-
Σε λίγο θα πιάσουμε και τον θρησκόληπτο Σέννα... δεν τον πολυβοήθησε βέβαια.
-
Αν ένας άνθρωπος νιώθει ότι έτσι αντλεί δύναμη, σιγουριά, αν εν τέλει τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα, τότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν τεκμαίρεται από πουθενά ότι όντως το σταυροκόπημα τον προστατεύει από τις πτώσεις, τον Ρόσι ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι κρίμα που δίπλα στις επιγραφές 'Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ' δεν έχουν βάλει και την διευκρίνιση 'ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΟ'.Πώς και δεν έχεις αλλάξει το μικρό σου όνομα;
'Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ'......τη ΨΥΧΗ κε Λάππα,όχι το τομάρι..το τσιτσί μας!!!!!Ξεκόλλα....Σε λίγο θα μας πείς,πως δεν υπάρχει Θεός(με τη δική σου έννοια),επειδή,ένας φίλος σου τζογαδόρος μια φορά,Τον επικαλέστηκε για να πιάσει το στοίχημα και,δεν τον'βοήθησε'....άρα δεν υπάρχει!!!!!! -
Really? Πάρα πολύ ενδιαφέρον! Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί δεν υπάρχει μια διευκρινιστική ταμπέλα σε κάθε εκκλησία που να λέει 'ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΑΜΑΤΑ. Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΟΧΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ' ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι εννοείς να τον σέβεσαι; Ποιος προσπάθησε να του αφαιρέσει το δικαίωμα να κάνει τον σταυρό του, ή να πιάνει τα @@ που λέει και ο mjacob?ΕΣΥ ήσουν που έβαλες την εικόνα και αναρωτήθηκες γιατί το κάνει και σου εξήγησα ότι το κάνει γιατί πιστεύει σε κάτι.
...ακόμα ψάχνω να βρώ πού ακριβώς το εξηγείς αλλά δεν... εκτός κι αν αυτά που γράφω εγώ τα μετράς για δικά σου!..
...πόσο νιανιά πρέπει να κάνουμε κάτι για να γίνει κατανοητό?Αν ένας άνθρωπος νιώθει ότι έτσι αντλεί δύναμη, σιγουριά, αν εν τέλει τον κάνει να αισθάνεται καλύτερα, τότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Σε καμία όμως περίπτωση δεν τεκμαίρεται από πουθενά ότι όντως το σταυροκόπημα τον προστατεύει από τις πτώσεις, τον Ρόσι ή δεν ξέρω κι εγώ ποιον άλλον.
Χρήστο Λάππα, το παραπάνω είναι αρκετά κατανοητό για τις δυνατότητές σου?
Και επαναλαμβάνω, πουθενά δεν έγραψα ότι το σταυροκόπημα ή ό,τι άλλο, προστατεύει ή σώζει ή... αλλά έτσι πιστεύουν αυτοί που 'πιστεύουν'... τί δεν καταλαβαίνεις?Πως ακριβώς 'σώζει'; Η ξαδέλφη μου ήταν βαθιά θρησκευόμενη κοπέλα.
Το θέμα είναι ότι το πίστευε η ξαδέλφη σου... (τώρα έτσι κι αλλιώς δεν μπορεί ν' αλλάξει άποψη).
-
Βοήθησε με λίγο να καταλάβω
Αυτά τα δυο posts
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...δεν ξέρω πόσο πιο γάργαρο γίνεται το νερό, ούτε αν το τοστ με τυρί... 'ήπειρος οικογενειακό' γίνεται πιο νόστιμο(!) αλλά ο Andrea Iannone πάντα σταυροκοπιέται πρίν βγεί στην πίστα!..
...μεγάλε, το ερώτημα είναι γιατί το κάνει?!..
τι νόημα έχουν; Αμφισβήτησε κανείς ότι το να πιστεύει κάποιος σε κάτι μπορεί να τον κάνει να νιώθει καλύτερα αν αδυνατεί να κατανοήσει ότι shit happens for no reason at all?
Πιστεύεις ότι αν η ξαδέλφη είχε τρόπο να γνωρίζει ότι θα πεθάνει στα 54 την ημέρα των γενεθλίων της αφήνοντας πίσω της τόσο νωρίς την οικογένεια της, θα εξακολουθούσε να πιστεύει ότι... ο θεός σώζει;
-
Μεγάλε καλά έκανες και μας το έκανες ΝΙΑΝΙΑ, γιατί όντως ξεπερνάει τις δυνατότητές μας.
