χαλια ειναι που θα θελει τοσα λεφτα πανω του συνεχεια?καμμια αξιοπιστια δλδ?Πρέπει να βρείς κάτι που είναι σε καλή κατάσταση για να μην μπείς μετά σε έξοδα , δόσεις και αυτοκίνητο μεγάλη ιστορία , για εμένα δεν αξίζει να πληρώσεις με προσαύξηση ( τόκοι) κάτι που απαξιώνεται .
-
ισχυει αλλα και τι να κανεις?εσυ εχεις audi?
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
ισχυει αλλα και τι να κανεις?εσυ εχεις audi?Είχα είχαμε μάλλον σαν οικογένια εγώ ένα fabia κυκλοφορώ και έχω και γω αδυναμία στα παλιά όπλα αλλά όπως πάνε σήμερα τα πράγματα ..... αλλά δεν πτοούμεθα κάποια μέρα θα χτυπήσω καμιά 944 ή s2 ή κανά impreza gt που ζαχάρωνα μικρός .
-
impreza βρηκα τα απιστευτα τα τουμπανα με 10-12 χιλιαρικα..παιρνεται δλδ καπως..και boxster με 15 του 2002 παρακαλω και με 90.000χλμ.. αλλα νταξει καινε τα κερατα τους ειναι 2.5 και 2.7 θες δικο σου πρατηριο μετα..τουλαχιστον το ελαν ειναι 1600 και καει λιγο λιγοτερο απο βολβο απο τις συγκρισεις που εχω κανει..αν το παρω δλδ!
-
viewtopic.php?f=15&t=31644&start=3330
Δες και τις εντυπόσεις μου από το αμάξι . -
εχεις κολλησει με το ελαν to mx5 παντως κ πιο φτηνο ειναι κ πολυ πιο συνχρονο. κ αν αν κοιταξεις γυρω στο 2004 βρισκεις φτηνα κ καλα αυτοκινητα http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1380400/
-
ειναι κολλημα το ελαν πιστευω παιδια...
-
Αν ήταν κόλλημα δε θα κοιτούσες τίποτα άλλο. Όχι να έχεις φαντασίωση με το RCZ και το 308
Δηλαδή τι το ενδιαφέρον οδηγικά έχουν αυτά σαν καινούρια σε σχέση με τα αντίστοιχης τιμής ανταγωνηστικά;;;Το συμπέρασαμα απο αυτά που γράφεις, είναι ότι θες κάτι όμορφο και εντυπωσιακό σε εμφάνιση. Και να ξεχωρίζει, ενώ κάνεις υποχώρηση στην οδηγική συμπεριφορά. Κάνεις παραχώρηση στην παλαιότητα επίσης.
Αν αυτό δεν λέγεται:'θέλω να πουλήσω μούρη', δεν ξέρω... -
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
ρε παιδια εχω μια απορια...πως γινεται και ολοι παιρνετε αυροκινητα χωρις δοσεις?ποσο ματσο ειστε?η πως κρατατε 17 και 20 χιλιαδες στην ακρη?μου φαινεται αδιανοητο!τελος παντων γενικα οτι παρω στη ζωη μου απο αμαξι δυστυχως θα ειναι με δοσεις απο οτι φαινεται.
δλδ το αμαξι που λεω τοσο χαλια ειναι που θα θελει τοσα λεφτα πανω του συνεχεια?καμμια αξιοπιστια δλδ?Σε βεβαιώνω ότι πολλοί κάνανε χρόνια οικονομίας για να πάρουν αυτοκίνητο. Βοηθάει σε αυτό το να έχεις ήδη αυτοκίνητο. Εγώ πάντα λόγω οικογένειας είχα διαθέσιμο αυτοκίνητο οπότε δε χρειάστηκε να βιαστώ και απλά έβαζα στην άκρη μέχρι να μπορέσω να πάρω κάτι που να μου κάνει. Αλλά και πάλι δεν χρειάζεσαι να είσαι ματσό αρκεί να αγοράζεις αυτοκίνητο ανάλογο των δυνατοτήτων σου. Αν έχεις 10.000 στην άκρη αγοράζεις αυτοκίνητο των 10.000 ενώ αν έχεις 5000 των 5000 και αν απλά θέλεις ρόδες και δεν έχεις μία πας στο χρέπι κι όσο αντέξει. Αν όμως ενώ έχεις 5000 θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο των 10-15000 τότε αρχίζουν τα ρίσκα και τα άγχη και είναι λάθος.
Εννοείται ότι πάντα ονειρεύεσαι κάτι άλλο από αυτό που έχεις αλλά καλό είναι να μην προβείς σε δανεισμό αν δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να το ξεχρεώσεις και μάλιστα με αρκετό περιθώριο για τυχόν αλλαγή συνθηκών όπως αύξηση ασφάλισης, τελών, βενζίνης (για δες αυτά ακριβώς έχουν γίνει πρόσφατα.... τυχαίο...;;), ζημιάς ή ασθένεια, γάμος κλπ. Άρα είτε έχεις τη σίγουρη και εντελώς μόνιμη δουλειά αλλά και περίσσευμα κάθε μήνα (που βάζεις στην άκρη) είτε έχεις ήδη τα λεφτά αλλά προτιμάς να τα κρατάς για καμιά στραβή.
