-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πληρωμένη απάντηση....στα πλαίσια της αλληλοκατανόησης, σεβασμού κλπ κλπ, όποιος έχει αντίθετη άποψη, ή δεν την γουστάρουμε είναι βλάκας αποδεικνύονται βέβαια τα όσα είπες περί ζώων, παρτάκηδων Ελλήνων και κοινωνικής δομής με τα γιούχα, τις ύβρεις και τις ειρωνείες που παίζουν σε αυτό το τόπικ.
φαντάζομαι αναφέρεσαι στον eddie, γιατί καταλαβαίνεις ότι απλώς του απάντησα στο στυλ που εισήγαγε. Εντάξει, εισήγαγε στο κομμάτι περί ηλιθιότητας, γιατί το κομμάτι 'τα πιστεύετε γιατί τρώγατε ξύλο μικροί' τα είχαν εισάγει άλλοι. Που υποστηρίζουν τα ίδια με εσένα παρεμπιπτόντως.
Μπολιτισμός λέμε, ανεκτικότητα κι έτς....δηλαδή ο ντριφτης που μίλησε για π@τσες σε στόματα αγίων έπρεπε να ακούσει καντήλια για ότι έχει και δεν έχει και μετά να ανταπαντήσει και να γίνει εποικοδομητική κουβέντα
Έχουμε ανακυκλώσει τα αυτονόητα αρκετές φορές, αν διάβαζες καλύτερα θα καταλάβαινες ότι αναφέρθηκα στο περιστατικό με το ψήσιμο ΔΙΠΛΑ στην εκκλησία την ώρα που πηγαίνουν οι πιστοί και όχι οπουδήποτε αλλού που το επαναλαμβάνεις λες και είπα το πιο τρελό πράγμα με φανφάρες προσπαθώντας να βγάλεις λαυράκι.
Επειδή διακοπάρεις και είναι και άγιες μέρες, δεν θα στο χαλάσω με φανφάρικα quotes σου που αναφερόσουν σαφέστατα στη γενική περίπτωση και όχι στο 'δίπλα στην εκκλησία'
Άσε μην σε κουράζω
Από εκεί και πέρα όταν είσαι σε ένα σχετικά μικρό μέρος, σε μια γειτονιά, απέναντι από ναό και Μ. Παρασκευή ψήνεις επιδεικτικά στην αυλή για να την σπάσεις στους χριστιανούς είναι συμπεριφορά κακομαθημένου πιτσιρικά.
Αν βρισκόμουν σε μέρος με μουσουλμάνους φυσικά και θα τους σεβόμουν,** δεν θα πήγαινα έξω από το τζαμί να ανοίξω την λαδόκολα με την γουρουνοπούλα στο ραμαζάνι**, ούτε θα πήγαινα έξω από φεστιβαλ χορτοφαγίας με 40 σουβλάκια να τρώω και να κοιτάω τους επισκέπτες.Επίσης αν χαιρετούσα ναζιστικά έξω από συναγωγή θα έπρεπε να μην μου δώσουν σημασία? Μιλάμε για τέτοια περίπτωση και όχι το πήγα στο Qatar και έτρωγα πιτόγυρο στον δρόμο εν μέσω ραμαζανιού (δεν ξέρω καν αν επιτρέπεται, τυχαίο παράδειγμα), προφανώς και δεν πρέπει κανείς να ασχοληθεί μαζί μου σε αυτή την περίπτωση.
Οι κοινωνικές επιπτώσεις είναι αποτέλεσμα του ότι σε αυτή τουλάχιστον την χώρα οι περισσότεροι δηλώνουν χριστιανοί εδώ και κανα 2 χιλιάδες χρόνια, καταλαβαίνεις ότι αυτό δύσκολα αλλάζει και συμπεριφορές τύπου κάνω ΒΒQ επιδεικτικά στην αυλή μου την Μ. Παρασκευή και γεμίζω την γειτονιά τσίκνα μόνο χειρότερα κάνουν τα πράγματα. Μπορείς BBQ να κάνεις 150 μέρες τον χρόνο και την Μ.Παρασκευή να ρίξεις τα μπριζολάκια σου στον φούρνο (όπως πιθανότατα κάνει και η μισή γειτονιά ) απλά για να μην προκαλέσεις τοι κοινό αίσθημα.
Μετριοπάθεια χρειάζεται και από τις 2 πλευρές.over and out
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δια για να σε τσιτωσω λιγουλακι...
Μενεις Αγαπιου 31 περιοχη Καμαρα. Ερχομαι σημερα εγω ο καινουριος σου γειτονας , αγοραζω την μονοκατοικια , διπλα σου , στο 33..
Απο αυριο λοιπον , γυρω γυρω στην περιφραξη μου βαζω σημαιες με τον βασιλια , κρεμαω κ στην κεραια της tv μια ετσι για να φαινεται απο μακρυα , ενω σε ωρες μη κοινης ησυχιας παιζω δυνατα χωρις να διαταρασσω βασιλικα τραγουδια .
Ειμαι νομιμος;
Ειμαι λογικος;
Πως αντιδρας;Πιθανότατα θα παραβίαζες τον νόμο περί ηχορύπανσης οπότε θα είχες να κάνεις με τον νόμο. Από εκεί και πέρα, δεν πας να βάλεις και σημαίες των Κλίνγκον; Το ίδιο μου κάνει!
-
Ελα Αλεξανδρε , διπλωματικη απαντηση.... Μην το ριχνεις στον νομο, ειπα ΔΕΝ θα προκαλουσα διαταραξη..
