-
Το πιο γαματο ηταν τα σχολια των διαφορων πιστων στη σελιδα του γεροντος παστιτσιου για τον.. δημιουργο. 'Καρκινο στα κοκκαλα της μανας σου', 'να το βρεις απ'το Θεο ρε καριολη', 'αν το ελεγες μπροστα μου θα σε σκοτωνα και μετα θα πηγαινα στον ταφο της μανας σου να χυσω στα κοκκαλα της' κλπ χριστιανικα (δεν υπερβαλλω καθολου, τα μεταφερω σχεδον λεξη προς λεξη). Eλλημπανισμος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το πιο γαματο ηταν τα σχολια των διαφορων πιστων στη σελιδα του γεροντος παστιτσιου για τον.. δημιουργο. 'Καρκινο στα κοκκαλα της μανας σου', 'να το βρεις απ'το Θεο ρε καριολη', 'αν το ελεγες μπροστα μου θα σε σκοτωνα και μετα θα πηγαινα στον ταφο της μανας σου να χυσω στα κοκκαλα της' κλπ χριστιανικα (δεν υπερβαλλω καθολου, τα μεταφερω σχεδον λεξη προς λεξη). EλλημπανισμοςΑυτά τα λέει και ο kacey όταν του τρώνε την προτεραιότητα.
-
...εσκεμμενα κ μετα τσαμπουκαλευονται. Αν κ τωρα απλα βγαινω εξω κρατωντας στο χερι αυτο:
αν θελουν να συνεχισουν, προβλημα τους.
-
Κάτι εχεις πάντα στο χέρι σου. Λογικά είσαι 1.45 και 39 κιλά
-
Περα απ την πλακα, να ρωτησω κατι?
Τοσο ευκολο ειναι να γινει αρση απορρητου?
-
rx8 drifter
Ναι, οταν εχεις τα καταλληλα κονε ή εντολες απο ανωθεν.
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κάτι εχεις πάντα στο χέρι σου. Λογικά είσαι 1.45 και 39 κιλάΤι να κανουμε, δεν βγηκαμε ολοι αντρακλες σαν κ σενα.
-
μιλάμε για επίσημη διαδικασία, όχι έχω γνωστό στην ΕΕΤ και έμαθα ποιος μου έκανε φάρσα.
Αυτό δεν προϋποθέτει εντολή εισαγγελέα? Με τί κριτήρια δόθηκε ?
-
Οταν εχεις ανωθεν εντολη λεμε...Καποιος μαλακας θρησκοκαυλος γκρινιαξε στον παππα της γειτονιας (ή μητροπολιτη ΑρχιΓαμικο), εκεινος το πηγε πιο πανω, κ καποιος 'ανθρωπος του θεου' ανελαβε να ζουληξει τον γνωστο του εισαγγελεα ωστε να ασχοληθει. Κ αφου μιλαμε για θεμα 'κατα' της εκκλησιας, στην Ελλαδαρα μας, ο κρατικος μηχανισμος κινηθηκε με warp speed 9.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Περα απ την πλακα, να ρωτησω κατι?Τοσο ευκολο ειναι να γινει αρση απορρητου?
ναι τοσο και περισσοτερο
-
Απ τη χρυσή αυγή ξεκίνησε με επερώτηση στη βουλή, αλλά η απορία μου αν μπορεί έτσι απλά να αρθεί το απόρρητο, χωρίς κακουργηματική πράξη, παραμένει.
Εν τω μεταξύ μόνο η δράση έχει βγάλει ανακοίνωση μέχρι τώρα
-
στην ελλαδα συμφωνα με επισημα στοιχεια παρακολουθουνται αυτη τη στιγμη 50 000 τηλεφωνα
ξερεις τωρα ολοκληρος στρατος τρομοκρατων
-
-
απ την άλλη βέβαια όταν έχεις τον elteo και τον κάθε elteo να σε ρωτάει αν καταπιέζεσαι, τί προκοπή περιμένεις
-
εντωμεταξυ, το νεο αλμπουμ του Καιαδα, βουλευτη του κομματος που εκανε ολη τη φασαρια για τον παστιτσιο, που βγηκε φετος
και στιχοι (στα αγγλικα) σε φαση: 'γαμω το Χριστο, το σαπιο εβραιο υπανθρωπο πανω στο σταυρο'
μη βαλουμε τα παλια αρθρα του ιδιου του Μιχαλολιακου, ενταξει αυτα ειναι παλια, το καταλαβαμε, τωρα αλλαξε
ρε δουλευομαστε λαιμαι ομαδικως!!!
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απ την άλλη βέβαια όταν έχεις τον elteo και τον κάθε elteo να σε ρωτάει αν καταπιέζεσαι, τί προκοπή περιμένεις
Στο σχολειο (γυμνασιο) υπηρχε υποχρεωτικη εξομολογηση. Και ειμαι κατω απο 30, δεν εγινε πριν 100 χρονια
Τι να λεμε τωρα. Ελλημπανατο.
Ψηφιζουμε ολοι ΧΑ, να γινει σταχτη το μπουρδελο οπως εγινε η Σερβια του Μιλοσεβιτς, μπας και βγει κατι καλο. Εκει καλο τους εκαναν τα απανωτα σφαλιαριδια
-
Νταξ, κρατική εύνοια πάει κι έρχεται.
Το πιο γαμάτο είναι το επόμενο -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στο σχολειο (γυμνασιο) υπηρχε υποχρεωτικη εξομολογηση. Και ειμαι κατω απο 30, δεν εγινε πριν 100 χρονια
Τι να λεμε τωρα. Ελλημπανατο.Εμείς δεν είχαμε τέτοια.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ουτε εμεις (αν και μπορουσαμε να κανουμε αν θελαμε) , αλλα ειχαμε υποχρεωτικη εκκλησια μεσα στο σχολειο
εγω απλα καθομουν απ'εξω στους εκκλησιασμους
παντως μιας και βλεπω σημερα φοβερες εικονες στο ιντερνετ που σατυριζουν τη θρησκεια, εχει βρει κανεις την αφισα του πανουση με τη κοτα ως παναγια και το αυγο ως ιερο βρεφος ?
-
Τεράστια ντροπή το γεγονός αυτό
Πόσο ξεφτίλα
-
το πιο τραγικο ειναι οταν συνειδητοποιεις με τι μαλακιες ασχολουνται στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος, με τα λεφτα του ελληνος φορολογουμενου. καπως ετσι φτασαμε στην πτωχευση
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
χαναμε ωρες μαθηματων εξομολογούμενοι στο παπα. Μαας ελεγε ιστοριες, μιλάγαμε για το 'πουλακι' μας και τι να κανουμε αν μας σηκωνεται κλπ δεκαετια του 90 αυτα.
Περί εκκλησίας [#3]