Δεν ξέρω τι κάλυψη μπορεί να έχεις από την οικογένειά σου ή τυχόν άλλα εισοδήματα (πχ τόκοι, ενοίκια, μερίσματα) αλλά έτσι όπως τα λες ούτε σταθερή δουλειά έχεις ούτε φτάνεις μέχρι εκεί που μπορείς. Και δεν μιλάμε ότι δεν έχεις ρόδες κι έχεις ανάγκες μετακίνησης.... -
Ο γύφτος ο ίδιος!
Πάνω απο το ταμπελάκι που γράφει το μοτέρ Isuzu, έχει κολλήσει άλλο με τα ¨άλογα¨!
Βαμμένα μπουλόνια και κάτι αυτοκόλλητα γράμματα πάνω στην δαγκανα, αλλά έλα που είναι τόσο μικρή που δεν τα χωράει!
-
kyr80 ναι θελω ενα ομορφο ξεχωριστο αυτοκινητο.δεν νομιζω πως ειναι κακο και γι αυτο ολοι ψαχνουμε και την πιο ωραια γκομενα που μπορουμε να εχουμε,την πιο ωραια τηλεοραση τον πιο καλο υπολογιστη και παει λεγοντας.δε νομιζω να θελει καποιος να εχει οτιδηποτε με το ζορι η να μην του αρεσει.
το RCZ που αναφερω στην ουσια 308 ειναι.απλα το αμαξι αυτοσαν καινουριο δεν εχει ακομα αρκετες δοκιμες πανω του και review.ειναι ομως φοβερο απο οτι εχω δει σε παρουσιασεις προσωρινα review και παει λεγοντας αλλα και τα 30χιλιαρικα που εχει παλι πολλα ειναι.ειναι ομως ενα αμαξι που θα το επαιρνα ξεχωριζει και μου αρεσει.
οσο για την παλαιοτητα ναι δε με απασχολει..πες με ρομαντικο πες με λαμακα..δε μπορω να πω πως τρελαινομαι με ολα τα αυγοειδες αυτοκινητα που εχουν τωρα στην αγορα χωρις τις γωνιες και τα κοψιματα του παρελθοντος.
μακαρι να ζουσα αμερικη να ειχα μια (ford) shelby mustung gt του 69-70..(οσοι δεν ξερουν να το googlαρουν υπαρχει και σε ταινια με nicolas cage ''done in 60 seconds'')
τετοιος τυπος ειμαι.και το καινουριο το μαστανγκ μου αρεσει βεβαια..γι αυτο μου αρεσει το ελαν..εχει εννοειται σπορ χαρακτηρα ειναι και καμπριο και εχει και επιδοσεις.θα μου πεις τα γουστα κοστιζουν..και γω αυτο λεω δεν ειμαι σιγουρος ακομα περιμενω να δω καποια πραγματα και να συζητησω κιολας τι συμβαινει την επομενη μερα. -
Thanos πραγματικα εχει τρελαθει ο τυπος μεγαλη καγκουρια αυτο που εκανε στο αμαξι ημαρτον...
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
kyr80 ναι θελω ενα ομορφο ξεχωριστο αυτοκινητο.δεν νομιζω πως ειναι κακο και γι αυτο ολοι ψαχνουμε και την πιο ωραια γκομενα που μπορουμε να εχουμε,την πιο ωραια τηλεοραση τον πιο καλο υπολογιστη και παει λεγονταςΌταν μεγαλώσεις λίγο θα καταλάβεις ότι δεν ψάχνουν όλοι τα ίδια πράγματα στη ζωή...
-
Εγώ που ψάχνω ένα πρακτικό και ασφαλές αυτοκίνητο, είμαι πολύ γέρος ε?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Εγώ που ψάχνω ένα πρακτικό και ασφαλές αυτοκίνητο, είμαι πολύ γέρος ε?Aφου δεν εχεις πλεον διπλωμα λογω ηλικιας
-
Μα έκανα ιατρικές εξετάσεις και μου το ανανέωσαν ...
-
Μα έκανα ιατρικές εξετάσεις και μου το ανανέωσαν ...Άσε τα σάπια... το είδα το φακελάκι που έβαλες στην τσέπη του γιατρού!!!
-
-
Εγώ που ψάχνω ένα πρακτικό και ασφαλές αυτοκίνητο, είμαι πολύ γέρος ε?Εγώ που ψάχνω κάτι γρήγορο , στριφτάδικο και οικονομικό ;
-
Ο χρήστης SCOTT έγραψε:
kyr80 ναι θελω ενα ομορφο ξεχωριστο αυτοκινητο.δεν νομιζω πως ειναι κακο και γι αυτο ολοι ψαχνουμε και την πιο ωραια γκομενα που μπορουμε να εχουμε,την πιο ωραια τηλεοραση τον πιο καλο υπολογιστη και παει λεγοντας.δε νομιζω να θελει καποιος να εχει οτιδηποτε με το ζορι η να μην του αρεσει.Όλοι θέλουμε τα πιο ωραία. Αρκεί να συμβαδίζουν με την τσέπη μας...
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?