-
Αν δεν με ενοχλούσες ηχητικά, δεν θα είχα θέμα. Θα σε θεωρούσα γελοίο μεν (σε αυτή την υποθετική περίπτωση, μην το πάρεις προσωπικά), αλλά δεν θα είχα δικαίωμα να σου πω κάτι αν δεν προκαλούσες ηχορύπανση. Θα ήσουν απλά η ατραξιόν και θα έλεγα στους φίλους ότι ο νέος γείτονας είναι περιπτωσάρα.
-
προταση για γλεντι Αναστασης
κεφι - χορος - τραγουδι
(σε μια ονομαστικη εορτη το εβαλαν εδω οι γειτονες για λιγο)
-
Α ρε μπαγασα , να μουν απο μια γωνια να σε εβλεπα , πουρνο πουρνο να βγεις να πιεις καφε κ να βλεπεις-ακους τετοια..:):)
-
Το πρόβλημα του κυρ ειναι παρα πολυ απλό: φράχτης και μήνυση επιτόπου και τελειώνει η υπόθεση.
Οσο για το πανηγύρι, το πρόβλημα του δεν ειναι η εκκλησία ντε και καλα, αλλα περισσότερο οι συγχωριανοί του. Δεν ξέρω τι γίνεται στα αλλα μέρη, πάντως στην κρητη τα πανηγύρια μόνο κατ επίφαση έχουν τη γιορτη του Αγίου. Συνήθως τη διοργάνωση αναλαμβάνει άσχετος σύλλογος του χωριού και ούτε κατα διάνοια δεν έχει σχέση με την πίστη.
-
οι κατοικοι του χωριου ισως να το κανουν και αυτοι επιτηδες στο πανηγυρι οπως το κανει και ο Κυρ... αντε βρεις ποιος αρχισε και τραβηξε το σχοινι πρωτος....
-
Προτεινω μαζεμμα του φορουμ στο χωριο του Κυρ80 , να τους δωσουμε να καταλαβουν..
-
Πάντως πέρα απο την πλάκα, αν του καταπατούν το χώρο και αυτός δεν θέλει, ειναι κατι που πρέπει να λυθεί.
-
Αλλαγή θέματος:
Embraer 135 της Π.Α., μεικτό άγημα αποδόσεων τιμών των τριών Κλάδων των Ε.Δ., πτήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι συμπτώσεις με ειδωλολατρικές τελετές είναι τυχαίες... Για να μην μιλήσουμε για το κόστος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αλλαγή θέματος:Embraer 135 της Π.Α., μεικτό άγημα αποδόσεων τιμών των τριών Κλάδων των Ε.Δ., πτήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι συμπτώσεις με ειδωλολατρικές τελετές είναι τυχαίες... Για να μην μιλήσουμε για το κόστος.
Οι γκομενες που μιλανε σα 17 χρονων ακουγονται.
Οι πτησεις ετσι και αλλιως δε θα γινοντουσαν για να κουβαλησουν μιλιουνια συγγενεις ενστολων οπως παντα? -
@Kyr
Για το πρόβλημα σου υπάρχει ο 'αθεϊστικός' τρόπος που είναι ελαφρώς fail, υπάρχει και ο άκρως χριστιανικός που έχει πιο ριζικά αποτελέσματα... -
Οι πτήσεις είναι της γραμμής. Το μεγάλο κόστος είναι το κρατικό Embraer που προορίζεται για τον ΠτΔ, τον Πρωθυπουργό και τον ΥΠ.ΕΞ. Αλλά, για τον Θεό ( ), δεν σου φαίνεται σαν παγανιστική τελετή όπου οι ιθαγενείς λατρεύουν την φωτιά;
-
Θα έπρεπε να ταξίδευε με το αεροπλανο της γραμμής και τα έξοδα να πήγαιναν στην εκκλησία.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θα έπρεπε να ταξίδευε με το αεροπλανο της γραμμής και τα έξοδα να πήγαιναν στην εκκλησία.Ακουγεαι πιο λογικο αυτο και χωρις τα εξοδα να ειναι της εκκλησιας, σιγουρα το κοστος θα ειναι μικροτερο απο το embraer.
Βεβαια τα Logistics δεν ξερω πως ειναι, να κουβαλαει πολιτικο αεροπλανο επιβατες και φόκο μαζι + το Μαρκογιαννακη (αν ειδα καλα) και αλλους παρατρεχαμενους, που δε θα πανε βολτα και θα ξυνισουν. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
προταση για γλεντι Αναστασηςκεφι - χορος - τραγουδι
(σε μια ονομαστικη εορτη το εβαλαν εδω οι γειτονες για λιγο)
Α ρε μπαγασα , να μουν απο μια γωνια να σε εβλεπα , πουρνο πουρνο να βγεις να πιεις καφε κ να βλεπεις-ακους τετοια..:):)
Ακροδεξια εξτρεμ στο δελφιναριο
-
Δεν ξερω ποσα μιλια βαζει το εμπραερ αλλα υπαρχουν κανονες για να διατηρει την πλοημοτητα του οπως και το πληρωμα... ετσι μου ειχαν πει πιλοτοι ενος G2 οταν ειχα πεταξει καποτε και μαλιστα οτι το πετανε απο αεροδρομιο σε αλλο με απλο tuch down & fly μονο για αυτο τον λογο...
-
To οποίο τι σχέση έχει ακριβώς με το Άγιο Φώς κλπ κλπ....
BTW η Aegean καθυστέρησε και τακτικές πτήσεις σήμερα για να μπορέσει το Άγιο Φώς να πάει παντού και όλοι να έχουν Φρέσκο Άγιο Φώς. -
Ε ναι, άμα μπαγιατέψει δεν τρώγεται.
Περί εκκλησίας [#3]