Αυτός που σταυροκοπιέται, το κάνει επειδή πιστεύει. Mind blown.
Προσωπικά ακόμα δυσκολεύομαι να κατανοήσω κάτι τόσο περίπλοκο. Θα το επεξεργαστώ τις επόμενες πέντε μέρες.
-
...όπως βλέπεις κάνω πλάκα και με το 'ήπειρος οικογενειακό' (που σημαίνει ότι εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι βοηθάνε τα σταυροκοπήματα - αλήθεια αν τον είχανε καρατομήσει το Χριστό τί θα είχαμε εφεύρει αντί του σταυροκοπήματος?... ) αλλά αδυνατώ να απαντήσω στο ερώτημα που βάζεις για την εξαδέλφη σου γιατί... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Υ.Γ.: κάπου έχω και τον Ρόσσι που πάντα πριν βγεί στην πίστα συνηθίζει να πιάνει τ' αρ@#ια του και τον κ@λο του αλλά δεν τ' ΄χω πρόχειρο... κάποια στιγμή πάντως θα το βάλω για να ...δικαιωθεί και ο μιγιακοβος!..
-
...όπως βλέπεις κάνω πλάκα και με το 'ήπειρος οικογενειακό' (που σημαίνει ότι εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι βοηθάνε τα σταυροκοπήματα - αλήθεια αν τον είχανε καρατομήσει το Χριστό τί θα είχαμε εφεύρει αντί του σταυροκοπήματος?... ) αλλά αδυνατώ να απαντήσω στο ερώτημα που βάζεις για την εξαδέλφη σου γιατί... άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...Υ.Γ.: κάπου έχω και τον Ρόσσι που πάντα πριν βγεί στην πίστα συνηθίζει να πιάνει τ' αρ@#ια του και τον κ@λο του αλλά δεν τ' ΄χω πρόχειρο... κάποια στιγμή πάντως θα το βάλω για να ...δικαιωθεί και ο μιγιακοβος!..
Του Ροσσι είναι πιο αποτελεσματικό ;
-
Ρε σείς, έχετε χάσει εντελώς το χιούμορ σας ή δεν είχατε ποτέ?..
-
Ρε σείς, έχετε χάσει εντελώς το χιούμορ σας ή δεν είχατε ποτέ?..Μήπως δεν είναι και τόσο εμφανές το χιούμορ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε σείς, έχετε χάσει εντελώς το χιούμορ σας ή δεν είχατε ποτέ?..
Μήπως δεν είναι και τόσο εμφανές το χιούμορ;
...δεν ξέρω αν το τοστ με τυρί... 'ήπειρος οικογενειακό' γίνεται πιο νόστιμο(!)
...εεεε, πόσο πιο εμφανές πια!.. (εκτός κι αν δεν έχεις δεί την διαφήμιση!..)
-
Εγώ που δεν την έχω δει δικαιολογούμαι;
-
Την εχεις δει.
-
-
με το φως των νέων δεδομένων:
...μεγάλε, το ερώτημα είναι γιατί το κάνει?!.....μάλλον δυσκολεύεσαι να έχεις απάντηση... δεκτό...
Όπως και νά 'χει, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, ο θεός υπάρχει και σώζει για ΚΕΙΝΟΥΣ που το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!..
-
Χμναι. Και πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιος που θα έκανε τον συνειρμό με το σταυροκόπημα αυτής της διαφήμισης χωρίς να βάλεις το βίντεο;
Ο χρήστης EliasT έγραψε:
Την εχεις δει. -
...ρε μιγιακοβε, με κεφαλαία και μαύρα γράφω: ΓΙΑ ΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ (εσύ ΔΕΝ είσαι μέσα σ' αυτούς - μετά στραβώνεις για το... νιανιά!..)
-
..και ο Senna ήταν θρησκόληπτος (αφού έλεγε πως ο θεός τον προστατεύει, προσευχόταν πριν από κάθε αγώνα κλπ κλπ ) και είδαμε πως κατάληξε.
-
...είναι που... βιαζόταν ο θεός να τον πάρει κοντά του!.. στην ουράνια βασιλεία ντέ...
Περί εκκλησίας [#3]